80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende haftaya kadar 80 olmak istiyodum ama gitmiyo 85den sonra kilolarım çok yavaş gidiyo bende şok diyet yapmaya karar verdim önerisi olan varmı. nasıl bi diyet yapabilirim
elimphia vermiş bi tane ama baget dediği tavuk değilmi ben etten nefret edrim yardım kızlar lütfenn

gunaydın arkadaslar

başlangıc:89
geçen hafta:83,00
bugunki:82,10
hedef:75 sanırım

herkeze basarılar kılo verenlerıde tebrık edıyorum...

evet canım tavuk ama ben onları tiftikleyip salatanın içine atıyordum güzle oluyordu..gerçi ben yiyebiliyorum tavuk etini..pirinç lapasını denesen iki gün..

kızlar yemekhaneye bir indim aman allahım o ne menü öyle..diyette değilken böyle yemekler çıkmıyordu valla..:))bademli pilavlar..ekmekli köfteler..cevizli kadayıf falan..hemen transit geçip diyet menüden yağsız mercimek çorba,pirinç lapası ve ton balıklı salata aldım..1 ince dilim kepek ekmeğiyle yedim..
13.30 da burdayım şimdi sigaraya gidiyorum kızlar..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskutlarım çok doğru bir düşünce her alışverişe gittiğimde aklıma gelecek bu sözler kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun canımm bende salatamı yiyorum kendime ödül verdim bugün salatama ton balığı koydum yağını iyice süzdüm lmaz:1 dilimde tuzsuz ekmeğim var ohh daha ne olsun ara öğünde karpuz yicemkaydirigubbakcemile2

hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm dün akşam valla depresyonun eşiğindeyim..ama depresyona girince aklıma gelen ilk şey yemek oluyor...bu nasıl iş anlamadım ya...
hayatımda çok ciddi 1 kez diyet yaptım ve 59 kg ma düştüm.şimdi neden yapamıyorum ya...kendimi güdülüyorum ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum..lütfen yardım edin....

bu gazla bu hafta da gider birüsürü kilo canım...sana da afiyet olsun..yemeğini yanında mı getiriyorsun işyerine?
bu arada ben 8. takıma girdim canım daha doğrusu deneme süresindeyim:)

canım önemli olan moralini bozmamak...tamam olabilir kilo almış olabilirsin ama önemli olan bundna sonra yapacakların...bu bir kısırdöngü sonuçta depresyon kilo aldırır kilo depresyona sokar..bu kısırdöngüden de kendini yine ancak sen çıkarabilirsin...bak ben de 84 kiloyla gelin oldum..biçok insna için rezalet bir durum..hoş modeli iyi seçtim gelinlik çamaşırı şu bu derken o kadar olduğuma kimse inanmadı ama ben gerçeği biliyordum...buna sıkılıp depresyona girmektense bişiler yapmaya karar verdim ve bu pazartesi başladım dağçileği....daha yeni yani..yolumuz uzun..birlite başarabiliriz..önce yapacağına karar ver...biz burdayız..burdan kopma yeter..

bu gazla bu hafta da gider birüsürü kilo canım...sana da afiyet olsun..yemeğini yanında mı getiriyorsun işyerine?
bu arada ben 8. takıma girdim canım daha doğrusu deneme süresindeyim:)

evet canım krizden önce maaş+yemek yol paramız vardı dışardan söylüyorduk yemeği ama şimdi yol yemek parası yok:çok üzgünüm:ve bu semt biraz pahalı canım bende evden getiriyorum müdür ve patronlarım da dahil herkes evden getiriyorkaydirigubbakcemile3düşün işte nasıl bir kriz başkanımıza kalsa teğet geçmiş yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

diyette olduğun için daha iyi bence canım..sorma bu kriz hepimizi ne tğet geçecek tam alnımızdann vurdu geçt:)neyse girmeyelim o konulara..
ben eski işimde satış yapıyordum sürekli dışarda yemek yiyordum insan haftada 3 gün iskender yer mi ben yiyordum valla pizzalar,pideler..o nednele 1 yılda 12 kg almıştım..şimdiki işyerimde yemekhane var bizim..ayrıca bir diyet menüsü de var hergün o menüden bir çorba bir haşlama makarna ya da pirinç ve bir ana ymeek oluyor..hepsi yağsız ve tuzsuz..bazen normal menüden et yemeği de alabiliyorum..o yönden şanslıyım..öğle yemeğini ana öğün yaptım ben akşamları pek bişey yemiyorum daha doğrusu eve gelip spor ya da yürüyüş yapınca pek vaktim kalmayacağından karpuzla falan geçiştircem..

saol canım ben bayadır ugrasıyorum..80 altını gordugum zaman o zaman dıyecegım zayıflıyorum dıye..:lepi:

benim işyerindne sizin çizelgelerinizi göremiyorum canım kaçtan düştün 80 e? ama bildiğim kadarıyla vücut belli bir kiloya geldi mi dururmuş..bir tanıdığımız çok kiloluydu iyi kilo verdi ama sonra birden durdu bir gram bile veremedi ama düşünsene diyet devam 6 ay bir gr bile veremiyorsun..valla ben dayanamazdım ama o yılmadı devam etti..sonra ne oldu dersin birden haftada 2-3 kilo hatta bazı haftalar 4 kg falan vermeye başladı...o aylardır veremediğini bir iki ayda verdi valla..
o nedenle devam..yılmak yok elbet vücut belli biyerde pes edecek ve bırakacak kendini..

slmmmmmm
bu güzel cuma günüde güzel şeyler görürüm umarım diyerek açtım bilgisayarı Allahtan yağmurgözlümün kilo bildirimini gördüm de aylin ve selma arda kaynadı.. canım çok güzel vermişsin listenin aylardır gördüğü,göreceği en büyük şampiyonsun valla bravooooo tam gaz devam!:lepi::hooray:
aylin ve selma ne diyim ben size canlarım bi ileri 3 geri gidiyorsunuz valla haftaya en az 1 kg gitmezse silcem valla listeden yada daha kötü bir ceza düşünmeliyim..CADIARZU oklava falan az geliyor anlaşılan..
bebegcim nerdesinnnnn?
ben sanırım yarım kilocuk verdim ayni dijital olmayan halamın tartısı öyle dedi bende inanmak istedim,akşam merkeze inince tartılırım tekrar..
hadi ama bu kadar kişimiyizzzz??
bu arada kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ederim hedefffee gidiyoruzzzz

malesef ablaaa, ama kendime geldim yemicemmmmmmmm
2000gr vermeye calisicam.....
insallah

simdilik yediklerim

sabah: 1 dilim siyah ekmek, arasina peynir
öglen: 2 kücücük tavuk schnitzel, salata, 2 isirik siyah ekmek, 1 kk peynir
aksam: bilmiyorum

ne güzel çok şanslısın canım diyet menü olması süperkaydirigubbakcemile5bu senin kilo vermeni kolaylaştırıcak kim tutar bizi hihoyyyt

teşekkürler canım sizlerin sayesinde oldu bu kaydirigubbakcemile5kilo vermeyen hatta alan arakadaşlarımda inş:Saruboceq: en kısa zamanda toparlanacaklar:mymeka:hadi kızlarr moral bozmak yok devam:lepi:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…