80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa kısslar sağolun valla anında el birliğiyle terapi yaptınız bana...çok teşekkür ederim.birlikten kuvvet doğar diye bosuna dememişler...tekrar eski motive halime döndüm...:)

:)))) spor mu yordu buramı bilemiyorum artık cnm :)))) bugün dur o zaman ödem söktürücü çaylardan birini yap iç yarın sabah tartıl fazla görürsen boş yere cnn sıkılmasın insan da bu durumlarda çok merak ediyor :)

yok kızzzz sen yakında inş. 38 bendene sığacaksınnn :)

Bende 1 beden kucuk kıyafetımı gıyıyorum onun ıcıne rahat gırene kadar devam sonra bır beden daha kucuk alıyorum en guselı bence buu

topıkcek aynı seyle motıve oluyoruz desenızee

evet haklısın zaten benim okadar çok kıyafetim var ki doğumdan önce giyip de şimdi giyemediğim.....:)inşallah bu yoldan dönmek yok..hayırlısıyla vereceğiz bütün kiloları....spora devam tam gaz:)

bak mesela ben 48- 50 beden gıyıyordum o zaman gıydıgım gomleklerırmı ve pantalonlarımı daralttım sımdı gıyıyorum o bıle motıve edıyor cnm

o değil de ben bugün de tartıldım bu günde tık yok offffffffff bıktım vallahi yaaaa azalsın artık ki daha bi gaza geleyim yoksa git gide heves kaçıyorr

valla bu motivasyon bile yetiyorrr elma sekeriimm bende 88 kiloyumm 89 kiloyum 1600 kalorilik diyet verdi cnm diyetisyenn bi ay sonra kontrolm var bakalm verdysem zayfladıysam belki 1400 kaloriye düşürür diyeti sanıyormm ben gnde 10 bardak su içiyorm mecbur dedi dr bide hergün 45 dk yürüyüş 15 mekik her ögnden sonraa 10 dk bacaklarımı indirp kaldırıyorummm

mesala sabah 3 dilim kepekli ekmek domates salatalıkk peynir yersem haslanmıs yumurta yenmior yumurta yersen peynir yok 5 zeytin 2 ceviz bu kahvaltı cay kahve bitki cayı serbest sekersz ama

10 da meyvee yada bi porsiyon meyve yerine gececek seyler

öglen 2 porsiyon haslanmıs tavuk dielim bi porsıyon bi avuc içi kdr oluo bi su bardagı yogurt 2 dilim kepekli ekmek salata salata yagsız serbest istediğin kdr yiyeblrsn

3 de meyve yine bi porsiyon mesala 15 tane üzüm bi porsiyon bende hepsi yazılı

6 da aksam yemegi 2 porsiyon et tabi harzaman et olmazz onun yerine mesala 8 yemek kasıgı az yaglı kuru fasulye bakla nohut barbunya bunlar 4 ymk kasgı bi porsiyon oluo bi su bardagı yogurtt salata iki dilim ekmek

9 da 2 porsiyon meyveee

bnlar toplam 1600 kalori bnm gnluk böle yanii ellrim yoruldu yazarken amma yazdm haaaa

çooooooooooook saol paylaşımın içim diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olacakdır bu :)

o değil de ben bugün de tartıldım bu günde tık yok offffffffff bıktım vallahi yaaaa azalsın artık ki daha bi gaza geleyim yoksa git gide heves kaçıyorr

cnm mesala senn bi gününü yaz bana hesaplıycamm kac kalori toplammm gnde 1200 den az almamak gerekiyor herkes için bu ozman vucüt olmsuz etkilenirrr

yaaa kısslar sağolun valla anında el birliğiyle terapi yaptınız bana...çok teşekkür ederim.birlikten kuvvet doğar diye bosuna dememişler...tekrar eski motive halime döndüm...:)

ne demek cnm benm gorevımız

ole yapım barı kılomuda cok merak edıyorum bı hafta oldu nerdeyse tartıya çıkmayalı sole 1-1,5 gıtmıs olsa ama nerde gramla gıdıyor bu aralar
yok kızzzz sen yakında inş. 38 bendene sığacaksınnn :)

kaçmasın cnm vücut bı ara duraklama donemıne gırıyor ya cok az verıyor yada hıc vermıyor o dırencı kırdıktan sonra bırden verıyorsun kıloyu

elımde bır listeyle hayatta yasayamam oyuzden en guzelı kendı kontrolumkendı elımd olması cnm ıns kurtulrsun kılolarından

cesit cok hersyi yiyebiliorum dr da söledi yaralıorum kendmm ne kdr kalori aliorum gnluk bnm elmde ben abur cuburu sewermm kolayıda dr diet cola içeblirsin dedi ara ögünde bi diet cola bi brdk 4 yDA 5 bisküvi bu bile doyuruyoo benii midem alıstı küçük porsiyonlaraaa

cnm mesala senn bi gününü yaz bana hesaplıycamm kac kalori toplammm gnde 1200 den az almamak gerekiyor herkes için bu ozman vucüt olmsuz etkilenirrr

canım zaten her akşam menü bildirimi yapıyoruz onları sende değerlendirirsen sevinirim böylelikleee bilgi alışverişi olurrr :)

iki adam yoldayürüyomus biri kekemeymis kekeme adam:
-- gö gö gördün mü?
--neyi??
... --şa şa şa hane bi bi bir mi mi mini e e etekli li ka ka kadın
--hani nerede?
--se se se sen ba ba ba bakana ka kadar ma ma mağzaya gi gi gir di!
sonra biraz daha yürürler kekeme:
-- gö gö gördün mü mü?
--neyi??
--şa şa şa hane bi bir a a a ara ba ge ge gecti
--nerede??
--se se sen ba ba bakana ka ka kadar ge ge gecti gi gi gitti
biraz daha yürürler ve kekeme yine sorar:
--gö gö gördün mü?
artkadaşı sinirlenerek cevap verir:
--gördüüm
kekeme:
--gö gö gördüysen bo bo boka ni ni niye ba ba bastın.

guzelmıs cnm koptum

1.5 ay yok ya 1 yıl+1.5 ay var lise sona geçtim şu an seneye üniversiteye ince gireyim dedim cok tesekkur ederim onerileriniz iciinn bakarsınız 60-65 e inerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…