tesk ederm cnm benm ama şöle söleyeyım bşeye kafamı takarsam ona ulaşmadan bırakmam cok zor hırslanrım ama hırslandımmıda gözüm bısey görmez oyuzden tahmın etmıyorum bırakacağımı su 3 ayda uzman oldum dıyebılırm kılo ve zayıflama konusunda araştırmadığım sey kalmadı sanırım sız yınede aklınıza gelen bısey olursa yazın bazen unutuyorum ben uygulamaya o yüzden yazmak ıı bı fıkır gıbı geldı pc de bı klasörüm var zayıflama seruvenım dıye ıcı nelerle dolu ah bır bılsenız her gunum gun gun yazıyor ordacanım maşallahın var bunlardan başka bir şeye ihtiyacın oldugunu sanmıyorum fazlasıyla yapıyorsun zaten kendini aşırı zorlama
sonra agır gelir hepsinden vazgeçme olurmu canım sende herşey mevcut zaten yaptıklarına güven ve sonucu bekle
canım pişman olma okadar yaptıgın seylere ödül koymuşsun diye düşün üstelik diyetin çok süper oncacıktan birşey olmaz lakinnnn
başka kaçamak yapmamalısın ok canım sana güveniyoruz...
selam kizlar bende bugun den itibaren yazacam . hic dikkat etmiyorumm. biraz program olmasi lazimmm. sonuca ulasiriz.
Benim eşimde aynı2.ci hamileliğimde ben 5 kilo verdim o 8 kilo aldı ondan öncede zaten sigarayı bıraktığı için bir 9 kilo almıştı şimdi benden 2 - 3 kilo daha zayıf ama işte boy uzun olunca göstermiyor sadece hafif göbişi var
İnşallah kilolardan kurtulup ondan daha zayıf olacağım yakındanasılsa boş durmuyor ha bire birşeyler yemek istiyor ekmeği ailecek kestik ama adam yemekte az yese abur cuburu çok
merhaba cnm hosgledın bende kaçar ya spor ya platese haydın gorusurzz
bitki çayını 4 fincan la kısıtla cnm çok fazla bitki çayları evet çok faydalı fakat ilaç gibi düşünün nasıl ilacın fazlası zararsa bünyeni,n doğal akışını bir zaman sonra bozuyorsa buda öyle normal olanı günde 3 4 fincan.
ha bide mide sorunun varsa kekikle biberiyeyi değiş tatlım.
Pilatese bende basladım hangı hareketlerle basladın sen bıraz zorlanıyorum bıde pilates topu patlayacak korkusu var tv de ebru sallı ustune cıkıyo kadın 45 kılo topta bı degısıklık yok ben cıkıyom top zaten yere yakın ınıyo :)))
arkadas lar 21 günlük pilates ise yariyormuu .bugun baslasam diyorumm.faydasi olurmu acabaaa.
cnm bıtkı cayını hep degsık degısık ıcıyorum o an canm ne ısterse platesle ılk sefer bende cok zorlanmıştım günlerce oturup kalkamadım bu arada daha bende pc basından kalkıpta gıdemedım ebru sallının 2008 dekı videolarına bak cnm onlar daha kolay olur ben su son cıkardıgı kuru denıyecegım tabı bakalım vücutta esneklikten eser kaldıysakız bısey olmaz sen cık ustune belkı ıyı sısırılmemıstır o yüzden o kdar cok ınıyordur
selam kızlar ;
Yaz tatilinde olduğum için yeme içme saatlerim biraz karışıyor...
kahvaltıda bir kase nestle nesfit kırmızı meyveli yedim...
glifor kullanmaya da başladım geçen yıl endokrin uzmanı yazmıştı insilün direnci çıkmıştı kilo vermene yardım eder demişti ama ben hiç bişeyi düzenli kullanmadığım için onuda kullanmamıştım.Şimdi tekrar başladım ama gündüzleri midemi bulandırıyor.Sabahlarım yarım içip geceleri bütün içip uyumaya karar verdim...
Öğlen biber dolması ile yogurt çorbası var.
Akşam yine nesfit yiyeceğim...
Bi kaç gündür akşam üzeri 1 saat kadar yürüyorum.Bu sefer çok azimli gördüm kendimi
Bide su içmeyi öğrensem harika olacak bide kolayı bıraksam
arkadas lar 21 günlük pilates ise yariyormuu .bugun baslasam diyorumm.faydasi olurmu acabaaa.
bu arada dikkatimi çekti de 40 gündür diyette olup sadece 3 kg veren bir benimdir herhalde :))))
sayfaların hepsini okudum :26: maşallah ne güzel bol bol sohbet etmişiniz ayrıca kısakndım ben neden yoktum diye
şaka maka hoşuma gitti konuştuklarınızla ilgili bir kaç bilgide ben eklemeliyim diye düşündüm
belki faydası olur bir nebze çikolata tutkunlarını köreltebilecek bir içecek biliyorum bende öyle yapıyordum canım çok isiyordu çünkü
gelelim kakaonun faydalarına yapıcagımız şey 1 çay kasıgı kakayu bardagımıza ekleyip 1 çay kaşıgı şeker üzerine sıcak su bunu içince hem çikolata istegi köreliyor hemde exradan kalori harcatıyor günlük alınan kalorinin yanlış hatırlamıyorsam %25 kadarını yaktırmaya yardımcı dip not yaktıgı kalori yanında 1 şekerin hesabını yapmayın ayrıca gerçekten çok işe yarıyor ilk fırsaat bende alıcam eve
denemenizi şitdetle tavsiye ederim şidtetle ne demekse bende anlamadım ama lafın gelişi
ayrıca karbonatlı su mide hastalarının kurtarıcıdır bende 14 senedir mide sorunu çekerim günlük ilaçlarım aç karnına kullanılanlardan
okadar ilerlemişki hastalıgım ilaçlar kesmiyor artık ve böyle oldugum zamnlarda karbonat içerim ve anında mide ekşimesi gazı hemen geçer güzel bir afedersiniz ama genirme ile anında rahatlarsın karbonat soydumdur aslında ilk başlarda şişkinlik yapabilir daha sonra tersine dönecektir ayrıca alkali diyetini bende geçen araştırdım karbonatı eczaneden alın diyorlar küçük 5 gr lıklar varmış sanırım ikballle hayatın içinden miydi tam hatırlamıyorm progarmını ama herkes anlamıstır ne demek istedimi eczaneden alın sadece
kalite farkı varmış sanırım aklınızda bulunsun bende bugün oldukça tutucu bir diyet yapıcam açıklarımı kapatmam lazım hepinize ayrı cevap vermek isterdim inanın bu mümkün değil akşam olur ben yazmaya kalksam bugün işlerim olabilir dısarı çıkabilirim hatta gün boyuda dışarda olabilirim ödemelerimin çogu bu iki günde ödemeyi bekliyorum gelsin hemen işlerimi hal etmeyey gidicem hem haberiniz olmuş olur amannnnn dorldurdum gene bu kadar uzun yazımı olur diceksiniz lakin şimdiden kusura bakmayın
buna bir göz atın Kakao İle Zayıflamak - Zayıflatan Bitkiler | Şifalı Bitkiler | Bitkisel Zayıflama Yöntemleri
kızlar ya demin çok kötü birşey oldu kendimi çok kötü hissettim :18:
agzınıza layık çay içiyırdum öncesinde sigarada içtim hemde sabahtan beri 5 olmuştur
son çayımı yudumlarken içinden bir ses çıktı uuuuu diye nefesimden çok kötü sesler geldi korktum
ve sigarayı azaltmaya başlıcam bugün elimden geldiği kadar içmemeye çalısıcam çok üzüldüm anlatamam bu duyguyu
içim parçalandı halime ne olur bana yardım edin nasıl başa çıkabilirim bunla bırakmam lazım bi kaç aya bebek işlemlerine başlıcam
acil kurtulmam gerek ki bebeğime kadar içim temizlensin ne olur yardım edin kızlar çok üzülüyorummmmm
evet bugun yememem gereken ılk seyı yıyorum hazırlı uğurlu olsun cıkolatanın fendı merveyı yendı daha fazla dayanamadım
1.Sabah aç karnına 1 fincan sade Türk kahvesi,1 bardak şekersiz yeşil çay
2.Gün içerisinde 3 bardak bitki çayı ve 1 bardak yeşil çay
3.Her öğünden yarım saat önce yağ yakıcı bitki çayını iç
4. Ara öğünlerde 1 kâse metabolizma hızlandıran yoğurt ye.
5. Günlük 1,5 saat yürüyüş yap adımlarını 10.000 adıma tamamla rutin adımlar dışında
6. Günlük 3 litre su iç
7. Günlük ip atla 100 atlamayla basla her gün 100 er 100 er artır
8. Günlük merdiven çık 100 merdiven her gün 100er 100 er artır
9. Her sabah tartıl. Kilonu not al.
10. Sıkılaşmak için pilates in 21 günlük kürüne başla
11.Günlük 1 maden suyu iç
12.Yemeklerden sonra, bir çorba kaşığı kekik suyu iç.
13.Bulgur, pirinç, makarna, hamur işi ve patatesi bi süre hayatından çıkar. Glisemik indeksi yüksek besinlerden kaç
14. Gece yatmadan önce 1 bardak yeşil çay
15. Tuzu hayatından çıkar
kızlar sızın aklınıza gelen kılo verdırmeye yardımcı aklınıza gelen varmı benm kafam durdu :44:
selam kizlar bende bugun den itibaren yazacam . hic dikkat etmiyorumm. biraz program olmasi lazimmm. sonuca ulasiriz.
Benım ki maşallah ekmek abur cubur allah ne verdiyse herseyı hoop goturuyo kılosuda ıı gobek var sadece senınkı gıbı bende ay onu yemıcm bunu yemem benımde gobek masallah zaten gobek dısında pek bı sorunum yok tum vucuduma esıt dagılmıs kılo
selam kızlar ;
Yaz tatilinde olduğum için yeme içme saatlerim biraz karışıyor...
kahvaltıda bir kase nestle nesfit kırmızı meyveli yedim...
glifor kullanmaya da başladım geçen yıl endokrin uzmanı yazmıştı insilün direnci çıkmıştı kilo vermene yardım eder demişti ama ben hiç bişeyi düzenli kullanmadığım için onuda kullanmamıştım.Şimdi tekrar başladım ama gündüzleri midemi bulandırıyor.Sabahlarım yarım içip geceleri bütün içip uyumaya karar verdim...
Öğlen biber dolması ile yogurt çorbası var.
Akşam yine nesfit yiyeceğim...
Bi kaç gündür akşam üzeri 1 saat kadar yürüyorum.Bu sefer çok azimli gördüm kendimi
Bide su içmeyi öğrensem harika olacak bide kolayı bıraksam
maşallah kızın kaç yaşında canım? ip atlamayı da unutmuyoruz dimiiiiiiiiiiiii :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün oruçlu olmadığım halde geç kaltımeee mecbur sabaha kadar büyük kız için sahuru bekliyorum
Maşallah hiç aksatmadan tuttu bu sene orucunu sadece ilk gün regln son günü olduğundan tutamadı birde Almanyadan geldiği gün yolda zor olur diye tutma demiştim
Sağ olsun hiç demiyor aaa siz tutmayacaksanız bende tutmam diye aksine o iki günü bayramdan sonra hemen tutmam lazım diye inat ediyordedim sen daha ufaksın okadar çatlak su kaçırmaz olmadı kışın tutarsın diye ama yok diyor borcumu ödeyeyim kafam rahat olsun diyor
Öğlende uyandı tabicanı sıkılmış ille Forum istanbula gidelim diye inat etti ama eşim arabayı aldığından yarın gideriz olmazsa minibüsle dedim Şimdi bu saatten sonra hazırlanıp çıkalım desem saat 4 olucak gidene kadar sonrada iki saat gezip yine eve dönmek ne onu kesecek nede eşime yetişebilirim erken geldiğinden
Bakarım artık olmadı yarın erken uyandırırımda öyle gideriz ( malum bayrama kadar eşim arabaya el koydusonra nasılsa bana devredecek spor salonuna gideceğimden )
Kız sen yine iyisin ben 40 gündür okadar bile veremedim
Neye bizde bayramdan sonra işi daha sıkı tutar açığı kapatırızBen oruç tutamadığımdan artık ufak ufak kendimim hazırlamaya başlıyorum ( alkali su, ufak ufak egzersizler falan... ) Sağlıklı besleniyorum ama işte bir türlü diyet moduna giremedim
Hmmm demekki artık o kakaolu karışımıda bir test edip onaylayacağız
Eminim tadı güzeldir hemde dediğin gibi nefsimizi körlerken belki kilolardan da az da olsa kurtuluruz
Bilgi için çok sağ ol canım
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce kurtuluruz içiciler olarakBen ne güzel Almanyadayken 14 gün içmedim ( yiyorsa iç anam bilmiyor zaten bilse kesin kıyameti kopartır :26: ) ama dönünce nasılsa anam duymaz hesabımıdır nedir psikolojik olarak yine başladım
Eğer yanlızsam gündüz ancak 5 tane içiyorum ama içen bir arkadaşım gelince maalesef farkında olmadan daha fazla içiyorum
Bende çok istiyorum ama ne zaman niyetlensem inan içimde kurt varmış gibi yiyeceklere saldırıyorum üstelik çokda asabi oluyorum:26: eşimde verdiğin kiloları alma bari biraz daha bekle bırakmak için psikolojik olarak kendini telkin et diyor ama işte nereye kadar. Bırak anamlarda iki üç ay sonra emekli olup türkiyeye dönünce her an basılma tehlikesi olduğundan o gelmeden bırakmam şart yoksa boşu boşuna tatsızlık çıkacak eğer öğrenirse( anam evlendim hala gizli saklı liseliler gibi saklıyorum bazı şeyleri )
O bahaneyle bırakırım inşallahda tamamen kurtulurum ....Aminnnnnnnnnnnn
Tabi sende
İnşallah fazla kaçmamıştırAfiyet olsun ama kilo olmasın inşallah...... Aminnnnnnn
Çok güzel bir paylaşım olmuş canımTeşekkür ederiz Aslında hepimizin bildiği ama bir türlü istikrarlı olarak hayatımıza dahil edemiyoruz maalesef :26: en azından benim açımdan öyle ama inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olucağım
Aramıza hoş geldinİnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Benimde aynı yaaa
Göbiş sanki ayrı bir eyaleteskidden ne güzel dümdüzdü ama işte homini gırtlak pufuduk çatlak yiye yiye oda bağımsızlığını ilan etti Neyse darbe uygulamamız farz oldu o göbekler yok olucak Allahın izniyle
Ben bugünden itibaren ufak ufak mekik çekmeye başlıyacağım inşallahbüyük kızı oturturum ayaklarıma sonuçta baya var ancak gider
Ohhh ne güzel tatilde fazla kaçırmıyorsun
İnşallah ilaçınıda düzenli kullanırsında daha çabuk gider kilolar
Bende Ramazanın başına kadar kullanıyordum ama sonra zor oluyor diye Ramazan münasebetiyle ara vermiştim ama bugün yine başlayacağımdüzenli olarak ilaç içme huyum yokki anasını satam bir hafta düzenli içerem sonra unutuyorum ama artık telefonuma hatırlatma mesajı yapacağım bari o bahaneyle unutmam hatta çantamada bir tablet koyayımda gittiğim yer olursa içerim
İyi geldi valla
s.a kızlar :)) ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
gçmiş yapamadım daha ama neler yaptığınızı da merak ediyorum doğrusu :44: bu sene ben çocuklardan kurtaramadım paçayı hadi hayırlısı, teyze dayı çocukları vardı yatılı, onlar gitti yeğenim geldi.. o da gitti bu sefer küçük yeğen geldi :) pc ye geçmeye fırsatım olmadı arkadaşlarım, sanırım yokluğumu hisseden de olmamış :)) kilo bildirimide yapamadım, hafta sonu evde yoktum çünkü ... bu hafta da böyle olsun artık ama bundan sonra rahatım bayrama kadar, gerçi şimdi de temizliğe balıycam . . . anaaaaaaaaaammm ne yoğun oldum ben bu ara yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?