- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
rhepınızı yenı tanımama rağmen hepınızı ayrı ayrı cok sevdım kızlar amin ınss hepımızın gönlüne gore versın kakaolu kuru banada anlatabılırmısınz gecmıse gıtmek bı ıskence
su an alkalı dıyetını merak ettım duymuştum hemen araştırmam lazım sızınlede paylaşırım mutlaka benm klasörler doldu artık bıde bunu araştırayım bakalım
bende yetısemedım emınım sımdı kullanıcı adı ve sıfre ıstıyordur bendengecmısı ole bı okudum kı okuma rekoru kırmış olabılırım ustun koru gectım daha sonra gerı dönmek uzere :44:
ooooo neler oldu neler kaçırdınnnnerelerdesinn göbişş kvler rahat bırakmıyor sanırım...herşeyi anladımda kv ortaya hangi 5 kilo yu koyucak koncaksa bizde kaç tane 5 kilo var koyarız ortaya herkese yeter..
Canım bir bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığıda şeker koyup karıştırıp içiyorsunhem tatlı krizini önlüyormuş hemde günlük tükkettiğin kalori miktarının 30%unu yakabiliyormuşsun yanlış hatırlamıyorsam balık burcu ve balık hafızalı ceco
Burdanda alkali hakkında tüm merak ettiklerine bakabilirsin canım
Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
beb sana demedimmi sen geçmişe bi dalarsan geleceği bulamazsın diye ..ama akıllı hatunn baktı içinden çıkılacak gibi deyil hemen dönmüşş afferimm tuttum senigayet ıyı menü olmuş cnm senın uzun uzun yazmana bayılıyorum bu arada her seyı okadar güzel ve ayrıntılı anlatıyorsun kı okurken zevk alıyorum
kolayla ılgılıde bı gerçek benden gelsın kızlar ben kolayı sevdıcegım sayesınde bıraktım kızlar tabı bazen krızler tutmuyor degıl ,
kolanın rengını bı bocegn kanından yapılıyormuş adını soledı ama hatırlamıyorm ne zaman dısarda yemek yesek ben hep kola solerım
oda baslar anlatmaya tabı ondan sonra ıcecek ıstah kalmıyor ole ole bıraktım kolada meyan kokude var meyan kokunude fareler sevıyor gerısını sız duşunun artık
ıftar proteın agırlı olmuş güzel menü canm
rhepınızı yenı tanımama rağmen hepınızı ayrı ayrı cok sevdım kızlar amin ınss hepımızın gönlüne gore versın kakaolu kuru banada anlatabılırmısınz gecmıse gıtmek bı ıskence
ne güzel ya kahkahalar hıc eksık olmasın ıns cnm benım hayatından
su an alkalı dıyetını merak ettım duymuştum hemen araştırmam lazım sızınlede paylaşırım mutlaka benm klasörler doldu artık bıde bunu araştırayım bakalım
bende yetısemedım emınım sımdı kullanıcı adı ve sıfre ıstıyordur bendengecmısı ole bı okudum kı okuma rekoru kırmış olabılırım ustun koru gectım daha sonra gerı dönmek uzere :44:
amanıınnn gördünmüü burçdaşş çıktık cecoo desene seni ondan çokk sevdimm gerçi herkesi seviyom amaCanım bir bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığıda şeker koyup karıştırıp içiyorsunhem tatlı krizini önlüyormuş hemde günlük tükkettiğin kalori miktarının 30%unu yakabiliyormuşsun yanlış hatırlamıyorsam balık burcu ve balık hafızalı ceco
Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet Beslenme Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
bıraz zor oldu cnm ama gecmısı ozet gectım yenı bolumlerı kaçırmamak ıcın tabı daha benm banyoda yalan oldu gıdemedım babam yattı artık sahura kalkınca anca gırerım terımde soğudu zatenheeee heeee heeegeçmiş yapcaksan biraz zor gelirsin yarın görüşürüz senle canımmm
valla esramm benim gözler şaşı oldu oku okuuItiremedin 2 saat ben geçmişden gelecege gelene kadar millet dağıldı
2.293 kcal
toplam spor: 2,5 saat
2.293 kcal
Noluyo yaw şurda dort bes saat giremedim gecmisde yapmadim sekerimmi gelin gidiyo yoksa. Bizden kiz almak okadar kolaymi. Once kv adayi ortaya bes kilo koysun bakalim ondan sonra kp ye sira gelecek sonra belki veririz kizimizi.
Efax kiz napiyon maratonami hazirlaniyon masallah
bende demin 1 litrelik şişeye yapmıştım eşime ve büyük kızada tattırdım ööö yaptılar küçük cadıda şişeden su içiyorum diye kapmış şişemi baktım lıkır lıkır içti eşim nasıl şaşırıyor kızıda kendine benzettin diye
2.293 kcal
ayy şekerr gece gece kahkaha attım çocuk uyanıyordu nerdeysedenemediğimiz halt kalmadı varyaaa :))) kakao, karbonat, yeşil çay biberiye mate, ip atla lesli yap bi boşlukda yürümediğimiz kaldı yakında yer çekimine karşı gelip baş aşağıda yürürüz biz bak ben diyom :)
denemediğimiz halt kalmadı varyaaa :))) kakao, karbonat, yeşil çay biberiye mate, ip atla lesli yap bi boşlukda yürümediğimiz kaldı yakında yer çekimine karşı gelip baş aşağıda yürürüz biz bak ben diyom :)
o suyu bende yapayım barı merak ettım tsk ederım cnm elımden geldınce yapıyorum sızın ev ıslerınız oluyor benım olmuyor bende o sekılde acıgı tamamlıyorum aslında canm açlık hısseetıgın an mutlaka bıseyler yemelısın vücut kıtlığa gırıyor dger turlu ıceceklerlede kanmıyor maalesef su ıcıp gecıtırmemek lazm aynı seyler caylar ıcınde gecerlı bı domates bı saalatalık yıyebılırsın yada marul 22,16, 14 kalorı var 100 grlarında yanı hıc bısey deılhemde ıskence cekmemıs olursun [/SIZE][/FONT]
Yani demekistedigim bi bes kilo versin kolaysa ondan sonra gelsin kizimizi istesin anam kolay degil kilo vermek. Sonra diyecek herkese ahhhh ahhhh ben bu gelini ne zorluklarla aldim bir bolseniz:))))ooooo neler oldu neler kaçırdınnnnerelerdesinn göbişş kvler rahat bırakmıyor sanırım...herşeyi anladımda kv ortaya hangi 5 kilo yu koyucak koncaksa bizde kaç tane 5 kilo var koyarız ortaya herkese yeter..
ayy dimi geçmiş yapmak bir eziyet artık :))) ne güzel ne güzel :) inş. geçmişle işim olmaz benimde :)
ayy cok saol cnm verdıgın lınke hepnızı uyuttuktan sonra bakayım barı bı dalarsam ordan çıkamam ben sımdıCanım bir bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığıda şeker koyup karıştırıp içiyorsunhem tatlı krizini önlüyormuş hemde günlük tükkettiğin kalori miktarının 30%unu yakabiliyormuşsun yanlış hatırlamıyorsam balık burcu ve balık hafızalı ceco
Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
denemediğimiz halt kalmadı varyaaa :))) kakao, karbonat, yeşil çay biberiye mate, ip atla lesli yap bi boşlukda yürümediğimiz kaldı yakında yer çekimine karşı gelip baş aşağıda yürürüz biz bak ben diyom :)
bebem sana demedimmi sen geçmişe bi dalarsan geleceği bulamazsın diye ..ama akıllı hatunn baktı içinden çıkılacak gibi deyil hemen dönmüşş afferimm tuttum seni
amanıınnn gördünmüü burçdaşş çıktık cecoo desene seni ondan çokk sevdimm gerçi herkesi seviyom amabaşka balık olan varmı kızlarr
ayy şekerr gece gece kahkaha attım çocuk uyanıyordu nerdeysevalla şeker er şeyi yedik içtik ..işallah zehirlenmeyizz
13000 sayfayı ben açtım kararlıyım ben bitircem derken az daha b... Yoluna gidiyordum karpuz yiyordumm attaaa gidiyordummneyse burdayımmm BOĞULMADIM ölmedimm
kızlarr lütfen beyaz arkadaşınızı kutlayınn
13000. Sayfsanın açılışını ben yapmış bulunuyorumm topiğimiza hayırlı olsunn
Benim her zaman dediğim gibi eper kuş pisliği zayıflatıyor deseler onu bile yiyecek kıvama geldim neredeyse diye
Ööööö okadarda değilama tabi elimizden geleni yapıp şu bağımsız göbişlerden kurtulsak eminim çok daha zayıf duracağım
Yok canım okadar kıtlık sinyali verecek kadar duramam zatenanında elim ayağım titrer
Dediğin gibi olmadı domates salatalık söğüş doğrayıp tuzsuz yerimsonuçta geç yatınca geç kalkıyorum bari metabolizmayı bozmim
13000 sayfayı ben açtım kararlıyım ben bitircem derken az daha b... Yoluna gidiyordum karpuz yiyordumm attaaa gidiyordummneyse burdayımmm BOĞULMADIM ölmedimm
valla zehirlenirmiyiz bilmem de mide fesadı geçirmesek iyi :)
Bu arada cecom banum canim senin yazilarini sevmeyen kilo alsin emiii. Onceki topigin bence bu yuzden kilolularmis:))) tek sukrettigim nokta ne biliyonmu duyum adinda kayip bi arkadasimiz var onunla ayni zamanda yazmaman. Kiz yoksa biz isin icinden cikamazdik sen bi destan yazardin o bi destan yazardi vay okuyanlarin haline:)))) duyuuuuum duy sesimi ozledik bacim seniiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?