80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben burdayım canım..:)

çok guzel kilo vermişsin tebrik ederim canım benim vereliniortak

bende yazayım yediklerim kahvaltı ikiiii dilim k ekmek br haşlanmış yumurta biraz kaşar

ara biiir domates biiir lt su biir yeşil çay

öglen bir kepce tavuk etiiyle pişiirdiin taza fasulye biiiiiiiir kepce domatesli makarna bir kase cacık

selam kızlar bende bildireyim kilomu
geçen hafta 83 ,,
bu hafta 83,500
giden yok
gelen 500gr
çok üzgünüm neredeyse 1 aydır bu kiloda takılıp kaldım şok diyet yapmam şart oldu artıkın ya

herkes nereye uçtu??
kızlar ben yarın ve pazar günü şehirdışında eğitimde olacağım..bu benim için önemli bir sınav olacak aslında açık büfe,eğitim aralarında ikramlar,akşam içki vs..
şimdiden çantama yeşilçayımı ,eti form çubuğumu attım ...kesinlike kaçırmayacağım hepinize söz..yarın yazamam ama pazar günü yazabilirim..bilginiz olsun...

bebeg tatilde istanbula gitmişti sanırım.

elimphia; eminm zaten kaçmak yapmadan döneceğine

yagmurgozlu ve sen kararlılıkla ilerliyorsunuz 8.takıma geçmişin orda rekabet daha fazla eminm kısa zamanda inceliceksin :)

elimphia; eminm zaten kaçmak yapmadan döneceğine

yagmurgozlu ve sen kararlılıkla ilerliyorsunuz 8.takıma geçmişin orda rekabet daha fazla eminm kısa zamanda inceliceksin :)

çok tşk ederim canım..takımları araştırmadan girdim valla selma sağolsun davet etti takımda boşyer var diye..Şimdilik deneme sürecindeyim bakalım alırlarsa..valla ben azimliyim işallah başarıcam...

kızlar bu arada ben öğle pirinç lapası yemiştim ya acayip tok tutuyor..bu saattlerde midem kazınır ve ara öğün ihtiyacım doğardı..acayip şişim şu anda hiçbişey yiyemiyorum..

geldim canım burdayım iyi yolculuklar canım başarılar diliyorumopuyorumnanaktan sendeki azmi gördüm canım dikkat et bile demiyorum çünki kaçamak yapmayacağını biliyorum isteyince başaramayacağımız şey yok mesela ben hala şaşıyorum kendime bugün şirkette 3 kişide anlaşmış gibi çubuk makarna getirmişler(çokk severim)karşımda yediler ve hiçç canım çekmedikaydirigubbakcemile3

:))valla canım karpuza hiç hayır diyemem normalde ama hakketen acayip şişim neden bilmem işallah regl olmuyorumdur daha zamanı var gerçi ama yarın eğitim çıkışı yüzmeyi planlıyorum çünkü...

inş canım :Saruboceq:herşey istediğin gibi olur hmmm kıss ben bide bu hafta regl dim yinede iyi vermişimzemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…