80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insan her dibe vuruşta daha iyi çıkar yüze bak gecmiş gitmiş o günler birde kg giderse süper oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zor bi gün

sabah: 1 kase yoğurt - 2 çay kaşığı reçel - 1 dilim ekmek
ara : 4 kaysı
öğle : 2 biber dolması
ara : ayçiçeği çekirdeği 1 avuç
1.5 saat yürüyüş
3litre su ve yeşil çay

eğer ben yarın tartıda bi azalma görmezsem sinir krizi geçiricem çünkü bu hafta hepppp açtım (mısır yediğim gün hariç)

iyi akşamlar kızlar..hoşgeldin delix kolay gelsin şimdiden...
ben de 20.30 da yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm ince ay dilimi karpuz ve birazcık peynir yedim ama işten çıkmadan cornflkaes ve yarım çay bardağı sütü karıştırarark yemiştim..bakalım yarın sabah tartıda ne görcem ama hissediyorum verdim kızlar...delikafadulden

merhabalr. kılom 88 cıvarıı. ben sabah baslayıp aksam dıyetı bozuyorum son bır aydır... napıcamı bılemıyorum. iştahmı kesemıyorum şaştım kaldım kendıme. noluyo bana bende anlamadım. Çaresızım.

slmmm kızlar cumaya hazırmısınızzzz?ben kendi adıma hiç hazır değilim hatta tatilde olduğum için bi tartım bile yok ama madem bu işi üstlendim yarınki liste sizin için olacak..
ben daha 2-3 hafta daha burdayım (akçaydayım lavitam yazlıkta )ve burda rejim yapamıyorum,yürüyüş yapamıyorum umarım almamışımdır..neyse yarın görüşürüz fıstıklarr..

herkese günaydın kızlar..bu sabah tartıldım..P.tesi diyete başlamıştım 87.4 ile 85.4 olmuşum...2 kilo gitmiş çok mutluyum:))
dün akşam işten eve dönünce 1 saat yürüdüm eve gelince de ince ay dilimi karpuz ve birazcık peynir yedim...yatmadan önce de süt içtim...
sabah kahvaltım da aynı...kepek ekmekli sandviç ve şekersiz çay...

slm kızlar tartıldım 84 kiloda kalmışım kıramadım bir türlü bu direnç noktasını yardım edinnn

bozma moralini evra_su cum ..yıllar önce gittiğim diyetisyenim ben kilo veremediğimde 2 gün boyunca uygulattığı bir şok vardı..istersen onu deneyebilirsin..Bunu ayda sadece 1 kere yapman gerekiyor canım yoksa vücut sonrasında yaptığında tepki vermiyormuş..çok ağır değil..2 gün sürüyor ama birebir uyman çok önemli..sabah kahvaltısı klasik..1 dilim kepek ekmeği,az yağlı peynir, domates, salatalık sınırsız ve şekersiz çay...7 tane küçük baget alıyorsun..istersen 3 ünü öğle 4 nü akşam ya da tam tersi nasıl arzu edersen bunları haşlıyorsun..yanına bol yeşillikli yağsız salatayla yiyorsun..öğle ve akşam menün de bu..ara öğün yok..bol su içiyorsun..soda serbest...2 günde 1 kilo gidiyordu bende ..Ama dediğim gibi bu sadece kırılma noktalarında uygulanması gereken bir şok diyet..istersen dene derim..

akşam giremedim nete kuzenim çaya davet etti iş çıkışı semt pazarımız vardı 1 saat dolaştım bu spor sayılır sanırımCADIARZUeve geldim 1 taabak taze fasulye 1 dilim ekmek yedim çayın yanında milföy böreği ve cevizli kek vardı kızlarr kendimi tebrrik edemmm hiçbişey yemedimmmsırnaşık şeyşekerisz 3 bardak çay içtim çok ısrar edilince oğlumun böreğinden bir ısırık aldım kendime şaştım sırnaşık şey

hoşgeldinnnnnnnn...süpersin canım valla tebrikler..
sabah tartıldın mı peki??bugün cuma unutma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…