- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
maşallah cnm supersınn:ben mekık cekemıyorum ya beceremiyorum kalkmıyor gövde yürüyüşten sonra benmde atlamaya nıyetım vardı ama 1 hafta yuruyus yapmadıktan sonra hem hamlamısım hemde sol ayak bılegım gıdık sımdılık oturuyorum bakalım belkı birazdan plates oncesı atlarım . bu haftada gram gram gıderse oturur ağlarım valla:84:
valla koşar sekılde atlamak daha kolay geliyor bana cnmda mekan dar napcan dıger turlu cok nefes nefese kalıyorum yada korıdorda mı yapmak lazım , çocukken bıde hılolop cevırırdık gecen annem onları bulmuş bı aara onuda denıyem:44:
Valla mekik uzun zamandır çekmiyorumeminim bende biraz zorlanacağım malum göbiş baya alan kaplıyor ama bir kaç gün ağrı çeksemde devam ettirmek istiyorum yoksa sırf sporla gitmeyecek bu meret
Bayramdan sonra zaten haftanın 4 günü salona gidiceğim yine ( Almanya tatili arkasından da Ramazan diye dondurmuştum üyeliğimi ) Diğer günlerde de kızımla evde plates yaparım birde her fırsatta kendimizi dışarı atıp ya parkta spor yaparız yada yürüyüş yaparız diye planladık
TAbi inşallah Ramazan getirdi bayram götürdü olmazda aynı istikrarla devam ederimBıktım artık şu kilolardan tabi kilo vermek için totoşumu sıkmam lazım
valla olduğum yerde koşar adım yapıyorum canım ben ama bazen bakıyorum odanın bir ucundan öteki ucuna gitmişim :) ikiside yoruyorr kendime göre birinden yorulunca öteki şekli deneyip dinleniyorum tabi kendimce :)))) zaten en fazl a50 ye kadar durmadan gelebiliyorum sonra fosss 20 seferde dura dura :)
inş canım sana tavsiyem mekik için acele etme 3 gün düzenli spor yap arkasına mekige geçebilirsin daha aktifleştini anlıyorsun vucüt acıldıktan sonra ohhhhh ayaklarına saglık canım devamını bekliyruz sporunEvetttttt Kızlarrrrrrrr
Allah komşularımın yardımcısı olsunAn itibariyle İp atlayacağım bakalım kaç tane yapabileceğim bir kerede
Bitince sizede haber veririm nasılsa
Hadi bismillahhhhhhhhhhhhh
Ayyyyyyyyyyyyy öldüm bittim ama 100 kere atlamayı başladım 3 - 4 kere takılsamda
Şu anda deli gibi kalbim çarpıyor ve elim ayağım titriyorama eminim her gün yaparsam kesin faydasını görürüm
İyi geldi beekendimi küçüklüğümdeki gibi iyi hissettim anında
Şimdide küçük kuzum ipi sallayarak atlıyormuş gibi bir yandan 18 - 15 diye sayıyoroda şimdiden alışsın sporada bari o kilo derdi yaşamasın ilerde anası gibi
Büyük kuzu iftardan sonra atlayacakmış
Komşulardan şikayet geleceğini sanmıyorum sonuçta 10 dakikalık işgelirsede kusura bakmasın idare edecek artık sonuçta bende onları baya idare ediyorum
Kan ter içinde kaldım hemen bir duş alayım bariAkşamda iftardan sonra mekiklerimi çekerim tabi onu okadar yapamam 10ar 10ar artırsam bile süper olur
bizde seni seviyoruz canım dinlen akşama görüşürüzben çıkıyorum kızlar, hiç uyumadım desem yeridir, az kestirip kalkarım iftara , öpüyorum ve seviyorum sizlerigörüşürz akşama
ayyy gönlü güzel arkadsım anlayışın için çok müteşekkürüm aminnn canım güzel dilerlerin için çok teşekkür ederimbu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hepsi hoş gelmişler, sefalar getirmişler
h.b şekercim :))
geçmişe şööle bi baktım napışsınız diye, bol bol sohbet etmişsiniz maaşallah :)) liste de güzel olmuş eline sağlık ama bensiz olmuş( ismimi göremeyince bi tuhaf oldum yaww artık bu haftaya kaldım napalım :44:
h.buldum sevilcim , estğ. canım ya ne demek kız hiç öle şeyler düşünme benimki latifeydi sadece , ALLAH cümle dertli olanlara gönüllerinin muradını nail etsin şu mubarek günlerde tez zamanda inşaallah ( amiiiinn )
anlıyorum canım sorun değil sadece sende ne oldugunu merak ettim hepsi bu tamam canım sana kolay gelsin bide b vitamini içebilirseniz için kızzlar gerçekten işe yarıyor beyni kuvettlendiriyor benim herzamn oynadıgım bir oyun vardı dr o dönmde b vitamini yazdı bana kullandım ve oyunu rekor kırarak bitirdim gecen oynayım dedim olmadı iki kere sansımı denedim yandım hep eşim bile fark etti bunu o bitemiyor mesala hiç bir zamn geçemedi beni ilaç içtim dönemlerde sınava falanda giderkende öncesinden alın b vitamini şitdetle tavsiye ediyorum zaten prospektüste de yazıyor faydalarınınasılsın ya sevilcanım nasıl gidiyorrrrr? benim aklım dolu biraz yaaa ayın 3 de şehir dışına gidecez oralar da ders çalışamam gidene kadar türkçeyi bitirmem lazım dil bilgisi konularına geçtim zor anlayailirmiyim yetişdirirmiyim onu plnını yapmaya çalışıyorum araya matematik sıkıştırmam lazım sıkıştırınca tövbe yetiştiremem yetişmezde gidip gelince kopukluk olurrrr ayyyy ne dert yandım dimiii bir dokun bin ah işit :)
kakaonun siftahını yaptım akşama sizlerdende bekliyorum
sıkı durun menüm geliyor birazdan
:))) ay ne güldüm allah canını almasın :))) bend eilk gün gün çok komikdimmmm neyse yavaş yavaş alışdım :)kendı basıma çekmeye calıstıgımda domates gıbı kızarıyorumve benm bacak basenden yana sorunum yok karın bolgelde var sıkıntı ve goguslerımde ya gercı goguslerım hala buyuk kalırsa estetık düşünüyorum kız ben ancak salonda hanı o aletler varya onunla cekebılıyorum bıde karın sehpasında ben sımdı haftanın 3 gunu gıdıyorum pazartesı carsamba cuma saat 10 dan 12 ye kadar ramazandan once haftanın her gunu gıdıyordum ohh planlar ne güzel yapılms ay bende bı ton plan yapıyorumda bakalım nasıl uygulamaya koycagım bende hafta bır gun yüzmeye gıderım dıye düşünüyorum ama herseyı gorucez bakalım ramazan sonrası merve neler yapabılcek
sımdı daha ıı anlatım canm dedıgını senın dedıgın gıbı bende yorulunca yapıyorum bende 100 kadar dura dura geliyorum cogunlukla ya ben ıpten once atlıyorum ya ıp gec geliyor unutmuşum daha alışamadım
kuzum sen beni sordun da ben yazını mı görmedim sanki onu kırgınlığıyla konuşuyorsuninş canım sana tavsiyem mekik için acele etme 3 gün düzenli spor yap arkasına mekige geçebilirsin daha aktifleştini anlıyorsun vucüt acıldıktan sonra ohhhhh ayaklarına saglık canım devamını bekliyruz sporun
bizde seni seviyoruz canım dinlen akşama görüşürüz
ayyy gönlü güzel arkadsım anlayışın için çok müteşekkürüm aminnn canım güzel dilerlerin için çok teşekkür ederim
anlıyorum canım sorun değil sadece sende ne oldugunu merak ettim hepsi bu tamam canım sana kolay gelsin bide b vitamini içebilirseniz için kızzlar gerçekten işe yarıyor beyni kuvettlendiriyor benim herzamn oynadıgım bir oyun vardı dr o dönmde b vitamini yazdı bana kullandım ve oyunu rekor kırarak bitirdim gecen oynayım dedim olmadı iki kere sansımı denedim yandım hep eşim bile fark etti bunu o bitemiyor mesala hiç bir zamn geçemedi beni ilaç içtim dönemlerde sınava falanda giderkende öncesinden alın b vitamini şitdetle tavsiye ediyorum zaten prospektüste de yazıyor faydalarını
sabah 1haslanmış yumurta+1 yumrta beyazı
1 çatal lor peyniri
1 domates
10 adet marul
ara diyet süt
öglen 2 yeşil sogan 1 domates
1 tutam maydonos
3 adet yagsız köfte tost makinasında yaptım
+yagını peçete ile iyice aldım
ara 1 muz
akşam çok az bişeyler yicem 1 köfte ve sebze olabilir
1 kakao yarım şekerli
yarım saatte yürüyüş
bilmem ya çok aliştim için çok seyler bekledim belkide:))) ay ne güldüm allah canını almasın :))) bend eilk gün gün çok komikdimmmm neyse yavaş yavaş alışdım :)
kuzum sen beni sordun da ben yazını mı görmedim sanki onu kırgınlığıyla konuşuyorsunb vitamini haaa aklımda olsun bende size bitki önereyim ginkgo biloba hafıza için çok güzel bir bitki zeka gelişimi sağlıyor alzheimer hastalığını önlüyor başlayanlarda tamamen tedavi ediyor diyemem ama gerilemesine etki ediyor. öok güzel nadide bitk,ilerimizdendir. mabet ağacı alarak da bilinir.
bilmem ya çok aliştim için çok seyler bekledim belkide
tamam not alıcam tlfnuma dısarı cıkınca alırım bende zaten kendimde birşeylerin geri gittini biliyorum belki üzüntü belki başka birşey doktora cıkıcam bu konuyla ilgili bir saat önce ögrendiğim çogu şeyi unutabiliyorum mutlaka deniycem teşekkürler
ovvvv anne adayımız hoşgeldin bigiler için teşekkürler canımçok güzel de tatlım ekmek mi yok bana mı öyle geldi. biraz karbonhidrat fena olmazdı sanki.:44::44::44::44:
:))) ay ne güldüm allah canını almasın :))) bend eilk gün gün çok komikdimmmm neyse yavaş yavaş alışdım :)
kuzum sen beni sordun da ben yazını mı görmedim sanki onu kırgınlığıyla konuşuyorsunb vitamini haaa aklımda olsun bende size bitki önereyim ginkgo biloba hafıza için çok güzel bir bitki zeka gelişimi sağlıyor alzheimer hastalığını önlüyor başlayanlarda tamamen tedavi ediyor diyemem ama gerilemesine etki ediyor. öok güzel nadide bitk,ilerimizdendir. mabet ağacı alarak da bilinir.
cok gecmıs olsun cnm benmbenımde suan ayağım zedelı ben hala ınatla spora tam gaz devam edıyorm mekık etkılı ama yapabilenekızlar slm gelemedim bu gün de baya kaynatmışsınız. nacizhane bi hatırlatmam olacak. biliyosunuz ki bizim gövdelerin maşallahı var. ve dizlerimize de bi okadar yük biniyor. ip atlayıp zayıflayacaz derken sakın olaki menüsküsleri yırttırmayın. benimkiler yırtık o yüzden ne bela bişe olduğunu biliyorum. ve çok hassaslar en ufak ters bi harekette yırtılıyor ve dünyayı zindan edecek bir ağrı ile karşı karşıya kalabiliyosunuz. göbüşünüz içinde mekikten başka çare yok. ama çok zorlamayın belinizi. mesela yarım mekik pozisyonuna gelin ileri geri çok küçük hareketler yapın emin olun çok faydalı. kolay gibi görünen çok etkili vede beli zorlamayan hareket bu. umarım sakatlanmadan güzelce verirsiniz kiloları. bende nasıl olsa bir gün yeniden bu yarışa dahil olurum
sabah 1haslanmış yumurta+1 yumrta beyazı
1 çatal lor peyniri
1 domates
10 adet marul
ara diyet süt
öglen 2 yeşil sogan 1 domates
1 tutam maydonos
3 adet yagsız köfte tost makinasında yaptım
+yagını peçete ile iyice aldım
ara 1 muz
akşam çok az bişeyler yicem 1 köfte ve sebze olabilir
1 kakao yarım şekerli
yarım saatte yürüyüş
tamam not alıcam tlfnuma dısarı cıkınca alırım bende zaten kendimde birşeylerin geri gittini biliyorum belki üzüntü belki başka birşey doktora cıkıcam bu konuyla ilgili bir saat önce ögrendiğim çogu şeyi unutabiliyorum mutlaka deniycem teşekkürler
valla okadarını bilemiyorum canım ama şuda var hayatımızda ezber bildimiz kelimeleri kullanamıyorum bazen gelmiyor aklıma geldiğindede yanlıs telafi ediyorum mesela diyceme mesele diye çıkıyor agzımdan çogu kelimelrimde oluyor bizimkilerde farkınlar bu konun ama henüz nedir anlayamadık bakalım hayırlısı ALLAHTANpsikolojik te olabilirmi acaba canım. bişelere kafanı çok takıyosan unutkanlıklar başlıyor. kendimden biliyorum.
Sahur
1dilim peynir
1dilim ekmek
3 4 parça et döner
1 paket ayran
(Ama mıde agrısı baslayınca oruç tutamadım)
11 30
1 bardak süt
Yarım armut
Şekerli türk kahvesi
14 30
4kaşık barbunya
1kase yoğurt1 dilim ekmek
18 00
2 kasık barbunya
1 tabak haslanmış yagsız naneli pul biberli makarnaa
Ara kiraz
Spor 30 dk leslie
15 dk karın pilates
kız napım cekemıyorumancasalaona gıttıgım günler evdede mekık aletı var ama ağırlık olmadığı ıcın onuda yapamıyorum alışmıyor benım lanet olası vücut armut tıpı vücut derler ya benm vücut ters donmus bı armut bende karın bölgem ıcn hololop duşundum tabı daha uygulamaya gecmedım gecıcem ınss
cok gecmıs olsun cnm benmbenımde suan ayağım zedelı ben hala ınatla spora tam gaz devam edıyorm mekık etkılı ama yapabilenekalkmıyor annem benım gövde put gıbı duruyor ole mılım ılerlemıyor
güzel menü olmuş cnm bende bı ılac var yağlı yedıgın zaman onu kullanabılırsın tchıncal dıye adını tam doğru yazmamış olabılırım yağlı yedıgın zaman yemekten sonra bı tane at demıstı bana doktor ama kullanan nerde tabı genede bı doktora danışmadan almamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?