80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi aksamlar nasilsiniz bende iki tabak manti yedim yavicdan azabindan ölüyorum birde üstüne iki muz nolduysa aksam aksam bana mantiya dayanamadim

herkese iyi aksamlar nasilsiniz bende iki tabak manti yedim yavicdan azabindan ölüyorum birde üstüne iki muz nolduysa aksam aksam bana mantiya dayanamadim

offfff hem mantı hemde muz çok olmuş sankiii mantı 1 muz 1 olsaymış iyimişde :) neyse artık afiyet olsun ama bence şimdi sana ceza vermek lazım ne dersin :)

offfff hem mantı hemde muz çok olmuş sankiii mantı 1 muz 1 olsaymış iyimişde :) neyse artık afiyet olsun ama bence şimdi sana ceza vermek lazım ne dersin :)

hemde ne ceza güya hic yemeyecektim dedimki böyle iki kasik alayim sonra haydee e tabi heralde sekerimmi yükseldi nedir ölüyorum böyle tatli diye bir muz iki muz varya yemiycem iki gün yeter bu yediklerim

diyete birtürlü başlayamadım yarın öbürgün frdken günler geçiyor benide alın aranıza ya
hoş geldin canımm ..işallah azimli bir şekilde verirsin kiloları ,

amannnnınnnnn sen ne yaptınnn kızz kalk hemen yeşil çay iç bişey yap

hoş geldin canımm ..işallah azimli bir şekilde verirsin kiloları ,

amannnnınnnnn sen ne yaptınnn kızz kalk hemen yeşil çay iç bişey yap

sorma sorma mantiya dayanamiyorum yapmayacagim bir daha esimede diyorum oda diyor git be basimdan mantilari götürürken hic sesin cikmiyordu yürüyüs yaptim 45 dakika simdide sekersiz cayimi iceyim ama varya nerdeyse agliyacagim

merhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza 170 boyun kilom 86,4 cuma grup yarışmalarında 9. takımdayım ama ramazan dolayısıyla grup ta kımsecıkler yok motıvasyonsuz kaldım anlıcanız hem burada sızınle zayıflamak hemde yarışmada devam etmek ıstıyorum tabıkı sızler kabul gorursenız

gel canım gel hoş geldin bizde motivasyon çok sanada veririz :)

iyi akşamlarr kızlarr
nasılsınız bu gün ben çook yorgunum benim görümceye bişeyler almak içim çarsıya gittik..anammm nerden gittim atuna bişey

beyendiremedik.ak görse kara ister kara verirler ,olmaz bu çok kara biraz ak olsun der .satıcıları çıldırttık..tabi bende bittim

her zamanki huyu işte olurda bu kadar olmaz,,istanbuldan 300 tl ye alıcağı kıyafti burdan 75 tl ye aldı hala memnun deyil hatun

bu gün yorgunlukla yemekde yapmadım dünden kalan az az yemekler vardı onları yerim diye düşündüm kocada sahurda yola
gitmişti.ama benim kocayı sahurda yolladın iftarda geri geldi.işleri olmamış 2 gün otel parası vermeyim demiş ..ee yemek az ,netse

benim için daha iyi ben az yerim salatayla geçiştiririm derken kocam elinde bir paket...içinde ,şark kadayıfı enn sevdiğim tatlı..

amaninnn dayanamadımm yedin 2 tane bide ..geçen elmaşekerime kızıyordum 1 tatlı neyine yetmiyor niye 2 yedin

diye .al sana işte aynısını bende yaptımm..nolacak bizm halimiz kızlarr ..asıl tehlike bayramda ..heryerde tatlılar
ikramlar.bir yerde yemesek bir yerde mutlaka zorla yedircekler

hosgeldin burasi varya gercekten cok güzel bende yeniyim ama bir gün girmesem sanki motivasyonum düsüyor umarim senin icinde faydali olur

Tarih : 27 . 07 .2013

Sabah Kalkış: 12.30
Günün Kilosu:
sabah ()16.00-16.30:
1 simit
2 domates
5 zeytin
3 parca kasar peynırı
1 bardak limonata
1 bardak yag yakıcı cay ( yemkten yarım saat sonra)
ara
1 parca kavun
20 tane kavrulmamış badem
1 bardak sekersz yesıl cay

Spor ( 15.00' den sonra):

İftar ( ):
1 kepçe corba
2 y. Kasık yogurtlu kabak buglaması
avucumun ıcı kadar pide

bugünkü menüm bu şekildeydi :44:

offffffffff olsada yesemmmm canım acayip tatlı istiyor zaten :)))))) ama gerçekçi olalım şimdi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne yaptın sennnnnn 1 tane neyine yetmiyordu :))) şaka bi yana 2 fazla olmuş kuzum kalk biraz spor yap bakalım çeyreği erise yine kar kuzum

selam canim bende bugün öyle hatali davrandimki benimki bide alay ediyor ye kocum ye can bogazdan gelir diyebugün bir derdim var bölümünde birisi konu acmis hicbirsey yiyemiyorum istahim yok diye tamam hastalik olabilir ama imrendim yahu düsünsene canimiz hicbirsey istemeyecek olurmiki bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…