80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu akşam bende misafir var kızlar dün akşam tatlı yaptım..sakızlı muhallebi üstüne de meyve sosu...tatlıyı yaptım ve 3 cup a bölüştürdüm bana yok:)ben karpuz yiyeceğim..

iyi akşamlar kızlar iyi tatiller haftasonu yoğun olurum spor ve dip köşe temizlik beni bekliyorzemuszemusölsün mikroplar:roflol::roflol:

herkese iyi akşamlar ben de çıkıyorum birazdan...herkese bol iradeli bir haftasonu diliyorum pazar akşamı görüşmek üzere..

selam kızlar..çok üzgünüm..bilgisayara sadece tozunu alırken dokunuyorum inanın..her fırsatta söylüyorum yine söyliym..evde olmama rağmen yazın öyle bir telaşlı geçiyor ki günlerim..belki de beni listeden çıkarmışsınızdır..bir hafta sonra da eşimin memleketine gidiyoruz 3 hafta kalıcaz..o zamn hiç giremem...zaten bu aralar motivasyon sıfırrrr...anneme gidemedim bugün dolayısıyla tartılamadım da..yarın akşamüstü gidicem..o zaman tartılır sonucu yazarım..kilo almamışımdır inşallah..pasta masta..walla çok kaçamaklarım oldu bu aralar..

selamm kızlarrr

bende bayaĞı bır ıhmal ettım sızı ve dıyetımı ama telafı edeceĞımm...bu haftada kılomu yazım sonra 10 gÜn yokummm...haftaya bıldırım yapamayacamm..sonrada tatılden gelıncede full dıyetıme devam edeceĞımmm.... Zaten gÖrdÜĞÜm kadarı ıle herkes sÜreklı gırmıyo yada kopuĞuzz herkes tatıldew yaz gÜnlerı gezıyoss ıŞler yoĞunn ınŞ.

Ben sabıtımmm..aylıncımm eskıyı okuyamıyorum sanırım lısteyı sen yapıyorsun...

GeÇen hafta 82.1
bu hafta 82.1.
Verılen 0

merhaba kızlar
uzun zamandır görüşemedik sizinle ailemin yanındayım internet yoktu dunden beri nete giriyorum ama malum sohbet gezme gelen gıden derken cok da fazla nete gırme sansım olmadı bugun kilo bildirimi yapacaktık değil mi?
ben aynıyım burda kilo verme şansım yok gibi malum anne evınde olunca pek diyet yapılmıyor...
ama kilo veren ark lar var tebrik eidiyorum darısı basıma diyorum..

Buyrun efendim yeni listemiz hazırrr! Kızlar çok uyku sersemi yaptım listeyi yanlışlıklar olmuşsa düzeltirim sonra ,geçen haftayla bu haftayı harmanladım çoğu kişiyi sildim gelen olursa da ekleriz malüm yaz ayları kimse sallamıyor yoklama falan..
Ne tuhaf bi liste dimi yazmayan çok kişi var yada kilo veremeyen verenlerde süper vermiş (azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor valla ) tekrar tebrik ederim yağmurgözlü,elimphia ve zalimiyi süpersiniz kızlar haftaya da görürmüyüz böyle süper kilo bildirimlerini acep?
ben şimdi yatarrrrr,yarın görüşürüz..

teşekkürler bakalım bu hafta nasıl geçecekkaydirigubbakcemile5

günaydın topic bugün tatil evdeyim ama sabah erkenden kalktım semt parkında 90 dk tempolu yürüşümü yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim tuzsuz peynir
1 domates
şekersiz çay
sonrada temizliğe başlıcam malum çalıştığım için temizlik hafta sonuna kalıyor akşam üstüde komşuya bebiş ziyaretine gidicem inşş diyeti bozacak kaçamak yapmam:kedi:

selam kızlar elma sirkesi deneyeniniz varmı varsa yazarmısınız fayda gördüyseniz

günaydınnn handerya liste için çook teşekrler

sevilay ben kullandım hemde 3 aydan fazla sabah aç karnına 1 bardak ılık su biitatlı kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı ferzan elma sirkesi içtim bunu bazen öğle yemeklerinden sonrada içitim ama sabah ve akşam yatmadan önce kesinlikle içtim . sonuç mükemmeldi iştahım kesildi. yemek sonrası tatlı isteklerimi tamamiyle bitirid o olmasaydı diyette başlayamazdım. şimdide artık alıştım boğazımı tutmayı içmiyorum.ama kesinlikle tavsiye ederim o ilk günleri kolaylıkla atlattım bu sayede

ben geldim kızlar

yine kimse yok ama yeni gelen arkadaşlar olmuş paylaşımlar olmuş tek tek okudum

delix, sekoşum, senliyurt, hürsultan,

elimpia hepiniz hoşgeldiniz biraz sakin buldunuz topiğimizi ama herkes tatilde

tatilden buraya dönüyoruz 10 gün ara verip bir daha çıkıyoruz :)) ben bugün geldim 10 gün sonra bir daha çıkıcam galiba

fleks yeni yaşın hayırlı olsun

handerya sevdiğinle eşinle nice uzun aşk dolu yıllara canım

yağmurgözlü hala oldun sanırım yanıl hatırlamıyorsam bebişe allah sağlıklı sıhhatli ömür versin canım

lavita dönmüşsün ama tekrar tatile gitceksin galiba nişanda yaklaşıyormuş

bebeqcim sevgili rakibem istanbula gelmişsin hoşgeldin canım büyükçekmecedesindir herhalde bugün

ah baharnaz ŞenizŞenizŞeniz cok sevindiiiiiiiiiiiiiiim seni gördügüme nasılsın

sonuyok sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HANDERYA ELLERİNE SAGLIK CANIM ŞenizŞenizŞeniz

selma canım moralini bozma kafaya takma rahat bırakırsan kendini verirsin

çokbilmiş elma sirkesinde illaki bal şartmı yani işe yaraması için?

elimpia haftasonu eğitimin vardı galiba başarılar canım

eflatun sende tatile memlekete gidiyorsun canım ii tatiller

elay, serra, hiç girmemiş ceren sende istanbuldaymışsın canım herhalde gittin

aylin ellerine sağlık

handerya seninde ellerine sağlık canım ama bu hafta kilom beni şaşırttı
hayatımda ilk defa tatilde kilo vermişim 700 gr sositosositosositososito

Blmyorum ya cok evde canım sıkılıyor herhalde yemege verdım kendııııım stanbuldamısın yoksa tatıldemı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…