80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelmiş menün canım patlıcan salatasını yarın bende yapıcam bugün yapcaktım ama dünden yemekler fazlasıyla yetiyo yine artmasın diye yapmıyorum çorbaya daha kara vermedin galiba
çorbayı dünden domates kalmış onu tarhanaya cevırelım dedı annemler ole yapıcam cnm
şehriye çorbası yap tavuk bulyonla güzel olur :)
yarın yapayım bunuda sekerımm
bende bamya için aynı şeyi söyleyecem ama patlıcana bayılırımmm herşeyini zevkle yerim valla :)
aaa ben cok severım patlıcanıda ağzıma sokmam
evet bende çok severim patlıcanı eskiden sadece kızartmasını severdim şimdi her türlüsünü yerim

yıyemıyorum ben malsef çorbayı halletım bamyaları temızlıyorumm bende sımdı

sahur: 1y.haşlama
4 zeytin
2dlm peynir
3dlm ekmek
domates
salatalık
1tk reçel
iftar: 1 bardak ayran
2 çiğköfte
1.5 dlm ekmek
2yk kadar dizme
birazda yalancı köfte

yemekler hazır cok sukr sora hazırlamayı kardesım ve anneme bıraktm
ıftar menusu
tarhana çorbası
domateslı bamya
patlıcan salatası
arpa sehrıyelı pılav( bızımkıler bulgur yemıcekmıs :)

Son düzenleme:
bende çok seviyorum yeşil mercimeği bizde bulgur pilavı da yapılır mercimekli çok güzel olur
yesıl mercımegın pılavını bızde yaparız aama arpa sehrıyeyle yaparız off yarın onuda yapayım barı aksam menüm bellı olmaya başladı yarının
sahur: 1y.haşlama
4 zeytin
2dlm peynir
3dlm ekmek
domates
salatalık
1tk reçel
iftar: 1 bardak ayran
2 çiğköfte
1.5 dlm ekmek
2yk kadar dizme
birazda yalancı köfte

guzelmıs cnm menü senın yemeklerı bı ara yapıcam bakalım arap tava Harput köfte patlıcan dızme yı bızımkılere yaparım bakalımm

:)) inş. beğenirlerrr kuzumm :)

evet kızlar uzun zamandır yoktum
stres,sıkıntı,misafir derken diyeti unuttum
aldığım 8 kiloyla yeniden aranızdayım

halsizim yorgunum uykum var mecalim yok
al bende okadar cnm ama totosumu kaldırıp spor salonuna doğru yol almam lazım
selam canım niye ki?

hg cnm kılo alman kotu olmuş ama tekrardan verırsın sağlığın ıyı olduktan sonra gerısı bos

Son düzenleme:
selam canım niye ki?

hoş geldin canım benim nerelerdeydşn sen öyleeee özlettin kendiniiiii bi daha bırakma bizi :) üzülme verirsin inş. en kısa zamanda
al bende okadar cnm ama totosumu kaldırıp spor salonuna doğru yol almam lazım

hg cnm kılo alman kotu olmuş ama tekrardan verırsın sağlığın ıyı olduktan sonra gerısı bos
bugün benim yerime de yapacaksın cnm unutma emi :)

hoş geldin canım benim nerelerdeydşn sen öyleeee özlettin kendiniiiii bi daha bırakma bizi :) üzülme verirsin inş. en kısa zamanda
bugün benim yerime de yapacaksın cnm unutma emi :)
unutmam cnm bı kolu bı bacağımı senın ıcın hareket ettırıyor olucam hadı uçtum ben cok yazışmayız kız gecmıs yapması zor oluyor :

dünkü yemekler arttığından bugün ki menü nerdeyse birebir aynısı oldu ama bugün dayanamayıp 2 parça toblerone yedim

iyi geceler kızlarr
benim ikiz görümceler an itibariyle kapışıyor bende maç izliyorum
izlerken menümüde yazıyım
sahur
2 dlm peynir
domates
5 zeytin
1 papatyaekmek
az karpuz

iftar
1 kepçe barbunya
4 kaşık semizotu
5 kşk bulgur pilavı
yoğurt
daha çay içemedimm
belki meyve yerim

işde beyazcanım yakışır şahane bir menüüüüüü

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hazır eşim benim devamlı kullanmak zorunda olduğum çoklu uzatma kablosunu tamir ederken bende buraya damlayayım dedim
Aslında oda direk oyun konsoluna geçecekti ama priz lazım olunca mecbur ertelediği tamiratı şimdi yapıyor
Ay tamir etsinde eski yerime geçeyim diğer koltuk tersime geliyor rahat edemem

Bugünki yemek kararsızlığım eşimin yaa iftar için çay demele birde kahvaltılık hazırlasana demesiyle son buldu
Uzun zamandır bir arada kahvaltı edemeyince bari bugünde öyle olsun dedi benimde işime geldi açıkcası
Artık yarına değerlendiririm yemek önerilerinizi

Offf sıcaktan inanılmaz bunaldım bugün :26:
Resmen şıpır şıpır terliyorum keşke bu kadar terleyince içimdeki yağlarda eriyip gitse yeminle bukadar terleyeme öyle birşey olsa benim kesin sıfır beden olmam gerekirdi

cecoooo ben maklube yapıyom bu gün ama benimde çorbam yok ne yapacam bilmiyom. kp her çorbayı içmiyo bi tek mercimek o da iki gündür yiyo zaten. offf offf ne çorbası yapacam bir fikir yayala hariç

Canım çok geç biliyorum ama bir çorba tarifi de ben vereyim
İnanılmaz lezzetli oluyor

Bildiğin BİMin eriştesinden alıp onu avuç içinde kırıp ( ben fazla ufak kırmıyorum tabi ) kaynayan sade suyun içine atıp haşlıyorsun iyice sonrada ayrı bir kasede yoğurt, 1 kaşık un, 1 yumurta sarısı, az sıvı yağ, tuz karıştırıp o kaynayan erişte suyuyla ılıştırıp tencereye boca ediyorsun ( yayla gibi yani )
O biraz pişip iyice yoğurt karışımını içine aldıktan sonrada nane ve kırmızı biber döküyorsun
Adı ne çorbanın bilmiyorum ama manti gibi bir tadı oluyor ve çokta doyurcu

Maklubeyi bilmiyorum ama ilk fırsatta bir tarifini senden alıp denemem lazım benim eşim bayılır değişik yemeklere tabi Ramazandan sonra denersem daha iyi olur herhalde gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum derken akşamda basit yemek arar oldum iki gündür

arkadasim yeni girdim topige senin mesajin gözüme carpti mesala bende oruc tutmuyorum daha dogrusu tutamiyorum cünkü gün icinde almak zorunda oldugum ilaclarim var ha keyfidee tutmayabilirim herkesin tuttugu kendine

Ağzınıza sağlık kızlar Hepiniz hislerimize tercüman olmuşsunuz
Bizlerin Ramazanı umursamaması söz konusu bile olamaz Allah korusun
Maalesef bir takım şartlardan tutamayabiliyor insan Ben daha bir kaç gün öncesine kadar iyi kötü tutarken şu tansiyondan dolayı bırakmak zorunda kaldım. En son dilim ve kolum durduk yere uyuşunca eşimde tutmayacaksın dedi ama şükür kızım hazır ana babada tutmazken ( eşimde böbreğindeki taşdan tutamıyor maalesef her sene ilk gün deniyor ve soluğu hastanede alıyoruz ) asla bende tutmayacağım demiyor Eğer umursamıyor olsaydık o zaman sabaha kadar sırf kızım için sahur beklemezdım
O arkadaşında bir an gaflette bulunduğunu düşünüyorum yoksa hiç bir Müslüman Ramazanı hiçe saymaz ve hiç bir müslüman başka bir müslüman kardeşini o konuda yargılamaz sonuçta her koyun kendi bacağından asılır dememişler boşuna
Rabbim eskiklerimizi başka yönlerden telafi etmeyi nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnn

Çok güel bir paylaşım olmuş canım ellerine ve emeğine sağlık
Bayramdan sonra inşallah denerim bu listeyide hatta şu zayıflatıcı çayıda topikçemi denesek Hem o arada eksiklerimizide aktarlardan temin etmiş oluruz

şehriye çorbasının içine birazda yeşil mercimek katınca çok farklı bir çorba çıkıyo denemenizi tavsiye ederim ama yeşil mercimek biraz geç piştiği için önce onu biraz pişirmeniz lazım

Bir değiş tarifte sana gelsin
Bana Yozgatlı bir arkadaş öğretmişti ama Çorbayla sulu yemek karışımı birşey Adını demişti ama unuttum belki aranızda bilen vardır
Yeşil mercimeği bildiğin kaynayan sade suda haşlıyorsun iyice yıkadıktan sonra ( tüm tariflerim kaynayan suya at gitsin gibi birşey oldu ) Sonra bildiğimiz spagetti makarnayı alıp ufak ufak kırıyorsun ( buda erişte çorbamın tarifi gibi oldu şimdi fark ettim hatta kendi kendime ne güldüm ) Tabi mercimekler piştikten sonra spagetti kırıklarını içine atıyorsun onlar pişincede tuz ve istersen nanede atabiliyorsun
Ben o şekilde lezzetini çok beğenmiştim ki bilmediğim yemeğin tadına bile zor bakardım eskiden
O arkadaşım onu yazın soğukta içtiklerini söylemişti ama sıcak bence daha hoş birde onlar bazen biraz koyu tutup ayranla sulandırıp onu soğuk çorba olarak da tüketiyorlarmış

O zaman tekrar hoşgeldin diyelim
Ben senden sonra gelenlerdenim
Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim ( doğum günlerine az kaldı diye buçuklu yazmadım )
İstanbuldayım

canım tarif aynı sayılır makarna yerine tel şehriye var içinde birde soğan ve salça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…