[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kova04[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]1.1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilcan[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]83.2[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD]1.80[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yryş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ist87[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]14.2[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]12.2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmasekeri23[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]leslie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu kadar yapabildim kızlarr idare edin artık olur mu :)
evet cnm sütun sayısını eksik aldığımdan öyle oldu ama geçen hafta yok bu hafta var bide bu haftanın gidenini aldım sen 1.1 kova1.5 vermiş sıralamada hata yok kuzummm varsa da hoş görün ilk deneme :)))şekerim ellerine sağlık ta ufak bir şeyi gözden kaçırmışsın kız. geçen hafta, bu hafta yapmamışsın. bu durumda ikinci olmuşum ellerine sağlık
tşk ederim tatlım yağpmaya çalışdım birşeyler :)
elıne sağlık cnm benım
ayy sen mi ben mi canım sorma :) daha anlatım bozukluklarına tam gelmedim ama işlediğim konuların altında anlatım bozukluğu ile ilgili önemli notlar görünce kaçırmayayım diyorummmmm zaten sevmiyorum bide yapamayınca tam nefret ediyorum:) sizin kpss daha var dimiiii seneye girecek olan varsa yeni gelenlerimizde onlarda katılsın bize beraber çalışınca daha keyifli oluyor :)
anlatım ve yazım bozukları en nefret eetıgım konu hıc anlambu cok açıklayıcı olmuş cnm günaydın bu arada herkesee:119:
evet cnm sütun sayısını eksik aldığımdan öyle oldu ama geçen hafta yok bu hafta var bide bu haftanın gidenini aldım sen 1.1 kova1.5 vermiş sıralamada hata yok kuzummm varsa da hoş görün ilk deneme :)))
tşk ederim tatlım yağpmaya çalışdım birşeyler :)
ayy sen mi ben mi canım sorma :) daha anlatım bozukluklarına tam gelmedim ama işlediğim konuların altında anlatım bozukluğu ile ilgili önemli notlar görünce kaçırmayayım diyorummmmm zaten sevmiyorum bide yapamayınca tam nefret ediyorum:) sizin kpss daha var dimiiii seneye girecek olan varsa yeni gelenlerimizde onlarda katılsın bize beraber çalışınca daha keyifli oluyor :)
yapmışsın cnm benm ılk denemeye gore süper olmuş bıraz kurcalarsan dahada rahat yaparsızn zaten
kız kıtap okumasını cok sevıyorum ama turkcede dıl bılgısınden nefret edıyorum ve hıc anlamıyorum ben . bu sene aslında cnm benm ama ben gırmeyı düşünmüyorum ya daha doğrusu gırıcem ama tercıh yapmayı düşünmüyorum tabı ıstedıgım bolum olmazsa pasa pasa yapıcam tercıh ama calısmlarınıza bende katılayım ygs ye gırıcem ben bu sene tekrardan gercı her ıkı tarafada faydalı olur cnm kısacası bende calısayım sızınle
aaaaaaaa evet süper olur cnmmm zaten fazla ilerlemedik de türkçenin ikinci ünitesindeyiz ilk etap da ders ders gideceğiz tam anlamıyla detaylı çalışmaya başladığımızda hergün her derse bakarız bu birazda ön hazırlık gibi birşey bizim için kaynağın varsa sende bugün başlarsın ilk üniteler rahat olduğu için ilk iki gün iki ünite bakarsan aynı hizada gitmiş oluruz önemli gördüğümğz yerleri burada yazalım ki birimizin gözden kaçırdığı diğerimiz gözümüzün önüne getirsinn :))) kpss öyle illet birşey ki ne yazık ki artık hata hiç kabul etmiyor 95 alan bile 2. tercihde yerleşiyorsa en azından sözelleri full e yakın yapmamız gerekiyor biraz daha ilerleyince soru paylaşımıda yaparız tarihden filan
olur cnm süper bugun bakarım ben ozamn zaten oss ın gecen senıkı sorularınıda cozucem baklım n durumdayım
şekerim ellerine sağlık harika olmuş ta sabhtan giricktim buraya pc açtım evde sigara yok[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kova04[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]1.1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilcan[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]83.2[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD]1.80[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yryş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ist87[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]14.2[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]12.2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmasekeri23[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]leslie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
şekerim ellerine sağlık harika olmuş ta sabhtan giricktim buraya pc açtım evde sigara yok
neyse gittim almaya eve geldiğimde bu sefer elktkler gitmiş daha şimdi geldi keske sabah bir slm verseydim de öyle gideydin be elektirik
kova arkadasımızıda tebrik ederim bende eskiden 2 kg üzeri verebiliyordum ama artık yaş geçtikçe dahada zorlaşıyor fırsat bu fırsat ken iyi degerlendirin kızlar kendi adıma üzülüyorum artık eskisi gibi gitmez oldu eskisinden dahada hızlı geliyor kilolar bugün sabah eşim uyanırnır uyanmaz toparlanma var sende dedi nasıl süzüyor böyle alıcı gözle motive oldum biraz iyi geldi
aynen öyle canım ben pazartesi veya salıdan sonra biraz proteine yönelicem ozamn daha iyi kg veriyorum dukan degil ama salatalı proteinlitşk ederim canım benim, eşinin bugün yapması çok iyi olmuş dünün ardından toparlanman için çok güzel teşvik cnm maşallahhhhhh, bende eöyleydim veremediğim hafta yoktu ilk zamanlar 3 er 2 şer giderdi benim da sık sık diyet yapıp bozmam yavaşlattı artık çok zor gidiyor cidden başalayınca tam başlamak gerek yoksa bünye şaşıyor ne yazık ki
hadi bakalım hayırlısı cnm kolay gelsinnnnn....
anladım cnm benimmmm evet yaa bayram geliyor bu durum hiç hoş olmadı yapışdı kaldı 79 bari 77 olayım 76 dan geçtim :)aynen öyle canım ben pazartesi veya salıdan sonra biraz proteine yönelicem ozamn daha iyi kg veriyorum dukan degil ama salatalı proteinli
çogunlukta olacak bayrama birşey kalmadı kıyafet de bulamıyorum beden büyüdükçe güzel kıyafetler olmuyor bari 7 li rakamlara adım atayım arabayıda sattık oyuzden pazartesi beklicem yoksa altından kalkamam diyet masraflarının
sagol cnm bnm baslrım birazdan baklım
anladım cnm benimmmm evet yaa bayram geliyor bu durum hiç hoş olmadı yapışdı kaldı 79 bari 77 olayım 76 dan geçtim :)
ayy bende 3. ünite bakayım dedim paragraf çözdüm allahımmmm o ne hüsran yerlerdeyimmm ki ben paragrafda soru kaçırmazdım ne olmuşum ben yaaa
cnm bende turkceye guvenırdımde çözmeye çözmeye oda gıdyormus ben sımdı bu senenın oss matematıklerını cozuyorum bakalım kac yanlış cıkıcak yazarım burayada sanrım bende ba ya bı hamlamısım turkceden başlamaya cesaret edemedim
varya zaten insan ben buna güveniyorum demeyecek güvendiğim bir o vardı oda gitti :))) resmen 0 dan başlıyorum yaaa 2. testte de durum aynıııı, ama olsun bir yerden başlmak lazımmmm geriye attıkcaaa istemezsin bence bugün başla en azından kötü olsa bilee bu gerçekle ne kadar hızlı karşılaşırsan senin faydana olur tatlım
ıyı geceler cnm doğru dıyorsun ama ıste baba evde olunca yemk sorun oluyor bıde bı kac gundur mıde ağrısı vr baklım bıde bu sekıl deneyeyeım cnm
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kova04[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]1.1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilcan[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]83.2[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD]1.80[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yryş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ist87[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]14.2[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]12.2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmasekeri23[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]leslie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabaha karşı uyuyunca doğal olarak geç uyanıyorum sonrada az mutfakla ilgilen yok çocuklarla derken ancak gelebildim
Eşim sağ olsun bugün küçük kuzunun beslenmesini devraldıordan yırttınca hemen damaldım
Bugün eşimin Anannesinde bütün torunlar toplanacağıztabi benim dönmem yine gece olur
Umarım herkes hem hafif hemde güzel bir pazar geçirir
Canım çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnnn
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Kızlarrrrrrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum
Ben malum Ramazan dolayısıyla kapalıyımyani bildirime inşallah bayramdan sonra bomba gibi sahalara döneceğim
Valla artık Bayramı iple çeker oldumçok şükür bizim sülaledeki kadınlar tembel sadece eşimin yengesi tatlı yapar diğer yerlerde şeker tutan olursa ne mutlu hesabı o yüzden bayramdan yana korkum yok aksine bir an önce bayram gelsede bitse bende Spor salonuma dönsem diye düşünüyorum
ramazan dolayısıyla kapalıyım :)))))) sen ölme emi kızzzz :) ay evet vereceksek verelim alacaksak almayyalım ama ramazanı hayırlısıyla atlatalımm denge şaştı düzen bozuldu metabolizma durduuuu sinirler gerildi ayyyyyyyyy bildiğin depresyondayız biz şimdi fark ettim :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabaha karşı uyuyunca doğal olarak geç uyanıyorum sonrada az mutfakla ilgilen yok çocuklarla derken ancak gelebildim
Eşim sağ olsun bugün küçük kuzunun beslenmesini devraldıordan yırttınca hemen damaldım
Bugün eşimin Anannesinde bütün torunlar toplanacağıztabi benim dönmem yine gece olur
Umarım herkes hem hafif hemde güzel bir pazar geçirir
Canım çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnnn
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Kızlarrrrrrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum
Ben malum Ramazan dolayısıyla kapalıyımyani bildirime inşallah bayramdan sonra bomba gibi sahalara döneceğim
Valla artık Bayramı iple çeker oldumçok şükür bizim sülaledeki kadınlar tembel sadece eşimin yengesi tatlı yapar diğer yerlerde şeker tutan olursa ne mutlu hesabı o yüzden bayramdan yana korkum yok aksine bir an önce bayram gelsede bitse bende Spor salonuma dönsem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?