YOk canım doğma büyüme almanyalıyım hatta Alman vatandaşıyım fakat 14 sene evvel İstanbula evlendimAnnemler hala orada ama onlarda 1 ay sonra temelli dönecekler
Tabi gidip geliyoruz hala onlarda pasaportlarını öldürmeyecekler
Valla bizim almanyada bir tanıdık onu metabolizmayı hızlandırmak için bir müddett kullanmış sonrada çok dikkatli beslenerek ve sporla müthiş kilo vermişKız bir ara 120lerdeydi benim gibi ve şu anda 60 kilo falanmış tabi sporda yaptığından okadar bile göstermiyormuş. Ben daha tam son hedefine ulaşmadan görmüştümde ağzım açık kalmıştı
O yüzden bende denemek istedim ve bayada inceledimbırakırken tıpkı bebekleri yemeğe alıştırır gibi yavaş yavaş geçmek gerekiyormuş normal yemeğe ( tabi az ve sağlıklı ) yoksa geri alırsınız verdiğinizi diyor
Deneyip göreceğiz olmadı artık giden para olucak
beni mutlu ettin inşallah bugün başladım bakalım ,buda bi kardeşimin yazısını okudum maden suyunun içine limon sıkıp içiyormuş ,çok faydasını gördüm yazmış günde dört beş şişe içiyormuş herbirinede çeyrek limon sıkıyormuş fakat tansiyon sorunum olduğu için ben günde iki şişe içicem bakalım ne olucak :)
alamset nedir kızler zayıflama hapı gibi bişeymi
cecosum, çok geçmiş olsun...
Ben uzman bilir kişi vs değilim, bizim evdeki sporcuya sordum: spor yaparken nabzimiz hizlaniyor ya, CLA bu işe destek veriyormuş. Fakat CLA her bünyeye göre farklılık gösterirmis. Yani diirek nabiz ile ilgili bir takviye. Bizimkisi CLA kullanimina pek parlak bakmiyor. Sanırım çarpıntını destekleyen CLA. Carnitinin ise masum oldugunu söylüyor. Yağ yakmaya etkisi olduğunu söyler kendileri...Carnitin için profesyenel bir sporcu olmaya gerek yok kilo vermek için artı diyor. Tabiki oda bir uzman değil ben genede sana yanlış bir bilgi vemiş olmiyim. Vucundüen iyi taniyan sensin. Bende düzenli carnitin ve protin tozu kullanıyorum. Proteni tozu sayesinde yağdan verip kas kütlemi koruyabiliyorum. Ama genede kimseye tavsiye etmiyorum. Bu takviyeleri kullanmak insanın kendi kararıdır ve artısını vucutta gözlenmiyorsan devam edersin. Olumsuzluğun hissetiysen anında bırakamalısın.
merhaba canm sende ne gusel kilo wermisin masllah herkese soruyorum sen nasil werdin nekadarda werdin bende 10 kilo werdim amadurdu sonra simdi gitmiyor sizdede olmusmuytu
merhaba canm sende ne gusel kilo wermisin masllah herkese soruyorum sen nasil werdin nekadarda werdin bende 10 kilo werdim amadurdu sonra simdi gitmiyor sizdede olmusmuytu
YOk canım doğma büyüme almanyalıyım hatta Alman vatandaşıyım fakat 14 sene evvel İstanbula evlendimAnnemler hala orada ama onlarda 1 ay sonra temelli dönecekler
Valla bizim almanyada bir tanıdık onu metabolizmayı hızlandırmak için bir müddett kullanmış sonrada çok dikkatli beslenerek ve sporla müthiş kilo vermişKız bir ara 120lerdeydi benim gibi ve şu anda 60 kilo falanmış tabi sporda yaptığından okadar bile göstermiyormuş. Ben daha tam son hedefine ulaşmadan görmüştümde ağzım açık kalmıştı
O yüzden bende denemek istedim ve bayada inceledimbırakırken tıpkı bebekleri yemeğe alıştırır gibi yavaş yavaş geçmek gerekiyormuş normal yemeğe ( tabi az ve sağlıklı ) yoksa geri alırsınız verdiğinizi diyor
hmmbende almanyadayim malasef ewlendimde geldim.bende kullandim ama fazla deil biraktim tadi hosuma gitmedi.ama benimbi arkadasim war oda kullanmis 12 kilo wermis sonra birakinca dikkat etmis geri almamis.
aslında detoks olarak güzel vücudu temizler
ama bn 3 saatlik sporumu nereye sığdırazağiiim gııııız :)))
Bak bunu duyduğuma sevindimİnşallah arkadaşın daha güzel kilolar verir tabi bizde
Bu arada sen Almanyanın neresindesin?
Ben baden würtembergte Heidelberge bağlı ufak bir şehirdeydimhatta Heidelbergte okudum
tessekkur ederim canm.benimde durdu simdi gitmiyo yaaa.su dukani bendemi yapsam acaba ama bilimiorum once arastirayim.ayyy burayi cok sewdim yaaa herkes cok samimi
bende nürnbergebagli schwabachda yasiyorum ama hic sewmedim burayi geleli 3 yil oldu 45 kilo aldim iki defa ameliyat oldum burnumun damarlari catladi hamileligim hastanelerde gecti cok sikinti cektim yani hep kortizon yedim bu hale geldim
su dukani yapan arkadaslar biraz bahsedermisinz yapan warmi simdi benimle yapmak istiyen warmi.
Canım dukanın kitabını alıp okursan çok daha başarılı olursun bence
Ben ilk aldığım da ( kitabı almıştım hatta denedimde o dönem biraz beceremedim bıraktım) bir kere okumanın yeterli olmadığını fark ettim Nüketi yakala ( NUHAN yani ) eminim o sana yardımcı olucaktır
Çok çok geçmiş olsun
Gerçekten çok zor bir dönem geçirmişsin Rabbim bir daha göstermesinAminnnnn
Senin kaldığın yerler herhalde daha çok doğayla iç içe sakin yerlerBizim kaldığımız şehir öyleydi tertemiz hava ama gençlere uygun değil şimdi İstanbulu yaşadıktan sonra hele hiç yapamam oralarda
Kız şu elimdeki almasedler 2 - 3 haftaya kalmaz biter ondan sonra bende yetişirim olmadı sizeUnutma NUHANI yakalaaaaaaaaaaa
su dukani yapan arkadaslar biraz bahsedermisinz yapan warmi simdi benimle yapmak istiyen warmi.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
bu linkten bakabılırsın cnm
Canım dukanın kitabını alıp okursan çok daha başarılı olursun bence
Ben ilk aldığım da ( kitabı almıştım hatta denedimde o dönem biraz beceremedim bıraktım) bir kere okumanın yeterli olmadığını fark ettim Nüketi yakala ( NUHAN yani ) eminim o sana yardımcı olucaktır
Çok çok geçmiş olsun
Gerçekten çok zor bir dönem geçirmişsin Rabbim bir daha göstermesinAminnnnn
Senin kaldığın yerler herhalde daha çok doğayla iç içe sakin yerlerBizim kaldığımız şehir öyleydi tertemiz hava ama gençlere uygun değil şimdi İstanbulu yaşadıktan sonra hele hiç yapamam oralarda
Kız şu elimdeki almasedler 2 - 3 haftaya kalmaz biter ondan sonra bende yetişirim olmadı sizeUnutma NUHANI yakalaaaaaaaaaaa [/QUOTtessekkur ederim canm.bende alisamadim cok affersin ama ot gibi buralar.nese kitabi b urda bulma sansim warmidir sence.
kitabin almacasıda vardir..bir arastirin bakalım.tessekkur ederim bende yaparsam haftaya baslicam
ama ben almanyadayim kitabi bulmam cok zor
kitabin almacasıda vardir..bir arastirin bakalım.
tessekkur ederim canm.bende alisamadim cok affersin ama ot gibi buralar.nese kitabi b urda bulma sansim warmidir sence.
Cecosum, Almased ile birlikte dukan yapma bitanem. Dukan yapacaksan gerçaktan %100 uyman gerek. 5-6 ayda 20 kiloyu verirsin ama.. zayifladiktan sonrada karbonhidratli hayat yok denecek kadar az. buna hazırsan hemen kitabi okumaya başla derim.
fezay ben dukan diyeti ile zayifladım.
ewt war canm ama ben almanca bilmiyorum 3 yildir almanyadayim ama iki aya kadar gelcem turkyeye ozaman kesin alcm ama tr ye gudene kadar zayiflamak istioeum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?