80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarr bu karbonatlı suyun ölçüsüneydi nasıl yapılıyordu :44:.şimdi arasam bulam çokk geçmişte kaldı

1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı cnmmm ay ben yaptım iftardan sonra içiyorum ilk içtimmmm yüzüm nasıl bi hal aldıysa annem hiç güzel değil galiba diyor :) 3. bardakdan sonraa alışdım şükür :)

Sahur
çeyrek pide
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kaşık reçel
domates
yarım dilim kaşar
İftar
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak sulu köfte
2 kaşık kadar ciğer sote
1 tabağa yakın mercimekli erişte pilavı
1 bardak şekersiz limonata
Ara
1 kase yoğurt+2 kaşık yulaf ezmesi+1 şeftali+yarım çay kaşığı tarçın

Canım ben 4.cü kattayım
Ya yok öyle çok fazla gürültüde olmadı bence hem zaten 10 dakika ancak sürdü birde gündüz dışardaki inşaat gürültüsünden zaten fazla ses gitmez diye düşünüyorum
Birde parmak uçlarında zıpladım gibi birşey öyle lap lap yapmadım

Hem benim alt komşu zaten bana laf söyleyemez o cezalı kazana düştü hani asterixde vardı ya oburix iksir içtikce olmaz sen kazana düştün diyorlar oda o hesap laf söyleyecek durumda değil
Geçen yaz koltuk örtülerimi yeni kıyayıp asmıştım sokağa çıkarken tabi yaz günü balkon kapısı camlar falanda acık
Bizim akıllı komşu balkonda mangal yakmaya karar vermiş ( gelen misafiri hamileymişte yok efendim canı ızgara et çekmiş ki külliyen yalan ) Benim koltuk örtülerini görmüş, kapıya gelip onları topla birde camlarını kapat demeye gelmişte tabi biz yokuz ve bu denyolar ona rağmen mangalı yakmışlar balkonda
Eve bir girdik her yer duman altı ve biz tabi yangın çıktı sandık ve birde ne görelim altta mangal yanıyor bütün duman evin içinde ve yeni yıkadığım krem koltuk örtülerim resmen griye dönmüş
Tabi sinirden kudurdum ben eşimde anında seslendi siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz balkonda mangalmı olurmuş evin içi duman altı çocuklar nefes alamıyor çamaşırlar leş gibi olmuş diye
Adamlar ya kusura bakma ama yoktunuz işte hamile misafir falan dedi ama bir baktım aşağı eyilince bira şişeleri masanın üzerinde bende heee bebek tavuğun yanında birde bira istedi herhalde diye söylendim sesli bir şekilde
Yarım ağızla özür dilediler tabi ben tekrar gece yarısı koltuk örtüsü yıkadım söylene söylene :26:

O gün bugündür benle göz göze gelmemeye çalışır deng gelirsek birde zaten onlarda gece yarılarına kadar balkonda kahkahalarla oturup okey falan oynuyorlar hadi şimdi Ramazan diye birşey demiyorum ama bayramdan sonra devam ederse bozuşabiliriz tabi ip atlamama birşey demezse bende onu idare ederim nasılsa yatak odam diğer tarafta
Tek sorun kızların odası onların üstünde olması ama onlarında uykusu ağır allahtan

Anam selam verdin borçlu çıktın bir soruyada ancak bukadar uzun cevap verilirdi
Ya hakikaten eğer sıkılırsanız yada rahatsız olursanız ne olur bana söyleyin banu abartma bu kadar yazma diye önceki topiğimde maalesef daha bir kaç gün evvel aynı mevzu oldu :26: Ki ben orayıda sadece vefasızlık olmasın diye tamamen terk etmemiştim ama ikinci kez aynı mevzu olunca bir kaç ay arayla iyice soğudum acıkcası ve artık oraya yazmamaya karar verdim bir iki kişi hariç

Hani kimseyi sıkboğaz etmek istemem Olurda rahatsız olan olursa banu yeter kız az motorun soğsun diyebilir sakıncası yok yani yeterki dürüstlük ve açıklık olsun

Heee beyazcanım sen nasılsın bu arada Ancak jeton düştü

Son düzenleme:
Kızlarr bu karbonatlı suyun ölçüsüneydi nasıl yapılıyordu :44:.şimdi arasam bulam çokk geçmişte kaldı

Canım ben genelde her defasında bir bardak suya çay kaşığının ucuyla koyuyorum Öbür türlü durdukca tadı acımsı oluyor diye okumuştum nette ama şahsen hiç denemedim önceden hazırlayıp bekletmeyi ama bak elmaşekeri iyi diyor tadını

Ben sevdim açıkcası en azından yağ gibi gidiyor sade sudan daha rahat içimi

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) yemin ederim yine bayağı gürülrtülü kahkaha attırdın romanı yazmış yazmış en sona da sen nasılsın diyor :))))) valla ben kendi adıma çok memnunum çok hoşuma gidiyorr snein bu öykülerin arada böyle şeyler diyorum alınma lütfen gerçekten şaka amaçlı , kızzz o komşudan bizde de var senin yine alt komşu bizimki üst komşu bir ara öyle bir duruma gelmişdik ki her çamaşırı iki kere yıkar olmuşduk beyaz çamaşırları asardık o yıkardan üzerine su dökülmüş halıyı şıpır şıpır üstüne asardı kirli kirli hatta bir keresinde annem benim çeyizlik yorganlarımı 2 yıldır havalandırmıyorum dur biraz havalandırayım güneşe çıkarayım dedi bunlar siz kalkın yukarıdan süt dökün annem varya fıttırdı zaten annem hep kapıya giderdi bide üstüne anneme laf söyleerlerdi ne bu herşeye geliyorsun diyeee en son baş edemeyince babam evin beyiyle :) görüşdü bir süre düzeldiler sonra yine tam gaz devammmm ama varya komşu hakkı 7 yerde soruluyormuş öteki tarafda annem 7sinden de geçemeyecekler diyor :)))) yaa bu arada kızlarr çeyiz deyince aklıma geldiii biz geçenler de erkek arkadaşımla konuşuyorduk bana dediki bizde düğünde takılan bilezikler künye kolye filan gelinle damadın paradır çeyrekdir erkeğin ailesinin düğün masraflarına gidecek bizde yok ama öyle birşey sizlerde varmııı ben bu evlenen arkadaşıma da sordum o da yok dedi hepsini verdilerrr maşallah bende pek bi az yazdım körle yatan şaşı kalkarmış :) bu ara da senin diğer topic hangisi cnm?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aaaa üst komşumu hiç sorma
Kadın geliniyle birlikte oturuyor ve ilk taşındıklarında 2 yıl tadilatları bitmedi her gün sabah 8 akşam 7ye kadar inşaat gürültüsü hadi şükür bitti derken bu seferde gelin kvsi yüzünden kafayı yemiş meğer sinirlendikce bütün eşyaları oradan oraya çekip temizlik yapar ve her gün silkelenir
Bir iki onada ses etmedim ama en sonunda çamaşırları gördüğü halde silkelenip durunca bir söylendim Allah aşkına bari çamaşır varken silkelenme diye özür diledi aradan iki gün geçti çocukları duran bulaşık suyundan o baloncuk şeysi varya onu doldurmuşlar ( bulaşık suyuda neden durur onuda anlamam sanki bir sonraki bulaşıklar o pis suyla yıkanırmış gibi ) birde benim beyaz çamaşırlarım asılıyken resmen baloncuk yapa yapa lekelemişler baloncuklar aşağı uçtukca tabi ben yine dellendim ve resmen dedim dua et beyazların içinde don falan var yoksa yeminle yıkatırdım onları sana diye
Şimdi artık en azından çamaşır varken silkelenme huyundan vazgeçti çocuklarda yapmıyor artık balon şeysinden

Bu arada altın olayına gelince bizde de yok öyle birşey ama bazı insanların öyle yaptığını duymuştum bana çok saçma gelmişti sonuçta çoğunluk çeyrek takar ancak üstelik evladını evlendirirken daha baştan para hesabı yapmak bana yanlış gelir. Hee bizimkiler almadı nikahta takılanlardan ama sonradan fazlasını çıkardılar o ayrı konu
Sonradan size en ufak şeyde aman borça girdik vay efendim düğününüz için şukadar para gitti sayemizde eğlendiniz çeremesini biz çektik dedirteceğine bence o güne çıkınca vermek daha mantıklı yada baştan daha isteme faslı olduktan sonra eğer sorarlarsa varmı sizde bir adet gibilerinden bizde adet bu diyip kabul ettirebilirseniz ne ala yoksa hiç baştan tatsızlık yaratmaya deymez baştan takarlarsa sonra her fırsatta başka yerden seni üzmeye çalışırlar

Heee az daha unutuyordum 90lar topiğinde ilk siftah yapmıştım daha öncede vay efendim buraya sohbetemi geldik işte kiloyla ilgili konuşulsun denmişti ama kırgınlıkta olsa yine vazgeçememiştim oradan geçen gün yine aynı mevzu olunca iyice kırıldım sonuçta resmen o tür yazıları görmemezlikten geliriz muhabbeti olunca daha fazla yazıpta kendi canımı sıkmaya deymez dedim ve vazgeçtim bana her anlamda yoldaş olacak insanlar lazım ve şükür burada fazlası var zaten

ben çokk iyiyimm hele seni gördüm daha iyi oldum cecomm.. O topk delimi ne senin gibieleman küstürülürmü

hiççbizz seni bu ronanlarınla daha çok seviyoz ve bekliyoz ben şahsen senin yazmanı 4 gözle bekliyorum

sohbetin şahane talıı sıklılmıyoruz aksine çok zevk alıyorum okurken ..yılın dizisi sensin cecoo..hatırlarsan seni

bulup çekip buraya getiren benimm tatlımm sor bir niyee.sorr tatlı sohbetinn uzunnn yazıların içinn.inan

üşenmesem bende yazıcam ama kabiliyet işi ben tekparmak tık tık zar zor yazıyomm .ondann..haa bide ip sekme

ne demek ailece halay çek onların tepesinde ne kadar saygısız insanlarr.ağzım açık kaldı yaa ..hiçmi utanma yok

bunlarda.. Amann elma şekeriminkilerde bi ayrı ..pisss ıyyyy sütü nediye döküyorlar bunlarr..allah sabır versinn

iyiki apartmanda oturmuyomm şükürler olsun

ayyy çok fenalar kv de adayım da çok yaman bişeyyyy varya işim varrrr dur bakalım neler olacak ama vermek istemiyorummmm alırlarsada rızam olmadan helal etmem çünkü bana en başda oğullarına saygısızlık bu biz hep deriz ki biriktirip ev alacaz :))) dediğin gibi zaten çeyrek gelir para gelir 1. derece aile alırsa bilezik alır oğlu da anneci değilim diyip duruyor ama hiç de öyle davranmıyor :) ayyy ayrıcaa o topic de çok garibime gitti ben hiç yapamazdım herhalde öyle bir yerdeee o ne öyle resmi resmi sırf kilo dan konuşup çıkacan bence muhabbet yeri konuşdukca vakit geçirecen açlığını unutacan vermeyle ilgili yeni bilgiler öğrenbece laf arasında gördüğümüz çok şey varrr valla grubum diye demiyorum ama burayı çooook seviyorummm buraya gelenler de tam kafa dengiiii herkes kendi alemin de :))))) arada kilo da veriyoruz işde :)

CECOOOOO BİZİMDİRRR BİZİNN KALACAKKKK ...KAYBEDEN KAYBETTİĞİYLE KALSINNN CECOMM ..ALTININ KIYMETİNİ HERKES BİLMEZ SEN BOŞ VER ONLARII BİZ SEİNN YAZILARINI BAYILA BAYILA OKUYOZZ :13:

Çok sağ ol canım yaaa yazdıklarınız beni çok çok mutlu etti
İyiki varsınız İnan içimden nasıl geçiyorsa öyle yazıyorum eşim bazen söyleniyor hatta len yüzüme bakarken bile bir yandan KKya birşeyler yazıyorsun diye
Hem motivasyon açısından iyi geliyorsunuz bana hemde her zaman rahatlıkla içimden gelenleri yazabilmek beni rahatlatıyor

Sen ozaman gelip beni diğer topikte bulup çağırdığında inan okadar mutlu oldum ki anlatamam sana İnsan gerçekten arada ihtiyaç hissediyor ve beslenme konusunda bile kopma noktasına gelince kendini ayağa kaldıracak birilerinin olması çok hoş gerçekten
Kız siz beni kovalasanızda gitmem artık bu kadar lafın üzerine sessiz sakin otururum bir köşede gerekirse tabi ne kadar sessiz kalabilirim o konuda garanti veremiyorum

Sizi çooook seviyorum kızlar ben yaaaaaaaa

Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere hayırlı olarak önünüze sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada bende kakaolu kürmüdür nedir onu yapıp içtim anammmm pek güzelmiş valla sanki sıcak puding gibi koktu iyi geldi kızım sevmedi şekersiz bu acı yaa diyor tabi artık eskisi gibi şeker kullandırmıyorum ya ona burun kıvırıyor

allah yardımcınolsunn şeker seninkiler konya nın neresinden konyanın yerLisi pek az mutlaka bi

köylüsüdürr...ama seviyorsan sevdiğin için baştan tatsızlık çıkmasın canımm kafaya koydularsaonları bi

şekilde alırlar zaten sonrada sen vermemiş olduğunla kalırsın ama sen bilirsin şeker ..konyada genelde

düğünler gece düğününden daha çok ,yemekli olur konya pilavı verilir gündüzden .gelinde baba evinden ikindin

konvoyla alınır kv evine getirilir..yatsı namazından sonra dualarla damat gedeğe sokulur..bu düğünde genelde

öyle altın falan takan olmaz .altınları geline önceden takar damadın ailesi..misafirlerinkilerde çok yakınlar

.amca hala .ya nişanda takar .yada düğün günü evde..konu konşu genelde tas tabak hediye getirir tabi kv gönlü

olursa geline verir vicdanına kalmış bişey..ben şahsen hiçç bişey görmedim düğün hediyelerimden..hatta bir ütü

masası varmış yıllar sonra kız kardeşim evleneceğinde pnu almıştım çatıdan ,beni hırsız ilan ettiler ,birde aynı

evde oturuyordukk.ama benim elti akıllı ..daha gelin arabasından indi .1 saat sonra hediyeler nerde diye

sormaya başladı.gelinliğini sürüye sürüye hediyelerine baktı kontrol etti.ertesi günde gözünü açar açmaz

hediye diye gelip herşeyi topladı gitti hatun ama şimdilerde hem daha hesaplı hem işi az diye gece düğünü

yapılıyorr..ordada nasıl oluyor bilmiyorumm ..allah iyilerle karşılaştırsn şekerimm

Son düzenleme:
bizde seniii çokkseviyozzz cecooooo

valla kuzum o zaman ne yaparım biliyon mu burda takılanları anneme bırakıp giderim :)niye bizde masraf olmayacak mı :) burda bildiğin gece salon düğünü kuzummmmm evet orda meşur bu düğün olayı kızzz senin mutlaka gelmen lazımmmm yanımaaaa akıl ver bana oralarda bırakma beni bi başıma :)

menümm
sahur
1 elma
suu
yarım brsüt
iftar
6 köfte
2 papatya ekmek
domates
biber
suuuuu
birazdan belki meyve yerim
AMA GERÇEKDEN KIZLAR BİZİM TOPİK MAŞŞALLAH DİYİM YİNE NAZARA GELMEYELİMM ÇOK GÜZEL BENİM KIZ DİYORDU YENİ

KATILDIGIMDA ANNE SEN KK GÜLE GÜLE KİLO VERYORSUN SENİN SPORUN GÜLMEK OLDU DİYE. GERÇEKDEN ÇOK MORAL OLDU BURASI.

KOCAM BİLE KK GİRMEDİNMİ BU GÜN DİYOR STRESLİ OLDUĞUMDA YAŞASINN BİZİM TOPİKK

Son düzenleme:
sen çağırında ben gelmemmi şekerr..tabii bırakk orda takılanları bırakmasan bile ertesi gün annenlerle gönder diyarbakıra benim akıllı elti gerdeğin ertesi günü annesigille bizim taktığımız ailesinin taktığı alttınların torunu topunu anasıgille memleketine gönderdi 1 gün bile takmadı hatun .bizim eş dost kocası yedi sandı altınlar.hatun akıllı bizz kerizz bilemedikk hiç bişeyy kaptırdımm altınlarımıı gettiii gettiii...sen bari kaptırmaşeker ben taktım nereli bunlarr :44:

aaa unuttum onu kuzum çumralılar diyomuşum :))) cihanbeylililer nasıllar ki oralılılar

[sıze=2]kızlarr karbonatlı suyu yaptım içiyorumm
Tadı kötü deyil bence hatta güzal zaten benim için su olsunda faketmez ..şimdi 1 lt içtim ,yaa kızlar nasıl içilecekti bu açmı tokmu belli bi lt varmıydıı:26::26:[/sıze]

her 15 kilo ya 1 lt di sanırım kuzum yani daha içebilirisn valla ben aç da içtim tok da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…