80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm kızlar
kulaklarım çınladı,takip ettim ettim burası çıktı
cecoşum mesaj atmış,az önce okuyunca bi selam vereyim dedim
nasılsınız iyidir her kezler inşallah,bende iyiyim ve yoğunum baya bi.
rejimede ara verdim yaz sonuna kadar,eylül itibariyle başlıcam nasipse.şu anda mevcut kilomu korumaya çalışıyorum
oğlumunda nişanını yaptık geçen ay.benden haberler böyle
bu arada 8.takımla cuma yarışmalarındayım,kaptan yardımcısıydım.
kaptanımız bir süre ara verdi,bende şu anda kaptanlık yapıyorum,saçını başını yoluyorum takımın

arada yazamasamda okumaya girerim
kendinize ciciş bakın
kocaman öpüldünüz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gece çok hoş vakit geçirdikten sonra mutlu mesut yatağıma döndüm
1 SAat evvel ancak uyandım doğal olarak
Öğleden sonra kızlarla biraz gezmeye gidelim diyoruz daha doğrusu benim büyük kuzu yine Forumda gezelim mi diye tutturdu birşey almasakta seviyor orada mağaza mağaza dolaşmayı
Neyse hazır kendi isterken bende tamam dedim belki bayramlık birşey bulur alırız diye Geçenlerde şöyle bahar gibi bir elbise alırmıyız anne diyordu eskiden silah zoruyla elbise etek giymeyen kız şimdi kendi isterken bende tabi anında olur dedim
Ufaklığa birşey almayı düşünmüyorum nasılsa onun Almanyadan aldığımız bir sürü şeyi var

Şimdi işlere girişmeden bir selam vereyim dedim Artık akşam üzere ancak gelebilirim
Evide ihmal etmiyeyim ki sonradan daha çok uğraşıyorum

beyazcannnnnnnnnn sanırım ben kafayı yedimmmmmmmmmmmmm yazını okudukdan sonraaa güle güle deyip el salladım bildiğin :))))) ayyyy allahım sen aklıma mukayyet ol :)

Ay sabah sabah kahkahayla güldüm yaa kız sen çok yaşa emi
Valla iyi geldi iyiki varsınız

Son düzenleme:
günaydın kızlarrher tarafı ağrıyan bır ben
günaydın canım çok spor yapıyorsun canımcım ondandır dikkat et kendine cecom sanda günaydın aşagıda gördüm seni
beyazcan elmaşerim melankoli bi kaç yeni gelen arkadaşlar vardı onlarda gelmez oldu ama hepinize günaydın
aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın bende unutkanlık var tam 1 saati geçkindir geçmiş yapıyorum
bürsürü yazaklarım vardı hepssini unuttum iyi halt ettim
cecom seni seviyoruz üstelik cümlerin çok yerinde güzel anlatımlı kadın seni mesajlarını severk okuyoruz canım başkalarını salla gitsin
senin yerin burası zaten cecommmmm
elmaşekerim şimdiden hayırlı ugurlu olsun canım vaziyet evilige dogru gidiyor ALLAH tamamını erdirsin ayrıca canım ipleri şimdiden kimsenin eline verme evlenmeden önce ne yaptın yaptın yapamadın açıkta kalıyorsun böyle onun için düğün masrafını zaten erkek ailesi yapar o nerden cıkmıs altınlarla ödemek hiç sevmem bastan para pesine düşenleri ama sen kusuruma bakma sadece sana fikir vermek için durumu açıklamaya çalısıyorum canımcım tabiki orta yolu bulmakta yine sana düşüyor umarım herşey istediğin gibi olur ALLAH hiç bir işinizde utandırmasın canım tüm kalbimle bunu isterim ALLAHTAN sen ne yapıtn diye sorarsan ben hiç birşey yapamadım bizimki kendi halinde kavrulan birisiydi hiç birşey istemedim düğünde yapmadık zaten sadece nişan fotolarımız var nihakta bile birşey istemedim bilirsiniz bi bedel vardır hoca nikahı kıyılırken onu bile istemedim olurda yapamaz da boynuna farz kalmasın diye sonuçta ben onu sevdim zaten 2 mizde çöpsüz üzümüz ana yok baba yok böyle daha güzel valla dır dırrr yok ALLAH kalbime göre verdi inş seninde kalbine yakışanı nasip etsin RABBİM AMİN

bugün ve yarın çok gelemeyebilirim kızlar haberiniz olsun yarın misafir var bugünde pc ye girmeyip evi temizlemem lazım
hemen kirleniyor nasıl oluyrsa bende anlamıyorum çocuklardan farkımız yok ev düzeninde
yarın akşama gelirim bu arada bacınız bugün 82 gördü tickerimi değişmicem cuma değişirim hepinizi çok seviyorum görüşene kadar kendinize iyi bakın diyeti bozmayın aklım sizde olucak

Ben 17 yasındayım boyum 1.83 ama kilomda 82( Napicam hic bilmiyorum baba tarafi arnavutlara benzemisim annem gibi zarif olmayi cok isterdim.. Aslında şişman durmuyorum yapılıyım sadece bacaklarım ince de gobekle kalca var az biraz 12 kilo versem 70 iyidir benim icin. Gecen sene annemle diyetteydik temmuz 2012 de 74 tüm ne ara 82 oldum hep bu ramazanın işi ;( Topik acilali yillar olmus da akıl verseniz cok sevinirim universiteye gitmeden 70 olmam gerek

eee yas büyüdükçe ısteklerde degısıyorum begenıler degısıyor kendımde pek fark etmıyorum hep aynıymış gıbı geliyor dusuncelerım ama benden 3 yas kucuk bı kız kardesım var ondakı degısmelerı fark ettıkce bende hayrete düşüyorum

kırgınlık var cnm dun spordan sonra mecburen terım soğuyunca bıde camı kapatmayı unutmuşum galıba sıfayı kapma yolunda gıdıyorm :))

:119:tebrıkler cnm ben tartılmakta kararsız kaldım regl dun bıttı bugun tartılsam acaba regl zamanında toplanan odem gıtmıs olur mu :44:

hg cnm benm vermen gereken 12 kılon var ve onundede 1 ,5 ay gıbı suren var rahatlıkla verebılırsın aslında sen en ıyısı gel bızmle takıl kılolardan kurtul yapılan dıyetler genelde proteın agırlı olduğu ıcın cabuk verılıyor ama sonrasında karbon hıdrata cok yuklenıldıgı ıcın cabuk alınıyor o yüzden yemenı kendın dengelemen lazım cnm azar azar yiyerek o dengeyı kurabılırsın öncekı porsıyonları bıraz küçülmen yeterlı olacaktır ve yanında mutlaka spor yapmalısın

Suna Dumankaya adet dönemindeki ödem nedeniyle meydana sıslıklere bıtkısel kurlerı

Adet döneminde ödem için kür 1

Malzemeler: 250 gram su, 1 yemek kaşığı keten tohumu.

Uygulama: Su ve keten tohumu bir cezve içinde 5 dakika süreyle kaynatılır. 5 dakika dinlendirildikten sonra çay gibi içilir.

Adet döneminde görülen şişkinlik için bitkisel çözüm 2

Malzemeler: 20 gram ada çayı, 20 gram kiraz sapı, 1 demet maydanoz ve 2 adet elma.

Uygulama: Su, ada çayı, kiraz sapı, maydanoz ve parçalara bölünmüş elma bir tencere içinde kaynatılarak haşlanır. 5 dakika dinlendirildikten sonra çay gibi içilir. Gün içerisinde bolca tüketilmelidir. Genelde hanımların muayyen günlerinde vücut su toplar, ödemi atmak için iyi bir terkiptir.

Aramıza hoşgeldin
Doğru adrestsin emin ol burada motivasyonun tavan yapar hatta bağımlılık yaparız patır patır kilolarda gider

Bu arada Moniiiii ( Ayşeciğimmmmmmmmm ) hoşgeldin canım seni görmek ne güzel

slm hanımlarrr bende zayıflamak istiyorummm hemdeee baya biiiii dogumdan sonra kilolarım hic gitmedi bende daha yenii diyetisyene gttm ve diyetteymmm tavsiyeler için burdayım motivasyonn içinnn insss zayıflayabilirimm

bugün şöyle bir menü yaptım kendime :))

sabah : bir kase nestle nesfit
ara : bi kaç tane üzüm tanesi
öğle : ızgara balık
akşam : nestle nesfit
ara : yulaf ezmeli yogurt

1 saat yürüyüş...
zorlamayla içilen su :/

10gün sonra bi arkadaşımın düğünü var biraz zayıflamış olarak gidebilsem bari :/

cnm benm ıns zayıflarsında cok az olmamısmı menün :44:

slm hanımlarrr bende zayıflamak istiyorummm hemdeee baya biiiii dogumdan sonra kilolarım hic gitmedi bende daha yenii diyetisyene gttm ve diyetteymmm tavsiyeler için burdayım motivasyonn içinnn insss zayıflayabilirimm

aleykümselam cnm hgdın ıns hep beraber zayıflarız Allah analı babalı buyutsun cnm benm

kızlar spor yaptım ama oruçluyken zormuş susuzluktan oluyorum suan dusuk tempoda 33 dk yurudum ama sanırsınız hızla kosmus gıbıyımm şaftım kaydı sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…