80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar benide aranıza alın

bende kalorı sepetı dıye bı yere kayıtlıydım ama sevmedim orayı burası güzelle benziyor ama

ohhhh afiyet olsun yaramasın inş olmayack heralde sabah. bende çıkamadım baksana arada bizimkisi sesleniyor pc düşecen diye nasıl utandım yahu

kadayifmikeske manti yemeseydimde bugün kadayif yeseydim bir dilim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yine nöbetçi topikci olarak en son gelen ben oldum
İftar daveti fena geçmedi biz gittiğimizde ki akşam 6 buçuk gibi oradaydık henüz yemeklerin bir kısmı pişiyordu
KV ve ablası erkenden gitmişler yardım etmek için ( bana gelince ancak 1 saat kala gelirler zaten ancak )
Yarında eşimin Anannesinin evinde bütün torunlar toplanacaklar
Ona gerçekten sevindim çünkü öbür türlü pek bir araya gelme şansımız olmuyor herkes çok yoğun olduğundan

Yarınıda atlattıktan sonra Allah ızniyle Kadir gecesine kadar evde olucağım Nasılsa o gecede eşimin amcasında iftara davetliyiz Bayrama çok az kaldı ondan sonra sahalara dönüyorum Allahın izniyle

Bu arada oruç bugün beni fena çarptı Eşim tutturdu tutma artık oruç diye ama bakalım yarın yine aynı olursam en azından bir kaç gün ara verip sonra tekrar devam ederim Henüz kesin değil tabi ama kısmet Böbreklerim fazla susuz kalınca biraz fazla rahatsız oldum

Canım benzetme biraz iğrençte olsa bizim irinlerde fena sayılma Sağ olsun gerçekten çok dua eder bana tabi bende eşime arada çıldırtsada beni severim keratayı

Evet park konusunda haklısın canım Sonuçta yürüyerek gidiyorum ( yürüyerek 15 dakika falan eee bunun birde dönüşü var yarım saat oradan kafadan kazancım var ) her gittiğimde biraz oturup keyf yapsamda kızım oyun parkında oynarken sonrada büyük kızımlada spor aletlerine binip sporumuzu yapar öyle döneriz ve en azından bir saat oradan kazancım olmuş olur Tabi haftanın 4 günü spor salona yine gitmeye devam edeceğim bayramdan sonra daha 5 - 6 AY üyeliğim var bitimine yakın her gün giderim sonrada ya tekrar üyelik yenilerim olmadı daha yakın bir yer bulurum Zaten güzel kilolar verincede daha fazla hafifleyice yürüyüşlerimde çoğalır Allahın izniyle

kısslar 1.7 kilo vermiş bulunmaktayımmmm..çokk mutluyummmm

Süpermiş İnşallah çok daha güzel kilolar veririz hepbirlikte

kizlar biseysormam gerek simdi ben kepek ekmegi yiyorumya mesala sabahlari genelde iki dilim diyorlarya fazla yesem olurmu iki dilim kesmiyor beni

Canım bencede Tam tahıllı ekmek yemeyi dene zaten çok fazla kepek ekmeğide iyi değilmiş doktorların demesi
İstersen ilk etapta yarım dilim ekle eğer kesmiyorsa ama bence kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta eklersen çok daha tok tutuyor :34. hem ekmek fazladan yememiş olursun hemde çabuk acıkmazsın

Anammm çok şeker yaa gece gece iyi geldi
Herhalde 30 sene sonra bizde eşimle kesin böyle oluruz ben genelde eşimle aynı anda yatağa girince hep konuşasım gelir eşimde anında uyumak ister bazen beni kovalar hadi git sen pc başına uykun yok senin der yada arkasını döner ve ben bu seferde söylenmeye başlarım yok işte zaten umurun değilim yüzünden ne hayır gördükte totoşundan göreceğiz falan diye adamcağız ya pes eder benle sohbet eder yada horul horul umursamadan uyur

Hemen okuyorum canım
Paylaşımın için teşekkür ederim

diyete birtürlü başlayamadım yarın öbürgün frdken günler geçiyor benide alın aranıza ya

Kızlar merhaba ;
Bende aranıza katılmak istiyorum.Kilomla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve burada sizin birbirinize destek verdiğinizi görünce denemekten birşey kaybetmem diye düşündüm :26:

merhaba kızlar benide aranıza alın

Kızlarrrrrrrrrr hepiniz aramıza hoşgeldiniz
İnşallah hepiniz daim olursunuz ve hepbirlikte hoş sohbetler eder ve çok güzel kilolar veririz Aminnnnnnnnnnnnnn

kizlar benim annem varya cok alem kadin bugün iste iftardan sonra telefonda konusuyrz dedim böyle böyle diyetimi bozdum ne derse begenirsiniz amann bosversene mankenmi olucan ye gitsincok destek oluyor sagolsun kendileri

Annen gerçekten çok şekermiş
Benimki olsa aaaa yeme tabi annemmmmmmm işte zaten ekmek iyi değil, yok tatlı yemesen ölmezsin işte tut gırtlağını Allah korusun daha beter olursun hem kızlarınada iyi örnek olman lazım falan diye vaaz verirdi kesin
Kadın okadar kilo verdim almanyaya gittiğimde hafif süzülmüşsün demezmi cıldırtacaktı beni daha havaalanından eve varamadan oğluşu 500 gr vermiş aman işte göbeği baya ufaldı demezmi ( gördüm hala aynı dana oda ama kadıncağızın gözüne ben daha beterim )

Bazende ters bir ana deng gelirde es kaza diyet mevzuğunu açmışsam başlar beni suçlamaya yemiyor olsaydın şimdiye kadar giderdi o kilolar yok işte spor salonuna da boşu boşuna okadar para verdin diye baktım susmuyor makineli bende kendi cebime sahte arama yapıp aaaa anne eşim arıyor sonra ararım ben seni diyip kapatıyorum

Benimkide bu model işte ne yaparsın

pazartesi bıldırım falan mı yapıyorsunz cnm bı kac tane egzersız vıdeoları var bende ama sıkılasmk ıcın yapıyorum haftada 2 gun falan toplu halde daha eglencelı olurdu

Son düzenleme:
canım benim yanında olup yanagına bir öpücük kondurasım geldi yaw niye bu kadar uzaktasın ki ALLAH ALAHA
oy bens eni yerim ummahhhhhhhhh gülüm keşke yakın olsaydık gerçekten de yaaaa (( görüşürdük vallaaaa o zaman daha bi motive olurduk her görüşmede fark çıksın ortaya diye :)

kız ben sanaaaa kıyarmıyımmmmmm hiçç kıyılırmı sanaaaaaaaaaaa ummahhhhhhhhhhhh bidenem

tanıştığıma memnun oldum :)
bende canım :)

arada kaynasın der gibi bir havası vardı da neyseki mor yazmışsın öyle olsa su yeşili olurdu :))))gzl güzl menüüüü oruç tuttun mu canım

cecoo ne olduu gelemedin görüyorum ama göremiyorum ne ediyon uyudunmuu naptınnn huuuu

geçmiş yapıyordurr o şimdi bi roman çıkacak yazıyla gelir şimdi cecommm :)))))

bende kalorı sepetı dıye bı yere kayıtlıydım ama sevmedim orayı burası güzelle benziyor ama

yaa uymuyor bu kalori ekle sitelerinin kalorileri birbirine..şimdi 2sinede yazdım yediklerimi biri 1700 klorı,biri2600 kalori diyor hangisi doğru anlamadımm:44:

yok canim degisik benimki gecen diyorumki anne iftarda böyle hafif birseyler ye midesinden rahatsiz cünkü corba falan ye diyorum bana diyorki hii oldu senin corban icinmi oruc tuttum bunca saat acim ben diyor

iktisat okuyorum sen ne okuyorsun :)
fen bılgısı ogretmenlıgı cnm son senem bu sene tekrar gırıcem sınava bakalım

hosbuldum cnm tskler
yukarda anlatıgın sey teyzemden cok tanıdk geldı herkesın basında var sanırım tırsmaya başladım

yaa uymuyor bu kalori ekle sitelerinin kalorileri birbirine..şimdi 2sinede yazdım yediklerimi biri 1700 klorı,biri2600 kalori diyor hangisi doğru anlamadımm:44:

ya sıtelerdede cok farklı yazıyor aslında besınlerın yag proteın ve karbonhıdrat degerlerını bılmek lazım ve en guzelı kendın hesaplaman yağın 1 gramın 9 kalorı karbonhıdratın ve proteının 1 gramda ıse 4 kalorı var yaklaşık sanırım en ıyı sonuclarıda ulusal bı sıteden falan alınabılr cogu sıtede kopyala yapıştır yapılmış:44:

canımm benim de aklıma fazla kaçırdığımızda spor cezası verelim geldi de istemezsiniz diye düşündüm böyle bir uygulama yapalım ya beraber güzel olur oda motive eder

sende hosgeldin cecom aman canım benim dikkat et birde hastalanma geçmiş olsun ALLAH saglık afiyet versin dikkat et kendine önce saglık canım benim

pazartesi bıldırım falan mı yapıyorsunz cnm bı kac tane egzersız vıdeoları var bende ama sıkılasmk ıcın yapıyorum haftada 2 gun falan toplu halde daha eglencelı olurdu
yok canım cumaları bildirim yapılıyor ben pazartesiyi genelde baslangıçlar olur diye söyledim ozamn başlayabiliriz düşüncesi ile
kızlar bana müsade kocam geldi odaya hepinizi öpüyorum güzel sahurlar geçirin inş iyi geceler

öğretmen vayy saygılar:))
bu sefer ne istiyorsun sınavdan :)

estagfurallah cnm fiziktedavi ve rehabilitasyon istiyorum cnm ılk gırdım sene kıl payı kaçmıştı sonrakı senede ben depresyona gırdım anca ogretmenlıkle yetındım bunada sukur ıcımde kalmasın ıstıyorumbusene tekrar denıcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…