80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canım da ben çok yaglı yemek yememki arada tatlı olduguna bakma yemeklerimi hep ölçülü yaparım yani ilaçlik durum yaratmıyorum yinede saol gerek olursa doktora danısırım ayrıca madem sıkıntın var ayagında neden zorluyorsun canım bırak yapma
3 gün yapmasan bişey kaybetmezsin zaten sporla çok kilo verilmez sadece o an için metobolik hızlanır vucüt sıkılaşır ve çok az miktarda gr gider onun için saglıgını riske atma tamam tatlım 3 günden birşey kaybetmezsin dikkat et kendine saglık kaybedilince geri gelmiyor

canm doktora cıktınmı annemdede vardı unutkanlık yada telaffuz ederken dılı surşuyordu b12 eksıklıgınden demıs bı sure ıgne kulandı o bıttı sımdıde d vıtamını eksıkmıs bıde ona ıgne kullanıcak

yinede azıcıkta olsa ye vücutun ihtiyacı var tamamen kesme bence. hani azar azar hepsinden. geçen günküler geçmişte kalsın sen önüne bak

kız 4 gün zorlanıyon ondan sonra öyle alışıyoki vücut. ben 400 çekebiliyodum bundan 5 buçuk ay öncesine kadar. callenetics diye bir egzersiz var onun mekik hareketlerine bak çok iyi.

Neyse kızlar bana müsaade
Eşim birazdan gelecek bende ufak ufak mutfağa girişeyim adamcağız geldiğinde iş başında görsün
Akşam gelirim nasılsa yine

kızlar spor yaparken dınlenebılcek yenı hareketlı yabancı yerlı sarkı varmı bıldıklerınız muzıkle olunca bıkkınlık olmuyor zaman daha cabuk gecıyor :26:
bende on numara şarkılar var eski sarkıların remizli halleri muhteşem oluyor istersen hangileri oldugunu kontrol ederim senden bakarsın y.... ındırebilirsin
kakaolu kurmu uyguluyorsun cnm
canım sabah paylastım yazımda bakarsan daha acıklayıcı bilgi var orda yazıları bazen kacırıyorum sonradan görüyorum anca yazıyorum kusura bakmayın artık
canım geçmiş olsun dikkat et aman mide bu şakaya gelmiyor menünde gayet güzel kızlar cıkıyorum bizimki geldi sonra konusuruz

ters dönmüş armut :) benim ki de alt armut üst elma :)

ayyyy bugün bir yorgunluk bir halsizlik kolum kalkmıyorrrr ya salata yapıyorum ama uyuşuk uyuşuk :)

kız aynı ole alt ıncecık ust şipşişik oruçtandır cnm ıftar dan sonra duzelır bende bı yandan taze fasulye yemegı yapıorum

ole cnmda 1haftadır yüzüne bakmadım sporun o yüzden zaten sıkılaşmam lazım sorun orda o yüzden spora yuklenıyorum bende kullanmadım daha hıc dısarda yemek yersen yağlı olursa dıye verdı ama daha ıcmek nasıp olmadı

bı bakım canm her salona gıtıgımde deniyorum ama yok olmuyor

tamm cnm olur bakta bende ındıreyım

inş. tatlım ya böyle olursam ne ders çalışırım ne spor yaparım ((( benim yerime siz yaparmısınız o zaman :) esma sultan gibi :)

menum
  • sabah . bir bardak süt .bir tost bes tane zeytin
  • oglen .menemen .ayran.bir kase salata
  • ikindi bir tane dondurma.seftali, erik .
  • aksam bir dilim et kizartma,yarim tabak pilav.bir kase salata
  • yesil cay

sağol şekerim güzel bilgiler vermişsin notumu aldım

inş. tatlım ya böyle olursam ne ders çalışırım ne spor yaparım ((( benim yerime siz yaparmısınız o zaman :) esma sultan gibi :)
inş cnm cok spor yada hareket edıyorsan vücut ondanda yorgun dusmus olabılır bız yaparız cnm senın yerıne
  1. menüm
  • sabah . bir bardak süt .bir tost bes tane zeytin
  • oglen .menemen .ayran.bir kase salata
  • ikindi bir tane dondurma.seftali, erik .
  • aksam bir dilim et kizartma,yarim tabak pilav.bir kase salata
  • yesil cay

valla sızın menulerı görünce ben bugunkı menumu nasıl yazıcam dıye düşünüyorum aksam bı dünya sey var yıne :26: :44:

sağol şekerim güzel bilgiler vermişsin notumu aldım
rica ederim cnm benim inş aklımızda kalır kpss de de çıkar :)

ne iyi arkadaşlarsınız siz yaaaa :)))) yaz yazz merak etme bende vrım :)

sahur: salatalık
domates
karpuz
1dlm peynir
1tk reçel
3dlm ekmek
menemen
iftar:
yarım kase çorba
biraz patates salatası
biraz yalancı köfte
1bardak ayran
sonlamayı da kazan dibiyle yaptım

kola bağımlılık yapıyor yavaş yavaş bırakmak çok zor ben geçen ramazan iftarda sadece 2 büyük bardak içiyodum sonra susadıkça su yerine yine kola içiyodum kolayı bırakmanın en iyi yolu birden kesmek tadını unutunca canın da istemiyo

rica ederim cnm benim inş aklımızda kalır kpss de de çıkar :)

ne iyi arkadaşlarsınız siz yaaaa :)))) yaz yazz merak etme bende vrım :)

melek gıbıyız cnm sende kazan dıbı var bende kadayıf dolma var

sahur: salatalık
domates
karpuz
1dlm peynir
1tk reçel
3dlm ekmek
menemen
iftar:
yarım kase çorba
biraz patates salatası
biraz yalancı köfte
1bardak ayran
sonlamayı da kazan dibiyle yaptım

güzel menü güzel menuu tatlıyla daha da güzel olmuş cnm saka bı yana cnm tatlı dışında gusel bı menu

hızlı şarkıllar ve çok sevdiklerimde var içinde yabancı ları bulamadım
pc de varda kardesime şöylerim o bulunca aktarırım sana umarım begenirsin
valla ben kulaklıkta dinliyorum adeta kopasım geliyor :))
seçil unutursun gönlüm remix
melisa boyner sana vermezsem kime verecegim :)))))
dj mehmet vs.emel muftuoglu -deli et beni remix
emel muftuoglu hovarda remix
pınar aylin yalvaramam remix
azeri olmaz olmaz
suat suna ansızın çekip gittin
ayşegül aldinç yanlışsın
ayşegül aldinç alimallah
sertap erener ateşle barut remix
ozamn yansin dünya remix
ozan dogulu murat boz yazmışşa bozmak olmaz remix
gamze akın yaktım remix
çaglayan topaloglu aşk aşk
skarlex daimin marley
kızlar sizde bakın belki sevdiğiniz sarkılar vardır...

melek gıbıyız cnm sende kazan dıbı var bende kadayıf dolma var

güzel menü güzel menuu tatlıyla daha da güzel olmuş cnm saka bı yana cnm tatlı dışında gusel bı menu

Aksam ekmek yerıne tatlı yemışsin herhalde cnm afıyet olsunn

evet öyle oldu bugünde tatlı yemesem kafayı yerdim heral ayyyy ne oldu banaaaa bildiğiniz tatlı krizi geçriyorum artık :))) neyse şerbetli yemeden sıyırdım bugün :) saolun kızlar

evet öyle oldu bugünde tatlı yemesem kafayı yerdim heral ayyyy ne oldu banaaaa bildiğiniz tatlı krizi geçriyorum artık :))) neyse şerbetli yemeden sıyırdım bugün :) saolun kızlar
afiyet olsun yaramasın inş sütlüde ikinciyi alası gelmiyor insanın ama serbetlide öyle degil yedikçe ye diyor kim ürettiyse varya ben ne deyim şimcik bilmiyorum ki

afiyet olsun yaramasın inş sütlüde ikinciyi alası gelmiyor insanın ama serbetlide öyle degil yedikçe ye diyor kim ürettiyse varya ben ne deyim şimcik bilmiyorum ki

tşk ederim evet hemen kesti ya çok şükür :) şerbetli daha ağır olmasına rağmen daha çok yediriyor ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…