80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aleyküm selam cecoşum
oy oy ne ettin sen öyle,bir fırçada benden ye bakalım
banucum ben o yağ yakıcı şeylere çok karşıyım içme mümkünse,biz sporcu değiliz kendi çabamızla sadece hareketlerimizi arttırıyoruz.çok çok sakıncalı diye düşünüyorum canım:26:Allah korusun çok farklı şeylerde olabilirdi,hastanelerdede olabilirdindoktorun verdiği ilaçlar yeterli olur diğerlerini içme canımaman Allah korusun.ben farklı bir ilaç içmem gerektiğinde trafiğe asla çıkmıyorum,nolur nolmaz yollarda allah korusun:26:
aklım sende kalmasın kız aa

h. geldin canım :)) gel ben sana mis gibi fırında mantarlı makarna vereyim

aslm cnm hosgeldın. gel bızdede fesleğen soslu makarna var cnm benm

kızlar kendime elbise diktiriyorum model nasıl sizce ? Eki Görüntüle 781455

süpersibniz kızlarr topiğimin tok gözlü hatunları bizde makarna yaptık bu arada :)))), elbiseyi çok beğendim cnm güle güle giy inş.

Sorma ayşem yaaa pır pır cecoya döndüm
Ya ben o takviyeleri bana komşu ablamın beslenme uzamı arkadaşı tavsiye ettiği için kullanmaya başlamıştım ilk spor salonuna yazıldığımda ve hiç bu tip birşey yaşamamıştım ama herhalde diğer ilaçla birlikte ağır geldiler
Yok canım tüvbe kullanmam bir daha eşimde dedi diğer tedavin bitmeden vitamin dahi yok sana artık diye
Arabayla bile gitmeyeceğim minibüsle giderim eşim alır olur biter en azından bünye alışana kadar

cok gecmıs olsn cnm dıkkat et kendıne

aynen sana vitamin bile yokçok geçmiş olsun canım iyiki o halde birde spor yapmadın hazır gelmişim diyip
ayy aylardır bende sporsuz kaldımm:44:taşıncam diye sporada yazılamıyorum gerçi yazılsam nolcak perşembe günü kaçıyorum yine anamın yanına erdek'egelincede taşınma telaşı falan benim spor hangi bahara kaldı bilmiyorumkansızlığım yine had safhada ve 3 kutu kan ilacı verdi doktorum yanındada d vitamin ilacıinşallah kilo adırmazkan yapıcı yiyeceklerde yemeliymişim oy oyy bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin

İnşallah canım ama ben sana güveniyorum dikkat eder hasarsız geçirirsin o kan takviye süresini
Bende çarşamba sabahı sonunda dahiliye ye gidiceğim sabah erkenden baktım endokrinden randevu alamıyorum bende uyanıklık yaptım şimdi çarşamba hemden bütün hormonel tahlillerimi yaptırıp endokrine randevu alabilmek için acil yazısı isteyeceğim daha önce hasekide yapmıştı aynısını doktor ufak bir not yazdı işte acil zayıflaması lazım hastanın işte en yakın tarihde ilgilenirsiniz inşallah diye 3 hafta sonrasında olsa randevu almıştım millet 3 ay sonra ancak verirler derken

Sabah 8 buçuğa aldım eşim işe giderken bırakır beni dönüşte nasılsa minibüsle dönerim bakarsın endokrin anında ilgilenir yada tahlil sonuçlar artık ne zaman çıkıyorsa ona göre gider götürürüm

çok geçmiş olsun canım , enerji patlaması olmuş sende desene :)) modeli bende çok beğendim , dikecek olan terziyi çok övdüler ama bakım nasıl bişe çıkcak ortaya , bi olsun foto atarım topiğe
süpersibniz kızlarr topiğimin tok gözlü hatunları bizde makarna yaptık bu arada :)))), elbiseyi çok beğendim cnm güle güle giy inş.
bu gün makarna günü mü olmuş mu ne
teşekkür ederim şekerim , inş. resimdeki gibi bana da yakışır , malum az biraz tombik zayıflardanım

Son düzenleme:
Bugünü biraz toparlayacak olursak ;(19.08.2013)
11:40 1 bardak az tuzlu domates suyu , 2 bardak su
12:54 1 orta boy az tuzda haşlanmış patates, 3-4 parça kavun, 2.5 bardak su
14:30 1 bardak yeşil çay,1.5 bardak su
15:00 1/2 bardak az tuzlu domates suyu,1.5 bardak su
17:00 100gr yağsız az tuzlu buharda az haşlanmış taze fasulye, 1 bardak tuzsuz domates suyu, 3 bardak su
18:30 1 tabak fesleğen soslu makarna, 3-4 kasık yağsız yoğurt, 7-8 çatal az yağlı salata(marul,nane,havuc,sogan),1.5 bardak su
19:30 1 bardak karışık form çayı.1,5 bardak su
21:00 7-8 tane küçük parça kavun,1.5 bardak su

3lt su,30 dk yuruyuş

cecosum, çok geçmiş olsun...
Ben uzman bilir kişi vs değilim, bizim evdeki sporcuya sordum: spor yaparken nabzimiz hizlaniyor ya, CLA bu işe destek veriyormuş. Fakat CLA her bünyeye göre farklılık gösterirmis. Yani diirek nabiz ile ilgili bir takviye. Bizimkisi CLA kullanimina pek parlak bakmiyor. Sanırım çarpıntını destekleyen CLA. Carnitinin ise masum oldugunu söylüyor. Yağ yakmaya etkisi olduğunu söyler kendileri...Carnitin için profesyenel bir sporcu olmaya gerek yok kilo vermek için artı diyor. Tabiki oda bir uzman değil ben genede sana yanlış bir bilgi vemiş olmiyim. Vucundüen iyi taniyan sensin. Bende düzenli carnitin ve protin tozu kullanıyorum. Proteni tozu sayesinde yağdan verip kas kütlemi koruyabiliyorum. Ama genede kimseye tavsiye etmiyorum. Bu takviyeleri kullanmak insanın kendi kararıdır ve artısını vucutta gözlenmiyorsan devam edersin. Olumsuzluğun hissetiysen anında bırakamalısın.

Bende neler yedigimi yazayim;

ev yapimi elma sirkesi 2 büyük bardak su ile güne başlanır.

kahvaltı:
1adet sızma zeytin yağinda pişirilmiş yumurta. Büyük parça peynir. 2 parça hindi jambon. Yarım domates. 2 fincan şekersiz çay

ara:
türk kahvesi, yarım seftali

ögle yemeği
Bir tabak kiymali ispanak + büyük kase ev yapimi yoğurt

ara:
teflon tavada bir tatli kaşığı sızma zeytin yağ koyarak biber pişirdim. 1 adet domates 2 fincan şekersiz cay

akşam:
10 adet içinde un ekmek gibi bişesi olmayan, ızgara köfte, çoban satala, 1adet incir

yemek sonrasi 3 fincan yeşil çay
gece bana uzun
simdide sekersiz türk kahvesi içiyorum..

3 litre kadar su...

Ben feslegenli makarnamı 3ay sonra yiyeceğim :)))) sizlere afiyet olsun..yaramasın.

Son düzenleme:

aslında detoks olarak güzel vücudu temizler
ama bn 3 saatlik sporumu nereye sığdırazağiiim gııııız :)))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Güne yine erkenden start vermiş bulunuyorum
Şimdi bir yandan kahvaltımı edip bir yandanda sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok henüz

İnşallah bugün hepimiz için çok daha verimli olur canım

Canım sana ve evdeki sporcuya çok teşekkür ederim
Benimde tahminim CLAnın sebep olduğu yönündeydi CLAyıda bana tavsiye eden abi göbeğin en zor eriyen bölge olduğunu ve bu yüzden onu takviye olarak kullanmamı tavsiye etmişti ama işte ben saftirik doktorun ilaçlarını aldıktan sonra arayıpta danışmayı akıl edemedim
Bakalım bugün sırf yüzmeye gideceğim için hiç birşey kullanmıyacağım Perşembe Fitnesse giderkende sırf Carnitine yi içerek deniyeceğim eğer çarpıntım olmazsa kesin CLA suçlu
Dediğin gibi herkes vucudunu deneme yanılma yöntemiyle tamamen tanımaya çalışmalı eğer oda ağır gelirse artık mecbur hiç birşey kullanmayacağım

Sana daha evvel Almasedden bahsetmiştim belki hatırlarsan hani metabolizmayı hızlandırmak için 14 günlük bir kür yapıyorsun oda herhalde protein tozu gibi birşey :44: Bugün onu başlıyacağım inşallah
Nette baya bir araştırmıştım millet son hedefine kadar kullanıyor onu ama tavsiye edilen sadece kısa bir müddet ve bırakacağına yakın azaltarak bırakıyorsun ki bünyeyi kandırıp verdiğin kiloyu almamak için
Belki onun biraz faydası olur tabi kullanmadığım öğünlerde de sağlıklı beslenmeye devam

Bu arada eşim Faceden takip ettiğimiz group var ya onu incelemiş geçen gün benim faceden kız sende yapsana tükkan diyeti dedi dün dedim nüket öyle eridi zaten sende yap birşey işte seni böyle giyim konusunda üzgün görmek istemiyorum dedi yoksa asla kilonla bir derdim yok ama hem sağlığın hemde istediğini giyebilmen için biraz gayret et dedi
Bakalım henüz vakit var ona ama yaparsamda yapışırım sana

Son düzenleme:
ben siteye yeni üye oldum ve çok beğendim bu siteyi kızım üye yaptı beni , 176 by ,87.7 kg ,35 yaşında bir bayanım ve kilo verirken çok zorlanıyorum sürekli düşük tansiyonla ,baş dönmesi ,aşırı halsizlik ve uyku haliyle uğraşmak zorunda kalıyorum diet yaparken ,nasıl bir diet yapıcam bilemiyorum yoğun çalıştığım için diette yiyeceğim yiyecekleri hazırlamaya bile fırsat bulamıyorum inanın bana yardım edermisiniz bende sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum yarışmalara katılmak istiyorum ,nasıl yapıcam bilmiyorum lütfen yazın tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize kolaygelsin

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip son hedefimize ulaşırız ...Aminnnn
Maalesef bende zor kilo veren biriyim ve aynı düşük tansiyonda uğraşıyorum Çalıştığın için çok daha zor oluyordur tabi beslenme ama aramızda çalışan arkadaşlarda var onlar sana yardımcı olur
Benim aklıma gelen bir tek iş yerinde dışarda yiyorsanız ızgara, salata ve yoğurt yada ayran üçlüsü birde kahvaltı şart hem enerjik hissetmek için hemde metabolizmanın hızlanması için
Tabi bol bol su
Şimdiden gazan mübarek olsun daim olursun inşallahda birlikte hedeflerimize ulaşırız

slm canm sende bayagi kilo wermissin nasil werdin nekadarda werdin

slm canm sende bayagi kilo wermissin nasil werdin nekadarda werdin

Canım benim çok uzun sürdü kilo vermem; ilk 13 kiloyu 1.5 senede sporsuz ve ara ara kaçamak yaparak verdim sonraki 10 kiloyuda spor salonuna yazıldıktan sonra 3 - 4 ay içinde verdim
Son 2 - 3 aydırda maalesef duraklama yaşıyorum ama bugün yine Spor salona başlıyorum ( yüzmeyle ) Ramazan ve öncesinde Tatilim yüzünden dondurmak zorunda kalmıştım

hmm buarda bende alamsed kullandim ama ayni kiloyu geri aldim.bilmiyorum korkuyorum artik sen kullan eger werirsen bende alcam.sen almanyadami yasiyosun.

YOk canım doğma büyüme almanyalıyım hatta Alman vatandaşıyım fakat 14 sene evvel İstanbula evlendim Annemler hala orada ama onlarda 1 ay sonra temelli dönecekler
Tabi gidip geliyoruz hala onlarda pasaportlarını öldürmeyecekler

Valla bizim almanyada bir tanıdık onu metabolizmayı hızlandırmak için bir müddett kullanmış sonrada çok dikkatli beslenerek ve sporla müthiş kilo vermiş Kız bir ara 120lerdeydi benim gibi ve şu anda 60 kilo falanmış tabi sporda yaptığından okadar bile göstermiyormuş. Ben daha tam son hedefine ulaşmadan görmüştümde ağzım açık kalmıştı

O yüzden bende denemek istedim ve bayada inceledim bırakırken tıpkı bebekleri yemeğe alıştırır gibi yavaş yavaş geçmek gerekiyormuş normal yemeğe ( tabi az ve sağlıklı ) yoksa geri alırsınız verdiğinizi diyor
Deneyip göreceğiz olmadı artık giden para olucak

beni mutlu ettin inşallah bugün başladım bakalım ,buda bi kardeşimin yazısını okudum maden suyunun içine limon sıkıp içiyormuş ,çok faydasını gördüm yazmış günde dört beş şişe içiyormuş herbirinede çeyrek limon sıkıyormuş fakat tansiyon sorunum olduğu için ben günde iki şişe içicem bakalım ne olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…