80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ara size yetişemiyorum ya sahurdan sonra yazdıklarınızı iftara kadar iftardan sonra yazdıklarınızı da sahura kadar okuyorum okumadan geçicem ama meraktan onu da yapamıyorum ya

aaa unuttum onu kuzum çumralılar diyomuşum :))) cihanbeylililer nasıllar ki oralılılar
CİHANBEYLİLERSE KONYAYLA PEK DEYİL HİÇÇ ALAKASI YOK .:44:.ADI KONYA AMA HİÇ BİŞEKİLDE ADETLERİMİZ YEMEKLERİMİZ GİYİM KUŞAMIMIZ BİLE UYUŞMAZ ŞEKER..:26:..AÇIKCASI BEN PEK BİLMİYORUM ONLARIN ADETLERİNİ.AMA ANNEM CİHANBEYLİLERDE GELİN ONA SORARIMM..ANNEMİN KOCASI ORALI VEE ÇOKK FARKLI ADETLERİ VAR BİZA GÖRE .MUTLAKA DİYABAKIRDADA ÖYLEDİR HER KÖYÜN TÖRESİ ADETİ BAŞKADIR:26:

Canım bende aç veya tok dikkat etmedim İçebildiğimiz kadar çok içeriz inşallahda faydasını görürüz Aminnnnnnn
Bende 1 litreyi devirdim hatta biraz daha içerim inşallah

[sıze=3]slm kızlar ben geldım cok yorgunum spordan geliyorum gecmısı okuyayım menumu yazayım doğru duşa gıdıcem [/sıze]
heeee heeee heee geçmiş yapcaksan biraz zor gelirsin yarın görüşürüz senle canımmm
bu ara size yetişemiyorum ya sahurdan sonra yazdıklarınızı iftara kadar iftardan sonra yazdıklarınızı da sahura kadar okuyorum okumadan geçicem ama meraktan onu da yapamıyorum ya
valla esramm benim gözler şaşı oldu oku okuu Itiremedin 2 saat ben geçmişden gelecege gelene kadar millet dağıldı

ayyy sor valla kuzum istermisin tanıdık çıkalım ay ne güzel olurrrrrrrrrrrr :) öyle tabi canım zatennnn neymiş biliyon mu çoooooooooooook eskilerden cihanbeyliyi d.bakıra d.bakırı cihanbeyliye taşımışlar benim çok sevdiğim bir teyzem var onun annesinin tarafı oralıymış o anlatmışdı

canım bende aç veya tok dikkat etmedim Içebildiğimiz kadar çok içeriz inşallahda faydasını görürüz Aminnnnnnn
bende 1 litreyi devirdim hatta biraz daha içerim inşallah
bende içtim 1 lt ..aynı afyon gazlıgölün termal suyu gibi oldu tadı biz bekarken her yıl giderdik herkes zar zor içerdi suyunu ben küp gibi içerde içerdim alışkınım yani sorun yokk şifa niyetine bismillah

hayırlısı şekerr konyadamı cihanbeyindemi oturuyorlar dünürlerr..onlar çokk önem verirr süse altına benim bildiğimm şaşaayı severler ..sana davullu zurnalı düğün yaparlar .doğu adetleri vardır cihanbeyinde ışıltılı pırıltılı şıkır şıkır olurlar

ayyy pek bi heves ettim şi,mdi :)))) konyada canım aydınlıkevler oralarda oturuyorlar yakınmı sana

Tarih : 29 . 07 .2013

Sabah Kalkış: 11.00
Günün Kilosu:
sahur ():
marul (20 gr)
domates (100gr)
siyah zeytin(20 gr)
maydanoz (10 gr)
beyaz peynır (10gr)
limonata(1 s.b)
patates köftesi(1 porsiyon)
ara ( ):
1 fıncan sade türk kahvesı
fındıklı cıkolata  (20 gr)
1 fıncan sekersız gınkgo yesıl cay
Spor ( 15.00' den sonra):
yürüyüş: 51 dk mesafe:4,65 adım: 5.600
ara ( ):
Pul bıberlı körili yoğurt(100 gr)
1 bardak sekersız form karışık bıtkı cayı
1 bardak sekersız lımonlu yesıl cay
İftar ( ):
tavuk salatası(1 porsıyon)
1 yemek kasıgı zeytınyaglı taze fasulye
kırmızı mercımek çorbası (1/2 kepce)
1 tane kadayıf dolma (serbetı az)

Spor ( ):
yürüyüş:süre: 33dk mesafe :3,3 km adım : 3.800
BİSİKLET:
1.Bütün vücudu çalıştıran bisiklet :süre:17 dk mesafe: hatırlamıyorm 
2. sadece bacak calıstıran bisiklet: süre:15dk mesafe: hatırlamıyorm 
3.eliptik (ayakta) bisiklet:süre: mesafe:
ayakta twister : 50 tane
oturarak twister: 50tane
karın kası sehpası:: 10 tane
bacak uzatma aleti::: 25 tane
bacak bükme aleti:::20 tane
kanat- çekiş aleti( iki türlü yapıldı )::: 30’ar tane
göğüs sıkıştırma::: 20tane
karın mekik aleti::: yapamadım
sırt pres::: 20 tane
karın baldır tam mekik::: 20 tane
karın baldır yarım mekik::: 20 tane
ön ve arka kol:: -
Yatış:
Günlük Kalori Alımı: 1.376 kcal
Günlük ip atlama sayısı: 50 atlama
Günlük Basamak çıkma sayısı: 100 basamak
Günlük Koşu bandında Attığım Adım Sayısı : 9.400 adım
Günlük Tahmini Enerji Harcaması: Faktör* kilo* süre(dk)[/QUOTE] 2.293 kcal

toplam spor: 2,5 saat

Son düzenleme:
bende yetişemem diye hiç çıkmıyorum :)))))

Canım bende aç veya tok dikkat etmedim İçebildiğimiz kadar çok içeriz inşallahda faydasını görürüz Aminnnnnnn
Bende 1 litreyi devirdim hatta biraz daha içerim inşallah
bende 1lt devirdim :) sıra çay da çay içip ezana kadar 1lt daha içerim :)

ayyy pek bi heves ettim şi,mdi :)))) konyada canım aydınlıkevler oralarda oturuyorlar yakınmı sana
hayırlısı şekerr ..allah hakkında hayırlısı neyse onu versin .bana yakın deyil .zaten bana her yer uazk şeker bekarken oraya yakındı evimiz ama şimbi aydınlıkevler 2 dolmuş bana.ama zaten çarşıya gelmek için herkes 1 dolmuşa biner tabi benin gibi arabayı eltiye kaptıranlar dolmuş otobüs bekler

2.293 kcal

toplam spor: 2,5 saat[/QUOTE]
HİÇÇ BİŞEYY DEMİYORUMM ..KIZZ KOLUNU KALDIRCAK HALİN KALDINI SENİN BEN BÜTÜN ENERJİMİ KK HARCIYORUM ZATEN Bİ GIDIMLIK ONUDA BURAYA SAKLADIM

ben de çıkmıycam ama öğle namazından sonra ikindiye kadar kuran okuyorum yavaş okuduğumdan ancak yetişiyo ondan sonra da bilgisayar boşta olursa ancak girebiliyorum topiğe

2.293 kcal

canım menün güzel ama vücudunu çok yormuşsun bence bu hızla çok ilerletemiyebilirsin hasta düşersin allah korusun günde 1 saat yapsan sporu bence daha iyi olur tabi bu benim fikrim yanlış anlama beni olur mu

Noluyo yaw şurda dort bes saat giremedim gecmisde yapmadim sekerimmi gelin gidiyo yoksa. Bizden kiz almak okadar kolaymi. Once kv adayi ortaya bes kilo koysun bakalim ondan sonra kp ye sira gelecek sonra belki veririz kizimizi.
Efax kiz napiyon maratonami hazirlaniyon masallah

bende demin 1 litrelik şişeye yapmıştım eşime ve büyük kızada tattırdım ööö yaptılar küçük cadıda şişeden su içiyorum diye kapmış şişemi baktım lıkır lıkır içti eşim nasıl şaşırıyor kızıda kendine benzettin diye

2.293 kcal

Helal olun yaa maşallah subhanallah
Valla okadar sporu ben yapsam herhalde 1 hafta yatarım

Bende acıktım yaa
Kendime şimdi yeşil çay yaptım bari onu içeyimde tıkasın oruç tutamayınca sahurda yapamıyorum doğal olarak ancak çok acıkırsam bir salatalık yerim olmadı yada bir bardak ayran yoksa iyice bayılacak hale gelirim
Şaban gibi su içe içe bir hal olduk yaw

gayet ıyı menü olmuş cnm senın uzun uzun yazmana bayılıyorum bu arada her seyı okadar güzel ve ayrıntılı anlatıyorsun kı okurken zevk alıyorum

kolayla ılgılıde bı gerçek benden gelsın kızlar ben kolayı sevdıcegım sayesınde bıraktım kızlar tabı bazen krızler tutmuyor degıl ,
kolanın rengını bı bocegn kanından yapılıyormuş adını soledı ama hatırlamıyorm ne zaman dısarda yemek yesek ben hep kola solerım
oda baslar anlatmaya tabı ondan sonra ıcecek ıstah kalmıyor ole ole bıraktım kolada meyan kokude var meyan kokunude fareler sevıyor gerısını sız duşunun artık
1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı cnmmm amy ben yaptım iftardan sonra içiyorum ilk içtimmmm yüzüm nasıl bi hal aldıysa annem hiç güzel değil galiba diyor :) 3. bardakdan sonraa alışdım şükür :)

ıftar proteın agırlı olmuş güzel menü canm

rhepınızı yenı tanımama rağmen hepınızı ayrı ayrı cok sevdım kızlar amin ınss hepımızın gönlüne gore versın kakaolu kuru banada anlatabılırmısınz gecmıse gıtmek bı ıskence

ne güzel ya kahkahalar hıc eksık olmasın ıns cnm benım hayatından

her 15 kilo ya 1 lt di sanırım kuzum yani daha içebilirisn valla ben aç da içtim tok da :)

su an alkalı dıyetını merak ettım duymuştum hemen araştırmam lazım sızınlede paylaşırım mutlaka benm klasörler doldu artık bıde bunu araştırayım bakalım

bende yetısemedım emınım sımdı kullanıcı adı ve sıfre ıstıyordur benden gecmısı ole bı okudum kı okuma rekoru kırmış olabılırım ustun koru gectım daha sonra gerı dönmek uzere :44:

:)))))))))))))) hg cnm , yok daha gitmiyom daaa dert yanıyom daha gitmeden yanıyommm daha düşün artık gidince neler olur :)))valla her gelen dert yanıyor topiğimiz bu günleri görecek miydi bir ara 5 günde 1 sayfa atlatıyorduk :)

ooooo neler oldu neler kaçırdınnn nerelerdesinn göbişş kvler rahat bırakmıyor sanırım...herşeyi anladımda kv ortaya hangi 5 kilo yu koyucak koncaksa bizde kaç tane 5 kilo var koyarız ortaya herkese yeter..

ayy dimi geçmiş yapmak bir eziyet artık :))) ne güzel ne güzel :) inş. geçmişle işim olmaz benimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…