80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada ben geçen gün takımda olamayacgımı söyledim artık yetiyor ve artıyorsunuz bana ama size söylemeyi unutmuşum
artık temelli sizinim kemiğimi bana yaglarımı size veriyorum

merhaba kızlar benide aranıza alın
ala ala kim gelirken ayağını sürttü hey maşallahhhhhh hep bereketli olaım inşallahhhhhhhhhhh hoş geldin sende canım aramıza kolay gelsin bir çırpıda verelim inş. birlikle beraberlikle dostlukla

sende öylesin gülüm benimmmmmmmmmmmmmmmmm ummahhhhhhhh ,burada küslük darılmaca gücenmece olmaz olmamalı çünkü hepimizz hem kendimiz için hem birbirimiz için çalışıyoruz oldu ki ben sert konuşdum sana menün içinnnn sonuçta sana katkım olsun diye söylüyorumdurr yoksaa ister yersin ister yemezsin sana kalmış birşeyyy yani burda sen sen diye hitap ediyroum da grubumuza genel konuşuyorum gülümmmm yanlış mı düşünüyorum ki aceppppppp

kızlar bu arada ben geçen gün takımda olamayacgımı söyledim artık yetiyor ve artıyorsunuz bana ama size söylemeyi unutmuşum
artık temelli sizinim kemiğimi bana yaglarımı size veriyorum

işde buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))) zaten senin o mesajın beni gaza getirmşdi toparlanma kararı almışdım bak var herşeyde bir hayır :))))

inş. ya bütün istediğim şu kilolardan kurtulmak:)
biraz kendimden bahsedeyim kızlar şuan 79 kiloyum. diyete 80.3 kilo olarak başladım :)

sonuna kadar haklısın şekerim yardımcı kaptanım canım cigerim haklısın hemde çok bugün idare et artık bizi yarın anlımızın akıyla çıkarız inş

sonuna kadar haklısın şekerim yardımcı kaptanım canım cigerim haklısın hemde çok bugün idare et artık bizi yarın anlımızın akıyla çıkarız inş

çıkarsınız sizz size sonuna kadar güvebniyorum aslında ben kendime güvenmiyorumm sadece bi dağıttım bi daha da toplayamadım :)))) ama regl döneminin etkisi oldu hepimizde de canım onu atlattık mı tamam dırrr.

:44:hemen baktımda uyede oldumda burda aktıvıte duzeylerı dıyorum orda kararsız kaldım pası f hafıf düzey falan dıe
bende kaydoldummm ..gerçi başka biyerede kayıtlıyım ama olsun ...
merhaba kızlar benide aranıza alın
hoşgeldinnn..kızlarr kapıları sökünnnn ....ramazan bereketi var topikte komşudan sandalyemi alsak ne etsek acep
sevilcanım dende seni tanımak isterdim ..çok tatlısın aynı zamanda ...imezdekee iyi fikir merden aklına geldi kızz ..yediklerimizi eritiriz iştee
şekerimm benimm senin yorumların olmasa neye yarar yemek yemek..çokk seviyomm senşn yorum yapmanı..isresen çantada vurabilirsin selbest herşeyy

Evet evet kesinlikle onun etkisi benim son 2 gün sonra misss olucam pazartesiye 2 günümüz kaldı bastan sona bir egzersiz programı oluştursan hep beraber yapsak şekerim ne dersin hem spora daha hevesli oluruz spor yapmayana da ceza eklesen öyle bir kural koysak bunu da nasıl ıspatlamalı onu düşünüyorum ama senin kafan daha çok çalışıyor sen uydurusun kılıfına göre

allahh allahhh sabahlar olmasınnn
sohbete daldım menü yazmadımm

menümm,

sahur
1 dlm peynir.6 zeytin domates.3 dlm ekmk
iftar
1 hurma..1 kpç çorba..3 kşk kavurma.3 dm ekmk..salata
ara
2 tabe şark kadayıfı çay

boll boll suu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…