80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrr herkeste bir mahmurluktur gidiyor sesiniz çıkmıyor hayırdır yoksa tvyemi daldı herkes

oncelıkle selam kızlar ben geldım ıns cok gecmıs yoktur gercı bı 2 sayfa açtım onume bırınden gecmısı okucam bırınden sohbete devam edıcem ve hemen menumude paylaşıp bugunu bıtıreyım Tarih : 31 . 07 .2013

Sabah Kalkış: [/C OLOR]
Günün Kilosu:
sabah ():
5 adet badem
[B 20 adet uzum tanesı] [/B]
bir dilim pide
1 tane ucgen peynır
1 tane domates
1 tane soyulmamış salatalık
bir dilim kendı yaptığımız yufkadan yapılmış borek
Spor ( 15.00' den sonra):
miskin miskin oturdum L
İftar ( ):
1 s.b. elma suyu
4 y.kasıgı arpa sehrıyelı pılav
4 y.k domateslı bamya
2 y.k patlıcan salatası
1 kepce tarhana corbası

Spor ( ):
yürüyüş: süre: 30 dk adım :4.800
BİSİKLET:
1.Bütün vücudu çalıştıran bisiklet :süre: 15 dkmesafe:
2. sadece bacak calıstıran bisiklet: süre:15dk mesafe:
3.eliptik (ayakta) bisiklet:süre: ----- mesafe:
ayakta twister : 50 tane
oturarak twister: 50 tane
karın kası sehpası:: ----
bacak uzatma aleti::: 25tane
bacak bükme aleti:::20 tane
kanat- çekiş aleti( iki türlü yapıldı )::: 20 tane
göğüs sıkıştırma::: 20 tane
karın mekik aleti::: ----
sırt pres::: 25 tane
karın baldır tam mekik::: -----
karın baldır yarım mekik::: ----
ön ve arka kol:: 20 tane
Yatış:
Günlük Kalori Alımı:
Günlük ip atlama sayısı: ----
Günlük Basamak çıkma sayısı: 100 basamak
Günlük Koşu bandında Attığım Adım Sayısı : 4.500 adım Günlük Tahmini Enerji Harcaması: Faktör* kilo* süre(dk)[/QUOTE]

Toplam spor : 1 saat 30 dk

Kızlarrrr az daha unutuyordum bugün yine 100 kere ip atladım

Aslında ahım şahım birşey değil eskiden yaptığıma göre ama hiç yoktan iyidir en azından bayrama kadar yine kenidmi alıştırırım da ilk günden yamulmayayım
Yine inanılmaz terledim ama iyi geldi

dünkü yemekler arttığından bugün ki menü nerdeyse birebir aynısı oldu ama bugün dayanamayıp 2 parça toblerone yedim
arada bende mılkanın beyaz cıkolatasından atıyorum cnm bı parça o kadarcık zarar etmez
gorumcelerın mı kapışıyor neyı paylaşamıyorlar menün gayet güzel cnm

kız terlemeyı hafıfe alma her yarım lıtre terde bı mıktar yag gıdıyormus tam net hatırlayamadım sımdı onu bende uygulamayı düşünüyorum göbek bölgem acayıp sıkıntılı zayıflıyoruz güzelde vücudu forma sokmak lazım kollarımada bı cozum bulmam lazım :44: goguslerım küçülmezse dırek estetık yaptırıcam onlardan bıktım artık kucuk olsunlar ya ust bölgem katlı apartman gıbı

SES BİLGİSİ
1)ünsüz benzeşmesi(sertleşmesi) FıSTıKÇı ŞaHaP
arkadaşlar tanım her yerde karşımıza çıkıyor zaten o yüzden tanım vermeden hatırlatmak amacıyla örnek yazıyorum
ocak-cı=ocakÇı
unut-gan=unutKan
#rakamlara geitirilen eklerinde sertleşme kuralına uyması gerekir.
19232'te
#ünsüz sertleşmesi kelimenin kökünde değil ekinde meydana gelen ses olayıdır.
#üçgen,dörtgen,çokgen gibi bazı terimler de ünsüz benzeşmesine aykırıdır.
#bağlaç olan -de,-da benzeşme kuralına uymaz.
Hiç te böyle olacağını düşünmemişdim.( bağlaç olan -de,-da sertleşerek cümlede -te,-ta halini almış. böylece yazım yanlışı meydana gelmiştir.
2)ünsüz değişmesi (yumuşaması): P,Ç,T,K=B,C,D,G
dolap-a=dolaBa
gerçek-e=gerçeĞe
#tek heceli kelimelerde yumuşama düzensizdir.
at-ı
ip-i
çöp-ü
çok-u=çoğu***
#özel isimlerde yazılı ifade de yumuşama olmazken, sözlü ifade de yumuşama olur.
mehmet'e mehmed'e gibi
#yabancı kökenli sözcüklerin birçoğu yumuşama kuralına aykırıdır.
hukuk-u
tazyik-i
millet-e
3) ünlü düşmesi( hece düşmesi)
#ünlüyle başlayan ek alan kelimenin orta hecesindeki ünlü düşebilir.
akıl-aklı
boyun-boynu
#-ık,-ıl ve -ım yapım eklerinin geldiği bazı kelimeler de ünlü düşmesi görülebilir.
devir-ik= devrik
savur-ul-mak=savrulmak
kavuç-ak=kavşak
#-la,-le-,-ar,-er eklerinin geldiği bazı kelimelerde...
yumurta-la-mak=yumurtlamak
#bazı bileşik kelimelerde...
pazar-ertesi=pazartesi
4)ünsüz düşmesi= pekiştirme harflerini alırsa
küçük-cük=küçücük
5) ünlü türemesi: genç-cik= gencecik
6) ünlü daralması: şimdiki zaman eki ( -yor) dan önceki a e seslerini daraltarak olur.
oyna-yorynuyor
#-yor ekinin öncesindeki -i,-ı,-u,-ü sesleri için her zaman daralmadır diyemeyiz. daralma fiil kök ve gövdesinde olur.
örn: gez-i-yor bizim gezemek diye bir fiilimiz yok.
#-de ve-ye kökleri diğerlerinde ayrıözellik gösterip sadece şimdiki zaman eki -yor ile değil -ecek,-acak ,istek kipleri ve fiilimsileri alırkende daralır.
de-erek= diyerek
ye- ecek= yiyecek
de-e-sin= diyesin ( istek kipi)
#''anlaşılamIyan'' -yor ekinin olmadığı bir yerde daralma meydana gelmeyeceğinden bu kelime yazım yanlışıdır.
anlaşılamAyan olması gerekir.
# iki sözcük arasında noktalama işareti varsa ulamadan söz edilemez.
kelimenin fiil mi isim mi olduğunu nasıl anlarız?
mek,mak ekini alıyorsa fiildir almıyorsa isimdir
gez (mek) fiil
genç= isim

Canım bana Salondaki hoca havluyla gerdirme egzersizleri önermişti kolların sıkılaşması için
Netten baktım bulabilirmiyim diye ama tarif edeyim istersen

Havluyu ikiye katlayıp ellerini yukarı doğru uzatıp bir sağ tarafa bir sol tarafa çekiyorsun ama diğer elinle direniyorsun
Her iki tarafa 10 kere yapıyorsun ilk başlarda aynı hareketi sonra geriye doğru yaylandırıyorsun kollarını havlu yine gergin vaziyetteyken.
Sonra havluyu normal boydayken bir elin havada diğer elin sırtındayken tutuyorsun ( keselenir gibi yani ) hareketleri yavaş ve yine direnerek bir aşağı bir yukarı indiriyorsun her iki kolada yine 10 kere uyguluyorsun aynı hareketi ve her hareketten sonra yine ellerin havadayken yaylanma hareketini yapıyorsun 10 kere

Hoca bu hareketi her gün düzenli olarak 1 ay yaparsan kollarında çok büyük fark göreceksin dedi ama tabi ben ihmal ettim o ayrı :26:
Bak sana söyleyince bende kendime hatırlatmış oldum bari yarın onada başlıyayım kol altlarını özellikle toplayan bir egzersizmiş bu ve zayıfladıkça sarkmaları önlüyormuş

Umarım anlaşılır bir şekilde tarif edebilmişimdir

tskler cnmcım dılbılgısınde tek sevdıgıım ve tek yapabıldıgım konu dıyebılırımm:26:

anlatabıldın cnm uygulamalı yaptım okurken cok tsk ederım benm ıcın cok yararlı oldu salonda aletler var ama sankı hıc fayda etmıyor gıbı :44: kız benm kollarım bacaklarımn alt kısmı kadar mıs gıbı geliyor nefret edıyorum ust kısmımdan zaten sarkıktı kılo verdıkce ıyıce sarktı tabı bıde selulıtlendı anam dertler zayıflamakla bıtmıyorkı bayan olmak ne zormuş selulıt ıcınde her dus aldığımda yosun sabunuyla sabunlayıp masaj yapıyorum bır aydır bakalım faydası varmı yokmu cozemedım henüz porsumuş balon gıbı hıssedıyorum suan kendımı

tskler cnmcım dılbılgısınde tek sevdıgıım ve tek yapabıldıgım konu dıyebılırımm:26:
maşallah cnaım benim ama bunu bi daha söyleme ben neye öyle dediysem bozuldum :))) inş.. her zamanm full çekersin bizde tabi ya bende oldum olsası anlayıp öğrenemedim şunları yaaa hiç sevmem şu ses olaylarını ama ^# yanında bu işaret olanları yine de oku cnm kitapta baloncuk içindeki önemli notlardı kaçırma ihtimelin kalmasın :)

elmam sekerım bısey sorucam bu salama cayları sen ne kadar demlıyorsun :44:

canjımmm etkili bitki çayı demleme yöntemi sıcak suyun içerisine bitkiyi atıp su ılıyana kadar beklemek

yok kız ne ful cekmesı dıger konulara gore daha ıı sadece aman bozlmasın kendı kendıme nazar degdırırm ınss cnm ya hepımız ful yaparız okudum cnm notlarımın arasındada aldım hemencecik saol cnm benım hep kararsız kalıyorum demlerken

emeğine sağlık canım çok güzel bilgiler veriyosun

iyi uykulae kızlarr
bakıyorumda enerjimiz düşmüş.:44:.hızlı koştuk tez yorulduk.

eeee tatlı yemeyince elimiz dilimiz işlemez oldu sanırım 1 günde 20 sayfa atmamızın sırrıda çözüldü..TATLII:36

yedik kadayıfları yedik yedik çenemize vurdu demek ..neyse biz yemeyelimde varsın az sohbet edelim.

herşey zayıflamak uğruna nede olsa:

İnşallah faydasını görürüz hepimiz

Anam kızlar yaa bu gece nedense ayakta uyuyorum artık bünye dayanamıyor herhalde sabahta küçük cadı uyutmadı zaten anne kalk bana meyveli çay yap diye diye
Ben ufaktan kaçayım da kıza hazırlıyayım yiyeceklerini sonra hemen yatarım

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar

al bende okadar cnm ama totosumu kaldırıp spor salonuna doğru yol almam lazım

hg cnm kılo alman kotu olmuş ama tekrardan verırsın sağlığın ıyı olduktan sonra gerısı bos
hb umarım verebilirim
hoş geldin canım benim nerelerdeydşn sen öyleeee özlettin kendiniiiii bi daha bırakma bizi :) üzülme verirsin inş. en kısa zamanda
bugün benim yerime de yapacaksın cnm unutma emi :)
ben de özledim sizi
bak dayanamayıp geldim
bir daha gitmiycem

hb sen de hoşgelmişsin
ben de 24 yaşındayım 1 yaşında çok çok yaramaz bir oğlum var
tanıştığımıza memnun oldum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bu sabah resmen 9a doğru yataktan fırladım
Eşim işe gittikten sonra büyük kız bir ses duymuş ve kafayı bir kaldırmış ki şakır şakır yağmur yağıyor :26: Bunda üzülecek ne var demeyin Dün akşam üzere serdiğim çamaşırları sahurda toplamaya üşenen ben küçük kızım anne koşşşşşş yağmur yağıyor demesiyle yataktan bir fırlardım tam fırladım
Anam nasılda bardaktan boşalırcasına yağdıysa 2 dakika içinde bütün çamaşırlar kurumuşken resmen şırp ıslak olmuşlar
Birde yağmurdan kaçarken korkudan kuşun tekide benim pijama altının üzerine sıçmışmı anam öyle böyle değil
Balkonum sürgü camlı ve tabi kız çamaşırları toplamaya başlayana kadar ( 2 - 3 dakika içinde zaten fark etmiş ) balkonun içinde serili olan halı bile şırp ıslak olmuş :26:

Hadi çamaşırları birazdan yine makineye atarım ama o halıyı ben nasıl kaldıracağım kuruması için nasıl balkonun pervazına atacağım onu bilmiyorum genelde çünkü eşimin işidir oda daha doğrusu balkonum şark köşeli falan ya o köşeyi kaldırıp altından halıyı almak çok zor :26:
Üstelik nasıl bir şeydir yağmur suyuda çok ağır kokuyor yaa :44: şaşırdım kaldım ilk kez böyle birşeye rast geldim :26:

Tabi o saatten sonra uyku falan hak getire
Bİrazdan işlere girişeyim bende bari en azından erken biter işim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…