sen de gel canım birlikte katılalım bir takıma:)
elimpiya ve yagmurgözlü ben sekizinçi takımdayım kaptana soralım yer varsa oraya gelin ne dersiniz
bir finçan leblebi ve üç kaysı yiyorum ara ögün olarak
küstüm kimse birşey yazmıyor senağlamasenağlama:gitme::gitme:
CADIARZU
bende 5 yıl önce akupunktur ve yürüyüşle 8 ayda 30 kg vermiştim çalışmıyordum o zamanlar her sabah erkenden kalkıp semt parkında yürüyordum en az 2 saat kilo verdikten sonra kendime güvenim gelmişti görenler genç kız gibi olmuşsun diyordu kendimi kuşlar gibi hafif güzel hissediyordum sonra nazarmı oldum nedir dr bir süre gidemedim maddi sorunlarım oldu akupunktur dr o gidemediğim süre içide hastaneden ayrılmış ulaşaamadım bir dahasüprizzzzznazaramı geldim nedirCADIARZU2 ameliyat geçirdim bir yılın içinde sonra belimden raahatsızlandım kortizon tedavisi gördüm bunların hepsi bana kilo olarak geri döndü psikolojim bozuldu midem çöplük gibi olmuştu doymak bilmedimmafoldumbenyaşadığım özel sorunlarda cabası (zar zor giden evliliğim bitti)ve depresyon ilaçları kullanmaya başlamıştımmafoldumbenve işe girdim 5 yıldır çalışıyorum burda burası bana terapi gibi oldu önce depresyon ilacını bıraktım belimde fena değil dikkat edersem kendime iyiyim şimdi sıra kilomda gidecek inş:Saruboceq::lepi:
:1hug:tşk ederim canım aileme yük olmadım hiçbir zaman oğlumla beraber geçinip gidiyoruz çok zor günler yaşadım ama geçti:lepi: başardım kendime yeni bir düzen kurdumzemuszemusallahıma şükürler olsunhep beraber vericez ve almıcaz işallah canım...30 kg vermek ne demek ben hiç birkerede veremedim..o zaman başardıysan şimdi de başarırsın bak hayatında ne kadar çok şeyi halletmişsin..o kadar şey yaşadıktan sonra iş hayatına girme cesaretini göstermek hele ki istanbulda her babayiğitin harcı değil canım..gönülden tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?