anladım canımmm olsunnnn menü gğüzeldi kendinden bahsedermisin bize biraz rtatlım
abooooo 13kişi online ömrümde görmedim
kızlar çogumuz cozutmuşuz
yarının gelecegi dünden belli olurmuş
ben dün dönerle açtımbugün tatlılarla bitirdim ama pişman degilim yarın daha bir hevvesle devam edecegim
hepimize geçmiş olsun....
kova canım o dediğin bizlere ugramaz anca yedirir homiligırtlak karanlıkta yazıyorum varya kıracam şimdi heryeri tatlılar gözüme vurdu beyazcan iyiiizzz hepimiz tartlıları yedik daha iyi oldukpöffff
efxak sende hosgelmişin canım evet su bir gercek bizim topik on numara 5 yıldız pişman olmazsın burdaki sohbetten diyetten
şekerde sensinn tatluda sensinn valla yerim seniiiiaslında ihtiyacın da yok tatlım yaaa beni bırak sen şekersinnnn :)
amannn sefanızz olsun kızz boşverr.abooooo 13kişi online ömrümde görmedim
kızlar çogumuz cozutmuşuz
yarının gelecegi dünden belli olurmuş
ben dün dönerle açtımbugün tatlılarla bitirdim ama pişman degilim yarın daha bir hevvesle devam edecegim
hepimize geçmiş olsun....
kova canım o dediğin bizlere ugramaz anca yedirir homiligırtlak karanlıkta yazıyorum varya kıracam şimdi heryeri tatlılar gözüme vurdu beyazcan iyiiizzz hepimiz tartlıları yedik daha iyi oldukpöffff
efxak sende hosgelmişin canım evet su bir gercek bizim topik on numara 5 yıldız pişman olmazsın burdaki sohbetten diyetten
çok güldüm kızz ,amaann anne işte sen üzülme diye öyle demiştir..zaten olan olmuşkizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri
kizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri
Kızlar merhaba ;
Bende aranıza katılmak istiyorum.Kilomla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve burada sizin birbirinize destek verdiğinizi görünce denemekten birşey kaybetmem diye düşündüm :26:
Kızlar merhaba ;
Bende aranıza katılmak istiyorum.Kilomla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve burada sizin birbirinize destek verdiğinizi görünce denemekten birşey kaybetmem diye düşündüm :26:
gel canım gel hey maşallah bugün bura ne bereketli böyleeee :)))Kızlar merhaba ;
hangi bölüm okuyorsun canım bende 24 yaşındayım d.bakırlıyım ismim dilara yardımcı kaptanıyım buranın da
bahsedeyım cnm benm 23 yasındayım bekarım hala ogrencıyım kılom 86.5 boy: 170 nısandan bu yana 17 kılo verdım kk yı bulduğumda 90.2 ydı kılom kutahyalıyım valla canm başka aklıma bısey gelmedı merak ettıgınız varsa sız sorun ben yazayım sızlerıde tanımak ısterım kısaca
hosbuldum cnm benm tsk ederım aynen 10 numara 5 yıldız bol sohbet bol paylaşım tamda ıstedıgım gıbı bı yer cnm ınss daha cok pekısır arkadaşlıklarımız
hoşgeldin canım vatana millete hayırlı ugurlu olsun inş bol kilo vermeler hepimiziarkadaşlar merhaab ben hamılelıgımde çook kılo aldım bı kısmı dogumdan hemen sonra bır kısmının da bir site var ona bılgılerımı gırerek ıkı ayda 4 kılo verdım durmak yok hedefım 60 inşallah gidecek bu yağ bezeleri bizden :)) bende varım yarısa:)
kız ben sana kızmadım o gün çok motive olmuştuk azıcık bilgi vermeye çalıştım yoksa kızmak ne haddime canımcımsende mi tatlı yedinnnn :) ohh ohhh ohh geçen günnnnn azarlayan ikinci şahsiyetti buda :))) şaka bir yana umarım ağır değildirrrr :)
ehhh haksız da degil ama saglık için güzellik için istiyoruz çokmu şey istiyoruz acep o dünyayı yiyip kilo almayanlardan olmak isterdim benim bir kız arkads vardı nohut hastasıydı kız eve geldi bir gecede bütün tencereyi bitirdi nasıl bir bünye bende anlamadım beni ye haaaaa dedim yaramayınca yaramıyor offffffkizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri
sende hoşgeldin canım bugün anlaşmamı yaptınız baya gelen oldu maşallah topimizeKızlar merhaba ;
şekerde sensinn tatluda sensinn valla yerim seniiii..zaten gözüm döndüü
amannn sefanızz olsun kızz boşverr.nede güzel yedik vallaa .ama bi daha olmaz işallah:18:...ahhh ahhh sevilcanımmm,,13 kişi ne olurr bizim topik 20 kişi olduğu günler var ama dağıldı işallah toplanır..yalnız bu güm bereketki heralde tatlı yememiz iyi oldu bu topik tatlıları yiyo yiyo kilo veriyo dediler ..
çok güldüm kızz ,amaann anne işte sen üzülme diye öyle demiştir..zaten olan olmuş
gel canım gel hey maşallah bugün bura ne bereketli böyleeee :)))
hangi bölüm okuyorsun canım bende 24 yaşındayım d.bakırlıyım ismim dilara yardımcı kaptanıyım buranın da
hoşgeldin canım vatana millete hayırlı ugurlu olsun inş bol kilo vermeler hepimizi
kız ben sana kızmadım o gün çok motive olmuştuk azıcık bilgi vermeye çalıştım yoksa kızmak ne haddime canımcım
ehhh haksız da degil ama saglık için güzellik için istiyoruz çokmu şey istiyoruz acep o dünyayı yiyip kilo almayanlardan olmak isterdim benim bir kız arkads vardı nohut hastasıydı kız eve geldi bir gecede bütün tencereyi bitirdi nasıl bir bünye bende anlamadım beni ye haaaaa dedim yaramayınca yaramıyor offffff
sende hoşgeldin canım bugün anlaşmamı yaptınız baya gelen oldu maşallah topimizeha gayrek iyice geniş aile oluyoruz valla sizler geldikçe bizlerde daha kuvvet alıyoruz tekrardan hoşgeldin canım
amann bu kocalar böyle zatenhem kilo verelim isterler hemde vermeye başlayınca baltalama çabasına giriyorlar sonrada dalga geçsinler uyuzlar..benimkide kasıtlı getirmiş bu kadar tatlıyı diyorumda alma diye alırsanda az al tadımlık olsun bitince yeme şansımız olmuyor nede olsa..benim evde daha 3 tane tatlı var arada göz göze geliyoz gel beni yeee diye bağırıyor .ben yeniycenn yedimm zaten diyorum ama inat ediyor..du bakalım kim kzncak mücadeleyii..ama kocam uyancun hepsini yedircem ona
hoş geldin canımm.merak ettim hangi site o yazarmısın:26:
Kızlar merhaba ;
ayyyyyyyyyyyyy beyazcanım alemsinnnnnn ne güzel bakış açısı öle yaaaaa ne güldümmmmmm desene bereketimiz pndan :)
Hoşgeldin benimde ilk haftam başarılar şimdiden :)
fittingo diye bir site
Teşekkürler çok heyecanlandım şimdi ben buranın etkisiyle veririm şu lanet kiloları inşallahh :) :18::18:
beyazcan sen nerdesin ya varya seni tanımak isterdim mutluluk perisi gibisin canım ya gülme krizine giriyorum ayrıca çok severim gülmeyi boşluk bırakma buralarda gündüzleride gelşekerde sensinn tatluda sensinn valla yerim seniiii..zaten gözüm döndüü
amannn sefanızz olsun kızz boşverr.nede güzel yedik vallaa .ama bi daha olmaz işallah:18:...ahhh ahhh sevilcanımmm,,13 kişi ne olurr bizim topik 20 kişi olduğu günler var ama dağıldı işallah toplanır..yalnız bu güm bereketki heralde tatlı yememiz iyi oldu bu topik tatlıları yiyo yiyo kilo veriyo dediler ..
çok güldüm kızz ,amaann anne işte sen üzülme diye öyle demiştir..zaten olan olmuş
saol canım benim eyvallah dersem acayip kaçmaz demi candansın demek istedim ummahhhkızacaksın tabiki bebeğimm boşunamı buradayız valla ben kendimde o hakkı görüyorum sizde görün rahat olun :)
Kızlar merhaba ;
merhaba kızlar benide aranıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?