evett olmadı doktora gitmeyi düşünüyorum :) işten gelince uyumasam erken yatarım diye düşünmüştüm yok belli bir saat olmadan uyuyamıyorum ertesi gün iyice pertim çıkıyoryeniden çalışmaya başlarsan sende zorlanırsın birazcık ama şimdi tatilin tadını çıkarr :)))
çok tşklr efsaxcım çok faydalı bilgiler emeğine sağlık
senın sayende cnm senın paylaşımı görünce aklıma geldi
miden nasıl oldu bu arada cnm iyimisin?
cecoooo ben maklube yapıyom bu gün ama benimde çorbam yokne yapacam bilmiyom. kp her çorbayı içmiyo bi tek mercimek o da iki gündür yiyo zaten. offf offf ne çorbası yapacam bir fikir yayala hariç
kızlar ;
22 haziranda doktora başvurdum bana bir liste verdi kısa süreline bir giyim mağzasında çalıştığım için uygulayamadım sonra tekrar denedim bu seferde annemin sağlık durumları yüzünden hastanelerde durdum o aradada bozdum gene 6 ağuststa tekrar doktora kontrole gidicem ama ne dicemi bilemiyorum doktora neyse
18 yaşındayım boyum 1.64 kilom 76.50katılabilir miyim ?
Selam Arkadaslar, ben 32 yasindayim ve 2 yasinda bir oglum var. 63 kilo ile evlendim 73 ile hamile kaldim ve su an 90 kiloyumEskidende kiloluydum hatta 13. takim cuma yarismasinin takim kaptaniydim 89 kilodan 63e protein diyeti yaparak düstüm. Fakat o diyeti kabizlik problemi yüzünden tekrarlayamiyorum 2 kez girisimim oldu ve hastanelik oldum. 1000-1200 kalorilik diyet ve günde 1 saat yürüyüsle sizinle burda zayiflamaya karar verdim. Yazarsaniz sevinirim
bizimkiler de sadece mercimek çorbası içiyo diye bizde mecbur içiyoruz eğer seviyolarsa bugün de yeşil mercimek çorbası pişir diyecem ama biraz geç kaldım artık beğenirsen yarın yaparsın
sızde bı çorbalar eksık bende hıc bısey yok daha bıseyler yapmaya karar versem kalkıp hazırlıcam ama aklıma bısey gelmıor :44:
sızde bı çorbalar eksık bende hıc bısey yok daha bıseyler yapmaya karar versem kalkıp hazırlıcam ama aklıma bısey gelmıor :44:
sanada dizme yap diyomuşum :)))))
canım sana kolay menü
mercimek çorbası
pilav
tavuk sote
salata
1,5 saate yetişir heralde istanbul'a göre söylüyorum
hahahah menü sımdı olusturdumda kalkıp yapmam lazım benmde çorbam eksık kaldı :))
ıstanbuldan 10 dk erken acıyoruz sanırım da ben sey dıye duşundum
bulgur pılavı
domateslı bamya
patlcan salatası ( patlcan hıc sevmem)
çorba??
ıstanbuldan 10 dk erken acıyoruz sanırım da ben sey dıye duşundum
bulgur pılavı
domateslı bamya
patlcan salatası ( patlcan hıc sevmem)
çorba??
bende bamya için aynı şeyi söyleyecemama patlıcana bayılırımmm herşeyini zevkle yerim valla :)
şehriye çorbası yap tavuk bulyonla güzel olur :)
şehriye çorbasının içine birazda yeşil mercimek katınca çok farklı bir çorba çıkıyo denemenizi tavsiye ederim ama yeşil mercimek biraz geç piştiği için önce onu biraz pişirmeniz lazım
hadi yaaa eminim çok güzel oluyordurrr ben yeşim mercimeği çok seviyorum eriştelisini biliyorum sadeceee saol güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?