80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün bir film buldum izlerken eh idare eder izlenir dedim ay sonuna geldi ben varya agzım açık kaldı
gerçekten güzel bir gerilim filmi davetsiz.belki izlemek istersiniz

evet canım tıpkı sigaradan farksız içmeden duramıyorsun bnede yavas yavas unutursam hissetmem diye düşündüm hepsini denerim ya ne olacak hergün içmekten iyifir en azından adım atıyorsun inş bende bırakabilirim su mereti

kızlar dün bir film buldum izlerken eh idare eder izlenir dedim ay sonuna geldi ben varya agzım açık kaldı
gerçekten güzel bir gerilim filmi davetsiz.belki izlemek istersiniz

bi bakayım cnm cok tsk ederımm fılmın adını solersen ızleyebılırım belkı cnm fırsatım olursa

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

An itibariyle karnımı doyurdum ( kız oruçlu olunca mecbur iftarı bekledik ) ve hemen damladım
Sağ olsun kızım bugün kendi isteğiyle Anneciğim sen otur ben bulaşıkları toplar makineye dizerim dedi

Aklımdayken yediklerimide yazayım

1/2 kase yayla çorbası
4 ızgara köfte
2 YK kadar tavuk sote ( kalan yemekte bitsin dedim herkese böldüm az az )
1 ufak kase az yağlı karışık salata
1 Büyük bardak ayran ( şu ikeanın meyve suyu bardaklarından )

Gün içinde 3 fincan yeşil çay içmiştim zaten ama yatmadan bir tane daha içerim herhalde
Bol bol su tükettim bugün birde alkali suya da başladım yemekten 1 saat evvel yatana kadar bir iki bardak yine alkali su içerim birde 1 litre normal su

Bir iki saat sonrada az mekik çekeyim herifime ayaklarımı tutturup

Gerçekten kolada felaket bir bağımlılık küçük kızıma hamile kalana kadar neredeyse her gün yazın kola içerdim ( kışın pek aramazdım ) inan daha şişe bitmeden yenisini alırdı eşim o denli bağımlıydık ama ne zamanki pkoyu öğrendim ve dikkat etmeye başladım kolayı tamamen hayatımızdan çıkardık ( üstüne hamile kalınca zaten düşünmedim bile )
Artık bizim eve kolay kolay girmiyor o tip meşrubatlar ama cuma günü eşim iftara misafir var diye almış hani yeğenleri isterse diye hiç içmedim şükür hatta biraz evvel eşimle çocuklar hadi bitsin diye biraz içincede açtım bayramlık ağzımı bir daha eve girmeyecek bunlar kendin içiyorsun kızları bari bağımlı hale getirme diye
Ufaklık hatta ağladı bir çay bardağı daha istiyorum diye bir kükredim sofrada ağlaması bile anında kesildi ve ayrana dönüş yaptı

iyi yapmışın canım bak gör biz neler çekiyoruz koladan canım bide yumurtalıkları etkiliyormuymus kola :26: ben bunu hiç bilmiyordum gerçi herseyimize zarar veriyorda onu da yeni ögrendim menünde gayet güzel canım afiyet olsun benimde bulasıklar var ama üşeniyorm ya

Valla ben pek yoğurt yiyemiyorum o yüzden ayranı tercih ediyorum hem protein almış oluyorum hemde en azından sıvı birşey tüketmişte oluyorum ve daha çabuk tıkanıyorum
Bak bende senden duydum yumurtaliklari bile etkilediğini :26: ben sadece şekerden dolayı vazgeçmiştim birde mideye zamanla zararı olur diye Açlık kan şekerim bile çok çok üstündeydi sınırın ama inan şu an en son baktırdığımda normal seviyelerdeydi

Bakalım şimdi ilk fırsatta endokrinden randevu alıp tüm tahlillerimide tekrar yaptırıp pko için tedavi olmaya başlıyacağım inşallah hem değerlerimi görmüş olurum hemde belki daha rahat kilo vermiş olurum belki

kız dur yanlıs anlasılma var sen dedinya pko luyum o yumurtalık sorunu diye biliyordum oyuzden dedim onlarıdamı etkiliyor diye

Huffington Post’un haberine göre Monaco kentinde yaşayan 31 yaşındaki kadın, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırılınca ortaya ilginç bir durum çıktı.Genç kadının 16 yıldır su yerine sadece kola tükettiği, yapılan kan testinde kalbinde ritim bozuklu oluştuğu öğrenildi.

vayyy beeee ben zaten bırakıcam canım midemi mahvediyor kışın aramam ama yazın beni çok zorluyordu valla artık bugün son du bir kutu kola içtim artık içmicem tşkler şekerim

Son düzenleme:
kızlar banada musade gideyim işelrimi hal edeyim birazda bizimkiyle oturayım bakalım iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

iyi akşamlar kızlarr..ayyy hele şükür bitirdimm bu nee kızz oku oku bitiremedimm ne yaptınız siz yaa ..allahdan gece gelmedim o zaman sabaha ancak bitirirdim geçmişi..maşşallahh kotanıza bereket .allah ziyade etsinnvalla gözüm doydu

unuttum afedersin dalgınlıma geldi
sevilcan benim dediğim ilaç o değil welbutrin diye bir ilaç ama dr a gitsen çok iyi olur..işallah en kısa zamanda bırakırsın sigarayı
İyi fikir bende yarın alıyım ve başlıyım twist kullanan varmı bel ınceltmek için onuda tv ızlerken fılan yapıyı. En ıyısı zararı yoktur herhalde
ben bin den almışdım karnım çok büyük ve belimde çok kakın .ama çok kullanmaya vaktim olmadı ..ama çok kolay oluyor hem hiç zararıda yok canım .
hoşgeldinn canımm ..baya yoğun geşmiş günlerin ama çocuklar mutlu olmuştur ..tabi sende yorgun ..neyse geçmiş artık bundan sonra rahat rahat görüşürüz
cecooo sen kaçıncı katta oturuyon bacımmm bide zayıflıycan derken karokolluk faan olma komşularlabide kıza atlatcam diyor hatun sen bayram önü komşuyla spormu yapmak istiyon arkadaşş:44:
psikolojik te olabilirmi acaba canım. bişelere kafanı çok takıyosan unutkanlıklar başlıyor. kendimden biliyorum.
nasılsın Gülay kp duruyormu daha .valla zaten herşey stresden oluyor .benimde unutkanlık hat safhada,kişilerin konuşurken adlarını yanlış söylüyorum günleri hatta yılı bazen hangi mevsimde olduğumu bile şöyle bi düşünüyorum .b12 kullanıyorum ama bir parça işe yaradı yine devam leyla leyla gezmeye
sevilcanım kafan çok doluysa ondanda oluyor ama vakitlice dr git belki basit bi vitamin eksikliğidir bi baktır

kola demeyin ne derseniz deyinn..biz bi ara market işlettik eşimle.eşim sonra bana ve görümcelere bıraktı işleri tabi markette cirit attık .içtik kolaları yadik cipsleri aldk kiloları..kilodan beter alışkanlık yaptı içmeden duramıyordum..neyseki bi çözüm buldum kendimce MADENSUYU benim kurtuluşum oldu tabi bi dsurese ondan vaz geçemedim ama olsun zararlı deyil aksine faydalı tavsiye ederim

yanlış hatırlamıyosam biri de ölmüştü aşırı kola içmekten

vayyy beeee ben zaten bırakıcam canım midemi mahvediyor kışın aramam ama yazın beni çok zorluyordu valla artık bugün son du bir kutu kola içtim içmicem tşkler şekerim

rica ederim cnm ben kolayı oldum olası sevmedim öyle ikramlarda içersem içerdim bide ramazanda susuzlukdan kuruduğumuz için iftarda arada içerdim geçen yıl alkol olduğu kesinleşdi haberi yayıldı ortalığa bi ihtimal doğrudur diyerek hiç ağzıma vurmadım en son arkadaşımın düğünü var demişdim ya orada kuaförde otururken geirip uzattılar hava da bi sıcak elektrik gitmiş klima çalışmıyor dayanamadım içtim oda çay bardağıdı şükür:))) ama eskiden hiç sevmeyen ben hatta içmek durumda kaldığımda bitiremeyen ben son zamanlar da nasıl istiyor cnm cidden nefsim sınıyor :) ama kararlıyım dayanacam :)

beyazcanım gelmişşşşşşşşşş hoş gelmşşşşşşşşşşşşşşşş
hoşş buldumm canımmm ..bu ne güzel bir karşılama kendimi çok iyi hissettim vallanasıl gidiyordersler maşallah çalışıyorsunuz kızlarsenin asker izindemi hala şeker ses çıkmıyor

kız dur yanlıs anlasılma var sen dedinya pko luyum o yumurtalık sorunu diye biliyordum oyuzden dedim onlarıdamı etkiliyor diye

Anam bende duymamıştım diyorum bide
Valla pko tam olarak belli birşeyden değil birçok şeyin birleşiminden oluşabiliyor diye biliyorum hem genetik, hem beslenme, hem hareketsizlik hemde kilo tabiki
Tabiki onunda etkisi vardır bence yoksa niye doktorlar ısrarla uzak durun diyorlar dimi ama

hemen nereye kayboluyon ya:2:

Burdayımda TVde Avatar oynuyor ona dalmışım bir an sayfa yenilemeyi unutuncada hayret kimse yazmamış diyorum birde kendi kendime

Aman Allahım gerçekten çok korkunç bir şey :26:
RAbbim korusun hepimizi böyle bir illetten Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Zaten artık iyice soğmuştum ama bu saatten sonra kesinlikle eşim ve çocuklar bir yudumda olsa içemezler Dışardada ya Ayran içsinler yada su en kötü ihtimallede buzlu çay en azından diğerlerine göre çok daha masum diye biliyorum
Nadirende olsa kendim içersem light kullanıyordum hani şeker olayından dolayı ama bu yazıdan sonra aslaaaaaaaaaa

hoşş buldumm canımmm ..bu ne güzel bir karşılama kendimi çok iyi hissettim vallanasıl gidiyordersler maşallah çalışıyorsunuz kızlarsenin asker izindemi hala şeker ses çıkmıyor
sen geldin tabi hoş karşılayacam :) hayır cnm gitti (((((((( üzüntümle sizi sıkmayım diyeee açmadım konuyu gitti 3 gün önceee

Kızlarr bu karbonatlı suyun ölçüsüneydi nasıl yapılıyordu :44:.şimdi arasam bulam çokk geçmişte kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…