80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizler ben dün kilo bildirimi yapamadim bu aralar mralim cok bozuk
cok sk girebilcemi sanmiyorum gerekirse tam anlamiyla geri dönene kadar ben listeden silebilirsiniz
zaten kilo verme falanda durdu iyice...cok moalim bzuk bunalimdayim, artik ailemi görüp sonrada cekip gitmek istiyorum tek basima.. kafa dinlemeye...
ara ara girerim yine...
ceren, selma, bebeg, handerya,serra... sizleri cok seviyorum...

lavta neden moraln bozuk üzülme hç brşey degmez üzülmeye opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bzde sen sevyoruz ŞenizŞenizŞeniz

aminnn sağol canım da hala olan ben değilim elimpiacım hala oldu allah analı babalı büyütsün:Saruboceqpuyorumnanaktan

yağmur gözlü yanlış yazmışım evet canım
elimpia ile o kadar çok paylaşımınız olmuşki karıştırdım opuyorumnanaktan

Blmyorum ya cok evde canım sıkılıyor herhalde yemege verdİm kendİİİİİm stanbuldamısın yoksa tatİldemİ canım

döndüm canım istanbuldayım sana özelden mesaj attım. evde en azından meyve tüket bol su iç kilo aldıran şeylerden kaçın

canım seni listeden silen olmaz canını sıkan neyse inşallah kısa zamanda hallolur tamam çok sık giremesende biz buralarda seni bekleriz. opuyorumnanaktan

selamm kknın güzel bayanları uzun zamandır netim yoktu ondan giremedim ama beni listeden atmışsınızz hııı neyse fark etmez ben bu aralar çok yoğunum misafirlerim hala bitmedi 1 hafta sonrada istanbula tatile gidicem anlıycanız baya yoğunum neyse arada girerim ben yine diyet aynı yerdeyi vermedim ama almadımda dikkat ediyorum yani sizin nasılş gidiyor bayanlar eskilerden az kalmışşş nerelerdelerrr bakalımmm neyse toplanırız yine inşş
LAVİTA BAHARNAZ SELMA BEBEG AYLİNN FLATLİNERS HANDERYA İSİMLERİ AKLIMA GELMEYEN DİĞER ARKADAŞLARIM VALLA ÖZLEDİM HEPİNİZİ

serracım bizde seni özledik bende bugün geldim arkadaşların çoğu tatilde canım ancak ramazan ayında tam kadro oluruz buralarda bana öyle geliyor

listeyide bu hafta handerya tatilde olduğu için aylin hazırlamıştı o bildirim yapmayanları yazmamaış handerya bu olayı düzelticek sanırım istanbula geliceksin hı bekliyoruz :) ama bende ankaraya gidicem kimse kimseyle aynı şehre denkte düşemiyor bu sıralar .))

flatliners yurtdışına tatile gidiyor

canım seni listeden silen olmaz canını sıkan neyse inşallah kısa zamanda hallolur tamam çok sık giremesende biz buralarda seni bekleriz. opuyorumnanaktan

baharnazim bi önceki yazdigini simdi gördüm, evet canim ya okullar kapninca böyle düzensiz bi hayat oluyor
3g gelsinde her yerden nete girelim ya :)
evet canim nisan da yaklasior.. kismetse...

bekleyin beni ara ara girmeye caliscam, öpüyorum fistigim seni

serraaaaaaaaam hayatim ilk gözagirlarimdan biri :)
hosgeldin bitanem...
cok özledim valla seni ve sohbetlerini
bi ara uzun uzun konusalim anlat merak ediyorum oralar...

guzum ben hic takmam hattayi, uykulusun kiyamma sana ellerine saglik canimin ici...
ben ama +1500 deyim :S malesef...

selmam canim beni cok üzüyor bu aralar... ama düzelcek insallah benim umudum var ( benim hala umudum var)...
sen nasilsin gurban oldum...

üzülme canım olur öyle sorunlar düzelır herşey yoluna gırer ınşallah :teselli::teselli::teselli:

ŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…