80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin burasi varya gercekten cok güzel bende yeniyim ama bir gün girmesem sanki motivasyonum düsüyor umarim senin icinde faydali olur

hosbuldum cnm tsk ederım evet bıraz mesajlarınızı okudum bol paylaşımlı ve cok cana yakın konuşmaları gordum ıns bende motivasyonuma tekrar sızınle kazanırım 17 kılo kadar verdım ama artık zor gıdıyor o yüzden bı sılkelenmem lazım

arkadaşlar merhaab ben hamılelıgımde çook kılo aldım bı kısmı dogumdan hemen sonra bır kısmının da bir site var ona bılgılerımı gırerek ıkı ayda 4 kılo verdım durmak yok hedefım 60 inşallah gidecek bu yağ bezeleri bizden :)) bende varım yarısa:)

güzel canımmmm benim sadece gözüme kaşar çok geldi ağır bir peynir olduğundan oda onun dışında süperrr neden öğle yemeği yok tatlım ?

ay nekadarda vermissin canim insallah hedefine ulasirsin evet burasini cok seviyorum cünkü ben sirf burasi icin üye oldum ve sanki uzun zamandir tanisiyormus gibiyiz tabi bende bu istah varken uzun zaman buradayim gibi gözüküyor

kızlar normalde tatlı ağzıma sürmem ama kılo vermeye karar verdgımden berı yemedıgım tatlıları yedım dıyebılırım ınsan nefsı yasak ya cekıyor ılla . canm haftada 1- 2 yenılebılır bence ama ertesı gun daha az kalorılı yanı sebze ağırlıklı gıdebılırsın mesela o sekılde dengeleyebılırsın :44: 2 . yı yemesen daha ıı olurmuş tabıkı

sorma sorma mantiya dayanamiyorum yapmayacagim bir daha esimede diyorum oda diyor git be basimdan mantilari götürürken hic sesin cikmiyordu yürüyüs yaptim 45 dakika simdide sekersiz cayimi iceyim ama varya nerdeyse agliyacagim
amann be canımmm ..ele verir dalkını kendi yutar salkımı derler ya benimki o hesap ..birde utanmadan sana diyon sen ne yaptın diye ..asıl ben ne yaptım
aramıza hoşgeldin

valla doğru neyime yetmedi bilmem :44:..ama sebebi sensin şeker .niye adın elmaşekerii .canım tatlı çekti işe .hep senin yüzünden işteeeeeeeeee

Sahur
çeyrek pide
yarım tabak menemen
1 dilim peynir
6 zeytin
domates-salatalık
İftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak tavuklu patates yemeği
1 bardak şekersiz limonata
Ara
2 parça toblerone
2. Ara
1 armut+1 kase yoğurt+yarım çay kaşığı tarçın

güzel canımmmm benim sadece gözüme kaşar çok geldi ağır bir peynir olduğundan oda onun dışında süperrr neden öğle yemeği yok tatlım ?

canm ögle yemegı yemedim zaten sabah dıye yazdım ama 4 de gelıyordu yedıgımde normalde oruç tutuyorum malum regl zamanındayım ee evdede amcamlar ve babam vardı amcamlar dıger amcamlara gıttı babayıda ıse yolladım anca yeme fırsatım oldu evet kasar yemıyordum normalde az yağlı peynır tercıh edıyordum ama canım cektı ıste regl donemınde ıstahım cok açılıyor benım ya

aslında ihtiyacın da yok tatlım yaaa beni bırak sen şekersinnnn :)

hoşgeldin canım burada motivasyonun yükselir inşallah

anladım canımmm olsunnnn menü gğüzeldi kendinden bahsedermisin bize biraz rtatlım

abooooo 13kişi online ömrümde görmedim
kızlar çogumuz cozutmuşuz
yarının gelecegi dünden belli olurmuş
ben dün dönerle açtım bugün tatlılarla bitirdim ama pişman degilim yarın daha bir hevvesle devam edecegim
hepimize geçmiş olsun....
kova canım o dediğin bizlere ugramaz anca yedirir homiligırtlak karanlıkta yazıyorum varya kıracam şimdi heryeri tatlılar gözüme vurdu beyazcan iyiiizzz hepimiz tartlıları yedik daha iyi olduk pöffff
efxak sende hosgelmişin canım evet su bir gercek bizim topik on numara 5 yıldız pişman olmazsın burdaki sohbetten diyetten

ay nekadarda vermissin canim insallah hedefine ulasirsin evet burasini cok seviyorum cünkü ben sirf burasi icin üye oldum ve sanki uzun zamandir tanisiyormus gibiyiz tabi bende bu istah varken uzun zaman buradayim gibi gözüküyor

cok sukur verdım cnm 103,2 yı görünce dahada kılo alırım korkusu oluştu kendımı beğenmez oldum ole başladım sımdı dıyorum keşke daha erken onlemım almış olsaydım evet cok cana yakın gorunuyorsunuz ıns hepımız ulaşırız hedeflerımıze

hosbuldum cnm tsk ederım

amann bu kocalar böyle zaten hem kilo verelim isterler hemde vermeye başlayınca baltalama çabasına giriyorlar sonrada dalga geçsinler uyuzlar..benimkide kasıtlı getirmiş bu kadar tatlıyı diyorumda alma diye alırsanda az al tadımlık olsun bitince yeme şansımız olmuyor nede olsa..benim evde daha 3 tane tatlı var arada göz göze geliyoz gel beni yeee diye bağırıyor .ben yeniycenn yedimm zaten diyorum ama inat ediyor..du bakalım kim kzncak mücadeleyii..ama kocam uyancun hepsini yedircem ona

hoş geldin canımm.merak ettim hangi site o yazarmısın:26:

sende mi tatlı yedinnnn :) ohh ohhh ohh geçen günnnnn azarlayan ikinci şahsiyetti buda :))) şaka bir yana umarım ağır değildirrrr :)

kizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri

Kızlar merhaba ;
Bende aranıza katılmak istiyorum.Kilomla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve burada sizin birbirinize destek verdiğinizi görünce denemekten birşey kaybetmem diye düşündüm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…