80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta cok sıkacagım bakalım neler olacak kimse yok ya yeni gelenler bu topik kışın görseydiniz günde kac sayfa dolardı okumaya yetişemezdik şimdi kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkk yanlış anlamayın yani aslında cok aktiftik

günaydın arkadaşlar malesef artıyım

gecen hafta 80 500

bu hafta 83

giden yok artı 2500 gr artı

abooow abla naptinnn
ona bakarsan bende asaga degilim
birazdan tartilicam

5 gün giremedim nerdeyse, havalar sicakti havuza gittim 2 kez, gezdim..... yandim opuyorumnanaktan

korkuyom tartilamiyom
kilo aldim yine
ve busefer fena sopa yicem sizden :kedi::gitme:

hürsultan inşallah öyledir canım cünki yedim lmaz:lmaz:lmaz:

kizlar 1000gr artidayim
gecen hafta 84,8
bu hafta 85,8

cok üzgünüm (((
haftaya 2000gr VERMEZSEM handerya abla beni cikar KK dan.......

yok canım sorun değil şimdi onlar gelene dek biz de alışmış oluruz daha iyi olur..burda olanlar motive etmeyi unutmasın yeter:)

uzun zamandır böyle degildik

aylin cokbilmiş elimpiya evrasu fleksi merve oh oh ne güzel maşallah inşallah hep böyle olur

sağol canımya uygulamaya çalışcam çünkü direnç noktası çok zorluyor beniii orayı kırsam kilo kolayca kilo vercemm (

benim de ütü odamda pencerenin kenarında duruyor hiç oynatmıyorum ben de valla bu sabah wc ye kalktım 06.00 da tartıldım 85.2 çıktım yuppi dedim normal saatimde kalkıp tartıldım yani 07.15 de 85.4 çıktım mesela:)))

kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm

alan arkaşlar ah siz varya nese valla bi ceza düşünmeliki daha caydırcı olsun ama kızlar lütfeeen ama lütfen devam etmeyin bi yolda.benm canım kaç gündür pişmaniye istiyodu dün markette 4 defa aldım ve bıraktım sonunda aklıma burası geldi bi nevi söz veriyoruz birbirimize almadım sonuçda ve çıktım marketten kızlar karar verdik ve bi yola çıktık azmı canımız yandı bu kilolardan hadi vercez bunları ve bizde başarı hikayemizi yazıcaz.

kilo verdikten sonraki halinizlemi daha mutlusunuz yemek yerkenki 5 dklık hazlarlamı hep diyorum anlık mutluluklar için kalıcı mutluluklardan vazgeçmeyelim

başlangıc:94
geçen haftaki :83
bu hafta :82.200
hedef :70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…