günaydın arkadaşlar malesef artıyım
gecen hafta 80 500
bu hafta 83
giden yok artı 2500 gr artı
günaydın selmacım bir haftada aldığın eminimki kilo değildir birden fazla yükleme yaptıgın için vücudun su tutmuş olabilir yani yerleşmiş bir kilo degıl 1 hafta sıksan kendını diyetıne devam etsen o aldıgını bır haftada verirsin sevgiler.yerimseniben
ben kilomu diyemiyom utaniyorum((((
kizlar 1000gr artidayim
gecen hafta 84,8
bu hafta 85,8
cok üzgünüm(((
haftaya 2000gr vermezsem handerya abla beni cikar kk dan.......
merve sende sÖyle kaÇ kİlo verdİn bakİm
ben tartılmadım ablacım ama pek vermıs gıbı hıssetmıyorum almamısımdırda ama aynıyım çunkı yarın tartılcam ınş.
kizlar 1000gr artidayim
gecen hafta 84,8
bu hafta 85,8
cok üzgünüm(((
haftaya 2000gr VERMEZSEM handerya abla beni cikar KK dan.......
bu hafta cok sıkacagım bakalım neler olacak kimse yok ya yeni gelenler bu topik kışın görseydiniz günde kac sayfa dolardı okumaya yetişemezdik şimdi kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkk yanlış anlamayın yani aslında cok aktiftik
aylin üzülme senden beterleri var
bozma moralini evra_su cum ..yıllar önce gittiğim diyetisyenim ben kilo veremediğimde 2 gün boyunca uygulattığı bir şok vardı..istersen onu deneyebilirsin..Bunu ayda sadece 1 kere yapman gerekiyor canım yoksa vücut sonrasında yaptığında tepki vermiyormuş..çok ağır değil..2 gün sürüyor ama birebir uyman çok önemli..sabah kahvaltısı klasik..1 dilim kepek ekmeği,az yağlı peynir, domates, salatalık sınırsız ve şekersiz çay...7 tane küçük baget alıyorsun..istersen 3 ünü öğle 4 nü akşam ya da tam tersi nasıl arzu edersen bunları haşlıyorsun..yanına bol yeşillikli yağsız salatayla yiyorsun..öğle ve akşam menün de bu..ara öğün yok..bol su içiyorsun..soda serbest...2 günde 1 kilo gidiyordu bende ..Ama dediğim gibi bu sadece kırılma noktalarında uygulanması gereken bir şok diyet..istersen dene derim..
sana katılıyorum elimphia cığım sürekli aynı tartıda tartılmak şart birde tartınızın yeri sabit kalsın bunu daha önce gittiğim akupunktur dr söylemişti benim banyo müsait değil bende en az kullandığım odanın birine koydum sabit duruyor yeri silerken bile oynatmaya korkuyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?