amann canımm üzüldüğün şeye bak yarında kadayıf yersin bende mantı yerimm ödeşirizzkadayifmikeske manti yemeseydimde bugün kadayif yeseydim bir dilim
öyleymişşşoy bens eni yerim ummahhhhhhhhh gülüm keşke yakın olsaydık gerçekten de yaaaa(( görüşürdük vallaaaa o zaman daha bi motive olurduk her görüşmede fark çıksın ortaya diye :)
kız ben sanaaaa kıyarmıyımmmmmm hiçç kıyılırmı sanaaaaaaaaaaa ummahhhhhhhhhhhh bidenem
bende canım :)
arada kaynasın der gibi bir havası vardı da neyseki mor yazmışsın öyle olsa su yeşili olurdu :))))gzl güzl menüüüü oruç tuttun mu canım
geçmiş yapıyordurr o şimdi bi roman çıkacak yazıyla gelir şimdi cecommm :)))))
sana kalmış canım sen ne dersen yapıcaz ben yaparım kendi adıma kabulümdürcanımm benim de aklıma fazla kaçırdığımızda spor cezası verelim geldi de istemezsiniz diye düşündüm böyle bir uygulama yapalım ya beraber güzel olur oda motive eder
sende hosgeldin cecomaman canım benim dikkat et birde hastalanma geçmiş olsun ALLAH saglık afiyet versin dikkat et kendine önce saglık canım benim
yok canım cumaları bildirim yapılıyor ben pazartesiyi genelde baslangıçlar olur diye söyledim ozamn başlayabiliriz düşüncesi ile
kızlar bana müsade kocam geldi odaya hepinizi öpüyorum güzel sahurlar geçirin inş iyi geceler
amann canımm üzüldüğün şeye bak yarında kadayıf yersin bende mantı yerimm ödeşirizz
öyleymişşş..cecooo niye beni görmüyonnn bende varımmm
estagfurallah cnmfiziktedavi ve rehabilitasyon istiyorum cnm ılk gırdım sene kıl payı kaçmıştı sonrakı senede ben depresyona gırdım anca ogretmenlıkle yetındım bunada sukur ıcımde kalmasın ıstıyorumbusene tekrar denıcem bakalım
inş. istediğini kazanırsın bende okulumu bitirdikten sonra başka bölüm okumak istiyorum. aslında okumayı seviyorum :)
canımm benim de aklıma fazla kaçırdığımızda spor cezası verelim geldi de istemezsiniz diye düşündüm böyle bir uygulama yapalım ya beraber güzel olur oda motive eder
sende hosgeldin cecomaman canım benim dikkat et birde hastalanma geçmiş olsun ALLAH saglık afiyet versin dikkat et kendine önce saglık canım benim
cecooo niye beni görmüyonnn bende varımmm
kızlarrr benim kota önceki gün itibariyle dolmuşşşşşşnasıl oldu bu iş anlamadımm hiç de açmadım pc yii içde kullanmadım amaa nasıl oldu:44::44:
inş. istediğini kazanırsın bende okulumu bitirdikten sonra başka bölüm okumak istiyorum. aslında okumayı seviyorum :)
tamam canım bayramdan sonra yapalım olur dediğin gibi hemn fzla kaçırdığımızda o açığı bu şekilde kapatabiliriz, bende ip atlıyorum 3 gündür 2 gün zordu bayağı atlayamadım kız orta okul zamanı ne atlardıkkk bidee kendime güvene güvene yaparım diyordum 100 ü geçemedim 2 gün bugün 200 atladım birazda alışdım bi 100 daha yapsam süper olacak :)Valla bayramdan sonra böyle bir uygulama bana uyaren azından ceza yememek için biraz daha dikkatli davranırız diye düşünüyorum hemde spor yapmadığımız zamanlarda da hareket olur
Zaten ben ip atlamayada başlıyorum pazartesibirde mekik çekebilirsem tam süper olur bıktım artık göbişimden eskisi gibi dümdüz bir karın istiyorum ben yaaaaaaaaaaa
Elimden gelenide yapacağım inşallah bunun için
Eşimde kaç gündür aynı şeyi söyleyip duruyor
Tamam Allah rızasını kazanmak için tutuyorsun ama kendini maf ettikten sonrada daha kötü olur iyi hissetmiyorsan tutma diyor ama bakalım eğer yarında kötü olursam artık tutmayacağım ( kadir gecesi hariç tabi o gün mutlaka tutmak istiyorumve gecede inşallah geç saattede olsa kuran okur dua ederim )
Hiç görmezmiyim canım benim
Umarım iyisindir canımbugün biraz fazla kaçırmışsın ama eminim yarın telafi edersin
Bugün ben herşeyden az yedim ama tatlıyı misafirlikte hiç ellemedimdaha doğrusu sevmediğim bir tatlıydı ama neydi sülemem canınız çekmesin olurda seveniniz varsa aklına düşürmeyeyim
Canım bazı sayfalar kotayı daha çabuk harçıyormuş :44: yada film falan seyrettiysen oda çabuk doldurur
Sırf bu yüzden sınırlı interneti sevmiyorumgeçmişte sınırlı olduğunda hep o kotayı aşıyordum ve fatura sınırsızdan fazla gelince eşim sonunda sınırsıza geçti oda rahat bende
Ne güzel hepiniz hala okuyorsunuz
Bende bir ara heveslenip tekrar Üniversite sınavlarına girmek istedim ama bendeki şans nasıl birşeyse benim girmek istediğim sınav bu sene sonmuş( yabancı uyruklu öğrenciler için olan sınav )
Bakalım biraz daha araştırıp benim okuyabileceğim bir bölüm varmı diye öğreneyimde olmadı bende tekrar açık öğretimde bile olsa okumak istiyorum
kızz ne yazdında böyle hepicini sildin şekerrrr...............................................................
tamam canım bayramdan sonra yapalım olur dediğin gibi hemn fzla kaçırdığımızda o açığı bu şekilde kapatabiliriz, bende ip atlıyorum 3 gündür 2 gün zordu bayağı atlayamadım kız orta okul zamanı ne atlardıkkk bidee kendime güvene güvene yaparım diyordum 100 ü geçemedim 2 gün bugün 200 atladım birazda alışdım bi 100 daha yapsam süper olacak :)
iyi uylurar kızlarrben gidiyorumm
kızz ne yazdında böyle hepicini sildin şekerrrr
liste yapabilecekmiyim diye deneme yaptım kuzum :)) irem gibi listye beklemeyin kuzum olur mu biraz basit birşey olacak(((
Maşallahın var canım yaaben herhalde 100 atalayam bir kaç gün
Dediğin gibi eskiden bende ne ip atlardımters bile çevirebiliyordum hatta çapraz
İnşallah zayıflayıp yine eski günlerdeki gibi zıplayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?