[sıze=3]saol cnm benm cok tsk edermkız ben yenı başlamadım su an kı kılom ben 17 kılo vermıs halım ama regl zamanından sanırım ılk defa bole oluyorm evet ben tokum hemde cok tok Yesılcay ve yogurtu her gun tüketmeye çalışıyorum elımden geldıgınce cnm [/sıze]
ay kızlar yapmayın valla 2 seferdir her alısverıse gıttıgımızde ozenıpte aldığım 2 cıkolatada duruyordur kachaftadır az kaldı gıdıp bırını yıcem ımdattt yaptığım butun sporlar boşa gıdcekk ımdattt:26:
yeee şekerimm afiyet bal şeker olsunnben yediğine bişey demiyomm şeker resimler çok güzell Canım çekti kız arap tavanın tarifini yazsana kolay bişeymi
hayırr sakın yemee ..unut orda çikolata falan yokk ...git komşumun çocuğuma ver ..evliysen kocana yedir ,imha et onuu[sıze=3]ay kızlar yapmayın valla 2 seferdir her alısverıse gıttıgımızde ozenıpte aldığım 2 cıkolatada duruyordur kachaftadır az kaldı gıdıp bırını yıcem ımdattt yaptığım butun sporlar boşa gıdcekk ımdattt:26:[/sıze]
işallah vericeksin canım veremesem ben vermezdim ..sen bizim gurubu bırakma emin ol çok motive olucaksınay inşallah bende veririm ya 65 e düşmek istiyorum ramazanın bitmesine az kaldı tatlım sabret :)
yoğuda tuz katıyorum ben ya neysetok tutuyor mu kızlar :) bu arada salatlık işe yarıyor ne zaman acıksam dolaptan salatalıkla dönüyorum
ne güzel maşallah iyi kilo vermişim darısı hepimizin başınaabu ay topikce kırmızı kart gördük ve hepimizin tatlı krizi tutu gibi amaa bizz tokuzzz
hayırr sakın yemee ..unut orda çikolata falan yokk ...git komşumun çocuğuma ver ..evliysen kocana yedir ,imha et onuu
işallah vericeksin canım veremesem ben vermezdim ..sen bizim gurubu bırakma emin ol çok motive olucaksın
tuzu ben bı bıraksam daha cok verıcemde cok tuzlu yıyorum oda su tutuyor . salatalıkla dönmen ıı cnm hem kalorısı az hemde lıflı bende acıktıkça salatalık domatese saldırıyorum her hafta kılolarca aldırıyorum eve
evet cnm mart sonu nısan bası gıbıydı 103.2 le başladım bu güne geldımAllahıma sukurler olsun evet bız cok tokuzz
hiçbişey bizi yıldıramaz
sorma aynı şekilde bende ilk defa bu kadar uzun çikolatasız kaldım
kıyma sote kısac canım :)
hayırr sakın yemee ..unut orda çikolata falan yokk ...git komşumun çocuğuma ver ..evliysen kocana yedir ,imha et onuu
işallah vericeksin canım veremesem ben vermezdim ..sen bizim gurubu bırakma emin ol çok motive olucaksın
Harika hangı sporu yapıosun bıde ornek menu verebılırmısın yemeklerını dıyetmı yapıosun benımesımde oldugu ıcın normal yapabılıyorum yemıyo cunku
kızzz az yedimmmm zedelemedimmm diyetime merak etme o yüzden ölçü vermeden yazdım :))) hiç merak etmeeee bayramaaa 79 la girmeyecem 78 de olsa olacak ama 79 olmayacak :))))
oooooooo süpersin cnm genelde tatilden kilo almış olarak dönerizzz maşallahhh maşallahh bekliyoruz bizzz senii sen o 5 kiloyuda vermiş olarak gel inşallahhhhhhhhhhhhhhh
ay ben normalde tatlı hıc yemezdim ama gel gorkı ne zaman yedıklerıme dıkkat etmeye başladım canm cıkolata pasta tatlılar ıster oldu rabbım ırademı zorluyor sankı
bugun topık yemeklerden kırıla gecıyor valla nerelere gıdem bensurda yazan herseyden canm cekıyor bugun ıstısnasız patlıcanı sevmem o bıle güzel geldı gozume gozum dondu bugun :26:
yok kız ne kocası ne cocugu nerde bu gıdısle evde kalçam omrum okuyarak gecıcek bı sevdıgım var bu gıdısle oda benı beklemeyecek sıkıştırıp duruyor evlılık dıye :26:yok yıcem ben onları onlar benm odulum hedefime ulaştığım gun yıcem şu an tokum
Hiç birzaman diet yemeğim olmadı sadece yağ olarak zeytinyagdan başkasını kullanmadım birde hiç beyaz ekmek yemedim tuzda kullanmadım 2aydirda spor yapamadım sadece fazla araba kullanmadım yürüyorum ama evimdeyken düzenli 1saat yuruyordum
kız evlen gitsinve bu arada hedfe ulaştıktan sonra serbestlik aynen irade zorluyor bu tatlılar
[sıze=3]tebrık ederım cnm cok güzel kılo vermıssn sende[/sıze]
çok tsk ederım ısteyen herkesın darısı başına ınşallah hepımız hedefımıze ulaşırız ve oylede kalırız:)
986 cnm suan ama normalde aksamla 1000 oluyordu ya evet fazla bısey yok ama ıste canımın ıstedıklerını yıyebılseydım neler neler olucakta yanı sole dıyeyım önceden yedıklerımle doyuyordum bugun ıse hep açlık hıssı hssettım
kızlar bugün erken kalkamadığım için öğün atlamam gerekti saat 15:00 da salata yedim saat 18:00 tavuk üstü pilav birde çorbiş tükettim kızlar :) ya bu arada ben su tüketip içemiyorum tası yavan kötü geliyor azıcık meyve suyunun üstünme bolca su döksem bu su yerine geçer mi sadece tatlansın istiyorum su :)
Eki Görüntüle 766412 özledimm hemde çok gazetelerde denk gelip marketlerde pastanelerde derken bitirdi beni bu ÇİKOLATA of
HEPINIZE MERHABA
Yeni katılan arkadaslar beni bilmeye bilirler Ben hala memleketteyim buraya son bildirimimde 74kiloydum su an 70kiloyum allaha şukur görenler çok şaşırıyorlar ama kızlar göbeğim bir şişiyor bir iniyor onuda idare ediyoruz yeni katılan arkadaslar için güzel bir moral olsun kızlar herşeyin başı istemek isteyin yeter
Ben:90kiloydum 20.02.2013 de karar verdim istedim ve başardım 20kilo gitti hayatım değişti diyebilirim zayıflık çok güzel bir duyguymus bunu inşallah isteyen herkes yaşar tatil bitip evime döndüğümde tekrar görüşüruz çünkü 5kilom daha Var hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın yine ziyaret edicem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?