80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya dun cecosun verdıgı linkten bıraz bende araştırdım açıkçası bunu uygulaması zor geldıde suyu yapmayı düşünüyordum ama sımdı mıde yaralarını acabılır dıyor :44: benım mıdem agrıdımı hastanelik oluyorum ben ben pasa pasa normal suyumu ıceyım valla zayıflamak uğruna son nefesımı verıcem bu gıdısle Allah koruusn

bı nevı detoks dıyorsun cnm o zaman gayet ıı olmuş cnm arada gıdıyor benım algıda güçlük oluyor oksıjensızmı kalıyorum nedır :44:

Neyse kızlar banada ufaktan müsaade
Kıza sahur hazırlayayımda ondan sonra yatayım gözlerim iyice ufaldı aslında gözlük takmam lazımda bir türlü alışamadım şu merete kızım dalga geçiyor artık anne hiç takma bir daha kontrole git kaç ay oldu daha fazla bozulduysa gözlerin hemen camlarını değiştirirsin belki ondan sonra inşallah alışırsın diye
Kendide gözlük takıyor ve aynı zamanda yazdı doktor ama ben alışamadım oda neredeyse gözlükle yatacak

Bu arada ayşeciğim paylaştığın bilgi için teşekkür ederim
Bende sadece su olarak içiyorum yani tam alkali diyeti değil sadece hazım sorununu gidermek adına 1/2 çay kaşığı koyuyorum 1 litreye gerçekten kabızlığı giderdi ama yazdığın gibi mutlaka sorunda çıkabilir
Dikkatli olayım bari de sonradan birde kaş yapalım derken göz çıkarmim

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz kızlarrrrrrrrrrrrr

Çenem ağrıya ağrıya ben huzurdan çekiliyorum sırıtmaktan çenem ağrıdı
Eşim geçenlerde dedi ki KKda yazmadığını görmesem bilmesem bu hatun başka haltlar karıştırıyor diyeceğim Tabi o işin şakası ama adam gerçekten merak ediyorum bütün gece ne yazıyorsun diye diyor dedim seni ilgilendürtmez siz erkekleri çekiştiriyoruz hatta ananı çekiştiriyoruz diye nasıl gülüyor valla senden beklenir diye

ay koptum yaaa sız bole anlattıkça evlılıge sıcak bakar oldum ne güzel hepınız esınızle çocuklarınızla mutlu ve huzurlusunuz rabbım daımlıgınız hıc bı zaman bozmasın ve evınızde hep şen kahkahalar olsun ınsss bnmde ağrıdı çenem sankı saatlerdır sakız cıgnemısımde ondan ağrıyormuş gıbı halbukı sırıtıyorm kızlar bende sahurumu yapayım karnımdaki gurultuların sıddetı ve buyuklugu artmaya başladı

iyi uykular kızlarr..allah bizim pc lere kolaylık versin hele cecomunkine tuşlar aşındı yazmakdan..rüyamda sizi görcem kızlarr yakında bakırköyde tedavi olursak topikçe şaşmamak lazım hepimiz sıyırıyoz gibi geldi bana:44::44:amaa sizi çokk seviyorum kızlarr

günay din arkadaslar oruc tutamadigim dan menümü yazmiyorumm.biraz rahatsiziim. karbonatli sudan bende icmistim midemi daha da rahatsiz etmisti herkese yaramiyooo.

gunaydn kızlar dun mıde ağrısından konuştuk sabah uykumdan uyandıran bı ağrıyla kalktım 3 ssat anca uyudum ve hala kıvranmaktayım : gün içersinde giremeye bilirim

Son düzenleme:
slm kızlar biri bana 26 sayfanın özetini geçsin dünden beri giremedim. çatladım meraktan neler yaptınız. bizde bildiğiniz gibi. akşamdan beri toplasan eşimle 100 kelime konuşmadık kp nin heyheyleri gelmişte. mecbur hepimiz sus pus oturduk. gezmeye çıkardılar güya arabayla şehri bi tur attık geri döndük. okadar diyorum yürümem lazım diye kimse beni sallamıyo. yarın öbür gün acil doğuma alırlarsa erkenden ben onlara soracam hesabını. bir aydır tansyon aleti al diyom beyimiz unutuyo. dün en son iyi değilim tansyon takibi yapmam lazım dedim. kp hemen atladı azarlarcasına git kendin alsana çocuğun işi başından aşkın diye. bende dedim nerden alayım o biliyo medikalleri . halbuki alabilirim ama aldığımı ya pahalı bulurlar yada adi o yüzden çenelerini dinlememek için gidipte almıyorum.

çok şükür eşlerimizle hiiiiç bir sıkıntımız yok. hemen evlenebilirsin bize bakarak amaaaaaaa tek şart evleneceğin adamın ailesi olmasın mümkünse. ağaç kovğndan çıkmış olsun

evlenmeyı dusundugum adamın aılesı varda aılesıyle bağları sorunlu :44: oda olur sanırıım yok gıbıler yanı

evlenmeyı dusundugum adamın aılesı varda aılesıyle bağları sorunlu :44: oda olur sanırıım yok gıbıler yanı

sorunları çabuk aşıyolar merak etme. evlenince can ciğer kuzu sarması oluyolar. sen en ufak bişe söylesen hemen savunmaya koyulurlar.
miden nasıl oldu

haftaya salı için dr dan randevu alayım dedim ama randevu sisteminde bi sıkıntı var galiba hiçbir dr a randevu göstermiyo:44::44::44: aynı gün gidip alacam galiba offff offfff. bayramdan önce çok kalabalık olmaz diye düşünüyorum. oruçta kadın doğuma kimsecikler rabet etmiyo bu kontrolde sanırım şeker yüklemesi yapacaklar. geçenlerde sürekli gittiğim drun çoook deneyimsiz olduğunu ve kesinlikle dr değiştirmem gerektiğini söylediler. ama okadar ilgili bi kadınki çok hoş bilgiler veriyordu. sizce ne yapmalıyım aynı dra devam edeyimmi yoksa başkabirine mi gitsem:44::44: kafam çook karışık

cnm benm neye gore deneyımsız ve nerden bu kanıya varmışlar bu onemlı bence onun dışında sen kendı adına memnunsan bence devam edebılırsın en onemlı sey memnun olmaktır bnce helekı kadın doğum konusunda bılgısıne donanımınada guvenıyorsan bı sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…