80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

devlette endokrinoloji var mı yahu ?

merhaba tatlışlarım ya ben çok geç uynanan biriyim (1 2)
anca kahvaltı edeyrum :) oruçluyken daha iyi aslında ama malulen bırakmak zorunda kaldım tutamıyorum neyse saat 19:00 a kadan anca meyce yada azıcık tam buğdaylı büskütle geçiştirip öyle dewam ediyorum sizce bu sağlıklı mı yahu benim yaptığım

çüşş kız o nasıl yeğen miş
eşin kızmadımı o senin kilonla hatta vücudunla alakalı birşey söylediğinde
şaştım kaldım haa ne insanlar varrr

devlette endokrinoloji var mı yahu ?
var cnm benm

Allah bı 14 sene daha nasıp etsın ınss cnm benm , ıns geçerde gıdrsınız cnm , bende ılk çıkmıştım endokrolojı ve metabolızma uzmanına kan tahlılı yapıyor , ılac verıyor ve dıyetısyeene yolluyor ben daha hıc ılaclarını kullanmadım ama

aslında sağlıklı degıl cnm benm oruç tutamadığın zamanlarda duzenlı beslenmek sart bence tatlım ogun atlama ve ogunlerı gecıstırmemelısın

hımm mecburıyetın varsa cnm benm ona yapacak bısey yok:44: dışarı çıkıp dolaşsan ne bıleyım bı ugras falan bulsan kendıne sıkılmazsın belkı

biz yeni bir yere taşındık ve benim tanıdığım kimse yok anca pc tabi birde dersaneye beraber derslerle oyalanıyorum

kızlar iyi akşamlar yürüyüşümü yaptım geldim güzdün adet olduğumdan 1 tane çukulata kaçamağım oldu ve akşam sadece küçük porsiyon salatayla geçiriyorummm öptüüümm hepiniziii

helal olsun cnm benm Allaha emanetsinn

Allah yolunu açık etsin. Umarım çok iyi zaman geçirirsin. Hakkım helalolsun canim:)))

kız sen hamile misin?yanlış mı anladım

şekerim nereye gidiyosun?
hayırlı yolculuklar
hepinizden allah razı olsun kızlarrr biz geldik yorucu ama keyifli bir yolculuktu sabahdan beri neti ayarlamya çalışıyorum bi gidip bi geliyorr sizleri ne kadar özledimmm aklım hep buradaydııııı sonunda geldim umarım gitmez daha prensesimm mersine geldikkkk allahım buranın havası d.bakırınkinin tam tersii ne nem böyle öldüm valla :))) neyse idare ediyoruz şimdi menümü de vereyim kızlar gelmişken

sahur: 1 çörek
çay yolda olunca böyle oldu
iftar:
yarım kase çorba
1 yk yoğurt
1. yk amerikn salata
3yk kadar mantı
3yk kadar pilav
1 parça tavuk
ne yemişim be fakında olmadan :)

kızlar burda tartı var hergün kendimi kontrol edebileceğim gerçi evdekinden 1 kg fazla çıktı ev mi doğru bumu bilmiyorum :)
ve iyi haber spor salonu da var :))))

Kizlaaaar meraba ben yeniyim acil kilo vermeye baslamam lazim:) boy 166 kilo 82(ramazanda 3 4kilo aldim son halim bu) 2ay icinde 75 fln olabilirmiyim ki acaba? Ben orucluydum hep bugun adet oldum ve diyete basliyorum boll su ve biraz aclik dusunuyorum ekmek hic yok canan karatayin onerilerine uyucam bakalim

2ayda 6 kılo verılebılır cnm, hosgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…