bende genelde maden suyunu sade içerimHatta dün daha yeni şu litrelik şişelerden aldım
Limonu bende duymuştum ama hiç yapmadım dur onuda yapayımKendimi kobay gibi hissediyorum bazen Herşeyi deniyorum yarıyorsa devam yaramıyorsa vazgeçiyorum
Yok canım protein tozu tarzı birşeyIçinde günlük ihtiyacın olan bütün vitamin ve mineraller var ve metabolizmayı hızlandırıyormuş Bende yeni deniyorum ama içimi güzel birde nette okuduğum kadarıyla kilo vermesi duran bayanlar çok güzel kilolar vermiş onunla Bakalım bana yarıyacakmı
Canım yokmu tanıdığın birileri sana kitabı gönderebilecek yada Türkiyeye tatile gelen gidenlerden istesenNasılsa tam tatil zamanı mutlaka birileri olur
Olmadı nette iyice araştır en azından birinci ve ikinci devreyien azından tatile kadar biraz daha kilo vermiş olursun
Yok canım ikisini bir yapmıyacağım zaten
Dukanada başlaryana kadar tekrar okurum kitabimizaten kafama takılan birşey olursa onlarıda sana sorarım
İnşallah türkiyeye gelene kadar çok güzel kilolar vereceksin yeterki azimli olbiz sana güveniyoruz
Ayy arkadaşlar ölüyorum yorgunluktan..nasıl bir gündü yawww bende anlamadım...sabah 7 de başladım güne sevgili kocamı işe uğurlayarak...sonra tabi hemen spor benim ufaklık uyurken.sonra bebeğim uyandı onunla oynaştık
ardından kahvaltı sonra yine bebekle ilgilenme faslı
annemler memleketten sebze göndermişler onlar bozmadan dondurucuya atayım dedim..onu temizleme faslı baya bi uzun sürdü tabi arada oğlumunda ilgi krizleri tutuyor..kaç kilo fasulye temizledim,bir sürü domates doğradım arada birde bamya yemeği yaptım derken kolllarım koptu
bebeği uyutmuştum bir an geldi o ağlıyor,yemek yanacak karışması gerekiyor,kapı çalıyor,ekşi kavanozunu açmaaya çalışıyorum o sıkışmış...aynı tivi bu reklamlarına benzedi yani..çok yorgun hissediyorum kendimi..hemen ne yediğimi yazayım..
Sabah:
2 yumurta haşlanmış
2 dilim peynir
7 adet zeytin
6 tane ceviz
4 kayısı
domates salatalık
minik parça ekmek
öğle
3 kaşık menemen(hazır yemek yoktu midem kazınınca kolayına kaçtım)
1/2 haşlanmış mısır
1 şişe sade maden suyu
akşama da bamya yemeği ve yoğurt var
kısslar buzdolabı magnum kaynıyor akşam olmadan 1 tane yesem mi?
Bugüne fazla mı olur sizce?
öyle çok da canım istemiyor ama yazık kocam ben yemiyorum diye oda yanımda yemiyor:)
kendimi bugün çok halsiz hissediyorum sanırım yine dünkü gibi erkenden yatacağım...
mini magnumlarda kalori miktarı az onlardansa ye bence
Cecosum çok yoğun çok stresli bir i ş günü geçirdim. hala geçirmekteyim.. :) Seninle ilgilenmedim özür...
Cecosum çok yoğun çok stresli bir i ş günü geçirdim. hala geçirmekteyim.. :) Seninle ilgilenmedim özür...
kızlar ben yıne geldım 1 seneye yakın oldu topıgın takıpcısıyım sık sık gırıyorum hatta gecmıs yapıp aranızdakılerı bıle takıp edıyorum ama hergun lıste yazmak zor gelıyo galıba üşenıyorumınsallah busefer duzenlı lıste yazıp lısteye gırebılırım enson hazıranda falan yazmıstım cecoyla bıkackez yazısmıstık belkı hatırlar benı ozaman 89 kıloydum şükür sımdı 84 kıloyum cok sıkı dıyet falan yapmadım ama dıkkat edıyorum bıraz ama bu ara gaza gelıp hızlanmam lazım nolur bana gaz verın.bu arada yasım 30 kılo 84 boy 157 7 ve 1.5 yaslarında ıkı prensesın annesıyım ınsallah banada destek verırsınız
sabah-öğle : 2 lokma melemen ve şekersiz çay
ara : yok
akşam : 2 kepçe çorba , 2 s.kaşığı sebze güveç
ara : utanıyorum ama wafıl ve şekersiz çay:26::26::26::26::26:
bol su , 2 maden suyu
aslında tam çantalığım , sürüklemeliğim ve dayaklığım
suda içiyorum da spor hiç yooookcanım yedıklern gayet gusel .tek eksık su ve spor cnm
Yaaa neden kimsecikler yok???bu ara oğlum çok sık uyandığı için geceleri uykumu alamıyorum o yüzden hep erken yatıyorum...dolayısıyla burayada uğrayamıyorum...
3 eylülde evlilik yıldönümümüz..o güne özel ne yapsam acaba?bana fikir vermek isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?