:)))) spor mu yordu buramı bilemiyorum artık cnm :)))) bugün dur o zaman ödem söktürücü çaylardan birini yap iç yarın sabah tartıl fazla görürsen boş yere cnn sıkılmasın insan da bu durumlarda çok merak ediyor :)motıvasyonuda burda hep beraber saglayacagız cnm benm bırbırımıze destek olarak sen once ınan gerısı gelır zaten bıraz spor bıraz beslenme degısıklıgıyle hoppp bır bakmışsın gıtmıs kılocuklar
aynen cnm benm ınss kurtuluruz kılolardan
kız aksam bı zor geldım eve spor ama anlatamam sabah kalktım heryerım ağrıyor aynen evde alafranga olmasa lavabo ıhtıyacı benmde zor olacakmış bacaklar tutmuyorvalla cnm bende sımdı reglım bıttı ya tartıya çıkamıyorum korkuyorm odem hala gıtmemıstır almış gorunurum dıede regl bıttıkten sonra aklma geldı araştırmak hala tartılma konusundan kararsızım :44:
evet cnm bı cok sıte var yedıklerını yazıyorsun o hesabını yapıor listeye bağlı kalmaktansa kendı kalorı takıbını kendın yapmak daha kolay açıkçası bde elımde dıyet lıstesı oldumu otomatıkman motıvasyon sıfır oluyoraçlık krızıne gırıyorum psıkolojıkman
yok kızzzz sen yakında inş. 38 bendene sığacaksınnn :)bende nasıl dıyım 38 beden bı tulum aldım gordugumde cok hoşuma gıtmıstı onun ıcıne sığmak ıcın uğraşıyorum 42 beden bacaklara oluyor bel kısmı kapanmıyor eskı pantolonlarımdayatağa yatııp gobusu ıcıne çekersem az bı savaş verırısem anca ole ama halımı gormenız lazım sıkan bı bel göbekle dolaşılmıyor zaten suan 44 unde bacakları bellı bol geliyor anlıcanız bana bı 43 beden lazım
Bende 1 beden kucuk kıyafetımı gıyıyorum onun ıcıne rahat gırene kadar devam sonra bır beden daha kucuk alıyorum en guselı bence buu
evet haklısın zaten benim okadar çok kıyafetim var ki doğumdan önce giyip de şimdi giyemediğim.....:)inşallah bu yoldan dönmek yok..hayırlısıyla vereceğiz bütün kiloları....spora devam tam gaz:)
çooooooooooook saol paylaşımın içim diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olacakdır bu :)valla bu motivasyon bile yetiyorrr elma sekeriimmbende 88 kiloyumm 89 kiloyum 1600 kalorilik diyet verdi cnm diyetisyenn bi ay sonra kontrolm var bakalm verdysem zayfladıysam belki 1400 kaloriye düşürür diyeti sanıyormm ben gnde 10 bardak su içiyorm mecbur dedi dr bide hergün 45 dk yürüyüş 15 mekik her ögnden sonraa 10 dk bacaklarımı indirp kaldırıyorummm
mesala sabah 3 dilim kepekli ekmek domates salatalıkk peynir yersem haslanmıs yumurta yenmior yumurta yersen peynir yok 5 zeytin 2 ceviz bu kahvaltı cay kahve bitki cayı serbest sekersz ama
10 da meyvee yada bi porsiyon meyve yerine gececek seyler
öglen 2 porsiyon haslanmıs tavuk dielim bi porsıyon bi avuc içi kdr oluo bi su bardagı yogurt 2 dilim kepekli ekmek salata salata yagsız serbest istediğin kdr yiyeblrsn
3 de meyve yine bi porsiyon mesala 15 tane üzüm bi porsiyon bende hepsi yazılı
6 da aksam yemegi 2 porsiyon et tabi harzaman et olmazz onun yerine mesala 8 yemek kasıgı az yaglı kuru fasulye bakla nohut barbunya bunlar 4 ymk kasgı bi porsiyon oluo bi su bardagı yogurtt salata iki dilim ekmek
9 da 2 porsiyon meyveee
bnlar toplam 1600 kalori bnm gnluk böle yanii ellrim yoruldu yazarken amma yazdm haaaa
o değil de ben bugün de tartıldım bu günde tık yok offffffffff bıktım vallahi yaaaa azalsın artık ki daha bi gaza geleyim yoksa git gide heves kaçıyorr
çooooooooooook saol paylaşımın içim diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olacakdır bu :)
yaaa kısslar sağolun valla anında el birliğiyle terapi yaptınız bana...çok teşekkür ederim.birlikten kuvvet doğar diye bosuna dememişler...tekrar eski motive halime döndüm...:)
:)))) spor mu yordu buramı bilemiyorum artık cnm :)))) bugün dur o zaman ödem söktürücü çaylardan birini yap iç yarın sabah tartıl fazla görürsen boş yere cnn sıkılmasın insan da bu durumlarda çok merak ediyor :)
yok kızzzz sen yakında inş. 38 bendene sığacaksınnn :)
o değil de ben bugün de tartıldım bu günde tık yok offffffffff bıktım vallahi yaaaa azalsın artık ki daha bi gaza geleyim yoksa git gide heves kaçıyorr
valla bu motivasyon bile yetiyorrr elma sekeriimmbende 88 kiloyumm 89 kiloyum 1600 kalorilik diyet verdi cnm diyetisyenn bi ay sonra kontrolm var bakalm verdysem zayfladıysam belki 1400 kaloriye düşürür diyeti sanıyormm ben gnde 10 bardak su içiyorm mecbur dedi dr bide hergün 45 dk yürüyüş 15 mekik her ögnden sonraa 10 dk bacaklarımı indirp kaldırıyorummm
mesala sabah 3 dilim kepekli ekmek domates salatalıkk peynir yersem haslanmıs yumurta yenmior yumurta yersen peynir yok 5 zeytin 2 ceviz bu kahvaltı cay kahve bitki cayı serbest sekersz ama
10 da meyvee yada bi porsiyon meyve yerine gececek seyler
öglen 2 porsiyon haslanmıs tavuk dielim bi porsıyon bi avuc içi kdr oluo bi su bardagı yogurt 2 dilim kepekli ekmek salata salata yagsız serbest istediğin kdr yiyeblrsn
3 de meyve yine bi porsiyon mesala 15 tane üzüm bi porsiyon bende hepsi yazılı
6 da aksam yemegi 2 porsiyon et tabi harzaman et olmazz onun yerine mesala 8 yemek kasıgı az yaglı kuru fasulye bakla nohut barbunya bunlar 4 ymk kasgı bi porsiyon oluo bi su bardagı yogurtt salata iki dilim ekmek
9 da 2 porsiyon meyveee
bnlar toplam 1600 kalori bnm gnluk böle yanii ellrim yoruldu yazarken amma yazdm haaaa
cnm mesala senn bi gününü yaz bana hesaplıycamm kac kalori toplammm gnde 1200 den az almamak gerekiyor herkes için bu ozman vucüt olmsuz etkilenirrr
kacta yazıosunuz cnm aksamları bende ona göre bakarmbilgi ednmş olrm hemm
iki adam yoldayürüyomus biri kekemeymis kekeme adam:
-- gö gö gördün mü?
--neyi??
... --şa şa şa hane bi bi bir mi mi mini e e etekli li ka ka kadın
--hani nerede?
--se se se sen ba ba ba bakana ka kadar ma ma mağzaya gi gi gir di!
sonra biraz daha yürürler kekeme:
-- gö gö gördün mü mü?
--neyi??
--şa şa şa hane bi bir a a a ara ba ge ge gecti
--nerede??
--se se sen ba ba bakana ka ka kadar ge ge gecti gi gi gitti
biraz daha yürürler ve kekeme yine sorar:
--gö gö gördün mü?
artkadaşı sinirlenerek cevap verir:
--gördüüm
kekeme:
--gö gö gördüysen bo bo boka ni ni niye ba ba bastın.
guzelmıs cnm koptum
:))) ay bende çok güldümmmmm :)
:119:tebrıkler cnm ben tartılmakta kararsız kaldım regl dun bıttı bugun tartılsam acaba regl zamanında toplanan odem gıtmıs olur mu :44:
hg cnm benm vermen gereken 12 kılon var ve onundede 1 ,5 ay gıbı suren var rahatlıkla verebılırsın aslında sen en ıyısı gel bızmle takıl kılolardan kurtul yapılan dıyetler genelde proteın agırlı olduğu ıcın cabuk verılıyor ama sonrasında karbon hıdrata cok yuklenıldıgı ıcın cabuk alınıyor o yüzden yemenı kendın dengelemen lazım cnm azar azar yiyerek o dengeyı kurabılırsın öncekı porsıyonları bıraz küçülmen yeterlı olacaktır ve yanında mutlaka spor yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?