80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işin içinden çıkamazsam sorarım bebeğim zaten bir süreliğine böyle olacak kaptanımız giremiyor bu aralar o açığı kapatmak için inş. beceririm :)

sorun degıl cnm elımden gelır ısın ıcınden çıkamazsan yapar ozelden atarım ugrasmayı sevıyorum ben can sıkıntısına yaptığım baya tablolar var bu topıkte

kızlar bende çıkıyorum sahurumu yapayım sonrasındada yuruyusumu yapıp yatarım yatmadan once gelırım yıne reglıyım ama yarın aksama kadar sadece su ve bıtkı cayları ıcmeyı düşünüyorum sımdılık hepınıze ıı geceler

iyi geceler cnm görüşürüz bence düzenli beslen metabolizman çalışsın biraz değerlendir bunu bizim metabolizmalar iyiyce durdu gitmiyor hiççç ne yazıkki gr

okumak çok güzel birşey inş. dileğin istediklerim gerçek olurda okursun:)

Neyse kızlar banada müsaade
Kızımın uykusu gelmeye başladı hazırlayayım bari sahurlukta yatalım

iyi geceler cnm görüşürüz bence düzenli beslen metabolizman çalışsın biraz değerlendir bunu bizim metabolizmalar iyiyce durdu gitmiyor hiççç ne yazıkki gr

Neyse kızlar banada müsaade
Kızımın uykusu gelmeye başladı hazırlayayım bari sahurlukta yatalım

ıyı geceler cnm doğru dıyorsun ama ıste baba evde olunca yemk sorun oluyor bıde bı kac gundur mıde ağrısı vr baklım bıde bu sekıl deneyeyeım cnm

-neden sonuç cümlelerin de eylem sonuçlanmıştır.

Kod:
bir cümlede sebep anlamı veren den, dan ekiyle ''dolayı, ötürü, sebep, neden'' sözcüklerinin bir arada kullanılması gereksiz kelime kullanımından doğan anlatım bozukluğudur.

örnek verecek olursak: yazarın çok sevilmesinin
nedeni eserlerinde sade dil kullanılmasındandır.

-amaç sonuç cümlelerin de ortaya çıkmış kesin bir sonuç yoktur.

-dilimizde deyimler, ikilemeler ve tamlamalar yüklem görevinde kullanılır.

-'' nereye'' sorusu ile hem dolaylı tümleç hem de zarf tümleci bulunur. peki nasıl ayıracağız? dolaylı tümleç ismin hal eklerinden -e, -de,-den takılarını alır. zarf tümleci hal eki almaz.

örnek:
aşağı gel
aşağı
ya gel

- edat tümleci aynı zamanda zarf tümlecidir.
-ara söz ve ara cümle iki kısa çizgi ve iki virgül arasında belirtilir. ara söz yargı barındırmaz, ara cümle yargılıdır.

örn: burayı, amasya' yı, çok seviyor. ( ara söz)
hava açarsa, -ki açacağını sanmıyorum- motorumla dolaşabiliriz.( ara cümle)

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kizlar nolmus burda boyle massallah baya kalabalikmissiniz aksam. Yaaa kacirdim butun muhabbeti. Kpler burdayken ben daha coook sey kaciririm. Yeni gelen arkadaslarim hos geldiniz sefalar getirdiniz. Ben topigin hamiş kilolusu gülay. iki cücük annesiyim ama okumaya doymayanlardanim. Aöf sosyoloji 3. Sınıf ögrencisiyim.Ayyy aranızdan biri karabük dedi ben safranboluda okudum ve bu günlerdede safranboluya aşeriyom:))) eşime diyom bak cocuk sasi olacak götur beni oraya diye dinlemiyo:)) tlf dan girdim yazilar nasil oldu hic bilmiyom kusura bakmayin artik. Hadi herkese iyigeceler

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kova04[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]1.1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilcan[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]83.2[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD]1.80[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yryş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ist87[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]14.2[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]12.2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmasekeri23[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]leslie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleyen: Moderatör:

bu kadar yapabildim kızlarr idare edin artık olur mu :)

hoşbuldum canım. ben karabükte okuyorum. ne güzel okuma sevdalılarının içine geldim çok mutlu oldum. beklerim karabüke çok güzel olmasada kalbimde yer kuran bir şehir ne onunla nede onsuz diyorlar ya o hesap:)

selam kızlarrr :)

kız öyle deme ayrılınca kıymeti biliniyo. ben çoook özledim safranboluyu şahsen. gidiyormusunuz hiç gezmek için?

anlatım ve yazım bozukları en nefret eetıgım konu hıc anlam bu cok açıklayıcı olmuş cnm günaydın bu arada herkesee:119:

tskler cnm benm hosbuldum kendı adıma ALLAH analı babalı ve sağlıklı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…