80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canm benim ins istedigin kiloya ulasirsin sen kac kilosun ayipdir sormasi

hmm ins istedigin kiloya dusersin ins.offf su kilolar basa bela yaaa ne yapiosun yada hic diyet deneyimin varmi

ben daha dün başladım günde 3 adet yeşil cay ve bol bol su cıyorum aksam yürüyüşüne basladımmm sporadaa bugunden itibarennn baslıyorummm ... bakalımm bol boll lavaboyaa gdiyorummmm aamaaaa suyun çok etkisi oluyor bendee cunku fazla su ıcemıyorum ama kendımı sıkıncaa bayaa içiyorumm .....inşallahh bir 10 kilo verdim miii süper olurr....

ay negusel erkenden baslamissin benim oglusum bir bucuk yasinda bende 5.aydan beri basladim diete werdim ama simdi durdu daha dogrusu eskisi gibi degilim onceden cok kararliydim simdi hic agzim bos kalsin istemiom napcam bilmem yaaa bide reglim yaklasio ondanmi bilmem en son ramazanda relg oldugum zamandan beri boleyim gram wermedim hatta aldim kendimi duzene koyamadim.

tamam canm saol musait olunca yazarsin ben zaten haftaya baslamak istiodum.sen nerde calisiosun allh kolaylik wersin sana canm.kusura bakma cok yazdim bende.

tamam canm saol musait olunca yazarsin ben zaten haftaya baslamak istiodum.sen nerde calisiosun allh kolaylik wersin sana canm.kusura bakma cok yazdim bende.
estafullah,
Ben ambalaj tasarımı yapiyorum. bütün yedigimiz o bisküviyi çikolata gibi kötü gidaların ambalajları var ya ha onları ben yapiyorum. Ama çok şükür diyet yapalı kozmetik ve kimyasal ürün müşterimiz artti... eke bugun firintan çikan tasarımlar ekliyorum ..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti Ceco geldi hanımmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Sabahın 7sinde uyandım hemen yarım saat içinde hazırlanıp hastaneye gittim
Kan tahlili aç karnına yapılır diye tabi ne su içebildim nede yemek yedim Normalde saat 8de muayeneye başlaması gereken doktor lütfedip 08:40da geldi ki hesapta ben 08:30da muayene olacaktım
Adamı zaten bir gördüm yanımdaki bayana bile dedim bunun kendine hayrı yok bana nasıl olsun diye
Gerçektende tahmin ettiğim gibi bir adammış
Adama hormonlarıma baktırmak istiyorum dedim ona ben karar veririm niye hormon testi istiyorsun ki dedi
Başladım saymaya işte kıllanma, yok adet düzensizliği, kilo verememe falan diye adam demezmi nerende kıl çıkıyor sırtındamı diye ay zor tuttum kendimi yok totoşumda dememek için tövbe yarabbim yok doktor bey yüzümde ve göğsümde de hafif var dedim ( tahlili kesin istesin diye onuda söylemek zorunda kaldım ki yalan da değil var yani )

Dönüşte Spor salonuma uğradım kızımın yüzme kayıdı için onunda kan ve idrar tahlilini yaptırmak için
Onuda aradan çıkardığım iyi oldu eve uğrayıp bir 10 dakika bile durmadan direk kız kardeşime geçtim onunla pazara çıkmak için Baya bir dolaştık ( spor sayılır ) ve bir sürü yeşillik aldım
Bol bol salata yeniyor nasılsa evde birde bir kaç gün sadece sebze yapayım istiyorum bağırsakları bir rahatlatayım

Daha eve geleli 2 saat oldu tabi ancak aldıklarımı yerleştirip mutfağı biraz toparladım
Şimdide mutfağa gireceğim ama akşam kesin damlarım yine

Umarım herkesin günü güzel geçmiştir

Hatırlamaz olurmuyum
Tekrar aramıza hoşgeldin İnşallah bundan sonra son hedefine kadar bizimle olursun
Ne güzel 84ü görmüşsün en son yazıştığımızda kaç kiloydum hatırlamıyorum ama ben hala pek yol kat edemedim neyse artık birlikte veririz kilocukları

Ayyyy gerçekten kötü bir başlangıç olmuş güne :26:
Çok geçmiş olsun canım İnşallah bir daha öyle bir olay yaşamazsın ...Aminnn
Herhalde ben olsam ağlayarak dışarı kaçar hayattada biri orayı temizlemeden giremezdim hayatta okadar metanetli olamamışımdır hayatım boyunca
Büyük geçmiş olsun canım umarım şu anda daha iyisindir

Canım eğer eşin gazete okuyan biriyse o gün için gazeteye ufak bir ilan verebilirsin şöyle güzel bir sözle nice senelere diye biten falan sabahta kahvaltıda o gazeteyi önüne koyup ilanın olduğu sayfayı açması için bir bahane uydurabilirsin
Erkekler pek romantizmden hoşlanmaz ama en azından değişik bir süpriz olur ve ilanı kesip saklarsın

Yada kuzuyu bırakacak yeriniz varsa birlikte dışarda baş başa bir yemek yiyip sinemaya gidin Malum çocuk olunca erkekler ikinci plana düşmüş gibi hissedebiliyor şöyle özel vakit geçiririn birlikte
Biz 14 seneyi devirdik hala fırsatını buldukça kaçacak yer arıyoruz Hee benim cadılar uyanıp anında peşimize takılıyorlar ama eşimde geçenlerde dedi bundan sonra en azından ayda bir iki kendimize de vakit ayırıp yanlız birşeyler yapalım diye

merhaba kızlar benimde dügünümeee 9 ay var ve acil zayıflamammm lazımmmmm...
neler önerirsinizz banaaaaa ... sağlıklı ve hızlı nasıl zayıflayabilirimm..

Buraya takıl emin ol fazlasını bile verirsin o sürede
9 ayda en basiti aylık 2 kilodan 18 kilo rahat gider hadi üç ayda hiç vermediğini farz et 15 garanti
GAzan mübarek olsun şimdiden
Aramıa hoşgeldin bu arada

Ben eşimin halalarına bile diyorum hadi ben farkında değildim bari biriniz banu yahu kızım ne yapıyorsun sen deseydiniz ya diye ama onlarda yahu o zaman senin KV yüzünden görüşemiyorduk bile değil seni uyarmak diyorlar ki haklılar ben isyan bayrağını açtıktan sonra eşimi zorladım da öylelikle şurda 4 senedir halalarıyla arası çok daha sıkı
Dediğin gibi bende hiç kilo aldığımı anlamadım ama eğer en azından haftada bir tartılsaydım kesin daha 5 kilo aldığımda dur derdim değil böyle 120leri görmek ama işte herşeyde bir hayır vardır yoksa sizleri nasıl tanıyacaktım dimi ama

Fıstığım ikiside çok çok güzel
Ellerine ve emeğine sağlık
RAbbim sana bol bereketler ve hayırlı işler nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

kislar sutlac istio esim eee benimde reglim yakin dayananm sizce kendime tatlandiriciyla yapsam olurmu

Canım Dukancılar tatlandırıcıyla yapıyorlar onu zaten
Geçen sana özel mesaj atmıştım oradaki linki iyice incele orada tarifi bile vardı
Bende dün yaptım hatta birazını fırın sütlaç yaptım eşim seviyor diye şekerini fazla koymazsan en azından ufak bir kasecik yersin ben şekerini biraz kaçırmışım o yüzden bir tek tadına baktım yemeyeceğim

:)) tasarım çok güzel duruyo canım, eline emeklerine sağlık

sabah-öğle : az tavada yumurta , 1 dilim t.b ekmek , 2 lokma bal ve şekersiz çay
ara : 1 erik
akşam : az çorba , 2 y.k pilav , yanına 1,5 s.k etli nohut ( susuz ) , 1,5 kase cacık
ara : 2 erik ( daha yenmedi )
spor : yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…