hosgeldin burasi varya gercekten cok güzel bende yeniyim ama bir gün girmesem sanki motivasyonum düsüyor umarim senin icinde faydali olur
güzel canımmmm benim sadece gözüme kaşar çok geldi ağır bir peynir olduğundan oda onun dışında süperrr neden öğle yemeği yok tatlım ?Tarih : 27 . 07 .2013
Sabah Kalkış: 12.30
Günün Kilosu:
sabah ()16.00-16.30:
1 simit
2 domates
5 zeytin
3 parca kasar peynırı
1 bardak limonata
1 bardak yag yakıcı cay ( yemkten yarım saat sonra)
ara
1 parca kavun
20 tane kavrulmamış badem
1 bardak sekersz yesıl cay
Spor ( 15.00' den sonra):
İftar ( ):
1 kepçe corba
2 y. Kasık yogurtlu kabak buglaması
avucumun ıcı kadar pide
bugünkü menüm bu şekildeydi :44:
hosbuldum cnm tsk ederım evet bıraz mesajlarınızı okudum bol paylaşımlı ve cok cana yakın konuşmaları gordum ıns bende motivasyonuma tekrar sızınle kazanırım 17 kılo kadar verdım ama artık zor gıdıyor o yüzden bı sılkelenmem lazım
iyi akşamlarr kızlarr
nasılsınız bu gün ben çook yorgunum benim görümceye bişeyler almak içim çarsıya gittik..anammm nerden gittim atuna bişey
beyendiremedik.ak görse kara ister kara verirler ,olmaz bu çok kara biraz ak olsun der .satıcıları çıldırttık..tabi bende bittim
her zamanki huyu işte olurda bu kadar olmaz,,istanbuldan 300 tl ye alıcağı kıyafti burdan 75 tl ye aldı hala memnun deyil hatun
bu gün yorgunlukla yemekde yapmadım dünden kalan az az yemekler vardı onları yerim diye düşündüm kocada sahurda yola
gitmişti.ama benim kocayı sahurda yolladın iftarda geri geldi.işleri olmamış 2 gün otel parası vermeyim demiş ..ee yemek az ,netse
benim için daha iyi ben az yerim salatayla geçiştiririm derken kocam elinde bir paket...içinde ,şark kadayıfı enn sevdiğim tatlı..
amaninnndayanamadımm yedin 2 tane bide . .geçen elmaşekerime kızıyordum 1 tatlı neyine yetmiyor niye 2 yedin
diye.al sana işte aynısını bende yaptımm..nolacak bizm halimiz kızlarr ..asıl tehlike bayramda ..heryerde tatlılar
ikramlar.bir yerde yemesek bir yerde mutlaka zorla yedircekler
amann be canımmm .sorma sorma mantiya dayanamiyorum yapmayacagim bir daha esimede diyorum oda diyor git be basimdan mantilari götürürken hic sesin cikmiyorduyürüyüs yaptim 45 dakika simdide sekersiz cayimi iceyim ama varya nerdeyse agliyacagim
aramıza hoşgeldinmerhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza 170 boyun kilom 86,4 cuma grup yarışmalarında 9. takımdayım ama ramazan dolayısıyla grup ta kımsecıkler yok motıvasyonsuz kaldım anlıcanız hem burada sızınle zayıflamak hemde yarışmada devam etmek ıstıyorum tabıkı sızler kabul gorursenız
offffffffff olsada yesemmmm canım acayip tatlı istiyor zaten :)))))) ama gerçekçi olalım şimdi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne yaptın sennnnnn 1 tane neyine yetmiyordu :))) şaka bi yana 2 fazla olmuş kuzum kalk biraz spor yap bakalım çeyreği erise yine kar kuzum
güzel canımmmm benim sadece gözüme kaşar çok geldi ağır bir peynir olduğundan oda onun dışında süperrr neden öğle yemeği yok tatlım ?
amann be canımmm ..ele verir dalkını kendi yutar salkımı derler ya benimki o hesap . .birde utanmadan sana diyon sen ne yaptın diye ..asıl ben ne yaptım
aramıza hoşgeldin
valla doğru neyime yetmedi bilmem :44:..ama sebebi sensin şeker.niye adın elmaşekerii .canım tatlı çekti işe .hep senin yüzünden işteeeeeeeeee
merhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza 170 boyun kilom 86,4 cuma grup yarışmalarında 9. takımdayım ama ramazan dolayısıyla grup ta kımsecıkler yok motıvasyonsuz kaldım anlıcanız hem burada sızınle zayıflamak hemde yarışmada devam etmek ıstıyorum tabıkı sızler kabul gorursenız
canm ögle yemegı yemedim zaten sabah dıye yazdım ama 4 de gelıyordu yedıgımde normalde oruç tutuyorum malum regl zamanındayım ee evdede amcamlar ve babam vardı amcamlar dıger amcamlara gıttı babayıda ıse yolladım anca yeme fırsatım olduevet kasar yemıyordum normalde az yağlı peynır tercıh edıyordum ama canım cektı ıste regl donemınde ıstahım cok açılıyor benım ya
ay nekadarda vermissin canim insallah hedefine ulasirsin evet burasini cok seviyorum cünkü ben sirf burasi icin üye oldum ve sanki uzun zamandir tanisiyormus gibiyiztabi bende bu istah varken uzun zaman buradayim gibi gözüküyor
amann be canımmm ..ele verir dalkını kendi yutar salkımı derler ya benimki o hesap . .birde utanmadan sana diyon sen ne yaptın diye ..asıl ben ne yaptım
aramıza hoşgeldin
valla doğru neyime yetmedi bilmem :44:..ama sebebi sensin şeker.niye adın elmaşekerii .canım tatlı çekti işe .hep senin yüzünden işteeeeeeeeee
amann bu kocalar böyle zatenselam canim bende bugün öyle hatali davrandimki benimki bide alay ediyor ye kocum ye can bogazdan gelir diyebugün bir derdim var bölümünde birisi konu acmis hicbirsey yiyemiyorum istahim yok diye tamam hastalik olabilir ama imrendim yahu düsünsene canimiz hicbirsey istemeyecek olurmiki bir gün
arkadaşlar merhaab ben hamılelıgımde çook kılo aldım bı kısmı dogumdan hemen sonra bır kısmının da bir site var ona bılgılerımı gırerek ıkı ayda 4 kılo verdım durmak yok hedefım 60 inşallah gidecek bu yağ bezeleri bizden :)) bende varım yarısa:)
sende mi tatlı yedinnnn :) ohh ohhh ohh geçen günnnnn azarlayan ikinci şahsiyetti buda :))) şaka bir yana umarım ağır değildirrrr :)abooooo 13kişi online ömrümde görmedim
kızlar çogumuz cozutmuşuz
yarının gelecegi dünden belli olurmuş
ben dün dönerle açtımbugün tatlılarla bitirdim ama pişman degilim yarın daha bir hevvesle devam edecegim
hepimize geçmiş olsun....
kova canım o dediğin bizlere ugramaz anca yedirir homiligırtlak karanlıkta yazıyorum varya kıracam şimdi heryeri tatlılar gözüme vurdu beyazcan iyiiizzz hepimiz tartlıları yedik daha iyi oldukpöffff
efxak sende hosgelmişin canım evet su bir gercek bizim topik on numara 5 yıldız pişman olmazsın burdaki sohbetten diyetten
hoşgeldin canım burada motivasyonun yükselir inşallah
kizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?