hmm ins istedigin kiloya dusersin ins.offf su kilolar basa bela yaaa ne yapiosun yada hic diyet deneyimin varmi79 :) kilodayımmmmmm canımmm ben yaaaaaaa
ayy canm benim ins istedigin kiloya ulasirsin sen kac kilosun ayipdir sormasi
hmm ins istedigin kiloya dusersin ins.offf su kilolar basa bela yaaa ne yapiosun yada hic diyet deneyimin varmi
27 yaşındayım canım.1 tane oğlum var 5 aylık ve 2 yıldır evliyim:)doğumdan önce 75 kiloydum ve halimden çok şikayetçiydim ama yoğun çalıştığım içinde düzenli bişi uygulayamıyordum hayatımda..boş kalınca ya dinlenmek yada eşimle gezmeye gitmeyi tercih ediyordum.doğumdan sonra 84 kiloda kalınca gerçekten kilomun tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini gördüm.lohusalık döneminde almadım allahtan kilo ama vermedimde....simdi işte ortalama 1.5 aydır uğraşıyorum.spor yapmaya başladım.4-5 gündür de ciddi anlamda ekmeği azalttım bakalım bana geri dönüşü ne olacak...umarım tartıda 7 haneli rakamlar olur:)hergün 1 saat pilates yapıyorum.5 gündürde kondisyon bisikletini kullanmaya başladım..günler böle geçip gidiyor işte.
ben daha dün başladım günde 3 adet yeşil cay ve bol bol su cıyorum aksam yürüyüşüne basladımmm sporadaa bugunden itibarennn baslıyorummm ... bakalımm bol boll lavaboyaa gdiyorummmm aamaaaa suyun çok etkisi oluyor bendee cunku fazla su ıcemıyorum ama kendımı sıkıncaa bayaa içiyorumm .....inşallahh bir 10 kilo verdim miii süper olurr....[/
dokuz ayda bence daha fazla werirsin.bende citayi uzun tutucam seneye mayisa kadar 65 olmak istiorum en azindan altili rakamlari
ben daha dün başladım günde 3 adet yeşil cay ve bol bol su cıyorum aksam yürüyüşüne basladımmm sporadaa bugunden itibarennn baslıyorummm ... bakalımm bol boll lavaboyaa gdiyorummmm aamaaaa suyun çok etkisi oluyor bendee cunku fazla su ıcemıyorum ama kendımı sıkıncaa bayaa içiyorumm .....inşallahh bir 10 kilo verdim miii süper olurr....[/
dokuz ayda bence daha fazla werirsin.bende citayi uzun tutucam seneye mayisa kadar 65 olmak istiorum en azindan altili rakamlari
ay canımmm inşallahhh o kadarrrrr cok istiyorum ki anlatamam sanaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun... doğa çok acimasız. can işte kıyılmıyor. Ne yazik ki kediler vahşi...Bizim kedimizde hala diyette, mama tabağı boş olduğu zaman onu zapdetmek baya zor oluyor.
kendine uygin diyeti bulup, kendi vucuda ve hayat tarzına uygun hale getirip, vaz geçmeden kaçamak yapamadan, tüm iradenle topluma tukalarını tikayarak diyetine başlamanıı.... ve hafdada 360dak. spor yapmanı öneririm... ve 5 -6 gibi bi süreçte kilo vereceğide kabullenmen gerekiyor.
bende buraya gelince daha prensipli oluyorum...
beni 2 gündür sildirten bir müsterim var. oturudugum yerden kalmak ne kelime, nefes bile alamiyorum. acil acil acil. şiştim valla.. dün bir akadaş sormuştu hafta sonu müsait olursam benim zayilama sürecimi ve son 5 kiloda ne kadar yavaş oludgumu uzun uzun yazarım.
sevgiler
ay canımmm inşallahhh o kadarrrrr cok istiyorum ki anlatamam sanaaaaaaaaaaaa
ewet ewt hic sorma cok biktim artik yaaa.kendi kendime cok kiziorum hele bugunler hic elim durmuo hep yiyesim waaaar
ewet ewt hic sorma cok biktim artik yaaa.kendi kendime cok kiziorum hele bugunler hic elim durmuo hep yiyesim waaaar
ay bendee nişanlımlaa dışarı cıkarkennnn hasip olamıyorum kendımmmmeeee
estafullah,tamam canm saol musait olunca yazarsin ben zaten haftaya baslamak istiodum.sen nerde calisiosun allh kolaylik wersin sana canm.kusura bakma cok yazdim bende.
slm nuhancim bi bosun olursa benimle ilgilenirmissiiiin
ay bendee nişanlımlaa dışarı cıkarkennnn hasip olamıyorum kendımmmmeeee
ins herkes istedigi kiloya ulasir
sen buraya yaz. ben görünce cevaplarım..
tamam canm coook saol iyiki buraya girmisim yaaaa
ins herkes istedigi kiloya ulasir
ınsallahhh canım yaaaa
kızlar ben yıne geldım 1 seneye yakın oldu topıgın takıpcısıyım sık sık gırıyorum hatta gecmıs yapıp aranızdakılerı bıle takıp edıyorum ama hergun lıste yazmak zor gelıyo galıba üşenıyorumınsallah busefer duzenlı lıste yazıp lısteye gırebılırım enson hazıranda falan yazmıstım cecoyla bıkackez yazısmıstık belkı hatırlar benı ozaman 89 kıloydum şükür sımdı 84 kıloyum cok sıkı dıyet falan yapmadım ama dıkkat edıyorum bıraz ama bu ara gaza gelıp hızlanmam lazım nolur bana gaz verın.bu arada yasım 30 kılo 84 boy 157 7 ve 1.5 yaslarında ıkı prensesın annesıyım ınsallah banada destek verırsınız
sabah kalktım ve kursuma doğru yol aldım,kilitli olan kurs kapımı açtım , ben gayet kul şekilde sınıfıma gitmek üzere yürüyorum ... kalebodurla kaplı olan antreden geçiyorum ,bir baktım iki halı arası güvercin tüyleri doluanlayamadım önce ne olduğunu ... meğer kedi sen gir kursa camdan , camıma konan güvercinlerden birine pusu kur , onu korkutarak koridora sürükle , orada onu öldür sonra kuşu mutfak kısmımda olan masanın altına götür ve orada kuşu sen ye ayyyyyyyy kızlar midem alt-üst oldu resmen , ALLAH'tan öğrenciler gelmemişti daha ... güvercin ölüsünü alamadım, yan tarafta kursun lojmanı tadilattaydı ,oradan ustaya söyledim ,sağ olsun geldi aldı güvercini ,kağıda sarıp poşetledik ...ben elime eldiven taktım birde çöp poşeti aldım tüyleri temizledim midem kalka kalka ... sonra çamaşır suyu ile sildim kanları ama çok kötü oldum mutfaktaki masanın altını temizlerken birde abdest alınan yere bakayım dedim meğer kedi de orada yatıyormuş ...hayvanı görünce de bir tiksinti geldi yine gittim ustaya rica ettim kediyi kurstan çıkarması için , sağ olsun çıkardı ama benim sinirler alt-üst oldu , midem bulandı ....eve geldim kur bitince kahvaltı yapacaktık ama ben akşama kadar bir şey yiyemedim , hala aklıma geldikçe bir fena oluyorum :99:
Yaaa neden kimsecikler yok???bu ara oğlum çok sık uyandığı için geceleri uykumu alamıyorum o yüzden hep erken yatıyorum...dolayısıyla burayada uğrayamıyorum...
3 eylülde evlilik yıldönümümüz..o güne özel ne yapsam acaba?bana fikir vermek isteyen var mı?
merhaba kızlar benimde dügünümeee 9 ay var ve acil zayıflamammm lazımmmmm...
neler önerirsinizz banaaaaa ... sağlıklı ve hızlı nasıl zayıflayabilirimm..
Ben zaten doğum dönemi öncesi nasıl kilo aldım bilmiyorum...hep bu tartılmama takıntım yüzünden bu kadar önüne geçemedim belkide.....farkına varamadım kilo aldığımın.düzenli tartılsaydım kendime dur diyebilirdim belkide....yada bi destek alabilirdim...işte ihmaller insanı bu kiloya kadar çıkarıyor...
estafullah,
Ben ambalaj tasarımı yapiyorum. bütün yedigimiz o bisküviyi çikolata gibi kötü gidaların ambalajları var ya ha onları ben yapiyorum. Ama çok şükür diyet yapalı kozmetik ve kimyasal ürün müşterimiz artti... eke bugun firintan çikan tasarımlar ekliyorum ..Eki Görüntüle 782737 Eki Görüntüle 782738
kislar sutlac istio esim eee benimde reglim yakin dayananm sizce kendime tatlandiriciyla yapsam olurmu
kislar sutlac istio esim eee benimde reglim yakin dayananm sizce kendime tatlandiriciyla yapsam olurmu
estafullah,
Ben ambalaj tasarımı yapiyorum. bütün yedigimiz o bisküviyi çikolata gibi kötü gidaların ambalajları var ya ha onları ben yapiyorum. Ama çok şükür diyet yapalı kozmetik ve kimyasal ürün müşterimiz artti... eke bugun firintan çikan tasarımlar ekliyorum ..Eki Görüntüle 782737 Eki Görüntüle 782738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?