merhaba kızlar benide aranıza alın
bende kaydoldummm ..gerçi başka biyerede kayıtlıyım ama olsun ...
hoşgeldinnn..kızlarr kapıları sökünnnn ....ramazan bereketi var topikte komşudan sandalyemi alsak ne etsek acep
sevilcanım dende seni tanımak isterdim ..çok tatlısın aynı zamanda ...i mezdekee iyi fikir merden aklına geldi kızz ..yediklerimizi eritiriz iştee
şekerimm benimm senin yorumların olmasa neye yarar yemek yemek..çokk seviyomm senşn yorum yapmanı..isresen çantada vurabilirsin selbest herşeyy
inş. hepimizin açık olsun. biran önce kurtulmak dileğiyle. ben 20 yaşındayım. bartınlıyım ama karabükte öğreciyim. sen
ohhhh afiyet olsun yaramasın inş olmayack heralde sabah. bende çıkamadım baksana arada bizimkisi sesleniyor pc düşecen diye nasıl utandım yahuallahh allahhh sabahlar olmasınnn
sohbete daldım menü yazmadımm
menümm,
sahur
1 dlm peynir.6 zeytin domates.3 dlm ekmk
iftar
1 hurma..1 kpç çorba..3 kşk kavurma.3 dm ekmk..salata
ara
2 tabe şarkkadayıfı çay
boll boll suu
bende kalorı sepetı dıye bı yere kayıtlıydım ama sevmedim orayı burası güzelle benziyor ama
allahh allahhh sabahlar olmasınnn
menümm,
sahur
iftar
ara
2 tabe şarkkadayıfı çay
boll boll suu
bölüm ne canm bende ogrencıyım manisada
saol cecom valla ALLAH eksikliğinizi göstermesin harika candan arkadşlarım oldu hepinizi bir birinizden fazla seviyorum bu arada en makbul DUA eşin agzından dökülenlerdir çünkü onlar bir irin olsa biz onları baştan sona yalasak yinede eşin hakkını ödenmezmiş dini konularla ilgili bir bölümden okumuştum eş üzerindeki haklardı aklıma gelince aktarayım dedim ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar ne demek istedimi anlıyorsunuz.....
.....en güzeli park canım hem daha çok yaparsın parkta evdeyken bırakma ihtimalin olabilir ama dısardayken hemen eve gelmek istemezsin sana tavsiyem parkta başla canım benim ayyyy iyş canımcım o günlerde gelecek
kızlar yazım hatam olduysa kusura bakmayın biraz uzun oldu zor algıladım valla benim kafa çok işlemlerde zorlanıyorda
kısslar 1.7 kilo vermiş bulunmaktayımmmm..çokk mutluyummmm
kizlar biseysormam gerek simdi ben kepek ekmegi yiyorumya mesala sabahlari genelde iki dilim diyorlarya fazla yesem olurmu iki dilim kesmiyor beni
Yasli çift yataklarina girmisler, koca uykuya geçmek üzere... Ama hanimi aniden bastiran bir romantik dalganin tesirinde... Kocasiyla sohbet etmek istiyor...
Dudaklarinda hülyali bir gülümseme, gözleri uzaklardaki zamanlarda:
- Bana kur yapacaginda elimi tutardin...
Koca, gözleri hâlâ uykuda, elini uzatir, elini haniminin elinin üzerine koyar.
... Birkaç dakika geçer.
- Sonra beni öperdin...
Koca uykusu ile hanimi arasinda bocalar, uykusunu kaçirmaktan imtina ederek uzanir ve yanagina bir öpücük kondurur, ayni agir çekimle basini yastigina tekrar yerlestirir. Artik huzurlu bir uykuya geçmeye tamamen hazir...
- Sonra boynumdan hafifçe isirirdin...
- ?
Koca oyuncagi elinden alinmis çocuk huzursuzluguyla yorgani kaldirir, yataktan kalkar.
Hanimi sorar:
- Nereye gidiyorsun?
- Dislerimi takmaya.
diyete birtürlü başlayamadım yarın öbürgün frdken günler geçiyor benide alın aranıza ya
merhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza 170 boyun kilom 86,4 cuma grup yarışmalarında 9. takımdayım ama ramazan dolayısıyla grup ta kımsecıkler yok motıvasyonsuz kaldım anlıcanız hem burada sızınle zayıflamak hemde yarışmada devam etmek ıstıyorum tabıkı sızler kabul gorursenız
arkadaşlar merhaab ben hamılelıgımde çook kılo aldım bı kısmı dogumdan hemen sonra bır kısmının da bir site var ona bılgılerımı gırerek ıkı ayda 4 kılo verdım durmak yok hedefım 60 inşallah gidecek bu yağ bezeleri bizden :)) bende varım yarısa:)
Kızlar merhaba ;
Bende aranıza katılmak istiyorum.Kilomla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve burada sizin birbirinize destek verdiğinizi görünce denemekten birşey kaybetmem diye düşündüm :26:
merhaba kızlar benide aranıza alın
kizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri
Evet evet kesinlikle onun etkisi benim son 2 gün sonra misss olucam pazartesiye 2 günümüz kaldı bastan sona bir egzersiz programı oluştursan hep beraber yapsak şekerimne dersin hem spora daha hevesli oluruz spor yapmayana da ceza eklesen öyle bir kural koysak bunu da nasıl ıspatlamalı onu düşünüyorum ama senin kafan daha çok çalışıyor sen uydurusun kılıfına göre
oy bens eni yerim ummahhhhhhhhh gülüm keşke yakın olsaydık gerçekten de yaaaacanım benim yanında olup yanagına bir öpücük kondurasım geldi yaw niye bu kadar uzaktasın ki ALLAH ALAHA
kız ben sanaaaa kıyarmıyımmmmmm hiçç kıyılırmı sanaaaaaaaaaaa ummahhhhhhhhhhhh bidenembende kaydoldummm ..gerçi başka biyerede kayıtlıyım ama olsun ...
hoşgeldinnn..kızlarr kapıları sökünnnn ....ramazan bereketi var topikte komşudan sandalyemi alsak ne etsek acep
sevilcanım dende seni tanımak isterdim ..çok tatlısın aynı zamanda ...i mezdekee iyi fikir merden aklına geldi kızz ..yediklerimizi eritiriz iştee
şekerimm benimm senin yorumların olmasa neye yarar yemek yemek..çokk seviyomm senşn yorum yapmanı..isresen çantada vurabilirsin selbest herşeyy
bende canım :)tanıştığıma memnun oldum :)
arada kaynasın der gibi bir havası vardı da neyseki mor yazmışsın öyle olsa su yeşili olurdu :))))gzl güzl menüüüü oruç tuttun mu canımallahh allahhh sabahlar olmasınnn
menümm,
sahur
iftar
ara
2 tabe şarkkadayıfı çay
boll boll suu
cecoone olduu gelemedin görüyorum ama göremiyorum ne ediyon uyudunmuu naptınnn huuuu
ben buraya kayıt oldum ilk kez bakalım evet burası güzel :)
bende kalorı sepetı dıye bı yere kayıtlıydım ama sevmedim orayı burası güzelle benziyor ama
yok canim degisik benimki gecen diyorumki anne iftarda böyle hafif birseyler ye midesinden rahatsiz cünkü corba falan ye diyorum bana diyorki hii oldu senin corban icinmi oruc tuttum bunca saat acim ben diyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yine nöbetçi topikci olarak en son gelen ben oldum
İftar daveti fena geçmedibiz gittiğimizde ki akşam 6 buçuk gibi oradaydık henüz yemeklerin bir kısmı pişiyordu
KV ve ablası erkenden gitmişler yardım etmek için ( bana gelince ancak 1 saat kala gelirler zaten ancak)
Yarında eşimin Anannesinin evinde bütün torunlar toplanacaklar
Ona gerçekten sevindim çünkü öbür türlü pek bir araya gelme şansımız olmuyor herkes çok yoğun olduğundan
Yarınıda atlattıktan sonra Allah ızniyle Kadir gecesine kadar evde olucağımNasılsa o gecede eşimin amcasında iftara davetliyiz Bayrama çok az kaldı ondan sonra sahalara dönüyorum Allahın izniyle
Bu arada oruç bugün beni fena çarptıEşim tutturdu tutma artık oruç diye ama bakalım yarın yine aynı olursam en azından bir kaç gün ara verip sonra tekrar devam ederim Henüz kesin değil tabi ama kısmet Böbreklerim fazla susuz kalınca biraz fazla rahatsız oldum
Canım benzetme biraz iğrençte olsa bizim irinlerde fena sayılmaSağ olsun gerçekten çok dua eder bana tabi bende eşime arada çıldırtsada beni severim keratayı
Evet park konusunda haklısın canımSonuçta yürüyerek gidiyorum ( yürüyerek 15 dakika falan eee bunun birde dönüşü var yarım saat oradan kafadan kazancım var ) her gittiğimde biraz oturup keyf yapsamda kızım oyun parkında oynarken sonrada büyük kızımlada spor aletlerine binip sporumuzu yapar öyle döneriz ve en azından bir saat oradan kazancım olmuş olur Tabi haftanın 4 günü spor salona yine gitmeye devam edeceğim bayramdan sonra daha 5 - 6 AY üyeliğim var bitimine yakın her gün giderim sonrada ya tekrar üyelik yenilerim olmadı daha yakın bir yer bulurum Zaten güzel kilolar verincede daha fazla hafifleyice yürüyüşlerimde çoğalır Allahın izniyle
Süpermiş İnşallah çok daha güzel kilolar veririz hepbirlikte
Canım bencede Tam tahıllı ekmek yemeyi dene zaten çok fazla kepek ekmeğide iyi değilmiş doktorların demesi
İstersen ilk etapta yarım dilim ekle eğer kesmiyorsa ama bence kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta eklersen çok daha tok tutuyor :34. hem ekmek fazladan yememiş olursun hemde çabuk acıkmazsın
Anammm çok şeker yaa gece gece iyi geldi
Herhalde 30 sene sonra bizde eşimle kesin böyle oluruzben genelde eşimle aynı anda yatağa girince hep konuşasım gelir eşimde anında uyumak ister bazen beni kovalar hadi git sen pc başına uykun yok senin der yada arkasını döner ve ben bu seferde söylenmeye başlarım yok işte zaten umurun değilim yüzünden ne hayır gördükte totoşundan göreceğiz falan diye adamcağız ya pes eder benle sohbet eder yada horul horul umursamadan uyur
Hemen okuyorum canım
Paylaşımın için teşekkür ederim
Kızlarrrrrrrrrr hepiniz aramıza hoşgeldiniz
İnşallah hepiniz daim olursunuz ve hepbirlikte hoş sohbetler eder ve çok güzel kilolar veririzAminnnnnnnnnnnnnn
Annen gerçekten çok şekermiş
Benimki olsa aaaa yeme tabi annemmmmmmm işte zaten ekmek iyi değil, yok tatlı yemesen ölmezsin işte tut gırtlağını Allah korusun daha beter olursun hem kızlarınada iyi örnek olman lazım falan diye vaaz verirdi kesin
Kadın okadar kilo verdim almanyaya gittiğimde hafif süzülmüşsün demezmicıldırtacaktı beni daha havaalanından eve varamadan oğluşu 500 gr vermiş aman işte göbeği baya ufaldı demezmi ( gördüm hala aynı dana oda ama kadıncağızın gözüne ben daha beterim )
Bazende ters bir ana deng gelirde es kaza diyet mevzuğunu açmışsam başlar beni suçlamaya yemiyor olsaydın şimdiye kadar giderdi o kilolar yok işte spor salonuna da boşu boşuna okadar para verdin diyebaktım susmuyor makineli bende kendi cebime sahte arama yapıp aaaa anne eşim arıyor sonra ararım ben seni diyip kapatıyorum
Benimkide bu model işte ne yaparsın
fen bılgısı ogretmenlıgı cnm son senem bu sene tekrar gırıcem sınava bakalımiktisat okuyorum sen ne okuyorsun :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
İftar daveti fena geçmedibiz gittiğimizde ki akşam 6 buçuk gibi oradaydık henüz yemeklerin bir kısmı pişiyordu
KV ve ablası erkenden gitmişler yardım etmek için ( bana gelince ancak 1 saat kala gelirler zaten ancak)
Ona gerçekten sevindim çünkü öbür türlü pek bir araya gelme şansımız olmuyor herkes çok yoğun olduğundan
Yarınıda atlattıktan sonra Allah ızniyle Kadir gecesine kadar evde olucağımNasılsa o gecede eşimin amcasında iftara davetliyiz Bayrama çok az kaldı ondan sonra sahalara dönüyorum Allahın izniyle
Bu arada oruç bugün beni fena çarptıEşim tutturdu tutma artık oruç diye ama bakalım yarın yine aynı olursam en azından bir kaç gün ara verip sonra tekrar devam ederim Henüz kesin değil tabi ama kısmet Böbreklerim fazla susuz kalınca biraz fazla rahatsız oldum
Canım benzetme biraz iğrençte olsa bizim irinlerde fena sayılmaSağ olsun gerçekten çok dua eder bana tabi bende eşime arada çıldırtsada beni severim keratayı
Evet park konusunda haklısın canımSonuçta yürüyerek gidiyorum ( yürüyerek 15 dakika falan eee bunun birde dönüşü var yarım saat oradan kafadan kazancım var ) her gittiğimde biraz oturup keyf yapsamda kızım oyun parkında oynarken sonrada büyük kızımlada spor aletlerine binip sporumuzu yapar öyle döneriz ve en azından bir saat oradan kazancım olmuş olur Tabi haftanın 4 günü spor salona yine gitmeye devam edeceğim bayramdan sonra daha 5 - 6 AY üyeliğim var bitimine yakın her gün giderim sonrada ya tekrar üyelik yenilerim olmadı daha yakın bir yer bulurum Zaten güzel kilolar verincede daha fazla hafifleyice yürüyüşlerimde çoğalır Allahın izniyle
Canım bencede Tam tahıllı ekmek yemeyi dene zaten çok fazla kepek ekmeğide iyi değilmiş doktorların demesi
İstersen ilk etapta yarım dilim ekle eğer kesmiyorsa ama bence kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta eklersen çok daha tok tutuyor :34. hem ekmek fazladan yememiş olursun hemde çabuk acıkmazsın
Herhalde 30 sene sonra bizde eşimle kesin böyle oluruzben genelde eşimle aynı anda yatağa girince hep konuşasım gelir eşimde anında uyumak ister bazen beni kovalar hadi git sen pc başına uykun yok senin der yada arkasını döner ve ben bu seferde söylenmeye başlarım yok işte zaten umurun değilim yüzünden ne hayır gördükte totoşundan göreceğiz falan diye adamcağız ya pes eder benle sohbet eder yada horul horul umursamadan uyur
Hemen okuyorum canım
İnşallah hepiniz daim olursunuz ve hepbirlikte hoş sohbetler eder ve çok güzel kilolar veririzAminnnnnnnnnnnnnn
Benimki olsa aaaa yeme tabi annemmmmmmm işte zaten ekmek iyi değil, yok tatlı yemesen ölmezsin işte tut gırtlağını Allah korusun daha beter olursun hem kızlarınada iyi örnek olman lazım falan diye vaaz verirdi kesin
Kadın okadar kilo verdim almanyaya gittiğimde hafif süzülmüşsün demezmicıldırtacaktı beni daha havaalanından eve varamadan oğluşu 500 gr vermiş aman işte göbeği baya ufaldı demezmi ( gördüm hala aynı dana oda ama kadıncağızın gözüne ben daha beterim )
Bazende ters bir ana deng gelirde es kaza diyet mevzuğunu açmışsam başlar beni suçlamaya yemiyor olsaydın şimdiye kadar giderdi o kilolar yok işte spor salonuna da boşu boşuna okadar para verdin diyebaktım susmuyor makineli bende kendi cebime sahte arama yapıp aaaa anne eşim arıyor sonra ararım ben seni diyip kapatıyorum
yaa uymuyor bu kalori ekle sitelerinin kalorileri birbirine..şimdi 2sinede yazdım yediklerimi biri 1700 klorı,biri2600 kalori diyor hangisi doğru anlamadımm:44:
fen bılgısı ogretmenlıgı cnm son senem bu sene tekrar gırıcem sınava bakalım
hosbuldum cnm tskler
yukarda anlatıgın sey teyzemden cok tanıdk geldı herkesın basında var sanırım tırsmaya başladım
yaa uymuyor bu kalori ekle sitelerinin kalorileri birbirine..şimdi 2sinede yazdım yediklerimi biri 1700 klorı,biri2600 kalori diyor hangisi doğru anlamadımm:44:
Evet evet kesinlikle onun etkisi benim son 2 gün sonra misss olucam pazartesiye 2 günümüz kaldı bastan sona bir egzersiz programı oluştursan hep beraber yapsak şekerimne dersin hem spora daha hevesli oluruz spor yapmayana da ceza eklesen öyle bir kural koysak bunu da nasıl ıspatlamalı onu düşünüyorum ama senin kafan daha çok çalışıyor sen uydurusun kılıfına göre
sende hosgeldin cecomSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hemen okuyorum canım
yok canım cumaları bildirim yapılıyor ben pazartesiyi genelde baslangıçlar olur diye söyledim ozamn başlayabiliriz düşüncesi ile
pazartesi bıldırım falan mı yapıyorsunz cnm bı kac tane egzersız vıdeoları var bende ama sıkılasmk ıcın yapıyorum haftada 2 gun falan toplu halde daha eglencelı olurdu
öğretmen vayy saygılar:))
bu sefer ne istiyorsun sınavdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?