80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

takımlar arası yarış var cuma günleri kg bildiriyoruz bol paylaşım şart yoksa diskalifiye olursun başkada birşey yok her hafta bir takım birinçi oluyor sırayla gidiyor işte

o zaman transfer şartlarını konuşalım selmacım..:))biz iki forvetiz valla yağmurgözlü de ben de çok azimliyiz...dur bakalım diğer takımların tekliflerini de bir değerlendirelimlülülülülülülülülülülülü
şaka bir yana ben biraz inceledim analizler falan yapılıyor sanırım...

hep beraber vericez ve almıcaz işallah canım...30 kg vermek ne demek ben hiç birkerede veremedim..o zaman başardıysan şimdi de başarırsın bak hayatında ne kadar çok şeyi halletmişsin..o kadar şey yaşadıktan sonra iş hayatına girme cesaretini göstermek hele ki istanbulda her babayiğitin harcı değil canım..gönülden tebrik ederim..

bende kafayı yiyorum tatile gitmedinmi sen bende diyorum bu kadın şimdi bol bol yüzüp kg veriyordur neden gitmedin

:1hug: :1hug:tşk ederim canım aileme yük olmadım hiçbir zaman oğlumla beraber geçinip gidiyoruz çok zor günler yaşadım ama geçti:lepi: başardım kendime yeni bir düzen kurdumzemuszemusallahıma şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…