evet canım yeniyim hoşbuldum bi kısa künye yapalımmımıkaydirigubbakcemile3tanışma amaçlızemuszemus
kizler ben dün kilo bildirimi yapamadim bu aralar mralim cok bozuk
cok sk girebilcemi sanmiyorum gerekirse tam anlamiyla geri dönene kadar ben listeden silebilirsiniz
zaten kilo verme falanda durdu iyice...cok moalim bzuk bunalimdayim, artik ailemi görüp sonrada cekip gitmek istiyorum tek basima.. kafa dinlemeye...
ara ara girerim yine...
ceren, selma, bebeg, handerya,serra... sizleri cok seviyorum...
ben geldim kızlar
yine kimse yok ama yeni gelen arkadaşlar olmuş paylaşımlar olmuş tek tek okudum
delix, sekoşum, senliyurt, hürsultan,
elimpia hepiniz hoşgeldiniz biraz sakin buldunuz topiğimizi ama herkes tatilde
tatilden buraya dönüyoruz 10 gün ara verip bir daha çıkıyoruz :)) ben bugün geldim 10 gün sonra bir daha çıkıcam galiba
fleks yeni yaşın hayırlı olsun
handerya sevdiğinle eşinle nice uzun aşk dolu yıllara canım
yağmurgözlü hala oldun sanırım yanıl hatırlamıyorsam bebişe allah sağlıklı sıhhatli ömür versin canım
lavita dönmüşsün ama tekrar tatile gitceksin galiba nişanda yaklaşıyormuş
bebeqcim sevgili rakibem istanbula gelmişsin hoşgeldin canım büyükçekmecedesindir herhalde bugün
Blmyorum ya cok evde canım sıkılıyor herhalde yemege verdİm kendİİİİİm stanbuldamısın yoksa tatİldemİ canım
kizler ben dün kilo bildirimi yapamadim bu aralar mralim cok bozuk
cok sk girebilcemi sanmiyorum gerekirse tam anlamiyla geri dönene kadar ben listeden silebilirsiniz
zaten kilo verme falanda durdu iyice...cok moalim bzuk bunalimdayim, artik ailemi görüp sonrada cekip gitmek istiyorum tek basima.. kafa dinlemeye...
ara ara girerim yine...
ceren, selma, bebeg, handerya,serra... sizleri cok seviyorum...
slm kızlar
baharnaz bal olmadan olmaz bi işe yaramıyo ozaman balsız kullanıpta netice alamaynalar çokk
selamm kknın güzel bayanları uzun zamandır netim yoktu ondan giremedim ama beni listeden atmışsınızz hııı neyse fark etmez ben bu aralar çok yoğunum misafirlerim hala bitmedi 1 hafta sonrada istanbula tatile gidicem anlıycanız baya yoğunum neyse arada girerim ben yine diyet aynı yerdeyi vermedim ama almadımda dikkat ediyorum yani sizin nasılş gidiyor bayanlar eskilerden az kalmışşş nerelerdelerrr bakalımmm neyse toplanırız yine inşş
LAVİTA BAHARNAZ SELMA BEBEG AYLİNN FLATLİNERS HANDERYA İSİMLERİ AKLIMA GELMEYEN DİĞER ARKADAŞLARIM VALLA ÖZLEDİM HEPİNİZİ
canım seni listeden silen olmaz canını sıkan neyse inşallah kısa zamanda hallolur tamam çok sık giremesende biz buralarda seni bekleriz. opuyorumnanaktan
lavta neden moraln bozuk üzülme hç brşey degmez üzülmeye opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bzde sen sevyoruz ŞenizŞenizŞeniz
selamm kknın güzel bayanları uzun zamandır netim yoktu ondan giremedim ama beni listeden atmışsınızz hııı neyse fark etmez ben bu aralar çok yoğunum misafirlerim hala bitmedi 1 hafta sonrada istanbula tatile gidicem anlıycanız baya yoğunum neyse arada girerim ben yine diyet aynı yerdeyi vermedim ama almadımda dikkat ediyorum yani sizin nasılş gidiyor bayanlar eskilerden az kalmışşş nerelerdelerrr bakalımmm neyse toplanırız yine inşş
LAVİTA BAHARNAZ SELMA BEBEG AYLİNN FLATLİNERS HANDERYA İSİMLERİ AKLIMA GELMEYEN DİĞER ARKADAŞLARIM VALLA ÖZLEDİM HEPİNİZİ
Buyrun efendim yeni listemiz hazırrr! Kızlar çok uyku sersemi yaptım listeyi yanlışlıklar olmuşsa düzeltirim sonra ,geçen haftayla bu haftayı harmanladım çoğu kişiyi sildim gelen olursa da ekleriz malüm yaz ayları kimse sallamıyor yoklama falan..
Ne tuhaf bi liste dimi yazmayan çok kişi var yada kilo veremeyen verenlerde süper vermiş (azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor valla ) tekrar tebrik ederim yağmurgözlü,elimphia ve zalimiyi süpersiniz kızlar haftaya da görürmüyüz böyle süper kilo bildirimlerini acep?
ben şimdi yatarrrrr,yarın görüşürüz..
selmam canim beni cok üzüyor bu aralar... ama düzelcek insallah benim umudum var ( benim hala umudum var)...
sen nasilsin gurban oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?