Nefsimiz köreliyo en azından ya bide benim eşim çok felaket yemek yio karsısında neler cekıyorum kendımı tutmak için bi bilsenız
Nefsimiz köreliyo en azından ya bide benim eşim çok felaket yemek yio karsısında neler cekıyorum kendımı tutmak için bi bilsenız
Bende artık türk kahvesini şekersiz içmeye alıştımama tabi o iki kesme şeker çikolatayı yemiyorum yanında dişimin kovuğuna yetmez bari hiç ağzımın tadını bozmayayım diyorum korkuyorum fazlası olur diye ama inşallah hedefime ulaştığımda ara ara da olsa çiko yerim heee birde bitter yiyebilsem o zaman kahve yanında süper olurdu ama sütlü yedirdikçe yediriyor kendini meret
Bu arada cıkolataya degınmeden gecemedım aslında gunde 1 2 küçük kare bıtter yıyebılırsın bence ben kahvenın yanında hergun degıl ama yiyorum kahveyı sekersız yaparsan sorun yok zaten 2 kesme seker le pek farkı yok efsax
şekerim pylaşım için çokk teşekkürler...en kısa zamanda yapıcam,hatta topikçe yapsak bu alkalikürünü ne güüzel olur.Peki karbonatlı su zayıflatırmı?
Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.
Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar
şeker çok güzel kilo vermişin yaben kendimi bildim bileli sade kahve içerim şekerliyi içemem buda babamdan gelen bir huy sanırım o da sade içer ondan kapmışım annem de çayı şekersiz içer onu da ondan aldım :) çayı da şekerli hiç sevmem :) çikolata da bitter daha cazip geliyor bana kakaoyu doya doya hissediyorum :)))) ayyy yaa ben 40 gündür fln çiko yemiyom beynim de hiç unutmuyor
bu arada dikkatimi çekti de 40 gündür diyette olup sadece 3 kg veren bir benimdir herhalde :))))
nasılsın sevilcan,,işlerinde allah kolaylık versin canım..kakao hiç duymamıştım zayıflamada kullanıldığını ,,ama denemeye değer hen tadı güzel hem işe yarıyor .teşekkürler bilgilere canımmsayfaların hepsini okudum :26: maşallah ne güzel bol bol sohbet etmişiniz ayrıca kısakndım ben neden yoktum diye
şaka maka hoşuma gitti konuştuklarınızla ilgili bir kaç bilgide ben eklemeliyim diye düşündüm
belki faydası olur bir nebze çikolata tutkunlarını köreltebilecek bir içecek biliyorum bende öyle yapıyordum canım çok isiyordu çünkü
gelelim kakaonun faydalarına yapıcagımız şey 1 çay kasıgı kakayu bardagımıza ekleyip 1 çay kaşıgı şeker üzerine sıcak su bunu içince hem çikolata istegi köreliyor hemde exradan kalori harcatıyor günlük alınan kalorinin yanlış hatırlamıyorsam %25 kadarını yaktırmaya yardımcı dip not yaktıgı kalori yanında 1 şekerin hesabını yapmayın ayrıca gerçekten çok işe yarıyor ilk fırsaat bende alıcam eve
denemenizi şitdetle tavsiye ederim şidtetle ne demekse bende anlamadım ama lafın gelişi
ayrıca karbonatlı su mide hastalarının kurtarıcıdır bende 14 senedir mide sorunu çekerim günlük ilaçlarım aç karnına kullanılanlardan
okadar ilerlemişki hastalıgım ilaçlar kesmiyor artık ve böyle oldugum zamnlarda karbonat içerim ve anında mide ekşimesi gazı hemen geçer güzel bir afedersiniz ama genirme ile anında rahatlarsın karbonat soydumdur aslında ilk başlarda şişkinlik yapabilir daha sonra tersine dönecektir ayrıca alkali diyetini bende geçen araştırdım karbonatı eczaneden alın diyorlar küçük 5 gr lıklar varmış sanırım ikballle hayatın içinden miydi tam hatırlamıyorm progarmını ama herkes anlamıstır ne demek istedimi eczaneden alın sadece
kalite farkı varmış sanırım aklınızda bulunsun bende bugün oldukça tutucu bir diyet yapıcam açıklarımı kapatmam lazım hepinize ayrı cevap vermek isterdim inanın bu mümkün değil akşam olur ben yazmaya kalksam bugün işlerim olabilir dısarı çıkabilirim hatta gün boyuda dışarda olabilirim ödemelerimin çogu bu iki günde ödemeyi bekliyorum gelsin hemen işlerimi hal etmeyey gidicem hem haberiniz olmuş olur amannnnn dorldurdum gene bu kadar uzun yazımı olur diceksiniz lakin şimdiden kusura bakmayın
buna bir göz atın Kakao İle Zayıflamak - Zayıflatan Bitkiler | Şifalı Bitkiler | Bitkisel Zayıflama Yöntemleri
üzme kendini canım herşeyin bir çaresi var.kızlar ya demin çok kötü birşey oldu kendimi çok kötü hissettim :18:
agzınıza layık çay içiyırdum öncesinde sigarada içtim hemde sabahtan beri 5 olmuştur
son çayımı yudumlarken içinden bir ses çıktı uuuuu diye nefesimden çok kötü sesler geldi korktum
ve sigarayı azaltmaya başlıcam bugün elimden geldiği kadar içmemeye çalısıcam çok üzüldüm anlatamam bu duyguyu
içim parçalandı halime ne olur bana yardım edin nasıl başa çıkabilirim bunla bırakmam lazım bi kaç aya bebek işlemlerine başlıcam
acil kurtulmam gerek ki bebeğime kadar içim temizlensin ne olur yardım edin kızlar çok üzülüyorummmmm
Eki Görüntüle 766753
kızlar ayı hiç böyle gördünüzmü ben gök olaylarını çok merak ederim ayda bunlar arasında her gece bakarım nasıl gözüküyor diye
hatta bi ara teleskop alıcaktım gene alıcam ama zamnı var sizinde görmenizi istedim ayın dünyaya en yakın olduğu zamanmış harika görünüyor........... valla atlayasım geldi. eyyy ALLAHIM sen nelere kadirsin
günaydın kızlar bi ton dayak yemiş gibiyim bugün
günaydınnn..valla benhergün öyle uyanıyorum daha doğrusu uyanamıyorum orda burda yatıp duruyorum sonra
iyiyimmm beyazcanım maşşallah bugün erken geldin çok sevindim. haklısın canım o ilacı sanırım biliyorum hem çok pahalıymış hemde yan etkileri çok fazlaymış diye duydum benim koca onu almaz riskleri var dıye sende deki sigarada yokmu hemde çok fazladan var bilmiyorum bu şekilde yapamazsam araştırıcam onu cam... la başlıyor demi adı şimdilik netten videolar izliyorum bol bol yeşillik tüketmeye çalışıyorum bakalım sonuçları bende sabırsızlıkla bekliyorum ilgin için teşekkür ederim hayatım...şekerim pylaşım için çokk teşekkürler...en kısa zamanda yapıcam,hatta topikçe yapsak bu alkalikürünü ne güüzel olur.
şeker çok güzel kilo vermişin ya..zaten çokk çokk verip bir anda almakdansa az az verip kalıcı olması daha iyi canım zaten verdiğin kilo hiç az deyill:13:
nasılsın sevilcan,,işlerinde allah kolaylık versin canım..kakao hiç duymamıştım zayıflamada kullanıldığını ,,ama denemeye değer hen tadı güzel hem işe yarıyor .teşekkürler bilgilere canımm
üzme kendini canım herşeyin bir çaresi var..hem bak vücudun bile isyan etmiş o mereti içmeni istemiyor..bence bunda bir hayır var ..evet korkmuş ve üzülmüşün ama aklının başona gelmesini sağlamış. .ben pisikiyatriye gittiğimde bana sormuştu sigara içiyormusun diye ben hayır deyince .başka ilaç verdi..sigarayı bıraktıran bir ilaç varmış ,,ismini yazmam doğru olmaz sanırım .sen bir dr git sigara bırakma polikiliniği görmüştüm hastanelerde .o olmazsa psikiyatride yazıyor en azından daha kolay bırakırsın şu mereti.
aman allahımmmm büyüleyici bi güzellikallah ne güzelikler yaratmış amaa farkında deyiliz çoğunun.
sonunda oldu desene fazla yeme tadına bak barievet bugun yememem gereken ılk seyı yıyorum hazırlı uğurlu olsun cıkolatanın fendı merveyı yendı daha fazla dayanamadım
iyiyimmm beyazcanım maşşallah bugün erken geldin çok sevindim. haklısın canım o ilacı sanırım biliyorum hem çok pahalıymış hemde yan etkileri çok fazlaymış diye duydum benim koca onu almaz riskleri var dıye sende deki sigarada yokmu hemde çok fazladan var bilmiyorum bu şekilde yapamazsam araştırıcam onu cam... la başlıyor demi adı şimdilik netten videolar izliyorum bol bol yeşillik tüketmeye çalışıyorum bakalım sonuçları bende sabırsızlıkla bekliyorum ilgin için teşekkür ederim hayatım...
sonunda oldu desene fazla yeme tadına bak bari
canım maşallahın var bunlardan başka bir şeye ihtiyacın oldugunu sanmıyorum fazlasıyla yapıyorsun zaten kendini aşırı zorlama1.Sabah aç karnına 1 fincan sade Türk kahvesi,1 bardak şekersiz yeşil çay
2.Gün içerisinde 3 bardak bitki çayı ve 1 bardak yeşil çay
3.Her öğünden yarım saat önce yağ yakıcı bitki çayını iç
4. Ara öğünlerde 1 kâse metabolizma hızlandıran yoğurt ye.
5. Günlük 1,5 saat yürüyüş yap adımlarını 10.000 adıma tamamla rutin adımlar dışında
6. Günlük 3 litre su iç
7. Günlük ip atla 100 atlamayla basla her gün 100 er 100 er artır
8. Günlük merdiven çık 100 merdiven her gün 100er 100 er artır
9. Her sabah tartıl. Kilonu not al.
10. Sıkılaşmak için pilates in 21 günlük kürüne başla
11.Günlük 1 maden suyu iç
12.Yemeklerden sonra, bir çorba kaşığı kekik suyu iç.
13.Bulgur, pirinç, makarna, hamur işi ve patatesi bi süre hayatından çıkar. Glisemik indeksi yüksek besinlerden kaç
14. Gece yatmadan önce 1 bardak yeşil çay
15. Tuzu hayatından çıkar
kızlar sızın aklınıza gelen kılo verdırmeye yardımcı aklınıza gelen varmı benm kafam durdu :44:
canım pişman olma okadar yaptıgın seylere ödül koymuşsun diye düşün üstelik diyetin çok süper oncacıktan birşey olmaz lakinnnnbıraktım bıraktım sanırım butun cıkolatalara dayanıyorumda nutsa dayanamadım dun kahve cıkolata denılıncede uzun zamandırda keyıf yapmayıncada hoopppp mıdemdeyuruyus bandına cıkıcam yada pilatese tekrardan baslıcam sımdı bakalım pişmanlık hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?