80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar malesef artıyım

gecen hafta 80 500

bu hafta 83

giden yok artı 2500 gr artı

selmacım bozma moralini de bir haftada 2.5 kg çok fazla o kadar almak için ne yedin sen ya emin misin aynı tartıda mı tartıldın..
bu hafta el ele verir hallderiz üzülme sen..hem iyi tarafındna bak sonradan alınan kilolar daha çabuk verilir:)
ne yersen ne içersen naparsan sürekli yaz ki daha çok motive olabilesin..
ben küçük bir not defteri aldım herşeyi yazıyorum aralarda da okuyorum hep..göüzün önünd eolunca daha dikkat ediyorsun...

elimpiya ne yemedin diye sorsan daha dogru olur en basit örnek gece birde kokorec yedim:mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:

sana katılıyorum elimphia cığım sürekli aynı tartıda tartılmak şart birde tartınızın yeri sabit kalsın bunu daha önce gittiğim akupunktur dr söylemişti benim banyo müsait değil bende en az kullandığım odanın birine koydum sabit duruyor yeri silerken bile oynatmaya korkuyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sabah 1 bardak su ve levitron.))
30 dk yürüyüş
evden çıkarken elime 8,10 kiraz aldım durağa yürürken yedimkaydirigubbakcemile3
kahvaltı
1,buçuk dilim tuzsuz ekmek
1 dilim peynir(tuzsuz)
1 fincan çay şekersiz çay
bu haftaki sporlarımıda yazayım
cumartesi:90 dk dışarda yürüyüş
pazar:90 dk dışarda yürüyüş
çarşamba:45 dk bantta yürüyüş
perşembe 60 dk pazarda yürüyüş
cuma sabah 30 dk yürüyüş
akşama bantta yürücemkaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar malesef artıyım

gecen hafta 80 500

bu hafta 83

giden yok artı 2500 gr artı

günaydın selmacım bir haftada aldığın eminimki kilo değildir birden fazla yükleme yaptıgın için vücudun su tutmuş olabilir yani yerleşmiş bir kilo degıl 1 hafta sıksan kendını diyetıne devam etsen o aldıgını bır haftada verirsin sevgiler.yerimseniben

tebrikler canımm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisçok sevindim senin adına kilo vermeyi ne kadar istediğini biliyorum devam güzelim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…