80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz

Canlarim malum tatile gitmiştim oeda 1 kg vermisim 78.9 olmusim.almanyadan eltimler geldi bol bol alman cikolatasida tabii ve seytana uyuyorum birde emzirdigim icin cok acikiyorum yaa

ayy saol canm yaa cok istiorum izine gidene kadar bi 6 7kilo wermek istiorum.turkuyeye gidenlerdn birine siparis wereyim bakam ulasa bilirsmama su ewrelerde kahwalti nasil olcak hic anlamadin.mesala nuhancm bana ornek liste yollarmisin canm

Ayy arkadaşlar ölüyorum yorgunluktan..nasıl bir gündü yawww bende anlamadım...sabah 7 de başladım güne sevgili kocamı işe uğurlayarak...sonra tabi hemen spor benim ufaklık uyurken.sonra bebeğim uyandı onunla oynaştık
ardından kahvaltı sonra yine bebekle ilgilenme faslı
annemler memleketten sebze göndermişler onlar bozmadan dondurucuya atayım dedim..onu temizleme faslı baya bi uzun sürdü tabi arada oğlumunda ilgi krizleri tutuyor..kaç kilo fasulye temizledim,bir sürü domates doğradım arada birde bamya yemeği yaptım derken kolllarım koptu
bebeği uyutmuştum bir an geldi o ağlıyor,yemek yanacak karışması gerekiyor,kapı çalıyor,ekşi kavanozunu açmaaya çalışıyorum o sıkışmış...aynı tivi bu reklamlarına benzedi yani..çok yorgun hissediyorum kendimi..hemen ne yediğimi yazayım..
Sabah:
2 yumurta haşlanmış
2 dilim peynir
7 adet zeytin
6 tane ceviz
4 kayısı
domates salatalık
minik parça ekmek
öğle
3 kaşık menemen(hazır yemek yoktu midem kazınınca kolayına kaçtım)
1/2 haşlanmış mısır
1 şişe sade maden suyu

akşama da bamya yemeği ve yoğurt var
kısslar buzdolabı magnum kaynıyor akşam olmadan 1 tane yesem mi?
Bugüne fazla mı olur sizce?
öyle çok da canım istemiyor ama yazık kocam ben yemiyorum diye oda yanımda yemiyor:)

kendimi bugün çok halsiz hissediyorum sanırım yine dünkü gibi erkenden yatacağım...

mini magnumlarda kalori miktarı az onlardansa ye bence

slm kizlar bugunku menum
sabah.iki dilim ekmek 4zeytin 1 yumurta iki dilim peynir yesil cay
oglen.kisir arkadasa gitmistim bana ozel az yagli bol salatali kisir
ara.bi seftali bi salkim uzum bi erik
iki grisini
aksam salata we bi kac kasik yogurt corbasi.yarim mini magnum.
ara cay we iki kuru kayisi

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Eve geldiğiimden beri başım ağrıyor hatta demin bir girdim bilgisayar başında oturamayınca çıktım :26:
Herhalde havuzdan ıslak saçla çıkınca dönüşte rüzgarı yedim :26:
Fön makinemi yanıma almayı unutmuşum
Şükür şu anda biraz daha iyi ama şimdide regl olmaya başlıyacağım galiba

Yarın sabah erkenden hastaneye kan vermeye gidiceğim inşallah doktor kafa dengidir de endokrine sevk yazar artık mecbur en tatlı halimle yaklaşmam lazım

Akşam yemeğimide aklımdayken paylaşayım

3 YK kadar tavuk döner ( sırf eti )
1 Çatal makarna ( tadımlık )
koca bir kase salata
2 bardak ayran

Şükür şu anda ne açım nede tok Gündüz zaten o almasedimi içtim iki öğün aralardada soda, bol su tükettim
Hee az daha unutuyordum eşim kaç gündür tatlı diye tutturuyordu bende en masum olanı yani sütlaç yaptım en ufak kaselerden kullandım böylelikle bende ay büyük kase yiyeym nasılsa 40 yılın başı diyemedim

Cecosum çok yoğun çok stresli bir i ş günü geçirdim. hala geçirmekteyim.. :) Seninle ilgilenmedim özür...

Kıyamam ben sana hem stresli bir gün geçirmişsin hemde hala benle ilgilenmeyi düşünüyorsun
Keşke benim elimden birşey gelsede sana destek olabilsem
Sen iyi olda gerisi önemli değil Nüketim Yüreği güzel arkadaşım benim inşallah herşey gönlünce olur sende düğünü hayırlısıyla bir atlat ondan sonra nasılsa sık sık görüşme imkanımız olur

Son düzenleme:
kızlar ben yıne geldım 1 seneye yakın oldu topıgın takıpcısıyım sık sık gırıyorum hatta gecmıs yapıp aranızdakılerı bıle takıp edıyorum ama hergun lıste yazmak zor gelıyo galıba üşenıyorumınsallah busefer duzenlı lıste yazıp lısteye gırebılırım enson hazıranda falan yazmıstım cecoyla bıkackez yazısmıstık belkı hatırlar benı ozaman 89 kıloydum şükür sımdı 84 kıloyum cok sıkı dıyet falan yapmadım ama dıkkat edıyorum bıraz ama bu ara gaza gelıp hızlanmam lazım nolur bana gaz verın.bu arada yasım 30 kılo 84 boy 157 7 ve 1.5 yaslarında ıkı prensesın annesıyım ınsallah banada destek verırsınız

sabah kalktım ve kursuma doğru yol aldım,kilitli olan kurs kapımı açtım , ben gayet kul şekilde sınıfıma gitmek üzere yürüyorum ... kalebodurla kaplı olan antreden geçiyorum ,bir baktım iki halı arası güvercin tüyleri dolu anlayamadım önce ne olduğunu ... meğer kedi sen gir kursa camdan , camıma konan güvercinlerden birine pusu kur , onu korkutarak koridora sürükle , orada onu öldür sonra kuşu mutfak kısmımda olan masanın altına götür ve orada kuşu sen ye ayyyyyyyy kızlar midem alt-üst oldu resmen , ALLAH'tan öğrenciler gelmemişti daha ... güvercin ölüsünü alamadım, yan tarafta kursun lojmanı tadilattaydı ,oradan ustaya söyledim ,sağ olsun geldi aldı güvercini ,kağıda sarıp poşetledik ...ben elime eldiven taktım birde çöp poşeti aldım tüyleri temizledim midem kalka kalka ... sonra çamaşır suyu ile sildim kanları ama çok kötü oldum mutfaktaki masanın altını temizlerken birde abdest alınan yere bakayım dedim meğer kedi de orada yatıyormuş ...hayvanı görünce de bir tiksinti geldi yine gittim ustaya rica ettim kediyi kurstan çıkarması için , sağ olsun çıkardı ama benim sinirler alt-üst oldu , midem bulandı ....eve geldim kur bitince kahvaltı yapacaktık ama ben akşama kadar bir şey yiyemedim , hala aklıma geldikçe bir fena oluyorum :99:

h. geldin eylül sıla , hatırladım seni ben :)) dönem dönem hepimizin topiğe yazamadığı oluyor ( iş,tatil ve misafir gibi sebeplerden ), üşenme tatlım , bir süre devam et zaten bırakamazsın, gitsen gelsen aklın hep burada olur :)) ayy gazı yükledim sana :)) hadi artık sende iyisi yok hepimiz birbirimize desteğiz canım burada , evlatlarını da ALLAH bağışlasın canım

sabah-öğle : 2 lokma melemen ve şekersiz çay
ara : yok
akşam : 2 kepçe çorba , 2 s.kaşığı sebze güveç
ara : utanıyorum ama wafıl ve şekersiz çay:26::26::26::26::26:
bol su , 2 maden suyu
aslında tam çantalığım , sürüklemeliğim ve dayaklığım

Son düzenleme:

arada olur öyle kaçamaklar üzülme..yeter ki devamı gelmesin ipin ucu kaçmasın di mi?

Benim depresyonun nedeni belli oldu.regl olacak mışım onun etkileriymiş.bugün gayet iyiyim çok şükür..sadece hafif mayışılık durumu var bugün spor yapmayacağım terleyip üşütmeyeyim diiye.sonra ağrım oluyor...
Sabah gayet masum bir kahvaltı yaptım
peynir
2 haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
küçük bir kase ceviz
3 adet kayısı
minik dilim ekmek
domates salatalık
2 bardak yeşil çay

akşama dünden kalan bamya yemeğini yiyeceğim eşim bugün eve geç gelecek mesaisi var..sofrada yalnız olacağım yani...yanınada yoğurt.
Ara öğün olarakta 1 dilim karpuz yerim..

Yaaa neden kimsecikler yok???bu ara oğlum çok sık uyandığı için geceleri uykumu alamıyorum o yüzden hep erken yatıyorum...dolayısıyla burayada uğrayamıyorum...

3 eylülde evlilik yıldönümümüz..o güne özel ne yapsam acaba?bana fikir vermek isteyen var mı?

Ev dağınık ortalığı toparlamam lazım ama benim canım hiç ev işi yapmak istemiyor..yanımda 1 şise suyumla ya internette takılmak ya da elime bi kitap alıp okumak istiyorum..yaa iş hiç bitmiyor.bu nasıl bir kısır döngü anlamdım..yap yap yap tekrar başa dönüyorsun..bazen çok sıkılıyorum hersyden nefes alıp rahatlamak istiyorum..ev hanımlığı ne zor birşeymiş yaaa..dün eşime diyorum böle giderse ben bi kaç aya işe başlarım..bebeğim küçük olduğu için dışarı da çıkamıyorum her an..mecbur eşime mahkum o bi yerlere götürürse geziyoruz..

çalışırken ev işini zevkle yapıyordum çünkü farklılık oluyordu...hep iş hep iş insan eviyle ilgilenmek uğraşmak istiyor..ama böle zaman bol olunca yap yap 2 gün sonra ev yine dağınık artık boşveriyorum bazen..sıkılıyorum monotonluktan...allahtan kilo verme gibi bi uğraşım varda o biraz oyalıyor beni..yoksa insan amaçsız yaşayamıyor yaaa çok sıkıcı gerçekten....

canım yedıklern gayet gusel .tek eksık su ve spor cnm
suda içiyorum da spor hiç yooook

25 ağustosta bizim evlilik yıldönümümüz benimde daha bi fikrim yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…