bende haftaya kadar 80 olmak istiyodum ama gitmiyo 85den sonra kilolarım çok yavaş gidiyo bende şok diyet yapmaya karar verdim önerisi olan varmı. nasıl bi diyet yapabilirim
elimphia vermiş bi tane ama baget dediği tavuk değilmi ben etten nefret edrim yardım kızlar lütfenn
gunaydın arkadaslar
başlangıc:89
geçen hafta:83,00
bugunki:82,10
hedef:75 sanırım
herkeze basarılar kılo verenlerıde tebrık edıyorum...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskutlarım çok doğru bir düşünce her alışverişe gittiğimde aklıma gelecek bu sözler kaydirigubbakcemile5kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
alan arkaşlar ah siz varya nese valla bi ceza düşünmeliki daha caydırcı olsun ama kızlar lütfeeen ama lütfen devam etmeyin bi yolda.benm canım kaç gündür pişmaniye istiyodu dün markette 4 defa aldım ve bıraktım sonunda aklıma burası geldi bi nevi söz veriyoruz birbirimize almadım sonuçda ve çıktım marketten kızlar karar verdik ve bi yola çıktık azmı canımız yandı bu kilolardan hadi vercez bunları ve bizde başarı hikayemizi yazıcaz.
kilo verdikten sonraki halinizlemi daha mutlusunuz yemek yerkenki 5 dklık hazlarlamı hep diyorum anlık mutluluklar için kalıcı mutluluklardan vazgeçmeyelim
başlangıc:94
geçen haftaki :83
bu hafta :82.200
hedef :70
kızlar yemekhaneye bir indim aman allahım o ne menü öyle..diyette değilken böyle yemekler çıkmıyordu valla..:))bademli pilavlar..ekmekli köfteler..cevizli kadayıf falan..hemen transit geçip diyet menüden yağsız mercimek çorba,pirinç lapası ve ton balıklı salata aldım..1 ince dilim kepek ekmeğiyle yedim..
13.30 da burdayım şimdi sigaraya gidiyorum kızlar..
afiyet olsun canımm bende salatamı yiyorum kendime ödül verdim bugün salatama ton balığı koydum yağını iyice süzdümlmaz:1 dilimde tuzsuz ekmeğim var ohh daha ne olsun ara öğünde karpuz yicemkaydirigubbakcemile2
yaĞmurgÖzlÜtebrİk ederİm senİ 4,5 fazla veren yoktur sanırım bİrİncİ sensİn bence
bu gazla bu hafta da gider birüsürü kilo canım...sana da afiyet olsun..yemeğini yanında mı getiriyorsun işyerine?
bu arada ben 8. takıma girdim canım daha doğrusu deneme süresindeyim:)
teşekkürleropuyorumnanaktan
sen de vermişsin canım..biz de snei tebrik ediyrum..haftaya hepimiz aynen devam..
evet canım krizden önce maaş+yemek yol paramız vardı dışardan söylüyorduk yemeği ama şimdi yol yemek parası yok:çok üzgünüm:ve bu semt biraz pahalı canım bende evden getiriyorum müdür ve patronlarım da dahil herkes evden getiriyorkaydirigubbakcemile3düşün işte nasıl bir kriz başkanımıza kalsa teğet geçmiş yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım ben bayadır ugrasıyorum..80 altını gordugum zaman o zaman dıyecegım zayıflıyorum dıye..:lepi:
slmmmmmm
bu güzel cuma günüde güzel şeyler görürüm umarım diyerek açtım bilgisayarı Allahtan yağmurgözlümün kilo bildirimini gördüm de aylin ve selma arda kaynadı.. canım çok güzel vermişsin listenin aylardır gördüğü,göreceği en büyük şampiyonsun valla bravooooo tam gaz devam!:lepi::hooray:
aylin ve selma ne diyim ben size canlarım bi ileri 3 geri gidiyorsunuz valla haftaya en az 1 kg gitmezse silcem valla listeden yada daha kötü bir ceza düşünmeliyim..CADIARZU oklava falan az geliyor anlaşılan..
bebegcim nerdesinnnnn?
ben sanırım yarım kilocuk verdim ayni dijital olmayan halamın tartısı öyle dedi bende inanmak istedim,akşam merkeze inince tartılırım tekrar..
hadi ama bu kadar kişimiyizzzz??
bu arada kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ederim hedefffee gidiyoruzzzz
diyette olduğun için daha iyi bence canım..sorma bu kriz hepimizi ne tğet geçecek tam alnımızdann vurdu geçt:)neyse girmeyelim o konulara..
ben eski işimde satış yapıyordum sürekli dışarda yemek yiyordum insan haftada 3 gün iskender yer mi ben yiyordum valla pizzalar,pideler..o nednele 1 yılda 12 kg almıştım..şimdiki işyerimde yemekhane var bizim..ayrıca bir diyet menüsü de var hergün o menüden bir çorba bir haşlama makarna ya da pirinç ve bir ana ymeek oluyor..hepsi yağsız ve tuzsuz..bazen normal menüden et yemeği de alabiliyorum..o yönden şanslıyım..öğle yemeğini ana öğün yaptım ben akşamları pek bişey yemiyorum daha doğrusu eve gelip spor ya da yürüyüş yapınca pek vaktim kalmayacağından karpuzla falan geçiştircem..
teşekkürler canım sizlerin sayesinde oldu bu kaydirigubbakcemile5kilo vermeyen hatta alan arakadaşlarımda inş:Saruboceq: en kısa zamanda toparlanacaklar:mymeka:hadi kızlarr moral bozmak yok devam:lepi:kaydirigubbakcemile2slmmmmmm
bu güzel cuma günüde güzel şeyler görürüm umarım diyerek açtım bilgisayarı Allahtan yağmurgözlümün kilo bildirimini gördüm de aylin ve selma arda kaynadı.. canım çok güzel vermişsin listenin aylardır gördüğü,göreceği en büyük şampiyonsun valla bravooooo tam gaz devam!:lepi::hooray:
aylin ve selma ne diyim ben size canlarım bi ileri 3 geri gidiyorsunuz valla haftaya en az 1 kg gitmezse silcem valla listeden yada daha kötü bir ceza düşünmeliyim..CADIARZU oklava falan az geliyor anlaşılan..
bebegcim nerdesinnnnn?
ben sanırım yarım kilocuk verdim ayni dijital olmayan halamın tartısı öyle dedi bende inanmak istedim,akşam merkeze inince tartılırım tekrar..
hadi ama bu kadar kişimiyizzzz??
bu arada kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ederim hedefffee gidiyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?