- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bu beğeniler nerden diyodum ki cecoş gelmiş :)) h.gelmiş
aleyküm selam cecoşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Spor Salonuna gidipte spor yapamadan dönen tek şanssız bedevi ben miyim acaba
Evden çıkmadan evvel her zamanki gibi CLA ve L-carnitinimi içtim. Bir kaç saat öncede doktorun yazdığı ilaçımı ( normalde 9 yada 10 gibi içiyordum)
Daha yolda felaket bir kalp çarpıntısı başladı :26: zor gittim acıkcası tabi ordan eşimi arayıp durumu izah edince temiz bir fırça yedimsenmisin hepsini peş peşe içen doktorun verdiği zaten enerji veriyor birde diğerlerini içmek ne oluyor delirdinmi sen diye
Dedim belkide sıcaktan yada kan şekerindendir ve Salonun kantininde bir çay içtim birde başlayan mide bulantımı bastırsın diye çıbık kraker yedim ama yok banamısın demedi.
Tabi o kalp çarpıntısıyla spor yapmam imkansız olunca ( birde sporla karp atışlarını dahada yükseltirsem Allah korusun kalpten giderim diye korktum :26: )
Neticede eşim şirketten erken çıkıp metroyla geldi beni almaya ( araba kullancak halim yoktu ) ve eve gidene kadar yine temiz fırça yedim
Meğer içtiğim ilaç stres yaptığım an tekrar etki gösteriyormuş ( trafikte yoğunluk olunca baya bir kastım kendimi sinirden) üzerne birde diğer enerji veren şeyleri içince elim ayağım titremesi gayet normalmiş yani
Neyse eşimle sonunda anlaşmaya vardıko arabayla işe gitmeye devam edicek bende minibüsle gidiceğim spor salonuna hem stres olmayacağım ilaçta devreye girip kalp çarpıntısı yapmayacak akşamda eşim iş çıkışı beni alıcak
Bİrde eşim bir kaç gün ilaça iyice bünyen alışana kadar sadece yüzmeye git diyor en azından bir iki günsonra ufak ufak başlarsın spora diyor galiba öyle yapacağım yoksa bu çarpıntı çekilecek şey değil
Spor özürlü ceco
Canım bence çok hoş bir model
İnşallah dikecek olan kişide aynı modeli çıkarıp istediğin gibi yaparŞimdiden güle güle kullan diyelim
h. geldin canım :)) gel ben sana mis gibi fırında mantarlı makarna vereyim
aslm cnm hosgeldın. gel bızdede fesleğen soslu makarna var cnm benm
kızlar kendime elbise diktiriyorum model nasıl sizce ? Eki Görüntüle 781455
aleyküm selam cecoşum
oy oy ne ettin sen öyle,bir fırçada benden ye bakalım
banucum ben o yağ yakıcı şeylere çok karşıyım içme mümkünse,biz sporcu değiliz kendi çabamızla sadece hareketlerimizi arttırıyoruz.çok çok sakıncalı diye düşünüyorum canım:26:Allah korusun çok farklı şeylerde olabilirdi,hastanelerdede olabilirdindoktorun verdiği ilaçlar yeterli olur diğerlerini içme canım aman Allah korusun.ben farklı bir ilaç içmem gerektiğinde trafiğe asla çıkmıyorum,nolur nolmaz yollarda allah korusun:26:
aklım sende kalmasın kız aa
Sorma ayşem yaaa pır pır cecoya döndüm
Ya ben o takviyeleri bana komşu ablamın beslenme uzamı arkadaşı tavsiye ettiği için kullanmaya başlamıştım ilk spor salonuna yazıldığımda ve hiç bu tip birşey yaşamamıştım ama herhalde diğer ilaçla birlikte ağır geldiler
Yok canım tüvbe kullanmam bir dahaeşimde dedi diğer tedavin bitmeden vitamin dahi yok sana artık diye
Arabayla bile gitmeyeceğimminibüsle giderim eşim alır olur biter en azından bünye alışana kadar
aynen sana vitamin bile yokSorma ayşem yaaa pır pır cecoya döndüm
Ya ben o takviyeleri bana komşu ablamın beslenme uzamı arkadaşı tavsiye ettiği için kullanmaya başlamıştım ilk spor salonuna yazıldığımda ve hiç bu tip birşey yaşamamıştım ama herhalde diğer ilaçla birlikte ağır geldiler
Yok canım tüvbe kullanmam bir dahaeşimde dedi diğer tedavin bitmeden vitamin dahi yok sana artık diye
Arabayla bile gitmeyeceğimminibüsle giderim eşim alır olur biter en azından bünye alışana kadar
aynen sana vitamin bile yokçok geçmiş olsun canım iyiki o halde birde spor yapmadın hazır gelmişim diyip
ayy aylardır bende sporsuz kaldımm:44:taşıncam diye sporada yazılamıyorum gerçi yazılsam nolcak perşembe günü kaçıyorum yine anamın yanına erdek'egelincede taşınma telaşı falan benim spor hangi bahara kaldı bilmiyorum kansızlığım yine had safhada ve 3 kutu kan ilacı verdi doktorum yanındada d vitamin ilacı inşallah kilo adırmaz kan yapıcı yiyeceklerde yemeliymişim oy oyy bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin
çok geçmiş olsun canım , enerji patlaması olmuş sende desene :)) modeli bende çok beğendim , dikecek olan terziyi çok övdüler ama bakım nasıl bişe çıkcak ortaya , bi olsun foto atarım topiğeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Spor Salonuna gidipte spor yapamadan dönen tek şanssız bedevi ben miyim acaba
Evden çıkmadan evvel her zamanki gibi CLA ve L-carnitinimi içtim. Bir kaç saat öncede doktorun yazdığı ilaçımı ( normalde 9 yada 10 gibi içiyordum)
Daha yolda felaket bir kalp çarpıntısı başladı :26: zor gittim acıkcası tabi ordan eşimi arayıp durumu izah edince temiz bir fırça yedimsenmisin hepsini peş peşe içen doktorun verdiği zaten enerji veriyor birde diğerlerini içmek ne oluyor delirdinmi sen diye
Dedim belkide sıcaktan yada kan şekerindendir ve Salonun kantininde bir çay içtim birde başlayan mide bulantımı bastırsın diye çıbık kraker yedim ama yok banamısın demedi.
Tabi o kalp çarpıntısıyla spor yapmam imkansız olunca ( birde sporla karp atışlarını dahada yükseltirsem Allah korusun kalpten giderim diye korktum :26: )
Neticede eşim şirketten erken çıkıp metroyla geldi beni almaya ( araba kullancak halim yoktu ) ve eve gidene kadar yine temiz fırça yedim
Meğer içtiğim ilaç stres yaptığım an tekrar etki gösteriyormuş ( trafikte yoğunluk olunca baya bir kastım kendimi sinirden) üzerne birde diğer enerji veren şeyleri içince elim ayağım titremesi gayet normalmiş yani
Neyse eşimle sonunda anlaşmaya vardıko arabayla işe gitmeye devam edicek bende minibüsle gidiceğim spor salonuna hem stres olmayacağım ilaçta devreye girip kalp çarpıntısı yapmayacak akşamda eşim iş çıkışı beni alıcak
Bİrde eşim bir kaç gün ilaça iyice bünyen alışana kadar sadece yüzmeye git diyor en azından bir iki günsonra ufak ufak başlarsın spora diyor galiba öyle yapacağım yoksa bu çarpıntı çekilecek şey değil
Spor özürlü ceco
Canım bence çok hoş bir model
İnşallah dikecek olan kişide aynı modeli çıkarıp istediğin gibi yaparŞimdiden güle güle kullan diyelim
bu gün makarna günü mü olmuş mu nesüpersibniz kızlarr topiğimin tok gözlü hatunları bizde makarna yaptık bu arada :)))), elbiseyi çok beğendim cnm güle güle giy inş.
Bugünü biraz toparlayacak olursak ;(19.08.2013)
11:40 1 bardak az tuzlu domates suyu , 2 bardak su
12:54 1 orta boy az tuzda haşlanmış patates, 3-4 parça kavun, 2.5 bardak su
14:30 1 bardak yeşil çay,1.5 bardak su
15:00 1/2 bardak az tuzlu domates suyu,1.5 bardak su
17:00 100gr yağsız az tuzlu buharda az haşlanmış taze fasulye, 1 bardak tuzsuz domates suyu, 3 bardak su
18:30 1 tabak fesleğen soslu makarna, 3-4 kasık yağsız yoğurt, 7-8 çatal az yağlı salata(marul,nane,havuc,sogan),1.5 bardak su
19:30 1 bardak karışık form çayı.1,5 bardak su
21:00 7-8 tane küçük parça kavun,1.5 bardak su
3lt su,30 dk yuruyuş
cecosum, çok geçmiş olsun...
Ben uzman bilir kişi vs değilim, bizim evdeki sporcuya sordum: spor yaparken nabzimiz hizlaniyor ya, CLA bu işe destek veriyormuş. Fakat CLA her bünyeye göre farklılık gösterirmis. Yani diirek nabiz ile ilgili bir takviye. Bizimkisi CLA kullanimina pek parlak bakmiyor. Sanırım çarpıntını destekleyen CLA. Carnitinin ise masum oldugunu söylüyor. Yağ yakmaya etkisi olduğunu söyler kendileri...Carnitin için profesyenel bir sporcu olmaya gerek yok kilo vermek için artı diyor. Tabiki oda bir uzman değil ben genede sana yanlış bir bilgi vemiş olmiyim. Vucundüen iyi taniyan sensin. Bende düzenli carnitin ve protin tozu kullanıyorum. Proteni tozu sayesinde yağdan verip kas kütlemi koruyabiliyorum. Ama genede kimseye tavsiye etmiyorum. Bu takviyeleri kullanmak insanın kendi kararıdır ve artısını vucutta gözlenmiyorsan devam edersin. Olumsuzluğun hissetiysen anında bırakamalısın.
ben siteye yeni üye oldum ve çok beğendim bu siteyi kızım üye yaptı beni , 176 by ,87.7 kg ,35 yaşında bir bayanım ve kilo verirken çok zorlanıyorum sürekli düşük tansiyonla ,baş dönmesi ,aşırı halsizlik ve uyku haliyle uğraşmak zorunda kalıyorum diet yaparken ,nasıl bir diet yapıcam bilemiyorum yoğun çalıştığım için diette yiyeceğim yiyecekleri hazırlamaya bile fırsat bulamıyorum inanın bana yardım edermisiniz bende sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum yarışmalara katılmak istiyorum ,nasıl yapıcam bilmiyorum lütfen yazın tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize kolaygelsin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Güne yine erkenden start vermiş bulunuyorum
Şimdi bir yandan kahvaltımı edip bir yandanda sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok henüz
İnşallah bugün hepimiz için çok daha verimli olur canım
Canım sana ve evdeki sporcuyaçok teşekkür ederim
Benimde tahminim CLAnın sebep olduğu yönündeydiCLAyıda bana tavsiye eden abi göbeğin en zor eriyen bölge olduğunu ve bu yüzden onu takviye olarak kullanmamı tavsiye etmişti ama işte ben saftirik doktorun ilaçlarını aldıktan sonra arayıpta danışmayı akıl edemedim
Bakalım bugün sırf yüzmeye gideceğim için hiç birşey kullanmıyacağımPerşembe Fitnesse giderkende sırf Carnitine yi içerek deniyeceğim eğer çarpıntım olmazsa kesin CLA suçlu
Dediğin gibi herkes vucudunu deneme yanılma yöntemiyle tamamen tanımaya çalışmalıeğer oda ağır gelirse artık mecbur hiç birşey kullanmayacağım
Sana daha evvel Almasedden bahsetmiştim belki hatırlarsanhani metabolizmayı hızlandırmak için 14 günlük bir kür yapıyorsun oda herhalde protein tozu gibi birşey :44: Bugün onu başlıyacağım inşallah
Nette baya bir araştırmıştım millet son hedefine kadar kullanıyor onu ama tavsiye edilen sadece kısa bir müddet ve bırakacağına yakın azaltarak bırakıyorsun ki bünyeyi kandırıp verdiğin kiloyu almamak için
Belki onun biraz faydası olurtabi kullanmadığım öğünlerde de sağlıklı beslenmeye devam
Bu arada eşim Faceden takip ettiğimiz group var ya onu incelemiş geçen gün benim facedenkız sende yapsana tükkan diyeti dedi dün dedim nüket öyle eridi zaten sende yap birşey işte seni böyle giyim konusunda üzgün görmek istemiyorum dedi yoksa asla kilonla bir derdim yok ama hem sağlığın hemde istediğini giyebilmen için biraz gayret et dedi
Bakalım henüz vakit var ona ama yaparsamda yapışırım sana
slm canm sende bayagi kilo wermissin nasil werdin nekadarda werdin
slm canm sende bayagi kilo wermissin nasil werdin nekadarda werdin
hmm buarda bende alamsed kullandim ama ayni kiloyu geri aldim.bilmiyorum korkuyorum artik sen kullan eger werirsen bende alcam.sen almanyadami yasiyosun.
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip son hedefimize ulaşırız ...Aminnnn
Maalesef bende zor kilo veren biriyim ve aynı düşük tansiyonda uğraşıyorumÇalıştığın için çok daha zor oluyordur tabi beslenme ama aramızda çalışan arkadaşlarda var onlar sana yardımcı olur
Benim aklıma gelen bir tek iş yerinde dışarda yiyorsanız ızgara, salata ve yoğurt yada ayran üçlüsübirde kahvaltı şart hem enerjik hissetmek için hemde metabolizmanın hızlanması için
Tabi bol bol su
Şimdiden gazan mübarek olsundaim olursun inşallahda birlikte hedeflerimize ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?