80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahur: 2 dlm ekmek
bide yemekden kalan harput köfteyi yedim

ezandan önce de 1 bardak süt

iftar: 1 kase çorba
1bardak ayran
1dlm den az ekmek
2 yk kadar pilav
3yk kadar patlıcan dizme
son olarakda yarım porsiyon kazan dibi

Son düzenleyen: Moderatör:

Afıyet olsun cnm harput köfte ve patlıcan dizme hemen tarıflerıne bakıcm cok leezzetlı gelıyo kesin yapmam lazım

kızlar menümü yazıorum

sabah : 2 dilim kepek ekmek bir kibrit kutusu peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık ( yagsız istedgmz kdr sıkntı yok ) sekersiz cay

ara : bi elma

öğlen : taze fasulye ( 6 kasık aslında 8 de ben 6 yiyorum ) bi su bardagı yogurt salata( yagsız istedgn kdr ) 2 dilim kepek ekmek ra r

ara : 15 iri tane üzüm

aksam ( 6 da) :2 dilim ekmek barbunya ( 6 yemek kasıgı yetti :) ) 1 su brdagı yogurt salata ( serbest yagsz )

ara : 1 dilim ince karpuz

1600 kalrolik diyet :)

Afıyet olsun cnm 1600 kalori oluyomu bunlarkii

Harikalarrrr bu harput koftenın bı degısıgı var benı. Komsum batmanlı kürt köftesi diyo o da harika yemediysenn mutlaka denemelisin

hadi yaa aşağı yukarı aynıdırrr isim değişikliği oluyor urfada harput köfte, elazığ da maden köfte ama kürt köfteyi ilk duydummm araştıracam :) saol cnm

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

İftarıda yapıp anında kendimi buraya attım
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım

1 ufak kase tarhana çorbası
4 - 5 kaşık kadar sebzeli makarna
1 porsiyon hindi eti ( yağsız tavada pişirdim )
1 kase çacık
1 büyük bardak su

Çok şükür bu gecede doyduk Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Ben oruçlu olmadığım için sabah domates, salatalık, beyaz peynir ve 3 zeytinle kahvaltı ettim ekmeksiz
Sabah dediğim baya geç saatte tabi
Gün içinde bol bol su içtim ve eve geldikten sonra nasılsa akşama az var diye sadece 2 tane salatalık yedim birde 1 bardak ayran içtim

Sahur
çeyrek pide
1 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 kaşık reçel
domates-salatalık
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak fasulye kavurması yumurtalı
yarım tabak mercimekli erişte pilavı
1 bardak şekersiz limonata
Ara
1 kase yoğurt+1 şeftali+yarım çay kaşığı tarçın+2 kaşık yulaf ezmesi

Herkes iftardan sonra mayıştı herhald hepimiz ip gibi dizilmişiz aşağıya ama kimseden tık yok

Bu arada bende yeşil çayımı yaptım keyif çatıyorum
Gecenin ilerleyen saatlerinde de kakao kürünü yapacağım inşallah pek sevdim ve normalde her gün canım birşeyler isterken bugün canım hiç tatlı birşey istemedi piskolojikmi yoksa gerçekmi bilmiyorum ama işe yarıyor

:))))) ben burdayımmmmmmmmmmm bende biberiye mi yaptım içiyorummmm içmek isteyen varsaa hemen onada hazırlayabilirim :)

bende yeşil çayımı içtim ama şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz

Görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

Bende bir 10 dakikada küçük cimcimeyi yıkıyayım babası git ekşi kokuyorsun demiş ( kızdırmak için söylüyor yıkanıcakmış )
Zaten yıkamayı düşünüyordum

Benim nikim aşağıda otlaya dursun mukayet olun hee kaçmasın

kızlar acıkmak değil de sürekli ağzıma birşey atma isteği oluşuyor su içmeyi sevmem mutfağa gidip su içip dönüyorum böyle şey yaşayan var mı aranızda :/ Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ? Bide bütün gün evdeyim can sıkıntısı birazda sanırım

selam kızlar ben geldım ama gecmısı okumaya korkuyorum kesın gene doldurmuşsunuzdur gozu kor olsun bu netın gıttı gelmek bılmedı ust komsuyla ortak kullanıyoruz aradım modemı restlesın dıe restlemedı ha gelcek ha gelcek derken ındım aşağıya an sartelı ındırdım ve bburdayımmm

Tarih : 30 . 07 .2013

Sabah Kalkış: 11.00
Günün Kilosu:
sahur ():
1 domates 100 gr
7 tane sıyah zeytın
1 parca köy peynırı 10 gr
1 tane üçgen peynir 15 gr
1 parca pide 30 gr
1 tatlı kasıgı domates salcası
1 su bardağı elma suyu
1 kucuk kase korılı pul bıberlı yogurt 100 gr
bamya(yağsız) 50gr
Spor ( 13.00' den sonra):
yürüyüşten önce 10 dk titreşim aletini yaptım bacaklarıma
yürüyüş: 33 dk mesafe : 2,61 km ADIM : 3.300 adım
İftar ( ):
1 kepce domates corbası
1 kase tavuk salatası
1 parca pide
ve 1 yudum kola ( daha dun bahsettık kardesım ıcerken dayanamadım 2 yudum aldım &#61516
1 dılım kavun

Spor ( ):

Bugun uzun bı aradan sonra platese başladım ama sadece 20 dk yapabıldım
30 dk tıtresımlı zayıflma kemerını kullandım olece duuruyordu bugun bı kullanayım dedım tabı onu spor olarak saymıyorum
Mekık çekme aletiyle mekık çekmeye calıstım ama yarım mekık anca oluyor oda zorla 5-6 tane anca yanı oda 100 tane ıp atladım
ve son ollarakta 10 dk kostum koşarken adımlarımı sayamadım
Yatış:
Günlük Kalori Alımı:1000 kcal( 905 kcal aslında ama yatanakadar belkı bıseyler yerım )
Günlük ip atlama sayısı: 100 atlma
Günlük Basamak çıkma sayısı:
Günlük Koşu bandında Attığım Adım Sayısı : 3.300 adım Günlük Tahmini Enerji Harcaması: Faktör* kilo* süre(dk)[/QUOTE] 1849 kcal
Toplam spor: 1 saat 10 dk

Cimcimeyi yıkamışken bende bıçı bıçı yapıp geldim
Cadı iyice mayıştı sütünüde verdimmi tamamdır

Canım evde olunca psikolojik birşey herhalde
Bende de bir ara devamlı vardı o ama artık pek sık olmuyor Aklıma geldikce ya yeşil çay yada başka zararsız içecek birşey alıyorum
Tvde bir keresinde hangi doktordu bilmiyorum ama biri açıklama yapmıştı aslında bizim açlık sandığımız sussuzluktu diye bende 1 litrelik şişemi yanı başıma alıyorum ve devamlı az az içiyorum
Hem en azından gün içinde suyumu içmiş oluyorum hemde midem dolu olduğundan başka birşey yemeye yerim olmuyor

İyi kızmıyor komşu şalteri indirip kaldırıyorsun diye
Benimde netim komşuyla ortak ama tabi ilk ben bağlatmıştım sınırsız olduğu için onada teklif ettim
Şükür hiç sorun yaşamıyoruz zaten oda ancak gece giriyormuş bazen hiç açmadığı bile oluyor ama yeğenleri için evde pc hazırda bulunuyor yeğen dediysem benle yaşıt biri oğluda iki yaş ufak

yuok yok geçmiş temiz merak etme cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…