80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel maşallah iyi kilo vermişim darısı hepimizin başınaabu ay topikce kırmızı kart gördük ve hepimizin tatlı krizi tutu gibi amaa bizz tokuzzz

sorma aynı şekilde bende ilk defa bu kadar uzun çikolatasız kaldım

hayırr sakın yemee ..unut orda çikolata falan yokk ...git komşumun çocuğuma ver ..evliysen kocana yedir ,imha et onuu
ay inşallah bende veririm ya 65 e düşmek istiyorum ramazanın bitmesine az kaldı tatlım sabret :)
işallah vericeksin canım veremesem ben vermezdim ..sen bizim gurubu bırakma emin ol çok motive olucaksın

yoğuda tuz katıyorum ben ya neyse tok tutuyor mu kızlar :) bu arada salatlık işe yarıyor ne zaman acıksam dolaptan salatalıkla dönüyorum

tuzu ben bı bıraksam daha cok verıcemde cok tuzlu yıyorum oda su tutuyor . salatalıkla dönmen ıı cnm hem kalorısı az hemde lıflı bende acıktıkça salatalık domatese saldırıyorum her hafta kılolarca aldırıyorum eve

ne güzel maşallah iyi kilo vermişim darısı hepimizin başınaabu ay topikce kırmızı kart gördük ve hepimizin tatlı krizi tutu gibi amaa bizz tokuzzz

evet cnm mart sonu nısan bası gıbıydı 103.2 le başladım bu güne geldım Allahıma sukurler olsun evet bız cok tokuzz
hiçbişey bizi yıldıramaz

ay yok ya siz git deseniz gitmem iyiki bulmuşum sizleri ya ccanlarım benim çok iyi motive oldum sizlerle yediklerimi not ediyorum bu arada güzel fikir imha etmek lazım çikolataların hepsini

aynen tuz candır can ama onuda sistem dışı bırakmak lazım 3 beyaza elveda

sorma aynı şekilde bende ilk defa bu kadar uzun çikolatasız kaldım

ay ben normalde tatlı hıc yemezdim ama gel gorkı ne zaman yedıklerıme dıkkat etmeye başladım canm cıkolata pasta tatlılar ıster oldu rabbım ırademı zorluyor sankı

kıyma sote kısac canım :)

bugun topık yemeklerden kırıla gecıyor valla nerelere gıdem ben surda yazan herseyden canm cekıyor bugun ıstısnasız patlıcanı sevmem o bıle güzel geldı gozume gozum dondu bugun :26:
yok kız ne kocası ne cocugu nerde bu gıdısle evde kalçam omrum okuyarak gecıcek bı sevdıgım var bu gıdısle oda benı beklemeyecek sıkıştırıp duruyor evlılık dıye :26: yok yıcem ben onları onlar benm odulum hedefime ulaştığım gun yıcem şu an tokum

Harika hangı sporu yapıosun bıde ornek menu verebılırmısın yemeklerını dıyetmı yapıosun benımesımde oldugu ıcın normal yapabılıyorum yemıyo cunku

Hiç birzaman diet yemeğim olmadı sadece yağ olarak zeytinyagdan başkasını kullanmadım birde hiç beyaz ekmek yemedim tuzda kullanmadım 2aydirda spor yapamadım sadece fazla araba kullanmadım yürüyorum ama evimdeyken düzenli 1saat yuruyordum

Inşallah Canim şekerim sağolun hepinize kolay gelsin :)

kız evlen gitsin ve bu arada hedfe ulaştıktan sonra serbestlik aynen irade zorluyor bu tatlılar

tebrık ederım cnm cok güzel kılo vermıssn sende

kız evlen gitsin ve bu arada hedfe ulaştıktan sonra serbestlik aynen irade zorluyor bu tatlılar

evlılık o kadr kolay mı cnm doğru ınsan olduğuna bı emın olabılsem:44: yok kılo verdıktn sonrada serbest olmayı düşünmüyorum dıkktlı yemeye devm o kadr kılo verıp tekrar alamam vermesı cok zor ılk cok cabuk verıyorsnda sımdı gıdım gıdım gıdıyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bugün malum eşimin Anannesinde bütün torunlar bir araya gelip iftar yaptık Baya yoğun ve yorucuydu ama yinede
İftar gayet güzel geçti
KV yine antin kuntin sevmediğim ne varsa yapmış tabi bir yandan iyi oldu yiyemedim fazla
Uydurma bir çorba yapmıştı ancak yarım kaşık alabildim
Zeytinyağlı sarma ve dolma yapmış basmiş yine dereotunu kimse yiyemedi
Bir tek 3 köfte bir kaç tanede patates yiyebildim birde az patlıycan salatası
Bütün kuzenler bir aradaydı ve yemekten sonrada eşimin teyzesinin oğlu bizlere tambur çaldı, ud çaldı ve en sonda gitar çaldı
Çok eğlenceli bir fasıl yaptık
Tabi doğal olarak bu saate kaldım

Bugün yine oruçluyken fena oldum zaten sabah uyandığımda dilimde bir uyuşma hissetmiştim ( baya korktum acıkcası ) sonrada böbreklerim ağrıdı ve bir ara kolum uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum fırlamış yine )
Eşim tabi bir güzel fırça attı sana kaç gündür tutma oruç diyorum diye :26: en son zar zor pazarlık yapıp kadir gecesi bari oruç tutmama izin verdi Artık gündüz bol bol su içerek birazda dikkat ederek cumaya kadar en azından ödem atarım diye düşünüyorum ( yine bu ara felaket şiş hissediyorum kendimi )
Ne yapalım kısmet demekki ancak bu kadar tutabilecekmişim Rabbim beterinden saklasın..Aminnnnnnn
Şu an şükür çok iyiyim

Canım birazda Ramazanda psikolojik bir durum bu açlıklar herhalde
Yani en azından benim öyle Oruçluyken hiç açlık hissetmeyen ben oruçlu olmadığımda ne yiyeceğimi şaşırıyorum
Bakalım yarın ben ne yapacağım artık bir iki gün kendimi kasıp engel olucağım fazla kaçırmalara ve bol bol su içip şu olan ödemimi atayım ilk önce

Canım istersen birde çok az çay kaşığının ucuyla karbonat atarak dene su içmeyi
Hem alkali oluyor hemde içimi resmen yağ gibi gidiyor Ben Ramazandan evvel yapmaya başlamıştım ama şimdi ezan sesini duyunca ne karbonat aklıma geliyor ne alkali olayı devirip içiyorum soğuk suyu

Eki Görüntüle 766412 özledimm hemde çok gazetelerde denk gelip marketlerde pastanelerde derken bitirdi beni bu ÇİKOLATA of

Canım bir ara televizyonda Mehmet Öz açıklamıştı çikolata veya benzeri abur çuburlar için uyuşturucudan farksız demişti
Nasıl ki bir insan sevmediği birşeye alışması için 20 kere yemesi gerekiyorsa ( damak tadı ancak 20.cide benseyip severmiş yeni birşeyi ) o sevipte yemememiz gerken şeyler içinde 20 gün uzak durabilmek yeterliymiş ondan sonra beyin onu unutuyormuş
Önceden inamıyordum ama denedim bende ve inan şu anda dolapta bir sürü çikolata ve buzlukta dondurma dururken çok nadiren canım çeker o zamanda ancak tadımlık alıp bırakırım ( ki eskiden bütün paket bitmeden hayatta bırakmazdım neredeyse kağıdını yemeye kadar gidecektim tübe tübe )

Süpersin canım yaaa
Ne güzel bir 4 kilo daha gitmiş darısı bizlerinde başına
İnan ben 74 olsam göbek atacak kıvama gelirim kesin ama inadım inat Allahın izniylede bu kilolardan kurtulacağım
İnşallah sende bizlere çok güzel örnek olmaya devam eder bizlere bazı yerde tüyolar verirsin
Sana iyi tatiller Özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…