80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kadayifmikeske manti yemeseydimde bugün kadayif yeseydim bir dilim
amann canımm üzüldüğün şeye bak yarında kadayıf yersin bende mantı yerimm ödeşirizz
öyleymişşş ..cecooo niye beni görmüyonnn bende varımmm

anladım cnm benm ıı geceler sende öpüldün tatlım

kızlarrr benim kota önceki gün itibariyle dolmuşşşşşşnasıl oldu bu iş anlamadımm hiç de açmadım pc yii içde kullanmadım amaa nasıl oldu:44::44:

inş. istediğini kazanırsın bende okulumu bitirdikten sonra başka bölüm okumak istiyorum. aslında okumayı seviyorum :)

inş. istediğini kazanırsın bende okulumu bitirdikten sonra başka bölüm okumak istiyorum. aslında okumayı seviyorum :)

valla cnm ne yalan soleyım sevmedıgın ıstemedıgın bı bolum olunca okumaktan nefret edıyor ınsan o yüzden ne solesem bos açıkta kalırım korkusuyla yklasmamalı ınsan aslında ama ben guvenemedım tekrar o ruh halıyle hazırlanmaya okumak tabıkı cok güzel ama okumaktan zevk almalı ınsan ıns sende hedeflerıne ulaşırsın cnm tsk ederm

canımm benim de aklıma fazla kaçırdığımızda spor cezası verelim geldi de istemezsiniz diye düşündüm böyle bir uygulama yapalım ya beraber güzel olur oda motive eder

Valla bayramdan sonra böyle bir uygulama bana uyar en azından ceza yememek için biraz daha dikkatli davranırız diye düşünüyorum hemde spor yapmadığımız zamanlarda da hareket olur
Zaten ben ip atlamayada başlıyorum pazartesi birde mekik çekebilirsem tam süper olur bıktım artık göbişimden eskisi gibi dümdüz bir karın istiyorum ben yaaaaaaaaaaa
Elimden gelenide yapacağım inşallah bunun için

sende hosgeldin cecom aman canım benim dikkat et birde hastalanma geçmiş olsun ALLAH saglık afiyet versin dikkat et kendine önce saglık canım benim

Eşimde kaç gündür aynı şeyi söyleyip duruyor
Tamam Allah rızasını kazanmak için tutuyorsun ama kendini maf ettikten sonrada daha kötü olur iyi hissetmiyorsan tutma diyor ama bakalım eğer yarında kötü olursam artık tutmayacağım ( kadir gecesi hariç tabi o gün mutlaka tutmak istiyorum ve gecede inşallah geç saattede olsa kuran okur dua ederim )

cecooo niye beni görmüyonnn bende varımmm

Hiç görmezmiyim canım benim
Umarım iyisindir canım bugün biraz fazla kaçırmışsın ama eminim yarın telafi edersin
Bugün ben herşeyden az yedim ama tatlıyı misafirlikte hiç ellemedim daha doğrusu sevmediğim bir tatlıydı ama neydi sülemem canınız çekmesin olurda seveniniz varsa aklına düşürmeyeyim

kızlarrr benim kota önceki gün itibariyle dolmuşşşşşşnasıl oldu bu iş anlamadımm hiç de açmadım pc yii içde kullanmadım amaa nasıl oldu:44::44:

Canım bazı sayfalar kotayı daha çabuk harçıyormuş :44: yada film falan seyrettiysen oda çabuk doldurur
Sırf bu yüzden sınırlı interneti sevmiyorum geçmişte sınırlı olduğunda hep o kotayı aşıyordum ve fatura sınırsızdan fazla gelince eşim sonunda sınırsıza geçti oda rahat bende

Ne güzel hepiniz hala okuyorsunuz
Bende bir ara heveslenip tekrar Üniversite sınavlarına girmek istedim ama bendeki şans nasıl birşeyse benim girmek istediğim sınav bu sene sonmuş ( yabancı uyruklu öğrenciler için olan sınav )
Bakalım biraz daha araştırıp benim okuyabileceğim bir bölüm varmı diye öğreneyimde olmadı bende tekrar açık öğretimde bile olsa okumak istiyorum

tamam canım bayramdan sonra yapalım olur dediğin gibi hemn fzla kaçırdığımızda o açığı bu şekilde kapatabiliriz, bende ip atlıyorum 3 gündür 2 gün zordu bayağı atlayamadım kız orta okul zamanı ne atlardıkkk bidee kendime güvene güvene yaparım diyordum 100 ü geçemedim 2 gün bugün 200 atladım birazda alışdım bi 100 daha yapsam süper olacak :)

Maşallahın var canım yaa ben herhalde 100 atalayam bir kaç gün
Dediğin gibi eskiden bende ne ip atlardım ters bile çevirebiliyordum hatta çapraz
İnşallah zayıflayıp yine eski günlerdeki gibi zıplayabiliriz

Beyazcan canım sanada iyi geceler
Rabbim rahatlık versin bizde kızımla bir saat sonra sahuru yapıp yatarız inşallah

ayyy bende bende tek ayak yapardım dün denedim görsen o kadar komik oldu ki 3 de pes ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…