157 kuzummm valla sende çok hoşsunnnnn görünce inan içimden geçirdim ve niye diyet yapıyor ki dedim :))
çok değişik bir insan ya bir kere başda yaptığı ayıppp özeliniz sonuçda sizin
anahhh sen 157 misinnnvalla bende senii daha uzun sanıyordum, resimlerde hiç kilo durmayınca boy kaldırıyor sandımdı:26::26:amam sen nerene sakladın kiloları bende 156yım aslında 157 dim çekmişim 1cm nasıl olduysa:44:ççokk fark var görüntüde tabii sen bekar kızsın benim göbekde 10 kilo yağ saklıyorum 2 çocukdan hatıra amaa maşşalahın var
:=)))))))))))))) nereye saklıyon :))))))) valla her yere yaygın durumda :)
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama ben kıza sahur hazırlayayım bende az domates salatalık yiyip yatarım
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Kocaman öpüyorum hepinizi
cok saol cnm benm ama o senın güzel nıyetın aynı sekılde sende olesın gozller cekık cekık maşallah
yanı ozelıme yazsa belkı bu kadar sınır olmam sankı çocuk azarlıyor ne dıyeyım Allah bıldıgı gıbı yapsn
beyaz canm senınde varmı facen
bencede boyun daha uzun gorunuyor resımlerde ve kılo fazlalığın yok gorunuyor cnm
her yere yaygın olması ıı ya bız gıbı gobste toplanaydıı valla gıtmıyor o göbek hele benım mıdem ust bbalkon gıbı çıkıyor alt karın yok mıde balkon gorevı goruyor
benim kendimin yok canım vardıda şifresini unuttum açmakda istemedim sanırım kapandı arda kızın facesine bakıyordum ama kk olakı oraya gittiğim yok ben şekeri kızın facesinde ekli orda gördümm maşallah çok hoşş hatunn
benim kendimin yok canım vardıda şifresini unuttum açmakda istemedim sanırım kapandı arda kızın facesine bakıyordum ama kk olakı oraya gittiğim yok ben şekeri kızın facesinde ekli orda gördümm maşallah çok hoşş hatunn
kuzummm tarçın çayı denedin mi göbek yağına iyi geliyorrrr
bendemi gitsem ne etsemm .yarın erken büyük kızı havuza götürcem erken kalkıcam doyamadımm sizee kızlarrama durr benn tokummmm ben tokummmm
hatırlarsanız pc çay dökülmüşdü hala laptop sıkıntısı varmış boş pc yok diyo face de telden giriyormuş ama gelişim yakın diyor :))) hadi gözümüz aydın :)
:)))))))))))))))) gitmeeeeeeeeeeeeeeeebendemi gitsem ne etsemm .yarın erken büyük kızı havuza götürcem erken kalkıcam doyamadımm sizee kızlarrama durr benn tokummmm ben tokummmm
yok cnm denemdim yoğurt yıyorum oda ıı gelıyormus ahh ben bı mekık cekebılsem tarçınlı elmalı bı bıtkı cayım var ona başlayayım barı kuzum
elmam şekerimmm iyi uykularr
:)))))))))))))))) gitmeeeeeeeeeeeeeeee
sütü yada yoğurduda tarçınlı dene cnm ben sütü çok seveirm tarçınlı salepin çakması oluyor :)
beyazcannnnnnnnnn sanırım ben kafayı yedimmmmmmmmmmmmm yazını okudukdan sonraaa güle güle deyip el salladım bildiğin :))))) ayyyy allahım sen aklıma mukayyet ol :)
tamamm gitmemm çok ısrar ettin senimi kırıcam kalırım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?