Ayyüzlümm valla bende duyumun kulaklarını çınn çınn çınlatıyordumm nerde bu hatunn amma naza çekti
kendini...çokk kayıp varr çokkk..birde ceco nun arkadaşı xay vardı oğlunu evlendirecekdi o da çok hoş sohbet bi
hatundu..birde hurişş vardı bir zamanlar benle aynı dönem gelmişti topiğee çok matrak hatunduu...hepsii gettiii gettiiii
hata sende kuzum bizi bkırakıp yad ellere gidersen arada da olsa aldatmış oldun biziii neyse bir daha yapmazsınnn sen sadece bizimsin :)
hadi size iyi geceler kızlar benim sahur hazırlamam lazım
yay canım benimmmm ateş grubu :) kasım doğumluyum senin ki ne ?şekerimmm senin burcun nee merak ettimm huuu
hayırr ya bizimsinn ya kocanınn seni başka topiklere yar etmem .xay ( ayşe ) yeni kod adıyla moniBu ara baya yoğun herhalde ondan uğrayamıyor :44: O bildiğim kadarıyla takımlardan birinde de kaptan yardımcısıydı hatta bir kaç topiğe birden yazdığından başa çıkarmıyorum diyordu bir ara Olmadı ona mesaj atarım belki fırsatı olursa oda uğrar
Onunda azmine hayranım gerçekten çok güzel kilolar verdi
Kız kkda ilk girdiğim topik orasıydı yani onları aldatmış oluyorum
Xay ( Ayşe ) yeni kod adıyla monibu ara baya yoğun herhalde ondan uğrayamıyor :44: O bildiğim kadarıyla takımlardan birinde de kaptan yardımcısıydı hatta bir kaç topiğe birden yazdığından başa çıkarmıyorum diyordu bir ara olmadı ona mesaj atarım belki fırsatı olursa oda uğrar
Kız KKda ilk girdiğim topik orasıydı yani onları aldatmış oluyorum
kızlarrrrrrrrrrrr face olan varsa bana adını soyadını özelden atsın da ekleşelim bakın böyle anlarda iletişim kuruluyorrr hem ilerde de kopmamış oluruzzzzz
ne oldu cnm yapabileceğimiz birşey varmı?
annemmm burdaa nasıl becerdin sıkılmayı canımm yaa :44::44:
senceeeyay canım benimmmm ateş grubu :) kasım doğumluyum senin ki ne ?
Xay ( Ayşe ) yeni kod adıyla monibu ara baya yoğun herhalde ondan uğrayamıyor :44: O bildiğim kadarıyla takımlardan birinde de kaptan yardımcısıydı hatta bir kaç topiğe birden yazdığından başa çıkarmıyorum diyordu bir ara olmadı ona mesaj atarım belki fırsatı olursa oda uğrar
Kız KKda ilk girdiğim topik orasıydı yani onları aldatmış oluyorum
bak sen sıkılma diye parti bilem verdim önceki sayfada .[sıze=3]
lınkı yolladım cnm facenın [/sıze]
[sıze=3] saolun cnlarım burda sıkılmadı zaten bızım grubun topıgıne bakmaya gıttım bakmaz olaydım orda sıkıldı cnm kimseye yaranılmıyor ben bunu anladım [/sıze]
senceeeSuları içee içee su gurubu balıkkk ceco da balıkmış ..sen ne oluyon yani ateş olunca ..:26:
tamamdır bebeğim artık arkadaşızzz ama senin resim yok sanırım göreydim iyidi :))), ne oldu kiiii??? menüye yorum yaptın daona mı kızdışar bana gemeşde o yüzden tepki geliyorrr olumsuz bişey demeyeyim hemen kişisel alan arkadaşlarımız oluyor bazen :)
lınkı yolladım cnm facenın
saolun cnlarım burda sıkılmadı zaten bızım grubun topıgıne bakmaya gıttım bakmaz olaydım orda sıkıldı cnm kimseye yaranılmıyor ben bunu anladım
senceeeSuları içee içee su gurubu balıkkk ceco da balıkmış ..sen ne oluyon yani ateş olunca ..:26:
bak sen sıkılma diye parti bilem verdim önceki sayfada ..ne oluyor diğertopiklere buhranmı geçiriyorlar ne
[sıze=3]
lınkı yolladım cnm facenın [/sıze]
[sıze=3] saolun cnlarım burda sıkılmadı zaten bızım grubun topıgıne bakmaya gıttım bakmaz olaydım orda sıkıldı cnm kimseye yaranılmıyor ben bunu anladım [/sıze]
yerimm seni şekerr ..pek anlamam ama özellikleri tutuyor burçların.kim baskın kim deyil bilmam ama balıklardan zarar gelmez diye biliyorummtamamdır bebeğim artık arkadaşızzz ama senin resim yok sanırım göreydim iyidi :))), ne oldu kiiii??? Menüye yorum yaptın daona mı kızdışar bana gemeşde o yüzden tepki geliyorrr olumsuz bişey demeyeyim hemen kişisel alan arkadaşlarımız oluyor bazen :)
demek oluyor ki szi benden baskın grupsunuz su ateşi söndürür allahdan iyi insanlarsını< :)
tamamdır bebeğim artık arkadaşızzz ama senin resim yok sanırım göreydim iyidi :))), ne oldu kiiii??? menüye yorum yaptın daona mı kızdışar bana gemeşde o yüzden tepki geliyorrr olumsuz bişey demeyeyim hemen kişisel alan arkadaşlarımız oluyor bazen :)
demek oluyor ki szi benden baskın grupsunuz su ateşi söndürür allahdan iyi insanlarsını< :)
kız sen kımle arkadaş oldum ben ıkı saatır ıstek beklıyorm bana gelmedı resımlerımde varr :26:
boş ver sen takma kafanıı üzme kendinii onlar kaybeder[sıze=3]
kız orda kaptan yardmcısıyım ramazan dolasıyla bızım topık cıl yavrusu gıbı dağıldı bı oylama sunuldu bende takımın kaptanı bu hafta gıremedım hıc nerdeyse bende bıldırımı aldım takıma kopıledım kimsedenı ses çıkmadı bende gerı bıldırım olarak takımın ramazan dolasıyla dağıldığını ve cogunlugun kararına uyacağımızı yazdım neymıs efendım ben takımın adına tartışmadan konuşmayacakmışım ben ustume dusenı yaptım oylamay sundum ve takım adınada olumlu yada olumsuz cevap vermedim kı kaptanımızda benım yazdığım yazının aynısı yazmış sankı o herkesın fıkrını almış yada yorum yapmış gıbı gelde sınır olmaya ıkı dkda alt ust ettı sınırımı [/sıze]
yerimm seni şekerr ..pek anlamam ama özellikleri tutuyor burçların.kim baskın kim deyil bilmam ama balıklardan zarar gelmez diye biliyorummayrıcaaaaa sen bana istediğin gibi yorum yapabilirsinn ben istiyorumm ..sana benden izinn istediğini yaz şeker bem kızömam sadece sana takılırım o kadar
acıkda saf denicek kadar iyi niyetlisağol gülüm brenimmm mmmmmmmmmmmm seni bu anlayışın beni biriyorrrrrr, annemde balıkdırrr çok özverili duygusal mantıklı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?