- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
sahur: 2 dlm ekmek
bide yemekden kalan harput köfteyi yedim
ezandan önce de 1 bardak süt
iftar: 1 kase çorba
1bardak ayran
1dlm den az ekmek
2 yk kadar pilav
3yk kadar patlıcan dizme
son olarakda yarım porsiyon kazan dibi
Afıyet olsun cnm 1600 kalori oluyomu bunlarkiikızlar menümü yazıorum
sabah : 2 dilim kepek ekmek bir kibrit kutusu peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık ( yagsız istedgmz kdr sıkntı yok ) sekersiz cay
ara : bi elma
öğlen : taze fasulye ( 6 kasık aslında 8 de ben 6 yiyorum ) bi su bardagı yogurt salata( yagsız istedgn kdr ) 2 dilim kepek ekmek ra r
ara : 15 iri tane üzüm
aksam ( 6 da) :2 dilim ekmek barbunya ( 6 yemek kasıgı yetti :) ) 1 su brdagı yogurt salata ( serbest yagsz )
ara : 1 dilim ince karpuz
1600 kalrolik diyet :)
Afıyet olsun cnm harput köfte ve patlıcan dizme hemen tarıflerıne bakıcm cok leezzetlı gelıyo kesin yapmam lazım
saol cnm benim umarım beğenirsin ben çok severim ikisini de :)
Harikalarrrr bu harput koftenın bı degısıgı var benı. Komsum batmanlı kürt köftesi diyo o da harika yemediysenn mutlaka denemelisin
Herkes iftardan sonra mayıştı herhaldhepimiz ip gibi dizilmişiz aşağıya ama kimseden tık yok
Bu arada bende yeşil çayımı yaptım keyif çatıyorum
Gecenin ilerleyen saatlerinde de kakao kürünü yapacağım inşallahpek sevdim ve normalde her gün canım birşeyler isterken bugün canım hiç tatlı birşey istemedi piskolojikmi yoksa gerçekmi bilmiyorum ama işe yarıyor
:))))) ben burdayımmmmmmmmmmm bende biberiye mi yaptım içiyorummmm içmek isteyen varsaa hemen onada hazırlayabilirim :)
bende yeşil çayımı içtim ama şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz
kızlar acıkmak değil de sürekli ağzıma birşey atma isteği oluşuyor su içmeyi sevmem mutfağa gidip su içip dönüyorum böyle şey yaşayan var mı aranızda :/ Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ? Bide bütün gün evdeyim can sıkıntısı birazda sanırım
selam kızlar ben geldım ama gecmısı okumaya korkuyorum kesın gene doldurmuşsunuzdur gozu kor olsun bu netın gıttı gelmek bılmedı ust komsuyla ortak kullanıyoruz aradım modemı restlesın dıe restlemedı ha gelcek ha gelcek derken ındım aşağıya an sartelı ındırdım ve bburdayımmm
selam kızlar ben geldım ama gecmısı okumaya korkuyorum kesın gene doldurmuşsunuzdur gozu kor olsun bu netın gıttı gelmek bılmedı ust komsuyla ortak kullanıyoruz aradım modemı restlesın dıe restlemedı ha gelcek ha gelcek derken ındım aşağıya an sartelı ındırdım ve bburdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?