hoşbuldum kızlar :)
hoşgeldin canım
ala ala kim gelirken ayağını sürttü hey maşallahhhhhh hep bereketli olaım inşallahhhhhhhhhhh hoş geldin sende canım aramıza kolay gelsin bir çırpıda verelim inş. birlikle beraberlikle dostluklamerhaba kızlar benide aranıza alın
sende öylesin gülüm benimmmmmmmmmmmmmmmmm ummahhhhhhhh ,burada küslük darılmaca gücenmece olmaz olmamalı çünkü hepimizz hem kendimiz için hem birbirimiz için çalışıyoruz oldu ki ben sert konuşdum sana menün içinnnn sonuçta sana katkım olsun diye söylüyorumdurr yoksaa ister yersin ister yemezsin sana kalmış birşeyyy yani burda sen sen diye hitap ediyroum da grubumuza genel konuşuyorum gülümmmm yanlış mı düşünüyorum ki acepppppppbeyazcan sen nerdesin ya varya seni tanımak isterdim mutluluk perisi gibisin canım ya gülme krizine giriyorum ayrıca çok severim gülmeyi boşluk bırakma buralarda gündüzleride gelevet olan oldu mutlu geçirelim bari mezdeke acıp oynayasım geldi
saol canım benim eyvallah dersem acayip kaçmaz demi candansın demek istedim ummahhh
kızlar bu arada ben geçen gün takımda olamayacgımı söyledim artık yetiyor ve artıyorsunuz bana ama size söylemeyi unutmuşum
artık temelli sizinim kemiğimi bana yaglarımı size veriyorum
ala ala kim gelirken ayağını sürttü hey maşallahhhhhh hep bereketli olaım inşallahhhhhhhhhhh hoş geldin sende canım aramıza kolay gelsin bir çırpıda verelim inş. birlikle beraberlikle dostlukla
sende öylesin gülüm benimmmmmmmmmmmmmmmmm ummahhhhhhhh ,burada küslük darılmaca gücenmece olmaz olmamalı çünkü hepimizz hem kendimiz için hem birbirimiz için çalışıyoruz oldu ki ben sert konuşdum sana menün içinnnn sonuçta sana katkım olsun diye söylüyorumdurr yoksaa ister yersin ister yemezsin sana kalmış birşeyyy yani burda sen sen diye hitap ediyroum da grubumuza genel konuşuyorum gülümmmm yanlış mı düşünüyorum ki aceppppppp
sonuna kadar haklısın şekerim yardımcı kaptanımala ala kim gelirken ayağını sürttü hey maşallahhhhhh hep bereketli olaım inşallahhhhhhhhhhh hoş geldin sende canım aramıza kolay gelsin bir çırpıda verelim inş. birlikle beraberlikle dostlukla
sende öylesin gülüm benimmmmmmmmmmmmmmmmm ummahhhhhhhh ,burada küslük darılmaca gücenmece olmaz olmamalı çünkü hepimizz hem kendimiz için hem birbirimiz için çalışıyoruz oldu ki ben sert konuşdum sana menün içinnnn sonuçta sana katkım olsun diye söylüyorumdurr yoksaa ister yersin ister yemezsin sana kalmış birşeyyy yani burda sen sen diye hitap ediyroum da grubumuza genel konuşuyorum gülümmmm yanlış mı düşünüyorum ki aceppppppp
inş. ya bütün istediğim şu kilolardan kurtulmak:)
biraz kendimden bahsedeyim kızlar şuan 79 kiloyum. diyete 80.3 kilo olarak başladım :)
sonuna kadar haklısın şekerim yardımcı kaptanımcanım cigerim haklısın hemde çok bugün idare et artık bizi yarın anlımızın akıyla çıkarız inş
aynı kilodayız canım bende 79 dayım hadi yolumuz açık olsun yaşından memleketten fln da bahsedermisin tanıyalım snei de
canım benim yanında olup yanagına bir öpücük kondurasım geldi yaw niye bu kadar uzaktasın ki ALLAH ALAHAişde buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))) zaten senin o mesajın beni gaza getirmşdi toparlanma kararı almışdım bak var herşeyde bir hayır :))))
inş. hepimizin açık olsun. biran önce kurtulmak dileğiyle. ben 20 yaşındayım. bartınlıyım ama karabükte öğreciyim. sen
bende kaydoldummm ..gerçi başka biyerede kayıtlıyım ama olsun ...:44:hemen baktımda uyede oldumda burda aktıvıte duzeylerı dıyorum orda kararsız kaldım pası f hafıf düzey falan dıe
hoşgeldinnn.merhaba kızlar benide aranıza alın
sevilcanım dende seni tanımak isterdim ..çok tatlısın aynı zamanda ...beyazcan sen nerdesin ya varya seni tanımak isterdim mutluluk perisi gibisin canım ya gülme krizine giriyorum ayrıca çok severim gülmeyi boşluk bırakma buralarda gündüzleride gelevet olan oldu mutlu geçirelim bari mezdeke acıp oynayasım gel
saol canım benim eyvallah dersem acayip kaçmaz demi candansın demek istedim ummahhh
şekerimm benimm senin yorumların olmasa neye yarar yemek yemek..çokk seviyomm senşn yorum yapmanı..isresen çantada vurabilirsin selbest herşeyyala ala kim gelirken ayağını sürttü hey maşallahhhhhh hep bereketli olaım inşallahhhhhhhhhhh hoş geldin sende canım aramıza kolay gelsin bir çırpıda verelim inş. birlikle beraberlikle dostlukla
bende 24 yaşındayım canım d.bakırdanım 2 yıl önce öğrnciydim :)
Evet evet kesinlikle onun etkisi benim son 2 gün sonra misss olucam pazartesiye 2 günümüz kaldı bastan sona bir egzersiz programı oluştursan hep beraber yapsak şekerimçıkarsınız sizz size sonuna kadar güvebniyorum aslında ben kendime güvenmiyorumm sadece bi dağıttım bi daha da toplayamadım :)))) ama regl döneminin etkisi oldu hepimizde de canım onu atlattık mı tamam dırrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?