80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Xay ( Ayşe ) yeni kod adıyla moni bu ara baya yoğun herhalde ondan uğrayamıyor :44: O bildiğim kadarıyla takımlardan birinde de kaptan yardımcısıydı hatta bir kaç topiğe birden yazdığından başa çıkarmıyorum diyordu bir ara olmadı ona mesaj atarım belki fırsatı olursa oda uğrar
Onunda azmine hayranım gerçekten çok güzel kilolar verdi

hata sende kuzum bizi bkırakıp yad ellere gidersen arada da olsa aldatmış oldun biziii neyse bir daha yapmazsınnn sen sadece bizimsin :)

Kız KKda ilk girdiğim topik orasıydı yani onları aldatmış oluyorum

hayırr ya bizimsinn ya kocanınn seni başka topiklere yar etmem .

ohhhhhhhhhhhhhh beterrr olsunlar :)

kızlarrrrrrrrrrrr face olan varsa bana adını soyadını özelden atsın da ekleşelim bakın böyle anlarda iletişim kuruluyorrr hem ilerde de kopmamış oluruzzzzz

lınkı yolladım cnm facenın

ne oldu cnm yapabileceğimiz birşey varmı?

annemmm burdaa nasıl becerdin sıkılmayı canımm yaa :44::44:

saolun cnlarım burda sıkılmadı zaten bızım grubun topıgıne bakmaya gıttım bakmaz olaydım orda sıkıldı cnm kimseye yaranılmıyor ben bunu anladım

Son düzenleme:

monıyı bılıyorum yanlış hatırlamıyorsam 8 yada 4. takımın kaptan yardımcısı

bak sen sıkılma diye parti bilem verdim önceki sayfada ..ne oluyor diğertopiklere buhranmı geçiriyorlar ne

lınkı yolladım cnm facenın

saolun cnlarım burda sıkılmadı zaten bızım grubun topıgıne bakmaya gıttım bakmaz olaydım orda sıkıldı cnm kimseye yaranılmıyor ben bunu anladım
tamamdır bebeğim artık arkadaşızzz ama senin resim yok sanırım göreydim iyidi :))), ne oldu kiiii??? menüye yorum yaptın daona mı kızdışar bana gemeşde o yüzden tepki geliyorrr olumsuz bişey demeyeyim hemen kişisel alan arkadaşlarımız oluyor bazen :)

senceee Suları içee içee su gurubu balıkkk ceco da balıkmış ..sen ne oluyon yani ateş olunca ..:26:

demek oluyor ki szi benden baskın grupsunuz su ateşi söndürür allahdan iyi insanlarsını< :)

bak sen sıkılma diye parti bilem verdim önceki sayfada ..ne oluyor diğertopiklere buhranmı geçiriyorlar ne

kız orda kaptan yardmcısıyım ramazan dolasıyla bızım topık cıl yavrusu gıbı dağıldı bı oylama sunuldu bende takımın kaptanı bu hafta gıremedım hıc nerdeyse bende bıldırımı aldım takıma kopıledım kimsedenı ses çıkmadı bende gerı bıldırım olarak takımın ramazan dolasıyla dağıldığını ve cogunlugun kararına uyacağımızı yazdım neymıs efendım ben takımın adına tartışmadan konuşmayacakmışım ben ustume dusenı yaptım oylamay sundum ve takım adınada olumlu yada olumsuz cevap vermedim kı kaptanımızda benım yazdığım yazının aynısı yazmış sankı o herkesın fıkrını almış yada yorum yapmış gıbı gelde sınır olmaya ıkı dkda alt ust ettı sınırımı

yerimm seni şekerr ..pek anlamam ama özellikleri tutuyor burçların.kim baskın kim deyil bilmam ama balıklardan zarar gelmez diye biliyorumm ayrıcaaaaa sen bana istediğin gibi yorum yapabilirsinn ben istiyorumm ..sana benden izinn istediğini yaz şeker bem kızömam sadece sana takılırım o kadar

kız sen kımle arkadaş oldum ben ıkı saatır ıstek beklıyorm bana gelmedı resımlerımde varr :26:

boş ver sen takma kafanıı üzme kendinii onlar kaybedersanki sen maaşlı çalışanımısında sana trip atıyor hatunlar..kaptanların hakkı geçiyor bizlere teşekkür yerine çelme takmak yakışmaz kimseye

sağol gülüm brenimmm mmmmmmmmmmmm seni bu anlayışın beni biriyorrrrrr, annemde balıkdırrr çok özverili duygusal mantıklı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…