amann benimm boğulmak ata sporumdurr..allah korumuş canım çok geçmiş olsun
Anam duyum arkadaşımızda gelsinde varsın dönüşümlü destan yazalım yazmamda demiyorum dönüşümlü diyorum
Gerçekten çok sağ olun iki gündür çok üzülmüştüm öyle birşeyle karşılanca ama sizler çok sağ olun bana anında unutturdunuz herşeyi ve ben kaybolan motivasyonuma sayenizde kavuştum
Bu arada cecom banum canim senin yazilarini sevmeyen kilo alsin emiii. Onceki topigin bence bu yuzden kilolularmis:))) tek sukrettigim nokta ne biliyonmu duyum adinda kayip bi arkadasimiz var onunla ayni zamanda yazmaman. Kiz yoksa biz isin icinden cikamazdik sen bi destan yazardin o bi destan yazardi vay okuyanlarin haline:)))) duyuuuuum duy sesimi ozledik bacim seniiiii.
Ayyüzlümm valla bende duyumun kulaklarını çınn çınn çınlatıyordumm nerde bu hatunn amma naza çekti
kendini...çokk kayıp varr çokkk..birde ceco nun arkadaşı xay vardı oğlunu evlendirecekdi o da çok hoş sohbet bi
hatundu..birde hurişş vardı bir zamanlar benle aynı dönem gelmişti topiğee çok matrak hatunduu...hepsii gettiii gettiiii
Ayyüzlümm valla bende duyumun kulaklarını çınn çınn çınlatıyordumm nerde bu hatunn amma naza çekti
kendini...çokk kayıp varr çokkk..birde ceco nun arkadaşı xay vardı oğlunu evlendirecekdi o da çok hoş sohbet bi
hatundu..birde hurişş vardı bir zamanlar benle aynı dönem gelmişti topiğee çok matrak hatunduu...hepsii gettiii gettiiii
yazz yazzz cecoo kimm tutar seniiiAnam duyum arkadaşımızda gelsinde varsın dönüşümlü destan yazalım Yazmamda demiyorum dönüşümlü diyorum
Gerçekten çok sağ olun iki gündür çok üzülmüştüm öyle birşeyle karşılanca ama sizler çok sağ olun bana anında unutturdunuz herşeyi ve ben kaybolan motivasyonuma sayenizde kavuştum
valla diğerlerini bilmem de öznur ablayı ( duyumu) acayip özlüyorum bendeee boşluğunu çok hissediyorum bugün bilee gözleirm aradı onuuu keşke olsaydı diyeee zaten cecomun her yazısını ona benzetiyorum oda öyleee uzun uzun gülmekten geçiren ama ayyüzlüm cnmm doğru diyon bizi de düşünmek lazımmm ne olurdu yaa halimiz :))) durun bi faceden mesaj atıp çağırayım onuuu görünce gelir belki :)
Anam duyum arkadaşımızda gelsinde varsın dönüşümlü destan yazalım yazmamda demiyorum dönüşümlü diyorum
Kiiiiz gelirse ve gormezsem coooook selam soyleyin ben cikiyom hepinize iyi geceler gozlerim elden gitti
bi de harpy vardı geçenler de gördüm ama hemen kayıplara karıştı yine
valla diğerlerini bilmem de öznur ablayı ( duyumu) acayip özlüyorum bendeee boşluğunu çok hissediyorum bugün bilee gözleirm aradı onuuu keşke olsaydı diyeee zaten cecomun her yazısını ona benzetiyorum oda öyleee uzun uzun gülmekten geçiren ama ayyüzlüm cnmm doğru diyon bizi de düşünmek lazımmm ne olurdu yaa halimiz :))) durun bi faceden mesaj atıp çağırayım onuuu görünce gelir belki :)
ANAAAMM GÖRÜRSEN ÇAĞIRSANA HAKKAT NİYE GELMEZ OLDU KÜSTÜMÜ BİZE YOKSA ..:44::44:HEM BEN KENDİMİ FEDA EDİYORUMM CECOYLA DUYUMAA .
Iyiki koca yolda yoksa kk dullar kulubu olacak
amanya gece gece canm sıkıldı pufff
annemmm burdaa nasıl becerdin sıkılmayı canımm yaa :44::44:[sıze=3]amanya gece gece canm sıkıldı pufff[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?