günde 3 4 fincan canımmm yeterli olacaktır sıkıldığın zaman limonla yada tarçınla renklendirebilirisn bizim kürlerimizde oluyor ara ara tanıtıyorum ben bitkileri bir süre grup olarak o bitkiyi tüketiyoruz sende ona katılırsın istersen
of nasıl olayım ya resmen yuvarlanıyom azıcık yürüyüş yapim diyom bu seferde her yerim şişiyo sancım başlıyo. hayırlısıyla geçseydi şu üç ay daha
herkese iyi aksamlar nasilsiniz bende iki tabak manti yedim yavicdan azabindan ölüyorum birde üstüne iki muz nolduysa aksam aksam bana mantiya dayanamadim
offfff hem mantı hemde muz çok olmuş sankiii mantı 1 muz 1 olsaymış iyimişde :) neyse artık afiyet olsun ama bence şimdi sana ceza vermek lazım ne dersin :)
hemde ne ceza güya hic yemeyecektim dedimki böyle iki kasik alayim sonra haydeee tabi heralde sekerimmi yükseldi nedir ölüyorum böyle tatli diye bir muz iki muz varya yemiycem iki gün yeter bu yediklerim
ip atla 100 kereeee hiç birşeycik kalmaz :)
ip hic düsünmedim en yakin zamanda alayim bir tane bende 45 dakika yürüme bandinda yürüdüm faydasi olurmiki
hoş geldin canımm ..işallah azimli bir şekilde verirsin kiloları ,diyete birtürlü başlayamadım yarın öbürgün frdken günler geçiyor benide alın aranıza ya
herkese iyi aksamlar nasilsiniz bende iki tabak manti yedim yavicdan azabindan ölüyorum birde üstüne iki muz nolduysa aksam aksam bana mantiya dayanamadim
hoş geldin canımm ..işallah azimli bir şekilde verirsin kiloları ,
amannnnınnnnnsen ne yaptınnn kızz kalk hemen yeşil çay iç bişey yap
merhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza 170 boyun kilom 86,4 cuma grup yarışmalarında 9. takımdayım ama ramazan dolayısıyla grup ta kımsecıkler yok motıvasyonsuz kaldım anlıcanız hem burada sızınle zayıflamak hemde yarışmada devam etmek ıstıyorum tabıkı sızler kabul gorursenız
gel canım gel hoş geldin bizde motivasyon çok sanada veririz :)
valla canım süper olur kilo vermem yavaşladı bu aralar gram gram gıdıyor duraklama donemıne gırdım sanırımkurallarınız yada yaptığınız bıseyler varmı cnm
her akşam menü yazma ve burayı sürekli takipte olma şartımız var canım başkada birşey yok
merhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza 170 boyun kilom 86,4 cuma grup yarışmalarında 9. takımdayım ama ramazan dolayısıyla grup ta kımsecıkler yok motıvasyonsuz kaldım anlıcanız hem burada sızınle zayıflamak hemde yarışmada devam etmek ıstıyorum tabıkı sızler kabul gorursenız
iyi akşamlarr kızlarr
nasılsınız bu gün ben çook yorgunum benim görümceye bişeyler almak içim çarsıya gittik..anammm nerden gittim atuna bişey
beyendiremedik.ak görse kara ister kara verirler ,olmaz bu çok kara biraz ak olsun der .satıcıları çıldırttık..tabi bende bittim
her zamanki huyu işte olurda bu kadar olmaz,,istanbuldan 300 tl ye alıcağı kıyafti burdan 75 tl ye aldı hala memnun deyil hatun
bu gün yorgunlukla yemekde yapmadım dünden kalan az az yemekler vardı onları yerim diye düşündüm kocada sahurda yola
gitmişti.ama benim kocayı sahurda yolladın iftarda geri geldi.işleri olmamış 2 gün otel parası vermeyim demiş ..ee yemek az ,netse
benim için daha iyi ben az yerim salatayla geçiştiririm derken kocam elinde bir paket...içinde ,şark kadayıfı enn sevdiğim tatlı..
amaninnndayanamadımm yedin 2 tane bide . .geçen elmaşekerime kızıyordum 1 tatlı neyine yetmiyor niye 2 yedin
diye.al sana işte aynısını bende yaptımm..nolacak bizm halimiz kızlarr ..asıl tehlike bayramda ..heryerde tatlılar
ikramlar.bir yerde yemesek bir yerde mutlaka zorla yedircekler
iyi akşamlarr kızlarr
nasılsınız bu gün ben çook yorgunum benim görümceye bişeyler almak içim çarsıya gittik..anammm nerden gittim atuna bişey
beyendiremedik.ak görse kara ister kara verirler ,olmaz bu çok kara biraz ak olsun der .satıcıları çıldırttık..tabi bende bittim
her zamanki huyu işte olurda bu kadar olmaz,,istanbuldan 300 tl ye alıcağı kıyafti burdan 75 tl ye aldı hala memnun deyil hatun
bu gün yorgunlukla yemekde yapmadım dünden kalan az az yemekler vardı onları yerim diye düşündüm kocada sahurda yola
gitmişti.ama benim kocayı sahurda yolladın iftarda geri geldi.işleri olmamış 2 gün otel parası vermeyim demiş ..ee yemek az ,netse
benim için daha iyi ben az yerim salatayla geçiştiririm derken kocam elinde bir paket...içinde ,şark kadayıfı enn sevdiğim tatlı..
amaninnndayanamadımm yedin 2 tane bide . .geçen elmaşekerime kızıyordum 1 tatlı neyine yetmiyor niye 2 yedin
diye.al sana işte aynısını bende yaptımm..nolacak bizm halimiz kızlarr ..asıl tehlike bayramda ..heryerde tatlılar
ikramlar.bir yerde yemesek bir yerde mutlaka zorla yedircekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?