- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
:))))))))))) sen daha bye bye yaparken elini sallayacak kıvama gelmedin iyisin iyi merak etme :))))))kız oruç oruç nasıl gezdin beni öldürsen gezemezdimiyi geceler kızlarr
kocamann maşşallahh gurubumuza tatlı krizimiz geçmiş bakıyorum bu gün herkes güzel menülerle gelmiş
aferimm bizee
bu gün bende cozutmadım zaten istesemdwe cozutamazdım
.
.ama dur cozuta bilirdim
bu gün çarşılardaydım baya bir yürüdüm iyi oldu ama çokk yoruldumm eve gelince yattım uyudum
..,
ama ne uyumak ölmüşüm sanki .çocuklarda yukarı kv ye çokmışlar ev yıkılsa ben yokum..
güya kalkıpda yemek yapıcam 3 de yatmışdım..bi ses allah allah ikindi ezanı okunuyor dedim ne ikindini akşam olmuş benim
haberim yokk..
eee ne olucak sabahlara kadar kk otur sonra iftara kadar yat ..amann yemek yok gerçi benim için fark etmezde çocuklar var kızımda bu sene tam oruç tutuyor
allahdan yukardan kv ler çağırdı yemeğe 40 yılda bi işe yaradılar..ordada yemek azmış çocuklar yesin diye ben çok yemedim ama iyi
oldu
hoş geldin ayşe ablaa,ama ben rast gelemedim ..hayırlı olsun nişanınız işallah allah tamamına erdirir ..arada bizede uğra sohbet edelim
demekki ben az bile kısalmışım 2 doğum yaptım nede olsa..amannn iyiki 5 çocuğum yokk 152 mi kalıcaktım ozamann
bravooo çokkk güzell şekerimm afiyet olsun
hoş geldin beyazım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ummahhhhhhhhhhhhh tşk ederim yorumun içinde sizin sayenizde gülümmmmmmmmmmmmmmmm
hoşşş buldumm canımm benimm ..nasılız gurup olarak herkes iyi gibi.bi efsax sıkıntılı ..amannn esfaxx sıkma canını ,biz seni çokk sevdikk iyiki geldin bizim guruba bak burda yarış yok ,rakip yok ,entrika yokk.kardeş kardeş tatlıları yiyip üstünüde yeşil çayınızı içiyoz ne yapıcan yarış marış burası sakin
:))))))))))) sen daha bye bye yaparken elini sallayacak kıvama gelmedin iyisin iyi merak etme :))))))kız oruç oruç nasıl gezdin beni öldürsen gezemezdim
selam kızlar
arada topiği takip ederken ve cuma yarışmalarında da olduğumdan,efsax ın yazdıklarını ve takımıyla sorunlarınıda yakınen biliyorum.
efsax'cım,eğer istersen seni takımımda görmek istiyorum canım
8.takım olarak kapımız sana açık, ayrıca çok ta mutlu olurum
cecoşummm
olur cnm en azından yanlış bısey yapmamış olurum , kendı halıme kalırsam zayıflama uğruna zehırlenıcem:)))) inasanlık olarak öyleyiz zaten canım sana has değil :) aslında biz burada haftalık kür uygulamaya başlamışdık şimdi toparlanıp yine yapalım dedik ama birliği sağlayamadık haftanın bitkisi mateydi ama ben daha geçmedim onaa bayramdan sonra yine mateyi tanıtıp ona başlayacağım sende o kürkere katırlırsın istersen canım benim
iyi geceler kızlarr
kocamann maşşallahh gurubumuza tatlı krizimiz geçmiş bakıyorum bu gün herkes güzel menülerle gelmiş
aferimm bizee
bu gün bende cozutmadım zaten istesemdwe cozutamazdım
.
.ama dur cozuta bilirdim
bu gün çarşılardaydım baya bir yürüdüm iyi oldu ama çokk yoruldumm eve gelince yattım uyudum
..,
ama ne uyumak ölmüşüm sanki .çocuklarda yukarı kv ye çokmışlar ev yıkılsa ben yokum..
güya kalkıpda yemek yapıcam 3 de yatmışdım..bi ses allah allah ikindi ezanı okunuyor dedim ne ikindini akşam olmuş benim
haberim yokk..
eee ne olucak sabahlara kadar kk otur sonra iftara kadar yat ..amann yemek yok gerçi benim için fark etmezde çocuklar var kızımda bu sene tam oruç tutuyor
allahdan yukardan kv ler çağırdı yemeğe 40 yılda bi işe yaradılar..ordada yemek azmış çocuklar yesin diye ben çok yemedim ama iyi
oldu
hoşşş buldumm canımm benimm ..nasılız gurup olarak herkes iyi gibi.bi efsax sıkıntılı ..amannn esfaxx sıkma canını ,biz seni çokk sevdikk iyiki geldin bizim guruba bak burda yarış yok ,rakip yok ,entrika yokk.kardeş kardeş tatlıları yiyip üstünüde yeşil çayınızı içiyoz ne yapıcan yarış marış burası sakin
hiççç dimi ama kabahatimizi bilip onunla oturmuyoruzzzz telafi ediyoruz kendimizce sonra ettik zannedip bir daha yiyoruz :)))))
aynen cnm bıraz sıkıntılıyım hatta basıma agrı gırdısınırsel bende hepınızı cok sevdım cnm benm ıyıkı gelmısım buraya on numara 5 yıldız cansınız hepınız
neyse hazırelim deymişken memümü de yazıyım
sahur
1 papatya ekmek arası 1 kaşık kavurma
bayaaa bi karpuz
bide küçücük poğoça
iftar
suu
salata
1 dlm ekmk
3 kşk patates yemeği
a
gece
1 mısır haşlama
arada olur öyle şeyler tatlım moralini bozma,her bitiş yeni bir başlangıçtırcnm sımdı okudum yazını gözden kacırmısm kusura bakma , eevet maalesef bı sorun yasadım aslında hıc beklemedıgım bı sorun oldu benım ıcın ve genelle yansıtılan bı soruun oldu hıc ıstemedıgım halde, davetın ıcın cok tsk ederım cnm gerçekten cok mutlu ettı benı aranızda olmaktan bende memnunıyet duyarım
beyazcanımmmm çok az bu ne yaaaa senin ufaklık bile bundna çok yemişdir ama böyle çalışmazki metabolizma sahurunu çok gzl yap canım olur mu yumurtan zeytinin sebzen peynirin tam tamına olsunnnn bebeğimmmmneyse hazırelim deymişken memümü de yazıyım
sahur
1 papatya ekmek arası 1 kaşık kavurma
bayaaa bi karpuz
bide küçücük poğoça
iftar
suu
salata
1 dlm ekmk
3 kşk patates yemeği
a
gece
1 mısır haşlama
arada olur öyle şeyler tatlım moralini bozma,her bitiş yeni bir başlangıçtır
rica ederim canım,o halde topiğe kendini tanıtarak başlayabiliriz
bende transfer işlemlerini başlatayım
hayırlı olsun hem senin için hem takımımız için
ohh ohh afıyet olsun cnm benm
ramazanda uykusuzluktan cadı olunca böyle topik topik dolanıyorum
iyiyim tatlım sen nasılsın
o senin güzel görüşün
aynen cnm bıraz sıkıntılıyım hatta basıma agrı gırdısınırsel bende hepınızı cok sevdım cnm benm ıyıkı gelmısım buraya on numara 5 yıldız cansınız hepınız
benimde genelde sinir mideme vurur
eşim bile ezberledi artıkyüzümü bir yere gittiğimizde bile biraz tuhaf gelsin hemen sorar aşkım hayırdır diye bende midem ağrıyor dediğimde beni kenara çeker kim ne dedi yoksa benmi farkında olmadan seni sinirlendirdim der
Dediğin gibi 10 numara 5 yıldızbundan iyiside hiç bir yerde bulunmaz
Rabbim nazarlardan saklasın ...Aminnnnnnnnnnnn
kız bunda 3 ogunde varmı yaAllah canını almasın ben tek ogun nıyetıne okudum kafa gıttı fabrıka ayarlarına dönmem lazım cok az olmuş kuzum sankı :44: açlık hıssetmıyormusun
Ben çok iyiyim şükür
İyi yapıyorsun sendebende sahura kadar buradayım beyzacanın ve diğer kızların dizinin dibinden ayrılmıyorum
Karnım tok sırtım pek eee daha ne olsun
eşim bile ezberledi artıkyüzümü bir yere gittiğimizde bile biraz tuhaf gelsin hemen sorar aşkım hayırdır diye bende midem ağrıyor dediğimde beni kenara çeker kim ne dedi yoksa benmi farkında olmadan seni sinirlendirdim der
bende de öylee biliyonuz mu :) yaaa mideme vurur ya başımaaa :) kaçarım yok yani :)
ayyyyyyy canımm benimmm .beyazcanımmmm çok az bu ne yaaaa senin ufaklık bile bundna çok yemişdir ama böyle çalışmazki metabolizma sahurunu çok gzl yap canım olur mu yumurtan zeytinin sebzen peynirin tam tamına olsunnnn bebeğimmmm
amamm be canım o ayarlar düzgün olsa zaten hepimiz fıstık gibi oluruz:44: ya çok yiyom ya az bi ortayı bulmak zorkız bunda 3 ogunde varmı yaAllah canını almasın ben tek ogun nıyetıne okudum kafa gıttı fabrıka ayarlarına dönmem lazım cok az olmuş kuzum sankı :44: açlık hıssetmıyormusun
]kızlarr dün kim yazdı hatırlamıyorum ama çokk teşekkür ediyorum yazana
alkali su ..karbonatlı su yazmıştınız .düm gece 1 lt içtim ve psikololojikmi bilmem ama midem rahatladı
benim aşırı hazımsızlık ve şişkinlik şikayetim var ,aynı zamanda kabızlık işallah iyi gelir
nette araştırdım hastalıklarada kilı vermeyede çok iyiymiş .
tuttum ben bu suyu ,bundan sonra devamlı içerim[/B]
Ben çok iyiyim şükür
İyi yapıyorsun sendebende sahura kadar buradayım beyzacanın ve diğer kızların dizinin dibinden ayrılmıyorum
aminnnnnnnnnnnesın cok dusuncelıymıs cnm Allah bozmasın ıns genelde benmde mıdeme vurur bıde bende ulser başlangıcı var aman evlerden ırak cok sukur bas ağrısıyla gecırıyorum bu sınır arbedesını kız burda benm çenem ağrıyor gülmekten topıgımız hep bole huzur ıcerısınde olsun ınssss
ayy ben ona başlayamadım unuttum yınee(( bugun baslıyayım barı ya tadı nasıl cnm onun ben hazır alma su ıcemıyorm taa bızım köyden doldurup gelıyorz ben su ıcıcem dıye bıraz tatlımsak oluyor ben ıctıgım su dıgerı acı geliyor boğazımda kalıyor sankı
Ben çok iyiyim şükür
aminnnnnnnnnnnesın cok dusuncelıymıs cnm Allah bozmasın ıns genelde benmde mıdeme vurur bıde bende ulser başlangıcı var aman evlerden ırak cok sukur bas ağrısıyla gecırıyorum bu sınır arbedesını kız burda benm çenem ağrıyor gülmekten topıgımız hep bole huzur ıcerısınde olsun ınssss
aminnnnnnnn ay valla bende aynı durumdayımmmmm bildiğin sesli gülüyorummmm coştum iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?