- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
cnm benm neye gore deneyımsız ve nerden bu kanıya varmışlar bu onemlı bence onun dışında sen kendı adına memnunsan bence devam edebılırsın en onemlı sey memnun olmaktır bnce helekı kadın doğum konusunda bılgısıne donanımınada guvenıyorsan bı sorun bence
çok geçmiş olsun cnm benimmmmm sanırım kekik bu işi suçlusugunaydn kızlar dun mıde ağrısından konuştuk sabah uykumdan uyandıran bı ağrıyla kalktım 3 ssat anca uyudum ve hala kıvranmaktayım :gün içersinde giremeye bilirim
kesinlikleee öyle ben bizzat yaşadım bunu gördüm :)sorunları çabuk aşıyolar merak etme. evlenince can ciğer kuzu sarması oluyolar.sen en ufak bişe söylesen hemen savunmaya koyulurlar.
miden nasıl oldu
haftaya salı için dr dan randevu alayım dedim ama randevu sisteminde bi sıkıntı var galiba hiçbir dr a randevu göstermiyo:44::44::44: aynı gün gidip alacam galiba offff offfff. bayramdan önce çok kalabalık olmaz diye düşünüyorum. oruçta kadın doğuma kimsecikler rabet etmiyobu kontrolde sanırım şeker yüklemesi yapacaklar. geçenlerde sürekli gittiğim drun çoook deneyimsiz olduğunu ve kesinlikle dr değiştirmem gerektiğini söylediler. ama okadar ilgili bi kadınki çok hoş bilgiler veriyordu. sizce ne yapmalıyım aynı dra devam edeyimmi yoksa başkabirine mi gitsem:44::44: kafam çook karışık
kızlar ;
22 haziranda doktora başvurdum bana bir liste verdi kısa süreline bir giyim mağzasında çalıştığım için uygulayamadım sonra tekrar denedim bu seferde annemin sağlık durumları yüzünden hastanelerde durdum o aradada bozdum gene 6 ağuststa tekrar doktora kontrole gidicem ama ne dicemi bilemiyorum doktora neyse
18 yaşındayım boyum 1.64 kilom 76.50katılabilir miyim ?
Selam Arkadaslar, ben 32 yasindayim ve 2 yasinda bir oglum var. 63 kilo ile evlendim 73 ile hamile kaldim ve su an 90 kiloyumEskidende kiloluydum hatta 13. takim cuma yarismasinin takim kaptaniydim 89 kilodan 63e protein diyeti yaparak düstüm. Fakat o diyeti kabizlik problemi yüzünden tekrarlayamiyorum 2 kez girisimim oldu ve hastanelik oldum. 1000-1200 kalorilik diyet ve günde 1 saat yürüyüsle sizinle burda zayiflamaya karar verdim. Yazarsaniz sevinirim
iyi uykular kızlarr..allah bizim pc lere kolaylık versin hele cecomunkine tuşlar aşındı yazmakdan..rüyamda sizi görcem kızlarr yakında bakırköyde tedavi olursak topikçe şaşmamak lazım hepimiz sıyırıyoz gibi geldi bana:44::44:amaa sizi çokk seviyorum kızlarr
gunaydn kızlar dun mıde ağrısından konuştuk sabah uykumdan uyandıran bı ağrıyla kalktım 3 ssat anca uyudum ve hala kıvranmaktayım :gün içersinde giremeye bilirim
slm kızlar biri bana 26 sayfanın özetini geçsin dünden beri giremedim. çatladım meraktan neler yaptınız. bizde bildiğiniz gibi. akşamdan beri toplasan eşimle 100 kelime konuşmadık kp nin heyheyleri gelmişte. mecbur hepimiz sus pus oturduk. gezmeye çıkardılar güya arabayla şehri bi tur attık geri döndük. okadar diyorum yürümem lazım diye kimse beni sallamıyo. yarın öbür gün acil doğuma alırlarsa erkenden ben onlara soracam hesabını. bir aydır tansyon aleti al diyom beyimiz unutuyo. dün en son iyi değilim tansyon takibi yapmam lazım dedim. kp hemen atladı azarlarcasına git kendin alsana çocuğun işi başından aşkın diye. bende dedim nerden alayım o biliyo medikalleri . halbuki alabilirim ama aldığımı ya pahalı bulurlar yada adi o yüzden çenelerini dinlememek için gidipte almıyorum.
çok şükür eşlerimizle hiiiiç bir sıkıntımız yok. hemen evlenebilirsin bize bakarak amaaaaaaa tek şart evleneceğin adamın ailesi olmasın mümkünse. ağaç kovğndan çıkmış olsun
Kızllaaarrr bi sorum var sizlere dukan diyetini denemek istiyorum fakat korkuyorum atak evresi 5 gün yaptıktan sonra normal diyetime devam edip haftada 1 gün proteğin günü yapıp devam etsem olurmu ki?? Yapan varmı yardımmm
Göbek eriten yiyeceklerin başında bazı meyveler gelir. Bunlardan biri olan muz zayıflatıcı ve yağ yakıcı etkisi vardır. İçerdiği potasyum mineraline sayesinde zayıflamaya yardımcı olur. Potasyum, metabolizmayı hızlandırıyor ve vücutta ödem tutulmasını engelliyor. Ancak muzu aşırı derecede fazla tüketmemeyi dikkat edin.
Kırmızı renkli meyve ve sebzelerin temel özelliği içerisinde bol miktarda antioksidan barındırmasıdır. Antioksidanlar bakımından bir hayli zengin olan çileğin yaşlanmayı geciktiren bir besin maddesi olarak tüketilmesinde fayda vardır. Çilek diğer yandan yoğurtla birlikte tüketilirse hem öğün atlamak ve tokluk hissi oluşması için işe yaramakta hem de yan karın bölgesi yağlarının erimesine yardımcı olmaktadır. Kas güçlendirici bir gıda olarak spor yapanlarca ve vücut geliştirme sporu ile uğraşan kişiler tarafından tüketilmelidir. Çilekte size zayıflarken yardım edebilecek meyvelerden biri. Antioksidanlar bakımından zengin olan çilek kalp krizi riskine karşı korur ve yaşlanmayı da geciktirir. Kan dolaşımını hızlandırması ve dokulara kan yoluyla daha fazla oksijen ulaşmasını sağlar. Demir açısından da zengindir.
Göbek yağlarını yakmak için yoğurt da vazgeçilemeyecek yiyeceklerin başında gelir. Yoğurt fazla kilolara neden olan toksinleri atmamıza yardımcı olur. İçerdiği kalsiyum ve potasyum metabolizma hızınızı yüzde 15 kadar hızlandırır. Ayrıca yoğurt, sindirimi kolaylaştırır, midede ki bakterileri yok eder. Ancak kesinlikle yemekten yarım saat önce yada sonra tüketilmelidir. Yemekle aynı anda tüketilen yoğurt yemeklerin besin değerlerini yok edebilir.
Yeşil çay yağların bağırsaklardan emilimine engel olduğu için yağlı ve kalorili yiyeceklerin vüctta yağ depolamasına mani olmaktadır. Diğer yandan günde 3 fincan yeşil çay içen kişilerde hem metabolizma hızı artmakta ve bu sayede ortalama ayda 1 kilo zayıflama sağlanmakta hem de bölgesel yağları yakıcı etki yapmaktadır. Yeşil çayın gereğinden fazla tüketilmesi bazı sakıncalar doğurabilmektedir.
Elma, birçok faydasının yanında, göbek yağının daha hızlı eritilmesine de katkıda bulunuyor. Brezilyada yapılan bir deneyde, diyet yapan iki gruptan, her gün üç elma yeme zorunluluğu olanların, diğer gruba oranla daha çok miktarda göbek yağı yaktığı ortaya çıkmış.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Sabahtan beri ev işlerinden kafamı kaldıramadım
Şimdide makinedeki çamaşırlar bitene kadar bir size bakayım dedim ondan sonrada TV karşısında da olsa yapayım dedim
Bitsinde kafam rahat olsungece rahat rahat oturayım
Daha şimdiden akşamlık ne yapsam diye düşünüyorum
Önerisi olan varsa alabilirim
Birtek çorbam hazır dünden kalan
Ayyyyyy şu yemeğin adını koymak her gün işkenceyapması sorun değil de
Sorma kız yine iyi dayandı tuşlar Valla ödüm kopuyor laptobum bozulacak diye hem bağımsızlığım elden gidecek ( normal pcyi ordan oraya taşıyamam sonuçta hemde tablette bana sıra gelmez ki şu anda tamirde oda zaten )
Millet en yeni modeli ister herhalde ben bozulursa yine normal tablet diye kendimi yırtarım
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah geçer bir an önce
Allah yardımcın olsun canım gerçekten can sıkıcı bir durum
Valla aslında doğru söylüyorsun sonuçta ya pahalı yada dandik diye mutlaka eleştirir erkeklerBende hayatta o tip alışverişleri yapmam neme lazım bayramlık ağzını açmasın
İnşallah bu defa unutmaz olmadı sen fenalaştım ayağına yat sonrada tansiyon aleti olsaydı ölçerdik çıktımı indimi görürdük diyeyada bir kaç kere kötüyüm diye gece nöbetci eczaneye götürt kendini eminim 3cüde alır getirir tansiyon aletini
Canım daha evvel okumuştum dukan diyetini hatta kitabı var bende
Tabi ben yapamadım onu çünkü çok uzun süre meyve ve sebze yasak oluyor ve ben meyvesiz ve salatasız yapamam
Hatırladığım kadarıyla bütün aşamaları sırayla yapmak zorundasın kalıcı bir kilo kaybı olması içinSadece atak evresini yapıp son güçlendirme evresine geçersen ( yani haftada bir protein diğer günler diyet ) verdiğini anında alırsın yani boşu boşuna kendine eziyet etmiş olursun ama yine sen bilirsin
Heee metabolizmayı bir dürttüp çok dikkatli davranırım diyorsan denemekte fayda var sonuçta ben sadece okuduğuma göre yazdım her bünye aynı olucak diye birşey yok
Paylaşımın için çoooooook teşekkür ederiz canım
İnşallah uygulayarakda yararlarını görürüz
tanıştımıza memnun oldum tatlı umarım sizlerle böyle motiva olurda veririm şu kilolarımı :)arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz aramıza umarım sağlıkla hemen verebilirsiniz kilolarınızı zaten istemeye başladıysanız gerisi çorap söküğü gibi gelcekdirr ben dilara 24 yaşındayım yardımcı kaptanıyım buranın kurallarımız çok basit hergün takip edeceksiniz burayı ve günlük menü bildirimi yapacaksınız 2 hafta düzenli girip sohbetllerde bulunursanız 2 hafta sonra haftalık listemizde yer almaya başlayacaksınız kolay gelsin
kızlar ;
22 haziranda doktora başvurdum bana bir liste verdi kısa süreline bir giyim mağzasında çalıştığım için uygulayamadım sonra tekrar denedim bu seferde annemin sağlık durumları yüzünden hastanelerde durdum o aradada bozdum gene 6 ağuststa tekrar doktora kontrole gidicem ama ne dicemi bilemiyorum doktora neyse
Selam Arkadaslar, ben 32 yasindayim ve 2 yasinda bir oglum var. 63 kilo ile evlendim 73 ile hamile kaldim ve su an 90 kiloyumEskidende kiloluydum hatta 13. takim cuma yarismasinin takim kaptaniydim 89 kilodan 63e protein diyeti yaparak düstüm. Fakat o diyeti kabizlik problemi yüzünden tekrarlayamiyorum 2 kez girisimim oldu ve hastanelik oldum. 1000-1200 kalorilik diyet ve günde 1 saat yürüyüsle sizinle burda zayiflamaya karar verdim. Yazarsaniz sevinirim
patlıcan dizme yap sende :)
arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz aramıza umarım sağlıkla hemen verebilirsiniz kilolarınızı zaten istemeye başladıysanız gerisi çorap söküğü gibi gelcekdirr ben dilara 24 yaşındayım yardımcı kaptanıyım buranın kurallarımız çok basit hergün takip edeceksiniz burayı ve günlük menü bildirimi yapacaksınız 2 hafta düzenli girip sohbetllerde bulunursanız 2 hafta sonra haftalık listemizde yer almaya başlayacaksınız kolay gelsin
rica ederim canım benim :)) her zamanHmmm olabilir aslındakızı manava göndereyim bari evde sebze namına birşey kalmadı buranın pazarıda yarın o yüzden markete ben gitmim yoksa yine abartırım
Olmadı çılbır tarzı basit birşeyler yaparımgece hafif olur hem
Anam aklıma demin birşey gelmezken şimdi başladı jeton düşmeye
Önerin için teşekkür ederim olmadı onu yaparım bakalım nasılsa daha var
cuma.ctesi tatlımBu ıkıncı haftam listede olcm yanıı aa ozmn daha cok cabalayım cuma gunumuydu cnm kılo bıldırımıı bende yarışa gıreyyıııımmm
çok geç uyandığım için ögünler birbirine giriyor :)
Dün kardeşim dondurma ile mini bir test yaptı getirdi gözümün önüne ye ye bişey olmaz diyor yemiycem sen ye zayıflıycam dedim :))Sen öğrenmişsin bu işi diyo ahhhh ahh
sabah : 1 kase nestle nesfit
öğlen : yumurtalı ıspanak / yogurt ve salata
akşam : 1 kase nestle nesfit
Yatana kadar yeşil çay vs.
1 saat yürüyüş :))
su içmeyi öğrenmem lazımm :/
iyi günler kızlarr..geçmiş olsun efsax işallah çabuk geçer ..gunaydn kızlar dun mıde ağrısından konuştuk sabah uykumdan uyandıran bı ağrıyla kalktım 3 ssat anca uyudum ve hala kıvranmaktayım :gün içersinde giremeye bilirim
hoş gelbin ayyüzlümm..seni allah kurtarsım şu kp den ne adam ya ...senin kv de pek sorun çıkarmıyormu yoksa kp baskın gelince arayamı kaynıyor canım..kynanan bari şu adamı zaptetse uğraşmasa kimseyle..yaşı gençmi kp in sanki öyle gibi geldi bana niyeyse:26:slm kızlar biri bana 26 sayfanın özetini geçsin dünden beri giremedim. çatladım meraktan neler yaptınız. bizde bildiğiniz gibi. akşamdan beri toplasan eşimle 100 kelime konuşmadık kp nin heyheyleri gelmişte. mecbur hepimiz sus pus oturduk. gezmeye çıkardılar güya arabayla şehri bi tur attık geri döndük. okadar diyorum yürümem lazım diye kimse beni sallamıyo. yarın öbür gün acil doğuma alırlarsa erkenden ben onlara soracam hesabını. bir aydır tansyon aleti al diyom beyimiz unutuyo. dün en son iyi değilim tansyon takibi yapmam lazım dedim. kp hemen atladı azarlarcasına git kendin alsana çocuğun işi başından aşkın diye. bende dedim nerden alayım o biliyo medikalleri . halbuki alabilirim ama aldığımı ya pahalı bulurlar yada adi o yüzden çenelerini dinlememek için gidipte almıyorum.
çok şükür eşlerimizle hiiiiç bir sıkıntımız yok. hemen evlenebilirsin bize bakarak amaaaaaaa tek şart evleneceğin adamın ailesi olmasın mümkünse. ağaç kovğndan çıkmış olsun
ayyüzlüm bence için rahat ediyorsa ve dr seviyorsan hiçç değiştirme derim ..ben 2 kızda 4 dr değiştirdim sevmed,m içime sinmedi.ama sonunda buldun dr u.birdaha ihtiyaç olursa yine ona giderimhaftaya salı için dr dan randevu alayım dedim ama randevu sisteminde bi sıkıntı var galiba hiçbir dr a randevu göstermiyo:44::44::44: aynı gün gidip alacam galiba offff offfff. bayramdan önce çok kalabalık olmaz diye düşünüyorum. oruçta kadın doğuma kimsecikler rabet etmiyobu kontrolde sanırım şeker yüklemesi yapacaklar. geçenlerde sürekli gittiğim drun çoook deneyimsiz olduğunu ve kesinlikle dr değiştirmem gerektiğini söylediler. ama okadar ilgili bi kadınki çok hoş bilgiler veriyordu. sizce ne yapmalıyım aynı dra devam edeyimmi yoksa başkabirine mi gitsem:44::44: kafam çook karışık
hoş geldin canımm dr kontrolünde olmam çok güzel işallah kalıcı güzel kilolar veririz beraberkızlar ;
aramıza hoş geldin canım..Selam Arkadaslar, ben 32 yasindayim ve 2 yasinda bir oglum var. 63 kilo ile evlendim 73 ile hamile kaldim ve su an 90 kiloyumEskidende kiloluydum hatta 13. takim cuma yarismasinin takim kaptaniydim 89 kilodan 63e protein diyeti yaparak düstüm. Fakat o diyeti kabizlik problemi yüzünden tekrarlayamiyorum 2 kez girisimim oldu ve hastanelik oldum. 1000-1200 kalorilik diyet ve günde 1 saat yürüyüsle sizinle burda zayiflamaya karar verdim. Yazarsaniz sevinirim
cecoooo ben maklube yapıyom bu gün ama benimde çorbam yokne yapacam bilmiyom. kp her çorbayı içmiyo bi tek mercimek o da iki gündür yiyo zaten. offf offf ne çorbası yapacam bir fikir yayala hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?