hoşgeldinnnnnnnn...süpersin canım valla tebrikler..
sabah tartıldın mı peki??bugün cuma unutma:)
hoşbuldum cannım tşk ederim tartılmammı kıss sabah tartıldım 112,100 yani 4,5 kg gitmişşş:lepi::lepi:çok mutluyummm çokkkkkkkkkkzemuszemus
günaydın arkadaşlar malesef artıyım
gecen hafta 80 500
bu hafta 83
giden yok artı 2500 gr artı
slm kızlar tartıldım 84 kiloda kalmışım kıramadım bir türlü bu direnç noktasını yardım edinnn
slm kızlar tartıldım 84 kiloda kalmışım kıramadım bir türlü bu direnç noktasını yardım edinnn
gecen hafta 80 500
bu hafta 83
tebrik ederim haftanın birinçisi olursun kesin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
selmacım bozma moralini de bir haftada 2.5 kg çok fazla o kadar almak için ne yedin sen ya emin misin aynı tartıda mı tartıldın..
bu hafta el ele verir hallderiz üzülme sen..hem iyi tarafındna bak sonradan alınan kilolar daha çabuk verilir:)
ne yersen ne içersen naparsan sürekli yaz ki daha çok motive olabilesin..
ben küçük bir not defteri aldım herşeyi yazıyorum aralarda da okuyorum hep..göüzün önünd eolunca daha dikkat ediyorsun...
elimpiya ne yemedin diye sorsan daha dogru olur en basit örnek gece birde kokorec yedim:mymeka::mymeka::mymeka:klava: klava: klava:
gecen hafta 80 500
bu hafta 83
aaaaaay kızlar çok mutluyum 2kilo300 gr vermişim çok mutluyum
önceki kilo 116,700
şimdiki 112,100
hedef 90
verilen 4,5
çok mutluyum çokkkkkk:lepi:
tebrik ederim haftanın birinçisi olursun kesin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yağmurgözlü süpersin ya bir haftada 4.5 kg..müthiş..çok tebrik ederim..aynen devam..
herkese günaydın kızlar..bu sabah tartıldım..P.tesi diyete başlamıştım 87.4 ile 85.4 olmuşum...2 kilo gitmiş çok mutluyum:))
dün akşam işten eve dönünce 1 saat yürüdüm eve gelince de ince ay dilimi karpuz ve birazcık peynir yedim...yatmadan önce de süt içtim...
sabah kahvaltım da aynı...kepek ekmekli sandviç ve şekersiz çay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?