80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh be sonunda yalnızlıktan kurtuldum..yaa şimdi diğer zayıflama topiclerini okuyordum da millet her durumda aynı yaaaa....aaa ne yapacagım 65 kilo oldum acilen kilo vermem lazım çok mutsuzum diyo mesela
Bizim olmak istediğimiz kiloda millet karalar bağlıyor

valla canım şu an ben senin kilonada imreniyrm keşke 82 olsamm....

Iyi ki bu gruba katılmışım yoksa hiç bu kadar iradeli olamazdım tek başıma olunca pes ederdim kısa sürede..ama etrafında seninle aynı durumda olan ve azimle başarıya ulaşan insanlerı gördükçe insan pes etmiyor..şükürler olsun..yani size çok şey borçluyum sevgili arkadaşlarım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara inelimde belli mi olur birgün bir yerde bir araya gelip kutlarız bu başarıyı:))))

mesela memleketim muğlada kıss kıssa güzel bi tatil yaparız:)incecik bedenlerimizle:)şu an uçuk bir hayal gibi duruyor ama bence imkansız değil

merhaba kızlar benimde dügünümeee 9 ay var ve acil zayıflamammm lazımmmmm...
neler önerirsinizz banaaaaa ... sağlıklı ve hızlı nasıl zayıflayabilirimm..

aynen katilorum sana canm sen kac yasindasin.bende arkadassiz yapaiorum motive olamiyoru.ne yedigimi yazayim simdiye kadarsabah:bi dilim kepek ekmegi bi dilim peynir 1 yumurta 3 zeytin yesil cay ara:bi seftali bide yarim mini magnum oglusum yiyemedi yarisi bana kaldi dayanamiyorum dondurmaya yaaa.oglen ftaze fasulye yedim yaninda dort grissini sutlu kahwe .iyimi kislar

geçmiş olsun... doğa çok acimasız. can işte kıyılmıyor. Ne yazik ki kediler vahşi...Bizim kedimizde hala diyette, mama tabağı boş olduğu zaman onu zapdetmek baya zor oluyor.

merhaba kızlar benimde dügünümeee 9 ay var ve acil zayıflamammm lazımmmmm...
neler önerirsinizz banaaaaa ... sağlıklı ve hızlı nasıl zayıflayabilirimm..

kendine uygin diyeti bulup, kendi vucuda ve hayat tarzına uygun hale getirip, vaz geçmeden kaçamak yapamadan, tüm iradenle topluma tukalarını tikayarak diyetine başlamanıı.... ve hafdada 360dak. spor yapmanı öneririm... ve 5 -6 gibi bi süreçte kilo vereceğide kabullenmen gerekiyor.

bende buraya gelince daha prensipli oluyorum...

beni 2 gündür sildirten bir müsterim var. oturudugum yerden kalmak ne kelime, nefes bile alamiyorum. acil acil acil. şiştim valla.. dün bir akadaş sormuştu hafta sonu müsait olursam benim zayilama sürecimi ve son 5 kiloda ne kadar yavaş oludgumu uzun uzun yazarım.
sevgiler

27 yaşındayım canım.1 tane oğlum var 5 aylık ve 2 yıldır evliyim:)doğumdan önce 75 kiloydum ve halimden çok şikayetçiydim ama yoğun çalıştığım içinde düzenli bişi uygulayamıyordum hayatımda..boş kalınca ya dinlenmek yada eşimle gezmeye gitmeyi tercih ediyordum.doğumdan sonra 84 kiloda kalınca gerçekten kilomun tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini gördüm.lohusalık döneminde almadım allahtan kilo ama vermedimde....simdi işte ortalama 1.5 aydır uğraşıyorum.spor yapmaya başladım.4-5 gündür de ciddi anlamda ekmeği azalttım bakalım bana geri dönüşü ne olacak...umarım tartıda 7 haneli rakamlar olur:)hergün 1 saat pilates yapıyorum.5 gündürde kondisyon bisikletini kullanmaya başladım..günler böle geçip gidiyor işte.

bence onlar daha ii yapıyorlar fazla geç kalmadan hemen fazlalıklarını vermye karar verbilmek iradeli olmak güzel birşey :)))))))))) darısı başımıza mucx

Ben zaten doğum dönemi öncesi nasıl kilo aldım bilmiyorum...hep bu tartılmama takıntım yüzünden bu kadar önüne geçemedim belkide.....farkına varamadım kilo aldığımın.düzenli tartılsaydım kendime dur diyebilirdim belkide....yada bi destek alabilirdim...işte ihmaller insanı bu kiloya kadar çıkarıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…