80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

157 kuzummm valla sende çok hoşsunnnnn görünce inan içimden geçirdim ve niye diyet yapıyor ki dedim :))

cok saol cnm benm ama o senın güzel nıyetın aynı sekılde sende olesın gozller cekık cekık maşallah

çok değişik bir insan ya bir kere başda yaptığı ayıppp özeliniz sonuçda sizin

yanı ozelıme yazsa belkı bu kadar sınır olmam sankı çocuk azarlıyor ne dıyeyım Allah bıldıgı gıbı yapsn

beyaz canm senınde varmı facen
bencede boyun daha uzun gorunuyor resımlerde ve kılo fazlalığın yok gorunuyor cnm

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama ben kıza sahur hazırlayayım bende az domates salatalık yiyip yatarım

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Kocaman öpüyorum hepinizi

benim kendimin yok canım vardıda şifresini unuttum açmakda istemedim sanırım kapandı arda kızın facesine bakıyordum ama kk olakı oraya gittiğim yok ben şekeri kızın facesinde ekli orda gördümm maşallah çok hoşş hatunn

anladım tatlım evet gerçekten ole maşallah seker kaşı kız totoşu nazar degcek

allah razı olsun canım benm o senin güzelliğin ve fıstıklığınnnnnnnnnnnn

bendemi gitsem ne etsemm .yarın erken büyük kızı havuza götürcem erken kalkıcam doyamadımm sizee kızlarrama durr benn tokummmm ben tokummmm

hatırlarsanız pc çay dökülmüşdü hala laptop sıkıntısı varmış boş pc yok diyo face de telden giriyormuş ama gelişim yakın diyor :))) hadi gözümüz aydın :)

bendemi gitsem ne etsemm .yarın erken büyük kızı havuza götürcem erken kalkıcam doyamadımm sizee kızlarrama durr benn tokummmm ben tokummmm

bizde sana doyamadık cnm yat gıt cnm benm kıyamam erken kalkcakmısn bıde bende sahurluk bıseyler yıyım duyorum ıkı gundur oruca nyetlenıyorum hopp sonra gıdıyor bugünde nıyetlenıcem bakalım bısey yıyım su gıremedıgım banyoma bı gırıp ondn sonra gelırım

hatırlarsanız pc çay dökülmüşdü hala laptop sıkıntısı varmış boş pc yok diyo face de telden giriyormuş ama gelişim yakın diyor :))) hadi gözümüz aydın :)

bu müjdeye ne istersin canımmm kaç aydır ondanmı gelmiyormuş hatun..:26:aslında duyum sıksa tamir ederdi pc yi .maşşallah bütün tamirat tadilat olayı elinden geliyor .valla özledik bi gelsinde pc ler bayram etsin

:)))))))))))))))) gitmeeeeeeeeeeeeeeee

yok cnm denemdim yoğurt yıyorum oda ıı gelıyormus ahh ben bı mekık cekebılsem tarçınlı elmalı bı bıtkı cayım var ona başlayayım barı kuzum

sütü yada yoğurduda tarçınlı dene cnm ben sütü çok seveirm tarçınlı salepin çakması oluyor :)

beyazcannnnnnnnnn sanırım ben kafayı yedimmmmmmmmmmmmm yazını okudukdan sonraaa güle güle deyip el salladım bildiğin :))))) ayyyy allahım sen aklıma mukayyet ol :)

ayyy allah iyiliğini versin kafayı yememek mümkünmüü ..normal insan işimi yaptığımızz .sabah 6 gece 4 pcbaşındayızz nasıl zayıflıyoz hayrett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…