80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off pfff ne yiycek kız bu kp o olmaz bu olmaz domates çorbası,,yermi kp..:26:yoksa değişik tariflr bulalım kp .mesela zıkkımın kökü çorbası severmi acepne kız buu karısı ne yapıyor evde buna

kız benim kv çok iyidir ağzı var dili yok cinsinden arada sırada heyheylerim geliyo ona karşı eee okadarlıkta olsun. zaten kv teyzem aynı zamanda. kocasına gelince tam bir hitler. kadın karşısında sesini çıkaramıyoki. ve evde ne yemekler yapıldığına gelince sürekli dolmalar sarmalar mantılar köfteler daha sayimmi. çorba her zaman gerekmiyo ama ramazan diye dikkatetmek istiyorum. kız zıkkımın kökünün tarifini versene çok hoş olabilir. hemen deneyeyim.

çooooooooooookkk gzl cnmmmmmm

bütün gün nestleyle geçmez ki ama canım benimmmmmm akşam güzel güzel yemeğini yeeee yoğurdun ve salatan mutlaka olsun yoğurt yağ yakıyor çiğ sebzelerin hiç kalorisi yok var giib duruyor ama yer yemez aldığın kaloriden fazlasını yakıyor ama yok denecek kadar az yağlı hatta yağsız olsun

sende benim gibisin desene :)bende erken uyanamadığımdan öğünler karışıyorr benim ama su içme alışkanlığı kazandım bu sıcaklarda :)
listeni kendin mi hazırlıyorsun ?

şimdi yaz tatili çok geç yatıyorum geç kalkıyorum hadi iş yok :) okul dönemi de aynısı oluyor maselef geceleri uyuyamıyorum sonra sabah okula gidiyorum işten geline 1-2 saat uyuyorum bu sefer :/

Gercekten oruc tutanlar icin guzel bir liste tesekkur ederiz:)

Son düzenleme:

Peki ya Ramazan? Ya afedersiniz hanimlar burda ramazanı onemseyip oruc tutan 1 kisi bile mi yok bu kadar mi zor geliyo size ya! Teyzem ramazanda sadece iftarla sahura dikkat edip 1 ayda 10 kilo verdi 84 den 74 e indi biraz dusunun isterseniz..

dur veriyim canımm benimm.
1 br mercimek
2 kşk.ya sabırr
8 kşlk..ha gayret az kaldı sık dişini
1 tas...daha olmadı doğurda gitsinler başından
5 ölçü..hasbinallahhhh

azda kaynatt
sabrın sonu selamet
sonra sen sağ onlar selametle gider işallahh

merhaba arkadslar nasilsiniz görüsmeyeli giremedim bir iki gündür misafirim vardi yatili bu günlük menümü vereyim hemen
kahvalti
iki kasik melemen
beyaz peynir iki dilim
yesil zeytin
ögle
kurufasulye pilav bir tabak
aksamada belli degil daha bakalim artik

Sabah öğle 12 00
1 dlm tm thllı ekmk
1 dlm peynir
4 incecik hind salam
1 domates
1 tk bal

Ara 1 kase vişne
3 parça lor

Akşam
Yağsız fırın köfte 5 tane
Bol salata
Naneli süzme yogurt

Ara
Şeftali elma

Peki ya Ramazan? Ya afedersiniz hanimlar burda ramazanı onemseyip oruc tutan 1 kisi bile mi yok bu kadar mi zor geliyo size ya! Teyzem ramazanda sadece iftarla sahura dikkat edip 1 ayda 10 kilo verdi 84 den 74 e indi biraz dusunun isterseniz..

çoğumuz oruç tutuyoruz zaten listelere bakarsan ayrıca önemsemekle ne alakası var belki hastalıkdan dolayı tutulmuyordur ne dersin? ki öyle olsa bile yargılamak bize düşer mi ? ayrıca zayıflamak için oruç tutmak ne kadar mantıklı onun sevabı nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sen rast gele bakmış ve böyle bi düşünceye varmışın sanırım ama ,yanlış düşünüyorsun..hem tutanı mükafatlandırmak tutmayanıda ayıplamak bize düşmez .herkesin yaptığı kendine AYRICA RAHATSIZ OLANLAR VAR ARAMIZDA

İnsanların şartlarını koşullarını sebeplerini bilmeden ahkam kesmek ne güzel...
Burada bir çok insan var.Kimi orucunu tutuyor kimi ise tutmuyor veya tutamıyor...
Sizin gelip 1 kişi bile oruç tutuyor mu demeniz ne kadar doğru ?

arkadasim yeni girdim topige senin mesajin gözüme carpti mesala bende oruc tutmuyorum daha dogrusu tutamiyorum cünkü gün icinde almak zorunda oldugum ilaclarim var ha keyfidee tutmayabilirim herkesin tuttugu kendine

allah razı olsun tarif güzel ama iş sabretmekte.

ilayda arkadaşımız yargılamadan önce keşke bi sorsa neden tutamıyoruz orucumuzu. düşüneliiiiim aha buldum sürekli almamız gereken ilaçlar var ya da hamile olabiliriz. gerçi hamilelik tek benim geçerli mazetetim. ama yinede yargılamak kimseye düşmez hiç kimseye. o kul ile allah arasında

hemsırelerden duyduysan hıc kulak asma cnm

proteın ağırlıklı beslenme kılo verdırıyor cnm ama sonrası alım cabuk oluyor yapmadım dukanı ama ne gıbı bı korkun varkı :44:

cok tskler cnm bende bı beslenme programıyla egzersızler vardı bununla ılgılı klasorlerın ıcınde bulabılırsem paylaşayım bende muzu genelde onermıyorlar ama ben yınede yıyorum sanırım kabızlık sorunu yaptığı ıcın ve glısemık ındeksı yüksek olduğu ıcınde hep sütle beraber tuketırım , zayıflamaya başladığımda kahvalı tıdan once ve yıatmadan once bı tane elma yıyordum

proteın dıyetıyle verdıklerını gerı aldın sanırım cnm yedıklerını kendı kontrolünde azaltıp sporda yaparsan verealbılırsın cnm kalorı hesabı dıyet yapacaksanda cnm once normalde bı gun yedıklerının kalorısını hesapla sonra azar azar azaltmanı tavsıye ederım cunku vücut açlık sınyalı verıyor vücudunu alıştıra alıştıra azaltmalısın

cok tskler cnm benm

saol cnm benm

on yargı olmuş deyıp gecıyorum

menüler güzel olmuş kızlar

Son düzenleme:
Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmiş, tam da Türkiye'ye tatile gideceği gün... Aksilik bu yauçağı kaçıracak; kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı?!.. .

Hemen almış yerden; ve hikaye bu ya, bir bakmış ki Leonardo di Caprio'nun pasaportu...

" Ne olursa olsun artik " demiş ve şansını denemeye karar vermiş.
... Çıkarmış Leonardo'nun fotoğrafını, kendi fotoğrafını yapıştırmış...

Uçmuş Türkiye'ye...

Atatürk Hava Limanı'nda görevli gümrük memurunun karşısına geçmiş..
Kim olabilir memur?

Tabii ki bizim Temel...

Almış pasaportu eline Temel, adamın ismine bakmış:
" Leonardo di Caprio ".Fotoğrafa bakmış... Bir zenci. Adama bakmış,ayni zenci...

Bir kaç şaşkın bakıştan sonra çaresiz kalan Temel öbür masaya seslenmiş,

" Ula Dursun, bu Titanik batmiş miyduu, yanmiş miyduu__? ))

proteın ağırlıklı beslenme kılo verdırıyor cnm ama sonrası alım cabuk oluyor yapmadım dukanı ama ne gıbı bı korkun varkı

Geri alırmıyım diye korkuyorum cnm ama dıyete devam etcm

ayy koptum cnmm bbenm ya cok güzel paylaşım olmus

proteın ağırlıklı beslenme kılo verdırıyor cnm ama sonrası alım cabuk oluyor yapmadım dukanı ama ne gıbı bı korkun varkı

Geri alırmıyım diye korkuyorum cnm ama dıyete devam etcm

cnm sole anlatayım dukanla cokk ıyı kılo verenler var ,dukanı sımdı araştırdım sanırım sen atak evresını yapmayı düşünüyorsun cnm bu evrede proteın dıyetınden oluşuyormuş. ben 4 gun proteınle beslendim sırf 5 kılo verdım ama bırakınca bı kısmını aldım geneldede o sekılde oluyor verırsın ama bı kısmını alırsın ancak sole bısey yapabılırsın normal dıyetıne devam edıp haftalık 1 gun proteın alarak beslenırsın ,ondan zarar gelecegını sanmıyorum sonuç olarak alsan bıle hepsını almıyorsun verılen kılonun :44: yardmcı olabıldımmı bılmıyorm

şimdi yaz tatili çok geç yatıyorum geç kalkıyorum hadi iş yok :) okul dönemi de aynısı oluyor maselef geceleri uyuyamıyorum sonra sabah okula gidiyorum işten geline 1-2 saat uyuyorum bu sefer :/
aynen baykuş gibi ayaktayım bende işte çalışıyodum şimdi kurtardım yakayı çalışmaktan tatil yapıyorum :)
ama şu uykunu düzenli hale getirmeye bak tatlım :)

aynen baykuş gibi ayaktayım bende işte çalışıyodum şimdi kurtardım yakayı çalışmaktan tatil yapıyorum :)
ama şu uykunu düzenli hale getirmeye bak tatlım :)

evett olmadı doktora gitmeyi düşünüyorum :) işten gelince uyumasam erken yatarım diye düşünmüştüm yok belli bir saat olmadan uyuyamıyorum ertesi gün iyice pertim çıkıyor yeniden çalışmaya başlarsan sende zorlanırsın birazcık ama şimdi tatilin tadını çıkarr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…