80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkr edrm hbdumm :) cümlemzn evlatlarını adım hayriye de herkes hayriş derrr yasım 24 kilomu soylemeye utanıorum valla yaa ins zayıflıcamm yaaa cok moralim bozuluyorrr yaaa

arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz..umarım gelecek yaz hepimiz ideal kilolarımıza ulaşmış olarak sohbetlerimize devam edeceğiz....:)

şuan tam bi düzen oturtamadım diyet konusunda daha güzel bir menü yapmam gerek haklısın canım
oturtursun cnm ıns havalar sıcak spor yapıorsun düşer kalırsın Allah korusun cogu seyı cıkartmıssın gıbı olmuş nesfıt kahvaltı olarak tercıh edıp dıger ogunler sebze et seklınde yapabılırsın mesela cnm

tesekkr edrm hbdumm :) cümlemzn evlatlarını adım hayriye de herkes hayriş derrr yasım 24 kilomu soylemeye utanıorum valla yaa ins zayıflıcamm yaaa cok moralim bozuluyorrr yaaa

memnun oldum cnm bende 23 yasındayım adım merve bozulmasın cnm moralın hepsinden kurtulucaz ınsallah ne kdar cabuk yuzlesırsek kılolarımızla o kadar cabuk deffederiz

canım bende 25 yaşındayım inan kilolarım artık özgüvenimi etkliyor dışardan hiç öyle görünmese de içimde neler neler oluyor bir bilseler burda birbirimize destek olursak başarabiliriz.Sonuçta bunu başaran bir çok insan var biz de yapabiliriz

şuan tam bi düzen oturtamadım diyet konusunda daha güzel bir menü yapmam gerek haklısın canım

kac kilosun cnm kilona göre kalorilik diyet yap en iisi yararlısı öyle ben 1600 lük diet yapıorum artık ne kac kalori ona göre yiyorum ona göre menüler hazırlıorumm usta olacagım yakında zayıflama konusundaaa

arkadaşlar kilo verdim diye hemen havaya girdim 2 gündür tembellik yapıp spor yapmadımmm..lütfen bana gerekli uyarılarda bulunur musunuz....?????
çok kızıyorum kendime.istikrarlı bi şekilde ilerlerkenm arada hevesim kırılıyor sinir oluyorum kendime.....

ama kararlıyım zayıflıcam yaaa cok kararlıyım hemdeeeee ama zayıflayamazsam motivasyonum bozulursaa napcam valla ama dewwaammm yaaa daha yasımız genc pskolojim bozuldu bi ay sonra kontrlm var diyetisyenmle ozaman görücez kilolarııı

:))))))) tabi o kadar saat o kadar laklakdan sonraaaa ne göz kaldı ne beyin :)))iyice çoşdum pskopata bağladım :))

saol sevilcanım valla konuşuyoruz ama allah nasip eder mi bilmem :)))) hayırlısıyla inş. tabi en başda dediğin gibi başsda oldu oldu sonra hiç olmuyor ilk zamanlarımızda ne dersem o olurdu tabiki bizim dediğimiz olacakdı şimdilerde duruma bakarız oldu olurda evlenirsek de tabiki annemin dediği olacak lafını duymakdan korkmuyor değilim dimi kızzzz dır dır edenin her işa karışanıon yok ooooohh kebap :))) allah razı olsun canım benim güzel duaların için cümlemizin inş.

ayyyyyyyy çok güzel bir haber buuuuuuuuuuuuuu çok sevindim tatlımmmmmmmm

ayyyyyyyy kuzummmmmmmm o kırıklık bende de var oysa dün çok fazla yapmadım önceki gün kadar atladım sabah afadersiniz lavaboya gideyim dedim anam ayaklar nasıl ağrıyorrr zor yürüdüm.

tşklr cnm paylaşım için ilkini ben yaptım geçen yıl pek etkisini görmedim ama bünyden bünyeye değişir tabi bana 2. daha etkili oldu

slm hanımlarrr bende zayıflamak istiyorummm hemdeee baya biiiii dogumdan sonra kilolarım hic gitmedi bende daha yenii diyetisyene gttm ve diyetteymmm tavsiyeler için burdayım motivasyonn içinnn insss zayıflayabilirimm

hg hayrişcim :) sanırım bizimde söylememizde sakınca yok :) bende 24 yaşındayım tatlım ismim dilara d.bakırdanım yardımcı kaptanım veeeeeee 79 kiloyummmm hiç çekinme canım burda hiç birimiz ne biirimizden eksik ne fazlaaa aynıyızzzzz sende kilonu gönül rahatlığıyla yaz çünkü artık o kilonun son günleri :))) günlük menü bildirimini yap bizi takipte kal beraber hatalarını görelim beraber düzeltmeye çalışalım sen bilginle bize yardımcı ol sonra bir bakmışız ki hopppppppppp kendilğinden gitmiş kilolarımız.

86 kiloyum canım günlük ne kadar kalori almam gerektiğini kiloya göre mi hesaplıyoruz. İnternette vardır sanırım bununla ilgili hesaplama programları :/

o bendede oluyor cnm ama sonra hemen toparlıyorum aslında kendımızı cok cabuk odullendırıyoruz odullendırmeyı bı haftada 2 kg mu verdık ve ondan sonrakı hafta bu 2 kg yu koruyabıldık mı koruduysak ıste o zaman vermelıyız aslında tembellik yaparsan kılo alacağını ve ıstedıgın bı kıyafete gıremeyecegını falan dusun cnm ben mesela bı tane kıyafet aldım bı dünyaa da para verdım spor yapmak canm ıstemedıgı zman alıyorum onu elıme gecıyorum ayna karsısına sonrasında tam gaz devam edıyorum szde ıstedıgınız bıseyı alıp hırs yapablırsınz

bnm hep incecik oldugumu düşünüorumm hevesimm artıkca artıooo

canım hedefini düşünnn dar gelen kıyafetlerini düşün giyip giyip yakışmadığını görünce çıkardığın elbiseleri düşün sağlığını düşün ilerde çocuklarına örnek olacağını düşün :) ama kendini de öyle yormaaaa
baktın o gün halin yok mu tv karşısında yattığın, oturduğun yerden ayak karın hareketleri yap farkında olmadan spor yapmış günün açığını kapatmış olursun o şekilde

o zaman devreye biz girip sana motivasyon enjekte edeceğiz :)

motıvasyonuda burda hep beraber saglayacagız cnm benm bırbırımıze destek olarak sen once ınan gerısı gelır zaten bıraz spor bıraz beslenme degısıklıgıyle hoppp bır bakmışsın gıtmıs kılocuklar

inşşş yaaa cok istyrz hepmz ins basarırızzz

aynen cnm benm ınss kurtuluruz kılolardan

kız aksam bı zor geldım eve spor ama anlatamam sabah kalktım heryerım ağrıyor aynen evde alafranga olmasa lavabo ıhtıyacı benmde zor olacakmış bacaklar tutmuyor valla cnm bende sımdı reglım bıttı ya tartıya çıkamıyorum korkuyorm odem hala gıtmemıstır almış gorunurum dıede regl bıttıkten sonra aklma geldı araştırmak hala tartılma konusundan kararsızım :44:

86 kiloyum canım günlük ne kadar kalori almam gerektiğini kiloya göre mi hesaplıyoruz. İnternette vardır sanırım bununla ilgili hesaplama programları :/
evet cnm bı cok sıte var yedıklerını yazıyorsun o hesabını yapıor listeye bağlı kalmaktansa kendı kalorı takıbını kendın yapmak daha kolay açıkçası bde elımde dıyet lıstesı oldumu otomatıkman motıvasyon sıfır oluyor açlık krızıne gırıyorum psıkolojıkman

Bende 1 beden kucuk kıyafetımı gıyıyorum onun ıcıne rahat gırene kadar devam sonra bır beden daha kucuk alıyorum en guselı bence buu

kesinlikle acayip etkiliyor oooo çok motive ediyor ben geçen yıl bir kot olamışdım çok sever almışdım ve birazda utancımdan almak zorunda kalmışdım :) her pes ettiğimde gidip ona bakardım o kot için 12 kilo verdim :)

evet haklısın zaten benim okadar çok kıyafetim var ki doğumdan önce giyip de şimdi giyemediğim.....:)inşallah bu yoldan dönmek yok..hayırlısıyla vereceğiz bütün kiloları....spora devam tam gaz:)

bende nasıl dıyım 38 beden bı tulum aldım gordugumde cok hoşuma gıtmıstı onun ıcıne sığmak ıcın uğraşıyorum 42 beden bacaklara oluyor bel kısmı kapanmıyor eskı pantolonlarımda yatağa yatııp gobusu ıcıne çekersem az bı savaş verırısem anca ole ama halımı gormenız lazım sıkan bı bel göbekle dolaşılmıyor zaten suan 44 unde bacakları bellı bol geliyor anlıcanız bana bı 43 beden lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…