slmmmmmm
bu güzel cuma günüde güzel şeyler görürüm umarım diyerek açtım bilgisayarı Allahtan yağmurgözlümün kilo bildirimini gördüm de aylin ve selma arda kaynadı.. canım çok güzel vermişsin listenin aylardır gördüğü,göreceği en büyük şampiyonsun valla bravooooo tam gaz devam!:lepi::hooray:
aylin ve selma ne diyim ben size canlarım bi ileri 3 geri gidiyorsunuz valla haftaya en az 1 kg gitmezse silcem valla listeden yada daha kötü bir ceza düşünmeliyim..CADIARZU oklava falan az geliyor anlaşılan..
bebegcim nerdesinnnnn?
ben sanırım yarım kilocuk verdim ayni dijital olmayan halamın tartısı öyle dedi bende inanmak istedim,akşam merkeze inince tartılırım tekrar..
hadi ama bu kadar kişimiyizzzz??
bu arada kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ederim hedefffee gidiyoruzzzz
evet canım krizden önce maaş+yemek yol paramız vardı dışardan söylüyorduk yemeği ama şimdi yol yemek parası yok:çok üzgünüm:ve bu semt biraz pahalı canım bende evden getiriyorum müdür ve patronlarım da dahil herkes evden getiriyorkaydirigubbakcemile3düşün işte nasıl bir kriz başkanımıza kalsa teğet geçmiş yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkürler inş böyle gider:Saruboceq:çok guzel kilo vermişsin tebrik ederim canım benim vereliniortak
teşekkürler inş böyle gider:Saruboceq:puyorumnanaktan
slmmmmmm
bu güzel cuma günüde güzel şeyler görürüm umarım diyerek açtım bilgisayarı Allahtan yağmurgözlümün kilo bildirimini gördüm de aylin ve selma arda kaynadı.. canım çok güzel vermişsin listenin aylardır gördüğü,göreceği en büyük şampiyonsun valla bravooooo tam gaz devam!:lepi::hooray:
aylin ve selma ne diyim ben size canlarım bi ileri 3 geri gidiyorsunuz valla haftaya en az 1 kg gitmezse silcem valla listeden yada daha kötü bir ceza düşünmeliyim..CADIARZU oklava falan az geliyor anlaşılan..
bebegcim nerdesinnnnn?
ben sanırım yarım kilocuk verdim ayni dijital olmayan halamın tartısı öyle dedi bende inanmak istedim,akşam merkeze inince tartılırım tekrar..
hadi ama bu kadar kişimiyizzzz??
bu arada kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ederim hedefffee gidiyoruzzzz
elimphia; eminm zaten kaçmak yapmadan döneceğine
yagmurgozlu ve sen kararlılıkla ilerliyorsunuz 8.takıma geçmişin orda rekabet daha fazla eminm kısa zamanda inceliceksin :)
herkes nereye uçtu??
kızlar ben yarın ve pazar günü şehirdışında eğitimde olacağım..bu benim için önemli bir sınav olacak aslında açık büfe,eğitim aralarında ikramlar,akşam içki vs..
şimdiden çantama yeşilçayımı ,eti form çubuğumu attım ...kesinlike kaçırmayacağım hepinize söz..yarın yazamam ama pazar günü yazabilirim..bilginiz olsun...
kızlar bu arada ben öğle pirinç lapası yemiştim ya acayip tok tutuyor..bu saattlerde midem kazınır ve ara öğün ihtiyacım doğardı..acayip şişim şu anda hiçbişey yiyemiyorum..
karpuz yiyorum buyur şekerim cokacimcoook
:))valla canım karpuza hiç hayır diyemem normalde ama hakketen acayip şişim neden bilmem işallah regl olmuyorumdur daha zamanı var gerçi ama yarın eğitim çıkışı yüzmeyi planlıyorum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?