80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canımmm olsunnnn menü gğüzeldi kendinden bahsedermisin bize biraz rtatlım

bahsedeyım cnm benm 23 yasındayım bekarım hala ogrencıyım kılom 86.5 boy: 170 nısandan bu yana 17 kılo verdım kk yı bulduğumda 90.2 ydı kılom kutahyalıyım valla canm başka aklıma bısey gelmedı merak ettıgınız varsa sız sorun ben yazayım sızlerıde tanımak ısterım kısaca

hosbuldum cnm benm tsk ederım aynen 10 numara 5 yıldız bol sohbet bol paylaşım tamda ıstedıgım gıbı bı yer cnm ınss daha cok pekısır arkadaşlıklarımız

aslında ihtiyacın da yok tatlım yaaa beni bırak sen şekersinnnn :)
şekerde sensinn tatluda sensinn valla yerim seniiii ..zaten gözüm döndüü
amannn sefanızz olsun kızz boşverr.nede güzel yedik vallaa.ama bi daha olmaz işallah:18:...ahhh ahhh sevilcanımmm,,13 kişi ne olurr bizim topik 20 kişi olduğu günler var ama dağıldı işallah toplanır..yalnız bu güm bereketki heralde tatlı yememiz iyi oldu bu topik tatlıları yiyo yiyo kilo veriyo dediler ..
kizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri
çok güldüm kızz ,amaann anne işte sen üzülme diye öyle demiştir..zaten olan olmuş

kizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri

hahaha bızımkılerde aksıne ver dıye dıretırlerdı eskıden keşke o zaman dınleseymısım annen cok tatlıymış gerçekten

Kızlar merhaba ;
Bende aranıza katılmak istiyorum.Kilomla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve burada sizin birbirinize destek verdiğinizi görünce denemekten birşey kaybetmem diye düşündüm :26:

hosgeldın cnm bende daha yenı adım attım buraya bole bı tatlı sohbete motıvasyonun olmayacağını dusunemıyorum zaten ıns kılo probleminden en yakın zamanda kurtulursun

Kızlar merhaba ;
Bende aranıza katılmak istiyorum.Kilomla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve burada sizin birbirinize destek verdiğinizi görünce denemekten birşey kaybetmem diye düşündüm :26:
gel canım gel hey maşallah bugün bura ne bereketli böyleeee :)))

hangi bölüm okuyorsun canım bende 24 yaşındayım d.bakırlıyım ismim dilara yardımcı kaptanıyım buranın da

hoşgeldin canım vatana millete hayırlı ugurlu olsun inş bol kilo vermeler hepimizi
sende mi tatlı yedinnnn :) ohh ohhh ohh geçen günnnnn azarlayan ikinci şahsiyetti buda :))) şaka bir yana umarım ağır değildirrrr :)
kız ben sana kızmadım o gün çok motive olmuştuk azıcık bilgi vermeye çalıştım yoksa kızmak ne haddime canımcım
ehhh haksız da degil ama saglık için güzellik için istiyoruz çokmu şey istiyoruz acep o dünyayı yiyip kilo almayanlardan olmak isterdim benim bir kız arkads vardı nohut hastasıydı kız eve geldi bir gecede bütün tencereyi bitirdi nasıl bir bünye bende anlamadım beni ye haaaaa dedim yaramayınca yaramıyor offffff
Kızlar merhaba ;
sende hoşgeldin canım bugün anlaşmamı yaptınız baya gelen oldu maşallah topimize ha gayrek iyice geniş aile oluyoruz valla sizler geldikçe bizlerde daha kuvvet alıyoruz tekrardan hoşgeldin canım

ayyyyyyyyyyyyy beyazcanım alemsinnnnnn ne güzel bakış açısı öle yaaaaa ne güldümmmmmm desene bereketimiz pndan :)

kızacaksın tabiki bebeğimm boşunamı buradayız valla ben kendimde o hakkı görüyorum sizde görün rahat olun :)

fittingo diye bir site

ayyyyyyyyyyyyy beyazcanım alemsinnnnnn ne güzel bakış açısı öle yaaaaa ne güldümmmmmm desene bereketimiz pndan :)

tabii şekerr ..ben niye yedim bi sor bakalımm..:44:..sor sor ..kendim içinse namerdim sırf topik için kendimi feda ettimm..topik sanaa kilomm fedaaaa ,,,

Teşekkürler çok heyecanlandım şimdi ben buranın etkisiyle veririm şu lanet kiloları inşallahh :) :18::18:

inşallah canım benimmmm burayı hergün takipte kal günlük menünü paylaş ( şartlarımız bunar) bi bakacaksın kendiliğinden gidecek sende bahsedermisin canım kendinden senide tanıyalım

beyazcan sen nerdesin ya varya seni tanımak isterdim mutluluk perisi gibisin canım ya gülme krizine giriyorum ayrıca çok severim gülmeyi boşluk bırakma buralarda gündüzleride gel evet olan oldu mutlu geçirelim bari mezdeke acıp oynayasım geldi
kızacaksın tabiki bebeğimm boşunamı buradayız valla ben kendimde o hakkı görüyorum sizde görün rahat olun :)
saol canım benim eyvallah dersem acayip kaçmaz demi candansın demek istedim ummahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…