bende aslanım hemde tipik:26::26:
kızlarrrrrr bugün adet oldum sabahh ama dünden berii karnımmmm davul gibi şişliği birtürlüü gitmiyoorr neden olabilirr???????
devlette endokrinoloji var mı yahu ?Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hesapta bugün eşimle dışarı cıkacaktık ama nedense eşimin felaket başı ağrıyor
Biraz evvel beni bir okusana dedi ve bildiğim bütün duaları okudumAnam adamcağız nazaramı geldi nedir esnemekten gözümden yaş geldi adamı okurken :26:
Bakalım inşallah bir saate kadar geçerde bizde rahat rahat çıkarız
Bu sene bayramın birinci günü evlilik yıldönümümüzdolu dolu 14 sene bitiyor
Seneler ne çabuk geçiyor gerçekten anlamadım desem yeridir
Yeni evliyken ay günler geçmez diyordum ( annemler gittikten sonra bir sene nasıl geçer diye ağlıyordum)
Eşimde okadar çabuk geçecek ki bir bakmışsın 10 sene bitmiş bile diyordugerçektende öyle oldu
Zaten öyle olmasaydı çekilmezdi herhaldeşaka şaka
Eşime dün diyorum bana bak o alacağın telefon evlilik yıldönümü hediyesi olarak sayılmıyor ona göre diyenasıl gülüyor anaaaa hatun cimriyken acık göz oldu bir anda diye
Şimdiye kadar hiç bir evlilik yıldönümünde bana çiçek almamıştıhakkınıda yemiyeyim hediyesizde geçmemişti özel günleri ama işte inat çiçek yok dün nasıl olduysa ağzından ulen o gün sana bir koçan ( evet yanlış okumadınız koçan dedi ) çiçek alıpta sana hediye etmeyen ne olsun dedi
Kızım nasıl dalga geçiyor baba o koçan değil demet oluyor diye ( aslında biliyor da sırf muzurluk olsun diye koçan diyor)
Dedim sakın bayramda çiçekler pahalı sonra alayım deme yemin ederim her gittiğimiz evde seni rezil ederim söz verdi almadı diyeçünkü huyumu bilir birşeyi söz verdiği an mutlaka o söz verdiği gün yapmasını isterim eğer yapamıyacaksada söz verme diye tembihlerim
Umarım başı bir an önce geçerde sokağa atarız kendimiziev içi çok daha sıcak üstelik sıkıldım kaç gündür evde :26:
Anladığım kadarıyla sen kayip topikçilerdensin
Bende senden sonra gelenlerden
Tekrar aramıza hoşgeldin o zamanİnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir bu sefer almamak üzere tabiki
Bende bayrama kadar bir kaç haftadır kendimi biraz nasata almıştımbakalım ben ne göreceğim bayram sonrası ilk tartı gününde Tartım ara ara kafayı yediğinden emin olamıyorum kilomdan o yüzden artı varmı yokmu bilmiyorum ama varsada artık bol bol sporla vereceğiz mecbur ucunda ölüm yok nasılsa
Bu arada benim adım banu33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında ( 30 ağustosta girecek ) iki cadının annesiyim
İstanbuldayım
Sende aramıza hoşgeldin
Maşallah 6 günde çok güzel bir sonuç benceinan totoşumuda yırtsam benden okadar gitmez o kısa sürede
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz de bizde buradaki fıstıklar gibi 7li haneleri hatta 6lı haneleri bile görürüz ...Aminnnn
Bencede kesinlikle ihmal etme ve git canım
Bende kaç gündür endokrinden randevu almaya uğraşıyorum ( ki mutlaka diyetisyenede yönlendirecektir beni)
Başarabilirsem bende önce tahlillerimi yeniletip sonrada gerekirse devlet hastanesinin diyetisyenine düzenli olarak gideceğimOlmadı bana yakın özel ve uygun bir diyetisyen var ona giderim ama endokrin yinede şart tahlillerim için
Dua edinde bende randevu almayı başarayım netten
çüşş kız o nasıl yeğen mişSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
İftardan geç geldik ama genel olarak iyi geçti
Tabi gitmeden daha öylende tekrar eşimle kapıştıktakmış yeğenimi istemiyorsun neden diye bende geçmişte yeğeninin bana ettiği hakaretleri unutamadığımı söyledim
Adamda balık hafızası var anasını satayımişine geleni hatırlar işine gelmeyeni hatırlamaz tabi o olayıda hatırlamıyorum diyince bir güzel patladım olayı anlattım ve edilen hakaretleride ( yeğeni eşim senin gibi kilo almış olsa ben kesin boşardım demişti bana hatta bu sadece hakaretlerinden en basit olanı )
Şimdi siz söyleyin Allah aşkına siz olsaydınız bu çocuğu eve alıp birde üzerine sabaha kadar hizmet edermiydiniz
Eşim tabi yine pişman oldu bana sataştığınayeminle hatırlayamadım bir an ama böyle bir durumda ben ille kalsın demem kararı sen ver nasıl istersen dedi
Tabi daha Telefonda barıştık ve ben ağladığımla stres attım sayılır
İftardada dikkat ettim eşim yeğeninin konuşmalarına çok daha dikkat etti hatta bir ara sofrada yine yok efendim siz nezamandır sağlıklı beslenmeye geçtiniz, işe yarıyormu bari, eee kola içtiniz ama falan diye başladı yine birşeyler söylemeye ve eşim ilk kez yeğenine çok sert bir şekilde oğlum sanane hesapmı vereceğiz sana işine baksana yemeğini ye diye kızdı
Hak etmişti ama koca karı gibi her lafın içindeneyseki bu gece diğer görümcemin çocuğu onlarda kalacakmış o yüzden hiç niyetlenemedi bile peşimize takılmaya
Yarın gecede eşimin kuzeni yatıya gelicek ve eşim tembihledi sakın yeğenime duyurmayın o gelmesin o gece dediçünkü yemekten sonra onlarda eşimin amcasına geleceklermiş onlar gelmeden kuzenide tembihlerim sakın söyleme bize geleceğini diye Bayramdan sonrada Allah rızası için ve eşimin hatırı için bir gece alırım ama eğer yine dangoz dangoz konuşursada eşimede dedim ağzıma ne geliyorsa söylerim İsterse bir daha yüzüme bile bakmasın
Canım gerçekten hepsi birbirinden güzelbayıldım ve tamda tahmin ettiğim gibi güzel bir kızmışsın
İnşallah bahtında yüzün kadar güzel olur ve her dileyin hayırlı olarak önüne gelir ....Aminnnnnnnnn
Anam yazdımda kayıp mı oldu yazı diye düşünürken daha sonraki sayfada gördüm
Hadi güle güle kullanİnşallah hep eksilere iner o çizelgen Aminnnnnn
Sende güle güle kullan canımİnşallah seninkide hep eksilere doğru iner ve bir an önce hepimiz son hedeflere ulaşırız Aminn
Canım o zaman tek çare eşini alıp karşına en tatlı ses tonuyla ona gerçekte neden bunu yapmak istediğini izah etmek
Bak yarın mübarek gece eminim eşin seni kırmaztamam dediğin gibi maddi acıdan masraf olucak belki ama hem gidip memleketini göreceksin enerji depolayacaksın hemde dönüşte kuzuyu annene bırakırsan bir müddette olsa hem kendine hemde eşine vakit ayırabileceksin Gerekirse çilve yap kız bak işte baş başa bıraz vakit geçiririz işte bende eskisi gibi süslenir püslenir sana süprizler yaparım falan diye
Annemin bir arkadaşı hep şey derdi bir ayıp ama sansürleyip anlatayım nasılsa anlarsınız
Bana evlenirken öğüt olarak söylemişti
Kadın dediğin gündüz evinin hanımı gecede eşinin geyşası ( o tabi türkçe argo olarak söylemişti) olmalı evliliğinin senelerce mutlu ve huzurlu gitmesi için demişti ki bence çok doğru çünkü erkekler ev hanımlığını bir yere kadar önemsiyorlar sonrası onlar için biraz daha önemli istedikleri kadar önemsiz deselerde
Hem sen gün içinde sporunu yaparsın güzel güzel akşam olduğunda da işin bitmiş olur ve eşine güzel güzel ama sağlıklı sofralar hazırlar süslenir püslenir karşılarsın adamıeminim eşin her gece hangi süpriz beni bekliyor diye koşa koşa gelir eve
Canım inşallah herşey gönlünce olurda eşin izin verirGerekirse bizleri bir iki saat ihmal et ama enişteye gereken alakayı göster masaj yap ne bileyim o istemeden kahve yap getir ortamı sen yarat sonra eşref saatinde sor en tatlı haline eminim hayır demez
Dont panikherşey inşallah istediğin gibi olur dediğin gibi sakın sırar etme bırak bir iki gün düşünsün eminim sonra kendiliğinden bilet alıp hadi git maden der yeterki üzerine gidipte işi inada bindirme
Politikacılar nasıl seçim öncesi vaatlerde bulunuyor sende amaça giden yolda Politikacı oliktidara gelincede salla gitsin diyeceğim ama olmaz enişteye ayıp
var cnm benmdevlette endokrinoloji var mı yahu ?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hesapta bugün eşimle dışarı cıkacaktık ama nedense eşimin felaket başı ağrıyor
Biraz evvel beni bir okusana dedi ve bildiğim bütün duaları okudumAnam adamcağız nazaramı geldi nedir esnemekten gözümden yaş geldi adamı okurken :26:
Bakalım inşallah bir saate kadar geçerde bizde rahat rahat çıkarız
Bu sene bayramın birinci günü evlilik yıldönümümüzdolu dolu 14 sene bitiyor
Seneler ne çabuk geçiyor gerçekten anlamadım desem yeridir
Yeni evliyken ay günler geçmez diyordum ( annemler gittikten sonra bir sene nasıl geçer diye ağlıyordum)
Eşimde okadar çabuk geçecek ki bir bakmışsın 10 sene bitmiş bile diyordugerçektende öyle oldu
Zaten öyle olmasaydı çekilmezdi herhaldeşaka şaka
Eşime dün diyorum bana bak o alacağın telefon evlilik yıldönümü hediyesi olarak sayılmıyor ona göre diyenasıl gülüyor anaaaa hatun cimriyken acık göz oldu bir anda diye
Şimdiye kadar hiç bir evlilik yıldönümünde bana çiçek almamıştıhakkınıda yemiyeyim hediyesizde geçmemişti özel günleri ama işte inat çiçek yok dün nasıl olduysa ağzından ulen o gün sana bir koçan ( evet yanlış okumadınız koçan dedi ) çiçek alıpta sana hediye etmeyen ne olsun dedi
Kızım nasıl dalga geçiyor baba o koçan değil demet oluyor diye ( aslında biliyor da sırf muzurluk olsun diye koçan diyor)
Dedim sakın bayramda çiçekler pahalı sonra alayım deme yemin ederim her gittiğimiz evde seni rezil ederim söz verdi almadı diyeçünkü huyumu bilir birşeyi söz verdiği an mutlaka o söz verdiği gün yapmasını isterim eğer yapamıyacaksada söz verme diye tembihlerim
Umarım başı bir an önce geçerde sokağa atarız kendimiziev içi çok daha sıcak üstelik sıkıldım kaç gündür evde :26:
Anladığım kadarıyla sen kayip topikçilerdensin
Bende senden sonra gelenlerden
Tekrar aramıza hoşgeldin o zamanİnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir bu sefer almamak üzere tabiki
Bende bayrama kadar bir kaç haftadır kendimi biraz nasata almıştımbakalım ben ne göreceğim bayram sonrası ilk tartı gününde Tartım ara ara kafayı yediğinden emin olamıyorum kilomdan o yüzden artı varmı yokmu bilmiyorum ama varsada artık bol bol sporla vereceğiz mecbur ucunda ölüm yok nasılsa
Bu arada benim adım banu33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında ( 30 ağustosta girecek ) iki cadının annesiyim
İstanbuldayım
Sende aramıza hoşgeldin
Maşallah 6 günde çok güzel bir sonuç benceinan totoşumuda yırtsam benden okadar gitmez o kısa sürede
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz de bizde buradaki fıstıklar gibi 7li haneleri hatta 6lı haneleri bile görürüz ...Aminnnn
Bencede kesinlikle ihmal etme ve git canım
Bende kaç gündür endokrinden randevu almaya uğraşıyorum ( ki mutlaka diyetisyenede yönlendirecektir beni)
Başarabilirsem bende önce tahlillerimi yeniletip sonrada gerekirse devlet hastanesinin diyetisyenine düzenli olarak gideceğimOlmadı bana yakın özel ve uygun bir diyetisyen var ona giderim ama endokrin yinede şart tahlillerim için
Dua edinde bende randevu almayı başarayım netten
merhaba tatlışlarım ya ben çok geç uynanan biriyim (1 2)
anca kahvaltı edeyrum :) oruçluyken daha iyi aslında ama malulen bırakmak zorunda kaldım tutamıyorum neyse saat 19:00 a kadan anca meyce yada azıcık tam buğdaylı büskütle geçiştirip öyle dewam ediyorum sizce bu sağlıklı mı yahu benim yaptığım
geçmş anca yaptım valla
maşşallah burası curcunaaa cıvıl cıvıl :))))
sağlıklı kilo vermeli günler inşallah :)))
aslında sağlıklı degıl cnm benm oruç tutamadığın zamanlarda duzenlı beslenmek sart bence tatlım ogun atlama ve ogunlerı gecıstırmemelısın
haklısın canım ama eylüle kadan atlıcam gibi baykuş gibi ayaktayım evdede canım sıkılıyor yahu gündüzleri
hımm mecburıyetın varsa cnm benm ona yapacak bısey yok:44: dışarı çıkıp dolaşsan ne bıleyım bı ugras falan bulsan kendıne sıkılmazsın belkı
biz yeni bir yere taşındık ve benim tanıdığım kimse yok anca pc tabi birde dersaneye beraber derslerle oyalanıyorum
anladım cnm ınss en yakın zamanda bı cevre edınırsın
helal olsun cnm benm Allaha emanetsinn
Allah yolunu açık etsin. Umarım çok iyi zaman geçirirsin. Hakkım helalolsun canim:)))
hepinizden allah razı olsun kızlarrr biz geldik yorucu ama keyifli bir yolculuktu sabahdan beri neti ayarlamya çalışıyorum bi gidip bi geliyorr sizleri ne kadar özledimmm aklım hep buradaydııııı sonunda geldim umarım gitmez daha prensesimm mersine geldikkkk allahım buranın havası d.bakırınkinin tam tersii ne nem böyle öldüm valla :))) neyse idare ediyoruz şimdi menümü de vereyim kızlar gelmişkenkız sen hamile misin?yanlış mı anladım
şekerim nereye gidiyosun?
hayırlı yolculuklar
2ayda 6 kılo verılebılır cnm, hosgeldin bu aradaKizlaaaar meraba ben yeniyim acil kilo vermeye baslamam lazim:) boy 166 kilo 82(ramazanda 3 4kilo aldim son halim bu) 2ay icinde 75 fln olabilirmiyim ki acaba? Ben orucluydum hep bugun adet oldum ve diyete basliyorum boll su ve biraz aclik dusunuyorum ekmek hic yokcanan karatayin onerilerine uyucam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?