boş ver sen takma kafanıı üzme kendinii onlar kaybedersanki sen maaşlı çalışanımısında sana trip atıyor hatunlar. .kaptanların hakkı geçiyor bizlere teşekkür yerine çelme takmak yakışmaz kimseye
kız sen kımle arkadaş oldum ben ıkı saatır ıstek beklıyorm bana gelmedı resımlerımde varr :26:
Iyiki koca yolda yoksa kk dullar kulubu olacak
hayırr ya bizimsinn ya kocanınn seni başka topiklere yar etmem .
monıyı bılıyorum yanlış hatırlamıyorsam 8 yada 4. takımın kaptan yardımcısı
kız orda kaptan yardmcısıyım ramazan dolasıyla bızım topık cıl yavrusu gıbı dağıldı bı oylama sunuldu bende takımın kaptanı bu hafta gıremedım hıc nerdeyse bende bıldırımı aldım takıma kopıledım kimsedenı ses çıkmadı bende gerı bıldırım olarak takımın ramazan dolasıyla dağıldığını ve cogunlugun kararına uyacağımızı yazdım neymıs efendım ben takımın adına tartışmadan konuşmayacakmışım ben ustume dusenı yaptım oylamay sundum ve takım adınada olumlu yada olumsuz cevap vermedim kı kaptanımızda benım yazdığım yazının aynısı yazmış sankı o herkesın fıkrını almış yada yorum yapmış gıbı gelde sınır olmaya ıkı dkda alt ust ettı sınırımı
kızzz hiç kilolu durmuyorsunnnnn maşallahhhhhhhhhhhh
ay saol cnm cok tsk ederım ama 86 kıloyum ve 21 fazlam varr bende sımdı senı ıncelıyorm kız senın ustun yok nereye zayıflamaya calısıon sen boyunda var sanırım bana kılolu gorunmuyorsun dıyorsun ama sen daha bı zayfısn kuzm
benimki Allahtan Ramazan münasebetiyle birşey demiyor sahura kadar oturuyoruz diye ama Arife günü kesin saltanatım sona erer neyse bizde gündüzleri işimizi ayarlar damlarız tıpta çare tükenmez
Yok anemmmmmm tübe40 tas su döktüm hamamda paklandım geldim
eveet canım çok fazla yoğun o yüzden uğramıyordur birde şimdi Ramazan telaşıeminim bayramdan sonra en geç oda uğrar
Anammmmmmmmm anlamıyorum şu milleti ne var ki bundaNe meraklı insanlar söz sahibi olmaya ki sonuçta burada birbirimize destek olup ortak bir yol paylaşıyoruz Tabiki bir kaptan olur ama müsait değilsede yerine tabiki başkasıda birşey karar verebilir Sanki KKnın tapusunu veriyorlar anasını satayım
Bazı insanlar bayılıyor kendi dediğinle gidilmesine halbuki bizlere kaptanlık eden insanların öyle bir egosu olmamalıamaç sadece motive edip yeri geldiğinde bizleri listelerle bilgilendirme olmalı ve en önemlisi bizlere dost olmalı
Çok şükür bizim topiğimizde hiç öyle bir sorunla karşılaşmadık ve eminim asla öyle birşey olmaz:nazarm :
Winterciğim dünya iyisi asla öyle egoları yoktur tanıdığım kadarıyla
yokkk yokkk ikinizde kilolusunuzz....ay saol cnm cok tsk ederım ama 86 kıloyum ve 21 fazlam varr bende sımdı senı ıncelıyorm kız senın ustun yok nereye zayıflamaya calısıon sen boyunda var sanırım bana kılolu gorunmuyorsun dıyorsun ama sen daha bı zayfısn kuzm
acıkda saf denicek kadar iyi niyetli
kız orda kaptan yardmcısıyım ramazan dolasıyla bızım topık cıl yavrusu gıbı dağıldı bı oylama sunuldu bende takımın kaptanı bu hafta gıremedım hıc nerdeyse bende bıldırımı aldım takıma kopıledım kimsedenı ses çıkmadı bende gerı bıldırım olarak takımın ramazan dolasıyla dağıldığını ve cogunlugun kararına uyacağımızı yazdım neymıs efendım ben takımın adına tartışmadan konuşmayacakmışım ben ustume dusenı yaptım oylamay sundum ve takım adınada olumlu yada olumsuz cevap vermedim kı kaptanımızda benım yazdığım yazının aynısı yazmış sankı o herkesın fıkrını almış yada yorum yapmış gıbı gelde sınır olmaya ıkı dkda alt ust ettı sınırımı
ayy kuzum sorma boy kısa top gibi duruyommm bildiğin yuvarla yerlerde :)
aminnnn cecomm aminnn .Valla seni bilmem ama benim o saflıktan geçmişte çok canım yandı :26:
Çok şükür artık eskiye nazaran gerçekten çok daha dikkatli davranıyorumsonuçta maddi manevi zarara da uğradım millete inandığımdan hatta eşim hep der kızım bu dünyayı senmi kurtacaksın millete sen acıdıkça millet sana kazık atar diye
Rabbim iyilerle karşılaştırsında bizim bu saflığımız baki kalsın
Valla seni bilmem ama benim o saflıktan geçmişte çok canım yandı :26:
Çok şükür artık eskiye nazaran gerçekten çok daha dikkatli davranıyorumsonuçta maddi manevi zarara da uğradım millete inandığımdan hatta eşim hep der kızım bu dünyayı senmi kurtacaksın millete sen acıdıkça millet sana kazık atar diye
kız dur 2 dk motıve edıyorduk kendımızı tokuz bız tokuzyokkk yokkk ikinizde kilolusunuzz....ne zayıf diyip duruyorsunuz birbirinizee ..sakınn aklınızdan bile geçirmeyinn daha burdasınız ona göre hiç biyere gitmek yokk kızlarr zayıfız diyee
birşey diyim mi egosu yerlerde biri o kendince çıakrmaya çalışıyor ayyyy allahdan iremim hiç öyle biri değillllll yaaa dünya iyisiiiiii yoksa ben buraya bu kadar bağlı kalamazdım çok şükür maşallah subhanallahben çok geirlirim öyle durumlarda bidee kendimi tutabilen bi insan değilim şap diyeee laf söylerim al sana tartışma boş yereee sinir gerginlik :)))) hiç sıkma canını senin yaptığın iyilik seninle kalsın cnm benim
ben hep öyle hissediyomm şeker yoksa gerçekden enayimiyimm:26::26:o saflığımın bende çok kurbanı oldum biliyonu mu kendimi enayı gibi hissettirdikler banaaa çoğu zaman al işde insnaı kötülük yapmaya teşvi,k ediyorlar
kac ki canm boyun resımlerde gayet hos gorunuyorsun bence goguslerınde kucuk ne güzel benımkılerın maşallahı var
Valla seni bilmem ama benim o saflıktan geçmişte çok canım yandı :26:
ben hep öyle hissediyomm şeker yoksa gerçekden enayimiyimm:26::26:
kız dur 2 dk motıve edıyorduk kendımızı tokuz bız tokuzkız asla bırakmam ben sızı Allahım hastalık kaza bela vermedıkce alta doğru zayıf uste doğru koca bır armut
ya hayır acaba ben mı alınganlık yaptım dıyorum ama tekrar tekrar okuyorm yıne aynı hısee kapılıyorum yok bı daha bısey yapmam aynen bende cok cabuk sınırlenırım helek haksızlık varsa ısın ıcınde susturamazlar benı :26: du bakalım yarın ne cevap yazıcak o degıl ınsan topıge atmaz barı ozel mesaj et demı oda yok ılla herkesın ortasına yazacak
anahhh sen 157 misinnn157 kuzummm valla sende çok hoşsunnnnn görünce inan içimden geçirdim ve niye diyet yapıyor ki dedim :))
anahhh sen 157 misinnnvalla bende senii daha uzun sanıyordum, resimlerde hiç kilo durmayınca boy kaldırıyor sandımdı:26::26:amam sen nerene sakladın kiloları bende 156yım aslında 157 dim çekmişim 1cm nasıl olduysa:44:ççokk fark var görüntüde tabii sen bekar kızsın benim göbekde 10 kilo yağ saklıyorum 2 çocukdan hatıra amaa maşşalahın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?