80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alamset nedir kızler zayıflama hapı gibi bişeymi

Bende genelde maden suyunu sade içerim hatta dün daha yeni şu litrelik şişelerden aldım
Limonu bende duymuştum ama hiç yapmadım dur onuda yapayım kendimi kobay gibi hissediyorum bazen herşeyi deniyorum yarıyorsa devam yaramıyorsa vazgeçiyorum

alamset nedir kızler zayıflama hapı gibi bişeymi

Yok canım Protein tozu tarzı birşey içinde günlük ihtiyacın olan bütün vitamin ve mineraller var ve metabolizmayı hızlandırıyormuş bende yeni deniyorum ama içimi güzel birde nette okuduğum kadarıyla kilo vermesi duran bayanlar çok güzel kilolar vermiş onunla Bakalım bana yarıyacakmı

merhaba canm sende ne gusel kilo wermisin masllah herkese soruyorum sen nasil werdin nekadarda werdin bende 10 kilo werdim amadurdu sonra simdi gitmiyor sizdede olmusmuytu

Nüketin yerine ben cevap vereyim Nüketciğim dukan diyeti ( benim değimimle tükkan ) yaptı ve yanılmıyorsam 6 - 7 ayda falan verdi bütün kilolarını ( yalan olmasın ama kısa bir süre olduğuna eminim )
Üstelik çok çok güzel inceldi verdiğiinden dahada fazla gitmiş gibi

hmmbende almanyadayim malasef ewlendimde geldim.bende kullandim ama fazla deil biraktim tadi hosuma gitmedi.ama benimbi arkadasim war oda kullanmis 12 kilo wermis sonra birakinca dikkat etmis geri almamis.

hmmbende almanyadayim malasef ewlendimde geldim.bende kullandim ama fazla deil biraktim tadi hosuma gitmedi.ama benimbi arkadasim war oda kullanmis 12 kilo wermis sonra birakinca dikkat etmis geri almamis.

Bak bunu duyduğuma sevindim İnşallah arkadaşın daha güzel kilolar verir tabi bizde
Bu arada sen Almanyanın neresindesin?
Ben baden würtembergte Heidelberge bağlı ufak bir şehirdeydim hatta Heidelbergte okudum

tessekkur ederim canm.benimde durdu simdi gitmiyo yaaa.su dukani bendemi yapsam acaba ama bilimiorum once arastirayim.ayyy burayi cok sewdim yaaa herkes cok samimi

Bak bunu duyduğuma sevindim İnşallah arkadaşın daha güzel kilolar verir tabi bizde
Bu arada sen Almanyanın neresindesin?
Ben baden würtembergte Heidelberge bağlı ufak bir şehirdeydim hatta Heidelbergte okudum

bende nürnbergebagli schwabachda yasiyorum ama hic sewmedim burayi geleli 3 yil oldu 45 kilo aldim iki defa ameliyat oldum burnumun damarlari catladi hamileligim hastanelerde gecti cok sikinti cektim yani hep kortizon yedim bu hale geldim

tessekkur ederim canm.benimde durdu simdi gitmiyo yaaa.su dukani bendemi yapsam acaba ama bilimiorum once arastirayim.ayyy burayi cok sewdim yaaa herkes cok samimi

Canım dukanın kitabını alıp okursan çok daha başarılı olursun bence
Ben ilk aldığım da ( kitabı almıştım hatta denedimde o dönem biraz beceremedim bıraktım ) bir kere okumanın yeterli olmadığını fark ettim Nüketi yakala ( NUHAN yani ) eminim o sana yardımcı olucaktır

bende nürnbergebagli schwabachda yasiyorum ama hic sewmedim burayi geleli 3 yil oldu 45 kilo aldim iki defa ameliyat oldum burnumun damarlari catladi hamileligim hastanelerde gecti cok sikinti cektim yani hep kortizon yedim bu hale geldim

Çok çok geçmiş olsun
Gerçekten çok zor bir dönem geçirmişsin Rabbim bir daha göstermesin Aminnnnn
Senin kaldığın yerler herhalde daha çok doğayla iç içe sakin yerler Bizim kaldığımız şehir öyleydi tertemiz hava ama gençlere uygun değil şimdi İstanbulu yaşadıktan sonra hele hiç yapamam oralarda

su dukani yapan arkadaslar biraz bahsedermisinz yapan warmi simdi benimle yapmak istiyen warmi.

Kız şu elimdeki almasedler 2 - 3 haftaya kalmaz biter ondan sonra bende yetişirim olmadı size Unutma NUHANI yakalaaaaaaaaaaa

su domates suyu dıyetını bıtıreyım bende ya dukana baslıcam yada ayca kayanın sayarak zayıflamayı uygulucam
artık yemeklerı azaltarak yada bazı seylerı yemeyerek kılo veremiyorum , dıyet sart gıbı bısey oldu :44:

Cecosum, Almased ile birlikte dukan yapma bitanem. Dukan yapacaksan gerçaktan %100 uyman gerek. 5-6 ayda 20 kiloyu verirsin ama.. zayifladiktan sonrada karbonhidratli hayat yok denecek kadar az. buna hazırsan hemen kitabi okumaya başla derim.

fezay ben dukan diyeti ile zayifladım.

tessekkur ederim canm.bende alisamadim cok affersin ama ot gibi buralar.nese kitabi b urda bulma sansim warmidir sence.

Canım yokmu tanıdığın birileri sana kitabı gönderebilecek yada Türkiyeye tatile gelen gidenlerden istesen Nasılsa tam tatil zamanı mutlaka birileri olur
Olmadı nette iyice araştır en azından birinci ve ikinci devreyi en azından tatile kadar biraz daha kilo vermiş olursun

Yok canım ikisini bir yapmıyacağım zaten
Dukanada başlaryana kadar tekrar okurum kitabimi zaten kafama takılan birşey olursa onlarıda sana sorarım

ewt war canm ama ben almanca bilmiyorum 3 yildir almanyadayim ama iki aya kadar gelcem turkyeye ozaman kesin alcm ama tr ye gudene kadar zayiflamak istioeum

İnşallah türkiyeye gelene kadar çok güzel kilolar vereceksin yeterki azimli ol biz sana güveniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…