- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Kızlar arlama ipini nerden aldınız ben aldım ama kısa boyu atlarken baya yukarı. Zıplamam gerekiyo bu seferde 10tane anca atlayabılıyorum boyları standartmı acaba
evet benim aldığım da kısa geldi bana :) sanırım standart bende çamaşır ipi aldım iki kat yapıp öyle atlıyorum :)
Beraber başlayalım bugünden itibaren video arastıralım çunku hafıf baslangıç olması lazım bızım için
Hoşgelmişin canımselam kizlar bende bugun den itibaren yazacam . hic dikkat etmiyorumm. biraz program olmasi lazimmm. sonuca ulasiriz.
benim o konuda hiç bir fikrim yok canım hiç plates yapmadımarkadas lar 21 günlük pilates ise yariyormuu .bugun baslasam diyorumm.faydasi olurmu acabaaa.
ahhh canım ya sende benim gibisin bende bırakamıyorum kolayı ama azaltarak baslıcam işe sonra bırakmakta nasip olurselam kızlar ;
Yaz tatilinde olduğum için yeme içme saatlerim biraz karışıyor...
kahvaltıda bir kase nestle nesfit kırmızı meyveli yedim...
glifor kullanmaya da başladım geçen yıl endokrin uzmanı yazmıştı insilün direnci çıkmıştı kilo vermene yardım eder demişti ama ben hiç bişeyi düzenli kullanmadığım için onuda kullanmamıştım.Şimdi tekrar başladım ama gündüzleri midemi bulandırıyor.Sabahlarım yarım içip geceleri bütün içip uyumaya karar verdim...
Öğlen biber dolması ile yogurt çorbası var.
Akşam yine nesfit yiyeceğim...
Bi kaç gündür akşam üzeri 1 saat kadar yürüyorum.Bu sefer çok azimli gördüm kendimi
Bide su içmeyi öğrensem harika olacak bide kolayı bıraksam
evet elmaşekerim fıkralar gayet güzel ilkinde koptum ikincisi de hiç beklemiyordum öyle olacagını garibim napsın artık üstüne alınır olmuş herşeyi
saol cecom teşekkür ederim valla senin işinde gerçekten zor gizli saklı olması seni dahada çok teşvik ediyor olabilirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün oruçlu olmadığım halde geç kaltımeee mecbur sabaha kadar büyük kız için sahuru bekliyorum
Maşallah hiç aksatmadan tuttu bu sene orucunu sadece ilk gün regln son günü olduğundan tutamadı birde Almanyadan geldiği gün yolda zor olur diye tutma demiştim
Sağ olsun hiç demiyor aaa siz tutmayacaksanız bende tutmam diye aksine o iki günü bayramdan sonra hemen tutmam lazım diye inat ediyordedim sen daha ufaksın okadar çatlak su kaçırmaz olmadı kışın tutarsın diye ama yok diyor borcumu ödeyeyim kafam rahat olsun diyor
Öğlende uyandı tabicanı sıkılmış ille Forum istanbula gidelim diye inat etti ama eşim arabayı aldığından yarın gideriz olmazsa minibüsle dedim Şimdi bu saatten sonra hazırlanıp çıkalım desem saat 4 olucak gidene kadar sonrada iki saat gezip yine eve dönmek ne onu kesecek nede eşime yetişebilirim erken geldiğinden
Bakarım artık olmadı yarın erken uyandırırımda öyle gideriz ( malum bayrama kadar eşim arabaya el koydusonra nasılsa bana devredecek spor salonuna gideceğimden )
Kız sen yine iyisin ben 40 gündür okadar bile veremedim
Neye bizde bayramdan sonra işi daha sıkı tutar açığı kapatırızBen oruç tutamadığımdan artık ufak ufak kendimim hazırlamaya başlıyorum ( alkali su, ufak ufak egzersizler falan... ) Sağlıklı besleniyorum ama işte bir türlü diyet moduna giremedim
Hmmm demekki artık o kakaolu karışımıda bir test edip onaylayacağız
Eminim tadı güzeldir hemde dediğin gibi nefsimizi körlerken belki kilolardan da az da olsa kurtuluruz
Bilgi için çok sağ ol canım
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce kurtuluruz içiciler olarakBen ne güzel Almanyadayken 14 gün içmedim ( yiyorsa iç anam bilmiyor zaten bilse kesin kıyameti kopartır :26: ) ama dönünce nasılsa anam duymaz hesabımıdır nedir psikolojik olarak yine başladım
Eğer yanlızsam gündüz ancak 5 tane içiyorum ama içen bir arkadaşım gelince maalesef farkında olmadan daha fazla içiyorum
Bende çok istiyorum ama ne zaman niyetlensem inan içimde kurt varmış gibi yiyeceklere saldırıyorum üstelik çokda asabi oluyorum:26: eşimde verdiğin kiloları alma bari biraz daha bekle bırakmak için psikolojik olarak kendini telkin et diyor ama işte nereye kadar. Bırak anamlarda iki üç ay sonra emekli olup türkiyeye dönünce her an basılma tehlikesi olduğundan o gelmeden bırakmam şart yoksa boşu boşuna tatsızlık çıkacak eğer öğrenirse( anam evlendim hala gizli saklı liseliler gibi saklıyorum bazı şeyleri )
O bahaneyle bırakırım inşallahda tamamen kurtulurum ....Aminnnnnnnnnnnn
Tabi sende
İnşallah fazla kaçmamıştırAfiyet olsun ama kilo olmasın inşallah...... Aminnnnnnn
Çok güzel bir paylaşım olmuş canımTeşekkür ederiz Aslında hepimizin bildiği ama bir türlü istikrarlı olarak hayatımıza dahil edemiyoruz maalesef :26: en azından benim açımdan öyle ama inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olucağım
Aramıza hoş geldinİnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Benimde aynı yaaa
Göbiş sanki ayrı bir eyaleteskidden ne güzel dümdüzdü ama işte homini gırtlak pufuduk çatlak yiye yiye oda bağımsızlığını ilan etti Neyse darbe uygulamamız farz oldu o göbekler yok olucak Allahın izniyle
Ben bugünden itibaren ufak ufak mekik çekmeye başlıyacağım inşallahbüyük kızı oturturum ayaklarıma sonuçta baya var ancak gider
Ohhh ne güzel tatilde fazla kaçırmıyorsun
İnşallah ilaçınıda düzenli kullanırsında daha çabuk gider kilolar
Bende Ramazanın başına kadar kullanıyordum ama sonra zor oluyor diye Ramazan münasebetiyle ara vermiştim ama bugün yine başlayacağımdüzenli olarak ilaç içme huyum yokki anasını satam bir hafta düzenli içerem sonra unutuyorum ama artık telefonuma hatırlatma mesajı yapacağım bari o bahaneyle unutmam hatta çantamada bir tablet koyayımda gittiğim yer olursa içerim
İyi geldi valla
canım hoş gelmişin yoklugunu fark etmemekten değil bazen öyle oluyorki dertlerden kafayı kaldıramıyoruz bu farkedilmemekten degil canım ben kendi adıma zor dönemden geciyorum eger istemeden öyle gözüktüysek kusura bakma lütfens.a kızlar :)) ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
gçmiş yapamadım daha ama neler yaptığınızı da merak ediyorum doğrusu :44: bu sene ben çocuklardan kurtaramadım paçayı hadi hayırlısı, teyze dayı çocukları vardı yatılı, onlar gitti yeğenim geldi.. o da gitti bu sefer küçük yeğen geldi :) pc ye geçmeye fırsatım olmadı arkadaşlarım, sanırım yokluğumu hisseden de olmamış :)) kilo bildirimide yapamadım, hafta sonu evde yoktum çünkü ... bu hafta da böyle olsun artık ama bundan sonra rahatım bayrama kadar, gerçi şimdi de temizliğe balıycam . . . anaaaaaaaaaammm ne yoğun oldum ben bu ara yaaa
elma şekerim slmsız geçiyorsun beni hayırdır canım canın falanmı sıkkın yoksa benmi görmedim umarım birşey yoktur :26:evet benim aldığım da kısa geldi bana :) sanırım standart bende çamaşır ipi aldım iki kat yapıp öyle atlıyorum :)
Hoşgelmişin canım
benim o konuda hiç bir fikrim yok canım hiç plates yapmadım
ahhh canım ya sende benim gibisin bende bırakamıyorum kolayı ama azaltarak baslıcam işe sonra bırakmakta nasip olur
inş menün de gayet güzel canım devamını bekliyoruz ayrıca tebrik ederim azimlenme konusunu hallettiysen gerisi gelir bol şans canım
evet elmaşekerim fıkralar gayet güzel ilkinde koptum ikincisi de hiç beklemiyordum öyle olacagını garibim napsın artık üstüne alınır olmuş herşeyi2 side oldukça dogru deyimler 3. açıklamaya bile gerek yok çok dogru bir söz paylasım için tşkler
saol cecom teşekkür ederim valla senin işinde gerçekten zor gizli saklı olması seni dahada çok teşvik ediyor olabilir
umarım annen gelene denk bırakabilirsin tek temennim o. ben bugün 2 tane içtim sabah içtiklerimile toplam 6, 7 tane falan gecenden sonra içmicem sabahta kalkınca kullanmıcam bakalım işe yaramasını çok istiyorum inş kökten kurtuluruz
canım hoş gelmişin yoklugunu fark etmemekten değil bazen öyle oluyorki dertlerden kafayı kaldıramıyoruz bu farkedilmemekten degil canım ben kendi adıma zor dönemden geciyorum eger istemeden öyle gözüktüysek kusura bakma lütfen
elma şekerim slmsız geçiyorsun beni hayırdır canım canın falanmı sıkkın yoksa benmi görmedim umarım birşey yoktur :26:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İnşallah fazla kaçmamıştırAfiyet olsun ama kilo olmasın inşallah...... Aminnnnnnn
Çok güzel bir paylaşım olmuş canımTeşekkür ederiz Aslında hepimizin bildiği ama bir türlü istikrarlı olarak hayatımıza dahil edemiyoruz maalesef :26: en azından benim açımdan öyle ama inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olucağım
1:İyi geldi valla
anladım peki öyle diyorsan öyledir:44:yok kuzum hiç olur muuuu hele ki sen yaniiiii mümkün değilll :)))
maşallah kızın kaç yaşında canım? ip atlamayı da unutmuyoruz dimiiiiiiiiiiiii :)
Kızlar arlama ipini nerden aldınız ben aldım ama kısa boyu atlarken baya yukarı. Zıplamam gerekiyo bu seferde 10tane anca atlayabılıyorum boyları standartmı acaba
s.a kızlar :)) ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
gçmiş yapamadım daha ama neler yaptığınızı da merak ediyorum doğrusu :44: bu sene ben çocuklardan kurtaramadım paçayı hadi hayırlısı, teyze dayı çocukları vardı yatılı, onlar gitti yeğenim geldi.. o da gitti bu sefer küçük yeğen geldi :) pc ye geçmeye fırsatım olmadı arkadaşlarım, sanırım yokluğumu hisseden de olmamış :)) kilo bildirimide yapamadım, hafta sonu evde yoktum çünkü ... bu hafta da böyle olsun artık ama bundan sonra rahatım bayrama kadar, gerçi şimdi de temizliğe balıycam . . . anaaaaaaaaaammm ne yoğun oldum ben bu ara yaaa
saol cecom teşekkür ederim valla senin işinde gerçekten zor gizli saklı olması seni dahada çok teşvik ediyor olabilir
umarım annen gelene denk bırakabilirsin tek temennim o. ben bugün 2 tane içtim sabah içtiklerimile toplam 6, 7 tane falan gecenden sonra içmicem sabahta kalkınca kullanmıcam bakalım işe yaramasını çok istiyorum inş kökten kurtuluruz
nasılsın ya sevilcanım nasıl gidiyorrrrr? benim aklım dolu biraz yaaa ayın 3 de şehir dışına gidecez oralar da ders çalışamam gidene kadar türkçeyi bitirmem lazım dil bilgisi konularına geçtim zor anlayailirmiyim yetişdirirmiyim onu plnını yapmaya çalışıyorum araya matematik sıkıştırmam lazım sıkıştırınca tövbe yetiştiremem yetişmezde gidip gelince kopukluk olurrrr ayyyy ne dert yandım dimiii bir dokun bin ah işit :)anladım peki öyle diyorsan öyledir:44:
h.b şekercim :))sen neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyecem ama açıklama yapmışsın :) hg cnm
canım hoş gelmişin yoklugunu fark etmemekten değil bazen öyle oluyorki dertlerden kafayı kaldıramıyoruz bu farkedilmemekten degil canım ben kendi adıma zor dönemden geciyorum eger istemeden öyle gözüktüysek kusura bakma lütfen
o kadar da büyük değilmiş canım yaaa :) inan ben 16 fln zannediyordum maşallah akıllı kzumm afeirn ona yanaklarından öp benim yerime :)) kızz ip baldırlara da faydalıymış biliyon mu :))) iki gündür onlarında ağrısını çekiyorum bilginize :) ama onu koşar şekilde atlayınca etlisi oluyor baldırlaraCanım büyük kızım 13 yaşındadaha doğrusu ekimin 25.de dolduracak
Evettttttt iyi hatırlattınipimi alıp birazdan atlayabildiğim kadar atlayayım bari nasılsa gün geçtikce çoğaltırım inşallah
Canım kırtasiyelerde genelde aynı boy satıyorlar ama büyük oyuncak mağazalarında farklı boylar vardır bence
Benim kız Almanyadayken almış kendineipi baya uzun
Eğer uzun olanlardan bulamazsan istersen uçlarına biraz uzatma yapabilirsin başka bir ipleatıyorum normal örgü iipini kalın bir saç örgüsü gibi yapıp yama yapabilirsin Atlama ipi almadan evvel kızım öyle yapmıştı cin fikirlidir vesselam
Aaaa aşk olsun yokluğunu hissetmemek olurmu
Valla ben tatile falan gittin sandımİnşallah temizlik faslını hatta bayramıda atlatıp daha güzel yoğunlaşırız hem topiğimize hemde kilo vermeye
İyi olmana sevindim
Özletme fazla kendini
Banada bir arkadaş bunu göstermişti hem uzun tek part olarak
Ebru Şallı Tan
Ben ilk etapta bir mekik ve ip atlamayı dahil edeyim günlük hayatımada bayrama kadar alışkanlık olur sonra una başlarım olmadısadece kilo vermek olmuyor birazda sıkılaşalım demi ama
İnşallah canım ama öyle azaltarak bırakılacak gibi değil bence :44: Önce beynimizde bitirip ondan sonra birden keseceğiz olmazsaÖbür türlü sanki daha zor geliyor bana
Eşim 3 sene evvel birden bıraktı ve inan hala bile arada canım istiyor diyor :44: ama hiç bir kere bile içmedi ( babası öldüğünde dahi ki o dönem çok korktum tekrar başlamaktan dedi ) Oda sonradan itiraf etti bir iki kere göğüsü ağrımış oda kalbimde yada damarlarımda sigaradan dolayı acaba birşeymi var diye korkusundan bırakmışiyikide bırakmış arada banada diyor hani bırakacaktın diye ama ne zaman denesem çıldırmış gibi oluyorum oda iç len öyle dolanacağına diyor ama işin ilginçi anam varken korkudanmıdır nedir aklıma bile gelmiyor Eşimde sen tiryaki değilsin aslında sadece el alışkanlığın var yoksa anan buradayken yada biz onların yanına gittiğimizde yine bir yolunu bulur gizli saklı içerdin diyor haklıda olabilir aslında o yüzden bir meşkale olsun diye kendime ilk fırsatta iğne işi için malzeme alıp kızlarıma hatıra saklamak için birer seccade işleyeyim diyorum hem meşkale olur hemde uzun süre oyalar onlar beni uygun fiyata
Birde ilerde üzerinde namaz kılan olursa belki ucundan birazda bana sevap düşer( uyanık ceco )
saol cnm valla yapmaya çalışdım birşeyler iremim gelene kadar bununla idare edelim o gleince güzel listemizi yapar :) inşallah bu hafta listeye güzel bir giriş yaparsın :)bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hepsi hoş gelmişler, sefalar getirmişler
h.b şekercim :))
geçmişe şööle bi baktım napışsınız diye, bol bol sohbet etmişsiniz maaşallah :)) liste de güzel olmuş eline sağlık ama bensiz olmuş( ismimi göremeyince bi tuhaf oldum yaww artık bu haftaya kaldım napalım :44:
h.buldum sevilcim , estğ. canım ya ne demek kız hiç öle şeyler düşünme benimki latifeydi sadece , ALLAH cümle dertli olanlara gönüllerinin muradını nail etsin şu mubarek günlerde tez zamanda inşaallah ( amiiiinn )
evet benim aldığım da kısa geldi bana :) sanırım standart bende çamaşır ipi aldım iki kat yapıp öyle atlıyorum :)
İyi fikir bende yarın alıyım ve başlıyım twist kullanan varmı bel ınceltmek için onuda tv ızlerken fılan yapıyı. En ıyısı zararı yoktur herhalde
Valla ben tatile falan gittin sandımİnşallah temizlik faslını hatta bayramıda atlatıp daha güzel yoğunlaşırız hem topiğimize hemde kilo vermeye
İyi olmana sevindim
Özletme fazla kendini
o kadar da büyük değilmiş canım yaaa :) inan ben 16 fln zannediyordum maşallah akıllı kzumm afeirn ona yanaklarından öp benim yerime :)) kızz ip baldırlara da faydalıymış biliyon mu :))) iki gündür onlarında ağrısını çekiyorum bilginize :) ama onu koşar şekilde atlayınca etlisi oluyor baldırlara
çok şekersin be cecomeyvallah bacım diyesim geldi birden tatile daha var canım o da gidebilirsem tabi, yaz kursları 23 ağustosa kadar devam , kımıldayamıyorum anlıyacağın bi yere :))
Canım büyük kızım 13 yaşındadaha doğrusu ekimin 25.de dolduracak
Evettttttt iyi hatırlattınipimi alıp birazdan atlayabildiğim kadar atlayayım bari nasılsa gün geçtikce çoğaltırım inşallah
Canım kırtasiyelerde genelde aynı boy satıyorlar ama büyük oyuncak mağazalarında farklı boylar vardır bence
Benim kız Almanyadayken almış kendineipi baya uzun
Eğer uzun olanlardan bulamazsan istersen uçlarına biraz uzatma yapabilirsin başka bir ipleatıyorum normal örgü iipini kalın bir saç örgüsü gibi yapıp yama yapabilirsin Atlama ipi almadan evvel kızım öyle yapmıştı cin fikirlidir vesselam
İyi olmana sevindim
Özletme fazla kendini
Banada bir arkadaş bunu göstermişti hem uzun tek part olarak
Ebru Şallı Tan
Ben ilk etapta bir mekik ve ip atlamayı dahil edeyim günlük hayatımada bayrama kadar alışkanlık olur sonra una başlarım olmadısadece kilo vermek olmuyor birazda sıkılaşalım demi ama
İnşallah canım ama öyle azaltarak bırakılacak gibi değil bence :44: Önce beynimizde bitirip ondan sonra birden keseceğiz olmazsaÖbür türlü sanki daha zor geliyor bana
Eşim 3 sene evvel birden bıraktı ve inan hala bile arada canım istiyor diyor :44: ama hiç bir kere bile içmedi ( babası öldüğünde dahi ki o dönem çok korktum tekrar başlamaktan dedi ) Oda sonradan itiraf etti bir iki kere göğüsü ağrımış oda kalbimde yada damarlarımda sigaradan dolayı acaba birşeymi var diye korkusundan bırakmışiyikide bırakmış arada banada diyor hani bırakacaktın diye ama ne zaman denesem çıldırmış gibi oluyorum oda iç len öyle dolanacağına diyor ama işin ilginçi anam varken korkudanmıdır nedir aklıma bile gelmiyor Eşimde sen tiryaki değilsin aslında sadece el alışkanlığın var yoksa anan buradayken yada biz onların yanına gittiğimizde yine bir yolunu bulur gizli saklı içerdin diyor haklıda olabilir aslında o yüzden bir meşkale olsun diye kendime ilk fırsatta iğne işi için malzeme alıp kızlarıma hatıra saklamak için birer seccade işleyeyim diyorum hem meşkale olur hemde uzun süre oyalar onlar beni uygun fiyata
Birde ilerde üzerinde namaz kılan olursa belki ucundan birazda bana sevap düşer( uyanık ceco )
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hepsi hoş gelmişler, sefalar getirmişler
h.b şekercim :))
geçmişe şööle bi baktım napışsınız diye, bol bol sohbet etmişsiniz maaşallah :)) liste de güzel olmuş eline sağlık ama bensiz olmuş( ismimi göremeyince bi tuhaf oldum yaww artık bu haftaya kaldım napalım :44:
h.buldum sevilcim , estğ. canım ya ne demek kız hiç öle şeyler düşünme benimki latifeydi sadece , ALLAH cümle dertli olanlara gönüllerinin muradını nail etsin şu mubarek günlerde tez zamanda inşaallah ( amiiiinn )
Evetttttt Kızlarrrrrrrr
Allah komşularımın yardımcısı olsunAn itibariyle İp atlayacağım bakalım kaç tane yapabileceğim bir kerede
Bitince sizede haber veririm nasılsa
Hadi bismillahhhhhhhhhhhhh
Ayyyyyyyyyyyyy öldüm bittim ama 100 kere atlamayı başladım 3 - 4 kere takılsamda
Şu anda deli gibi kalbim çarpıyor ve elim ayağım titriyorama eminim her gün yaparsam kesin faydasını görürüm
İyi geldi beekendimi küçüklüğümdeki gibi iyi hissettim anında
Şimdide küçük kuzum ipi sallayarak atlıyormuş gibi bir yandan 18 - 15 diye sayıyoroda şimdiden alışsın sporada bari o kilo derdi yaşamasın ilerde anası gibi
Büyük kuzu iftardan sonra atlayacakmış
Komşulardan şikayet geleceğini sanmıyorum sonuçta 10 dakikalık işgelirsede kusura bakmasın idare edecek artık sonuçta bende onları baya idare ediyorum
Kan ter içinde kaldım hemen bir duş alayım bariAkşamda iftardan sonra mekiklerimi çekerim tabi onu okadar yapamam 10ar 10ar artırsam bile süper olur
o kadar da büyük değilmiş canım yaaa :) inan ben 16 fln zannediyordum maşallah akıllı kzumm afeirn ona yanaklarından öp benim yerime :)) kızz ip baldırlara da faydalıymış biliyon mu :))) iki gündür onlarında ağrısını çekiyorum bilginize :) ama onu koşar şekilde atlayınca etlisi oluyor baldırlara
saol cnm valla yapmaya çalışdım birşeyler iremim gelene kadar bununla idare edelim o gleince güzel listemizi yapar :) inşallah bu hafta listeye güzel bir giriş yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?