aldığım motivasyonla sporumu yaptım.şimdi oğlumla oynaşıyoruz..bugün fazla ilgisiz kaldı..temizlikti,spordu derken....
sizi seviyorum kısslarrrrr
slm hanımlarrr bende zayıflamak istiyorummm hemdeee baya biiiiidogumdan sonra kilolarım hic gitmedi bende daha yenii diyetisyene gttm ve diyetteymmm tavsiyeler için burdayım motivasyonn içinnn insss zayıflayabilirimm
canım bende 25 yaşındayım inan kilolarım artık özgüvenimi etkliyor dışardan hiç öyle görünmese de içimde neler neler oluyor bir bilselerburda birbirimize destek olursak başarabiliriz.Sonuçta bunu başaran bir çok insan var biz de yapabiliriz
iki adam yoldayürüyomus biri kekemeymis kekeme adam:
-- gö gö gördün mü?
--neyi??
... --şa şa şa hane bi bi bir mi mi mini e e etekli li ka ka kadın
--hani nerede?
--se se se sen ba ba ba bakana ka kadar ma ma mağzaya gi gi gir di!
sonra biraz daha yürürler kekeme:
-- gö gö gördün mü mü?
--neyi??
--şa şa şa hane bi bir a a a ara ba ge ge gecti
--nerede??
--se se sen ba ba bakana ka ka kadar ge ge gecti gi gi gitti
biraz daha yürürler ve kekeme yine sorar:
--gö gö gördün mü?
artkadaşı sinirlenerek cevap verir:
--gördüüm
kekeme:
--gö gö gördüysen bo bo boka ni ni niye ba ba bastın.
yay canım benimmmm ateş grubu :) kasım doğumluyum senin ki ne ?
benim burcum da yay kasım doğumluyum
anahhh sen 157 misinnnvalla bende senii daha uzun sanıyordum, resimlerde hiç kilo durmayınca boy kaldırıyor sandımdı:26::26:amam sen nerene sakladın kiloları bende 156yım aslında 157 dim çekmişim 1cm nasıl olduysa:44:ççokk fark var görüntüde tabii sen bekar kızsın benim göbekde 10 kilo yağ saklıyorum 2 çocukdan hatıra amaa maşşalahın var
vayyy yaydaşım benim :) kaçı canım benim ki 27 si
23 ü canım aramızda 4 gün var bide yıl vardı galiba ben 87 liyim
Eki Görüntüle 767322 ........................
sağol canım güzel bilgilerin içindefter tutmaya başladım senin yazdığın bilgileri ve önemli gördüğüm şeyleri not tutmak için şimdi bunları da yazıyorum defterime
evet canım benim bende 88 liyim :) o zamna huylarımız da benziyordur :)
belki benziyordur ama benim huyuma benzeyen bi yaşıtımı görmedim hiç ben biraz içe kapanık biriyim ve pek konuşmayı sevmem bazen burda da belli oluyordur çok fazla sohbetlere katılamıyorum bu yüzden
oo süper canım benimmm yeri gelimişken 2 sini paylaşayım güncel bilgilerin o zaman türkçeyi ne yaptın 3. ü bitirdin mi?
evet canım üçüncüyü bitirdim öyle geldim bugün bende de var yeni bilgiler
Olimpiyat bayrağındaki halkaların renklerinin anlamları
Mavi - Avrupa
Sarı - Asya
Siyah - Afrika
Kırmızı - Amerika
Yeşil - Avustralya
belki genel kültürde çıkabilir
lise zamanlarında ben de öyleydim cnm sonra git gide açıldımmm benim de sohbet edebilmem için o ortamdan iyi elektrik almam lazımmmm soğukluk yada böyle havalı kendini beğenmiş insan sezeyim konuşamam iletişim kurmayı sevmem öyle ortamlarda :)
ben ne yazık ki hiç açılamadım akrabalarla bile pek konuşmam bi annemle çok konuşurum onunla da konuşmasam patlarım heralde utandığımdan filan da değil ama içimden konuşmak gelmiyo yine en çok burda yazarak sizinle konuşuyorum
ama seni sahalarda daha çok görmek isteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?