80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki karbonatlı su zayıflatırmı?
Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.
Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar

Paylaşımın için teşekkür ederim canım
Bende Yarından itibaren yine alkali su içmeyi planlıyorum en azından su daha rahat içiliyor ve daha azla içme imkanı yakalarız diye düşünüyorum Bakalım belki ufakta olsa bir katkısı olurda metabolizmalarımız hızlanır
Suyun içine biraz elma sirkesi ve balda alkali etkisi yapıyormuş bildiğim kadarıyla sabahlarıda ılık suya bu şekilde denemeyi planlıyorum umarım işe yarar

bende iftardan sonraaa karbonatlı içmeye başlayacam canımmm aklıma çok yattıııı :) sirkeyi ramazandan önce yapardımda ara verdim ona

bende iftardan sonraaa karbonatlı içmeye başlayacam canımmm aklıma çok yattıııı :) sirkeyi ramazandan önce yapardımda ara verdim ona

Bende şimdi yeşil çayımı içiyorum bir yandan
İnşallah bayramdan sonra tekrar daha dikkatli olur ve kaldığımız yerden devam ederiz

Bende şimdi yeşil çayımı içiyorum bir yandan
İnşallah bayramdan sonra tekrar daha dikkatli olur ve kaldığımız yerden devam ederiz
bendee :)))) afiyet olsun o zaman canım bize :) ayyy inşallah canım ramazanda çok kötü dağıldık ((

Mideye bı zararı varmısır cnm karbonatlı suyun sırkelı felaket yapıyo benım reflu var
yok aksine rahatlatır canımmmmm sirke iyi gelmez evet ama ne olur ne olmaz denersin rahatsızlık hissedersen hemen kesersin

Mideye bı zararı varmısır cnm karbonatlı suyun sırkelı felaket yapıyo benım reflu var

Bencede zararı olmaz zaten çok az koyacaksın elmasirkesinden karbonat elmaşekerinin dediği gibi baya rahatlatır
Heee elma sirkesi dokunursada limon kullanabilirsin oda aynı etkiyi yapıyormuş

İnşallah canım yaaa her Ramazan millet kilo verir ben aksine ödemden Ramazan davuluna dönerim sonrada bayram sonrası o ödemden kurtulmak için uğraşırım
Neyse çok dikkatli davranırsak hemen toparlanacağımza inanıyorum canım Pes etmek yok

ben bu kürü bu kış yapmıştım bende kabızlık oldu yemekle birlikte su içmeyince bunun dışında tadı güzel oluyo alışınca normal su acı geliyo

Kızlar bu arada ders calışmaktan vazgectım ben sımdı baslarsam sıkılırım kendımı bılıyorum unıversıte sınavıda aynı oldu cunku 3 ay yetıyo bana kısa surelı hafızam ıyı sanırım 1 senede unuturum calıştıklarımı turkçe genel test cozdum 4 tane gecmıs sınavlara aıt 24 26 net cıkıyo bır ıkı takıldıgım yer var onlara bakarım olmadı coğrafya tarih onlara yoğunlasırım mart nisan gibi filan baslayım bennn affedın benı ))

tmm canım benim nasıl istersen allah izin verirse devam edeceğiz nasılsaaaa ilerde bize katılırsın :)

İyi geceler kızlar bende diziye geçiyorum body of prooff guzel dizi tavsiye ederim polisiye ilk önceleri ıngılızcem gelıssın dıye alt yazılı dızıye basladım fakat sımdı anlıyorum kı 20 taneye yakın dızı ızlemısım ve geneli 7 8 sezon bunların ıcınden lost harıc hepsi polisiye fılmı oldugu ıcın yabancı ulkede dedektıflık yapsam bu kadar olur tum cınayet terımlerı ezberımde :)))

saırım ole oluyor cnm sastım kaldım güzel vakıt gecırmene sevındm dolu dolu bı ramazan gecıor desene

Bu arada cıkolataya degınmeden gecemedım aslında gunde 1 2 küçük kare bıtter yıyebılırsın bence ben kahvenın yanında hergun degıl ama yiyorum kahveyı sekersız yaparsan sorun yok zaten 2 kesme seker le pek farkı yok efsax

Son düzenleme:

bende aynısını yapıyorum çok da lezzetli oluyo

Bende artık türk kahvesini şekersiz içmeye alıştım ama tabi o iki kesme şeker çikolatayı yemiyorum yanında dişimin kovuğuna yetmez bari hiç ağzımın tadını bozmayayım diyorum korkuyorum fazlası olur diye ama inşallah hedefime ulaştığımda ara ara da olsa çiko yerim heee birde bitter yiyebilsem o zaman kahve yanında süper olurdu ama sütlü yedirdikçe yediriyor kendini meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…