80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben zevkle okuyorum yazdıklarını

valla diğerlerini bilmem de öznur ablayı ( duyumu) acayip özlüyorum bendeee boşluğunu çok hissediyorum bugün bilee gözleirm aradı onuuu keşke olsaydı diyeee zaten cecomun her yazısını ona benzetiyorum oda öyleee uzun uzun gülmekten geçiren ama ayyüzlüm cnmm doğru diyon bizi de düşünmek lazımmm ne olurdu yaa halimiz :))) durun bi faceden mesaj atıp çağırayım onuuu görünce gelir belki :)

bi de harpy vardı geçenler de gördüm ama hemen kayıplara karıştı yine

yazz yazzz cecoo kimm tutar seniiimotive kim bilmem ama motive senin köpeğin olsun cecooo

Kiiiiz gelirse ve gormezsem coooook selam soyleyin ben cikiyom hepinize iyi geceler gozlerim elden gitti

hata sende kuzum bizi bkırakıp yad ellere gidersen arada da olsa aldatmış oldun biziii neyse bir daha yapmazsınnn sen sadece bizimsin :)

ANAAAMM GÖRÜRSEN ÇAĞIRSANA HAKKAT NİYE GELMEZ OLDU KÜSTÜMÜ BİZE YOKSA ..:44::44:HEM BEN KENDİMİ FEDA EDİYORUMM CECOYLA DUYUMAA .

kızlarrrrrrrrrrrr face olan varsa bana adını soyadını özelden atsın da ekleşelim bakın böyle anlarda iletişim kuruluyorrr hem ilerde de kopmamış oluruzzzzz

yeterrrrrrr Yatınn ülenn Ayrılamıyomm yarın erken kalkmam lazınn nası uyancam...imdatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…