evet canım tıpkı sigaradan farksız içmeden duramıyorsun bnede yavas yavas unutursam hissetmem diye düşündüm hepsini denerim ya ne olacak hergün içmekten iyifir en azından adım atıyorsun inş bende bırakabilirim su meretikola bağımlılık yapıyor yavaş yavaş bırakmak çok zor ben geçen ramazan iftarda sadece 2 büyük bardak içiyodum sonra susadıkça su yerine yine kola içiyodum kolayı bırakmanın en iyi yolu birden kesmek tadını unutunca canın da istemiyo
hızlı şarkıllar ve çok sevdiklerimde var içinde yabancı ları bulamadım
pc de varda kardesime şöylerim o bulunca aktarırım sana umarım begenirsin
valla ben kulaklıkta dinliyorum adeta kopasım geliyor :))
seçil unutursun gönlüm remix
melisa boyner sana vermezsem kime verecegim :)))))
dj mehmet vs.emel muftuoglu -deli et beni remix
emel muftuoglu hovarda remix
pınar aylin yalvaramam remix
azeri olmaz olmaz
suat suna ansızın çekip gittin
ayşegül aldinç yanlışsın
ayşegül aldinç alimallah
sertap erener ateşle barut remix
ozamn yansin dünya remix
ozan dogulu murat boz yazmışşa bozmak olmaz remix
gamze akın yaktım remix
çaglayan topaloglu aşk aşk
skarlex daimin marley
kızlar sizde bakın belki sevdiğiniz sarkılar vardır...
kızlar dün bir film buldum izlerken eh idare eder izlenir dedim ay sonuna geldi ben varya agzım açık kaldı
gerçekten güzel bir gerilim filmi davetsiz.belki izlemek istersiniz
rıca ederim canım filmin adı (davetsiz)
bi bakayım cnm cok tsk ederımmfılmın adını solersen ızleyebılırım belkı cnm fırsatım olursa
kola bağımlılık yapıyor yavaş yavaş bırakmak çok zor ben geçen ramazan iftarda sadece 2 büyük bardak içiyodum sonra susadıkça su yerine yine kola içiyodum kolayı bırakmanın en iyi yolu birden kesmek tadını unutunca canın da istemiyo
iyi yapmışın canım bak gör biz neler çekiyoruz koladan canım bide yumurtalıkları etkiliyormuymus kola :26: ben bunu hiç bilmiyordum gerçi herseyimize zarar veriyorda onu da yeni ögrendim menünde gayet güzel canım afiyet olsun benimde bulasıklar var ama üşeniyorm yaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
An itibariyle karnımı doyurdum ( kız oruçlu olunca mecbur iftarı bekledik) ve hemen damladım
Sağ olsun kızım bugün kendi isteğiyle Anneciğim sen otur ben bulaşıkları toplar makineye dizerim dedi
Aklımdayken yediklerimide yazayım
1/2 kase yayla çorbası
4 ızgara köfte
2 YK kadar tavuk sote ( kalan yemekte bitsin dedimherkese böldüm az az )
1 ufak kase az yağlı karışık salata
1 Büyük bardak ayran ( şu ikeanın meyve suyu bardaklarından)
Gün içinde 3 fincan yeşil çay içmiştim zaten ama yatmadan bir tane daha içerim herhalde
Bol bol su tükettim bugün birde alkali suya da başladım yemekten 1 saat evvelyatana kadar bir iki bardak yine alkali su içerim birde 1 litre normal su
Bir iki saat sonrada az mekik çekeyim herifime ayaklarımı tutturup
Gerçekten kolada felaket bir bağımlılıkküçük kızıma hamile kalana kadar neredeyse her gün yazın kola içerdim ( kışın pek aramazdım ) inan daha şişe bitmeden yenisini alırdı eşim o denli bağımlıydık ama ne zamanki pkoyu öğrendim ve dikkat etmeye başladım kolayı tamamen hayatımızdan çıkardık ( üstüne hamile kalınca zaten düşünmedim bile )
Artık bizim eve kolay kolay girmiyor o tip meşrubatlar ama cuma günü eşim iftara misafir var diye almış hani yeğenleri isterse diyehiç içmedim şükür hatta biraz evvel eşimle çocuklar hadi bitsin diye biraz içincede açtım bayramlık ağzımı bir daha eve girmeyecek bunlar kendin içiyorsun kızları bari bağımlı hale getirme diye
Ufaklık hatta ağladı bir çay bardağı daha istiyorum diye bir kükredim sofradaağlaması bile anında kesildi ve ayrana dönüş yaptı
iyi yapmışın canım bak gör biz neler çekiyoruz koladan canım bide yumurtalıkları etkiliyormuymus kola :26: ben bunu hiç bilmiyordum gerçi herseyimize zarar veriyorda onu da yeni ögrendim menünde gayet güzel canım afiyet olsun benimde bulasıklar var ama üşeniyorm ya
kız dur yanlıs anlasılma varValla ben pek yoğurt yiyemiyorum o yüzden ayranı tercih ediyorum hem protein almış oluyorum hemde en azından sıvı birşey tüketmişte oluyorum ve daha çabuk tıkanıyorum
Bak bende senden duydum yumurtaliklari bile etkilediğini :26: ben sadece şekerden dolayı vazgeçmiştim birde mideye zamanla zararı olur diyeAçlık kan şekerim bile çok çok üstündeydi sınırın ama inan şu an en son baktırdığımda normal seviyelerdeydi
Bakalım şimdi ilk fırsatta endokrinden randevu alıp tüm tahlillerimide tekrar yaptırıp pko için tedavi olmaya başlıyacağım inşallahhem değerlerimi görmüş olurum hemde belki daha rahat kilo vermiş olurum belki
vayyy beeee ben zaten bırakıcam canım midemi mahvediyor kışın aramam ama yazın beni çok zorluyordu valla artık bugün son du bir kutu kola içtim artık içmicem tşkler şekerimHuffington Post’un haberine göre Monaco kentinde yaşayan 31 yaşındaki kadın, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırılınca ortaya ilginç bir durum çıktı.Genç kadının 16 yıldır su yerine sadece kola tükettiği, yapılan kan testinde kalbinde ritim bozuklu oluştuğu öğrenildi.
sevilcan benim dediğim ilaç o değil welbutrin diye bir ilaç ama dr a gitsen çok iyi olur..işallah en kısa zamanda bırakırsın sigarayıunuttum afedersin dalgınlıma geldi
ben bin den almışdım karnım çok büyük ve belimde çok kakın .ama çok kullanmaya vaktim olmadı ..ama çok kolay oluyor hem hiç zararıda yok canım .İyi fikir bende yarın alıyım ve başlıyım twist kullanan varmı bel ınceltmek için onuda tv ızlerken fılan yapıyı. En ıyısı zararı yoktur herhalde
hoşgeldinn canımm ..baya yoğun geşmiş günlerin ama çocuklar mutlu olmuştur ..tabi sende yorgun ..neyse geçmiş artık bundan sonra rahat rahat görüşürüzs.a kızlar :)) ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
gçmiş yapamadım daha ama neler yaptığınızı da merak ediyorum doğrusu :44: bu sene ben çocuklardan kurtaramadım paçayı hadi hayırlısı, teyze dayı çocukları vardı yatılı, onlar gitti yeğenim geldi.. o da gitti bu sefer küçük yeğen geldi :) pc ye geçmeye fırsatım olmadı arkadaşlarım, sanırım yokluğumu hisseden de olmamış :)) kilo bildirimide yapamadım, hafta sonu evde yoktum çünkü ... bu hafta da böyle olsun artık ama bundan sonra rahatım bayrama kadar, gerçi şimdi de temizliğe balıycam . . . anaaaaaaaaaammm ne yoğun oldum ben bu ara yaaa
cecooo sen kaçıncı katta oturuyon bacımmm bide zayıflıycan derken karokolluk faan olma komşularlaEvetttttt Kızlarrrrrrrr
Allah komşularımın yardımcısı olsunAn itibariyle İp atlayacağım bakalım kaç tane yapabileceğim bir kerede
Bitince sizede haber veririm nasılsa
Hadi bismillahhhhhhhhhhhhh
Ayyyyyyyyyyyyy öldüm bittim ama 100 kere atlamayı başladım 3 - 4 kere takılsamda
Şu anda deli gibi kalbim çarpıyor ve elim ayağım titriyorama eminim her gün yaparsam kesin faydasını görürüm
İyi geldi beekendimi küçüklüğümdeki gibi iyi hissettim anında
Şimdide küçük kuzum ipi sallayarak atlıyormuş gibi bir yandan 18 - 15 diye sayıyoroda şimdiden alışsın sporada bari o kilo derdi yaşamasın ilerde anası gibi
Büyük kuzu iftardan sonra atlayacakmış
Komşulardan şikayet geleceğini sanmıyorum sonuçta 10 dakikalık işgelirsede kusura bakmasın idare edecek artık sonuçta bende onları baya idare ediyorum
Kan ter içinde kaldım hemen bir duş alayım bariAkşamda iftardan sonra mekiklerimi çekerim tabi onu okadar yapamam 10ar 10ar artırsam bile süper olur
nasılsın Gülay kp duruyormu daha .valla zaten herşey stresden oluyor .benimde unutkanlık hat safhada,kişilerin konuşurken adlarını yanlış söylüyorum günleri hatta yılı bazen hangi mevsimde olduğumu bile şöyle bi düşünüyorum .b12 kullanıyorum ama bir parça işe yaradı yine devam leyla leyla gezmeyepsikolojik te olabilirmi acaba canım. bişelere kafanı çok takıyosan unutkanlıklar başlıyor. kendimden biliyorum.
sevilcanım kafan çok doluysa ondanda oluyor ama vakitlice dr git belki basit bi vitamin eksikliğidir bi baktırvalla okadarını bilemiyorum canım ama şuda var hayatımızda ezber bildimiz kelimeleri kullanamıyorum bazen gelmiyor aklıma geldiğindede yanlıs telafi ediyorum mesela diyceme mesele diye çıkıyor agzımdan çogu kelimelrimde oluyor bizimkilerde farkınlar bu konun ama henüz nedir anlayamadık bakalım hayırlısı ALLAHTAN
kola bağımlılık yapıyor yavaş yavaş bırakmak çok zor ben geçen ramazan iftarda sadece 2 büyük bardak içiyodum sonra susadıkça su yerine yine kola içiyodum kolayı bırakmanın en iyi yolu birden kesmek tadını unutunca canın da istemiyo
Huffington Postun haberine göre Monaco kentinde yaşayan 31 yaşındaki kadın, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırılınca ortaya ilginç bir durum çıktı.Genç kadının 16 yıldır su yerine sadece kola tükettiği, yapılan kan testinde kalbinde ritim bozuklu oluştuğu öğrenildi.
vayyy beeee ben zaten bırakıcam canım midemi mahvediyor kışın aramam ama yazın beni çok zorluyordu valla artık bugün son du bir kutu kola içtim içmicem tşkler şekerim
hoşş buldumm canımmm ..beyazcanım gelmişşşşşşşşşş hoş gelmşşşşşşşşşşşşşşşş
kız dur yanlıs anlasılma varsen dedinya pko luyum o yumurtalık sorunu diye biliyordum oyuzden dedim onlarıdamı etkiliyor diye
hemen nereye kayboluyon ya:2:
Huffington Postun haberine göre Monaco kentinde yaşayan 31 yaşındaki kadın, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırılınca ortaya ilginç bir durum çıktı.Genç kadının 16 yıldır su yerine sadece kola tükettiği, yapılan kan testinde kalbinde ritim bozuklu oluştuğu öğrenildi.
sen geldin tabi hoş karşılayacam :) hayır cnm gittihoşş buldumm canımmm ..bu ne güzel bir karşılama kendimi çok iyi hissettim valla nasıl gidiyordersler maşallah çalışıyorsunuz kızlar senin asker izindemi hala şeker ses çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?