80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Tam 2.5 saat kızçelerimle gezdik AVMde iyi spor oldu sayılır
Büyük kızım maşallah ana kız çıkınca çok mutlu oluyor ve neredeyse her mağazaya girmek istiyor
Bayram için istediği gibi bir elbise bulamadık maalesef hatta tam AVMden çıkacağımız sıra benim küçük cadı ödümüzü kopardı
Küçük cadı kaş göz arasında biz D & Rda kitap bakalım derken kaçtı
Anam yüreğim ağzıma geldi ama şükür 5 dakika içinde bulduk cadıyı mağaza içinde bizim yanımızdan ayrıldı biz ay bu kız nereye saklandı diyene kadar çalışanlar güvenliğe teslim etmişler tabi hemen arkasından bizi aranırken görünce kırımızı tshirtlü kızımı arıyorsunuz diye sorunca inanılmaz rahatladım hani bir 2 dakika daha bulamasaydım herhalde bayılabilirdim :26:
TAbi cadıda çok korkmuş ve ağlıyordu aldığımızda
Bende çok korktum ama ona belli etmedim ve ohhhh annenin elini bırakıp kaçarsan böyle kaçırırlar seni dedim
Ondan sonra söz anne bir daha bırakmam dedi ve arabaya binene kadar hem benim hemde bizimle gelen komşu ablamın elini tuttu garanti olsun diye

Şimdi gülüyorum tabi ama o an yüreğim ağzıma geldi resmen
Rabbim bir daha göstermesin

Mutfakta az işim var hemde iftarlık hazırlıklarımıda yapayım adam gelmeden Akşam iftardan sonra görüşürüz nasılsa

slm hanımlarrr bende zayıflamak istiyorummm hemdeee baya biiiii dogumdan sonra kilolarım hic gitmedi bende daha yenii diyetisyene gttm ve diyetteymmm tavsiyeler için burdayım motivasyonn içinnn insss zayıflayabilirimm

Merak etmeyin kızlar burası doğru adres
Birlikte inşallah çok güzel kilolar veririz
Bu arada tekrar hoşgeldiniz aramıza

ay iyi geldi valla yaa

Bu arada ben size yazana kadar benimki geldi basıldım erken geleği tuttu
Neyse şimdilik kaçtım mutfağa gireyim bari ama iftardan sonra nasılsa gelirim yine

bizim sülalede ki doğuran kadınların toplu fikirleri her doğumda 1 santim kısalıyomuşsun

sağol canım güzel bilgilerin için defter tutmaya başladım senin yazdığın bilgileri ve önemli gördüğüm şeyleri not tutmak için şimdi bunları da yazıyorum defterime

oo süper canım benimmm yeri gelimişken 2 sini paylaşayım güncel bilgilerin o zaman türkçeyi ne yaptın 3. ü bitirdin mi?

evet canım benim bende 88 liyim :) o zamna huylarımız da benziyordur :)

belki benziyordur ama benim huyuma benzeyen bi yaşıtımı görmedim hiç ben biraz içe kapanık biriyim ve pek konuşmayı sevmem bazen burda da belli oluyordur çok fazla sohbetlere katılamıyorum bu yüzden

belki benziyordur ama benim huyuma benzeyen bi yaşıtımı görmedim hiç ben biraz içe kapanık biriyim ve pek konuşmayı sevmem bazen burda da belli oluyordur çok fazla sohbetlere katılamıyorum bu yüzden

lise zamanlarında ben de öyleydim cnm sonra git gide açıldımmm benim de sohbet edebilmem için o ortamdan iyi elektrik almam lazımmmm soğukluk yada böyle havalı kendini beğenmiş insan sezeyim konuşamam iletişim kurmayı sevmem öyle ortamlarda :)

oo süper canım benimmm yeri gelimişken 2 sini paylaşayım güncel bilgilerin o zaman türkçeyi ne yaptın 3. ü bitirdin mi?

evet canım üçüncüyü bitirdim öyle geldim bugün bende de var yeni bilgiler
Olimpiyat bayrağındaki halkaların renklerinin anlamları
Mavi - Avrupa
Sarı - Asya
Siyah - Afrika
Kırmızı - Amerika
Yeşil - Avustralya

belki genel kültürde çıkabilir

güzelll tşklr canım bende hemen bunları not alıyorummmmm

ben ne yazık ki hiç açılamadım akrabalarla bile pek konuşmam bi annemle çok konuşurum onunla da konuşmasam patlarım heralde utandığımdan filan da değil ama içimden konuşmak gelmiyo yine en çok burda yazarak sizinle konuşuyorum

ama seni sahalarda daha çok görmek isteriz :)

Kızlaarr menüm geliyooo

Sabah 12:00
1 dilim tam tahıllı ekmk
4 ince dilim hindi salam
1 dilim peynir
5 zeytin
1 salatalık
1 şişe narlı soda

Ara 1 şersiz kahve 20gr bitter
1 elma
3 4 çatal makarna
4 kuru kayısı yarım kase yoğurt içinde

Akşam
1 buyuk kase unsuz sadece mercımek sogan ve baharatlı corba
2 tam tahıllı ekmek yarım kase yoğurt
Yarım soğan yarım salatalık

Şimdi 5 otlu çay ve 9 da spor bı saat sonra 1 top dondurmaa.
(Bugunku menum cok boş dimi kızlarr bi üşenne var bende eşimin makarnası vardı corba vardı bende bıısı yapmadım sebze yemıyo benım kı tek yemek yıo ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…