cecosum cankuşum allah sana daaa çoklarını versin...
gene yazdiklarina çok güldüm.. çok yaşa emi...
canım dün ki olay için teşekkür ederim , gerçekten etkiledi beni ama eli mahkum temizledim ,yoksa öğrencilerin görmesi olmazdı, ki ALLAH'tan h.sonu olmadı bu olay , yoksa birde kokar falan amaaaaaaaaannn hepten fenalaşırdım herhalde
Ben yapiyorum. Stevya kullanıyorum. ve un uyerine misir nişastası...tadları orjinalları kadar güzel olmuyor tabi.. ama istekleri sonuçlandiriyor.
Ben yapiyorum. Stevya kullanıyorum. ve un uyerine misir nişastası...tadları orjinalları kadar güzel olmuyor tabi.. ama istekleri sonuçlandiriynekadaror.
Selam kızlarrrrrrrr yine ben geldim
Akşa yemeğiizide hüplettik ve günü kapattık
Bulaşık falan derken ancak gelebildim
Bu arada aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah;
1 şekersiz çay
1/2 kaşarlı tost ( hastaneye kan vermeye gidince mecbur dışarda yaptık kahvaltımızı )
Öğlen; ( kızkardeşim ne yaptıysa onu yedim mecbur)
1 ufak tabak makarna
Melemen
1 bardak maden suyu
yarım saat sonra
1 fincan şekersiz nescafe
akşam;
3 tane Tavuk köfte ( yağsız tavada )
Bol göbek salata ( salatalık ve hakiki az zeytinyağlı )
1 büyük bardak maden suyu
Sizce nasıl kızlarÖğlenki makarnayı yemiyeydim iyidide işte yedim gitti
Dediğin gibi Rabbim beterinden korumuşo zaman çok daha beter olurdu Allah korusun
Tekrar geçmiş olsun canım
stevya neki canm.bide misr nisastasi yerine nirmal nisasta olurmu .un dahami kotu nisastadan
bu arada aksam ne yedigimi yazim yarim yabak sehriye corbasi yogurtlu karnibahar salatasi.bi lokma ekmek sonra iki erik cay uc kuru kayisi bi kac leblebi
aslinda aksam cayin yanina sole kuru kayisi yemesem iyi olcak ama sizce kotumu menum
bugun ku menumu uzulerek yazıyorum
kahvaltı(10 gıbı)
2dılım kepeklı kızarmıs ekmek
1 kucuk domates
1 orta boy havuc
1 kucuk kırmızı bıber
1 tane ucgen peynır
3 tane yesıl zeytın
1 yumurtadan yapılmıs omlet
ögle(17.00)
3 parca etlı ekmek
1 bardak fanta
ara(19:00)
bı kup sekerlı sutlu nescafe
yarım dılım franbuazlı chısekek
aksam(20:30)
yarım ekmek ara doner
3lt su ve bol bol yurudum ordan oraya kosturmacayla gectı
bugun ku menumu uzulerek yazıyorum
kahvaltı(10 gıbı)
2dılım kepeklı kızarmıs ekmek
1 kucuk domates
1 orta boy havuc
1 kucuk kırmızı bıber
1 tane ucgen peynır
3 tane yesıl zeytın
1 yumurtadan yapılmıs omlet
ögle(17.00)
3 parca etlı ekmek
1 bardak fanta
ara(19:00)
bı kup sekerlı sutlu nescafe
yarım dılım franbuazlı chısekek
aksam(20:30)
yarım ekmek ara doner
3lt su ve bol bol yurudum ordan oraya kosturmacayla gectı
yoruldum kızlar yaw ...
kışlık melemen yaptım , hala pişmekte :)) bu sefer içine patlıcan da koyduk , bakalım nasıl olcak
selam kızlar bugün kzları denıze götürdüm oyuzden anca gırebıldım.acaip yorgunum.sabah kahvaltı yapmadım dısarda oldugumdan öğlende yarım döner ekmek ve ayran yedım aksamada corba 2 seftalı bırazda dondurma gunu kapattık bakalım yesılcayımı suyumu hesaba katmıyorum onlar fıx artık bıde dünden berı lahana suyuna basladım.arada sogan suyuda ıcıyrum off ya gıtse bu kılolar artık
öncelikle yeni gelen arkadslar hoşgeldiniz.
kızlar ben yeni geldim 3 günü falan oldu ama felaket hasta oldum günde 3 tane ignem var
astım atagı bronşit bide enfeksiyon geçiriyormusum
ama görseniz beni felakettim şimdi canlandım pc ye heves geldi valla
su an iyiye dogru gidiyorum çok şükür
yakında tedaviye de başlıyorum bankaya kefil bulabilirsem su an arastırmadayım bu arada kızlar sizinde haberiniz olsun tüp bebek ilaclarına ihtiyacım var bi kaç güne kadar tahlillerimi yapıcam sonra ilaç listem cıkacak ona göre ilaçları olan varsa bana ulaşşın bir nebze olsun rahatlamaya ihtiyacımız var diyet yapamaıyorum haliyle yine eski kiloya hemen döndüm ne varsa sanki hepsi pusuya yatmış yememi beklmişler hemencecik gelip yapıstılar yine sanırım böyle kalıcam hakımızda hayırlısı artık hepinizi çok özledim dısarı cıkıcam igne için birazda işlerim var gelince ugrarım öpüyorum yanaktan
hemde ne yeme sorma cnmmohhhhhhhhhh iyi yemişsin kızz :)))))
bugunde dısarda olucam bı kahvaltıyı evde yapıorum off off anca cumaya artık cnm burdada heryerde yaglı yagllı yıcekler hıcmı kılo vermek ısteyenlerı dusunmezlerbugün telafi edersin sen dün yediğin cııııssss ları...bak yarın cuma unutma....karne günü.1 haftanın karnesi:)
canm cok gecmıs olsunöncelikle yeni gelen arkadslar hoşgeldiniz.
kızlar ben yeni geldim 3 günü falan oldu ama felaket hasta oldum günde 3 tane ignem var
astım atagı bronşit bide enfeksiyon geçiriyormusum
ama görseniz beni felakettim şimdi canlandım pc ye heves geldi valla
su an iyiye dogru gidiyorum çok şükür
yakında tedaviye de başlıyorum bankaya kefil bulabilirsem su an arastırmadayım bu arada kızlar sizinde haberiniz olsun tüp bebek ilaclarına ihtiyacım var bi kaç güne kadar tahlillerimi yapıcam sonra ilaç listem cıkacak ona göre ilaçları olan varsa bana ulaşşın bir nebze olsun rahatlamaya ihtiyacımız var diyet yapamaıyorum haliyle yine eski kiloya hemen döndüm ne varsa sanki hepsi pusuya yatmış yememi beklmişler hemencecik gelip yapıstılar yine sanırım böyle kalıcam hakımızda hayırlısı artık hepinizi çok özledim dısarı cıkıcam igne için birazda işlerim var gelince ugrarım öpüyorum yanaktan
aleykumselam cnm ohhne guzel erkende kalkıyorsun uykunuda alıyorsunSelamün Aleykümmmmm
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Ay Allah şu doktordan razı olsungece uykusuzluğum için verdiği ilaç müthiş birşeymiş
Kaç senedir uyku sandığım şey uyku değilmiş meğerDerin bir şekilde uyuyunca sabahları çok dinç uyanıyorum
Hemen şimdi kahvaltımıda edip ev işlerine girişiyorum
Öğleden sonrada kendimi Spor salonuna atıyorum tabi o zamana kadar yine damlarım
Herkese bol eksili bir gün diliyorum kızlarrrrrrrrrr
Bol bol su içmeyi unutmayın
Ohhhh hamarat hatun
Benim Annemin teyzesi yapardı eskiden ondanpatlıycanlı kahvaltılık derdi teyzesi ona İnanılmaz güzel bir tadı vardı ve sabah ister soğuk ister sıcak kavanozdan çıkartıp anında önümüze koyardı bizde görmemişler gibi ( ki görmedik onu o zaman ) saldırırdık okadar hoşumuza giderdi
Canım sabahları ne olursa olsun kahvaltı etmeye gayret et metabolizmayı hızlandırmak için şartDöneride ekmeksiz yeseydin tam süper olurdu ama okadarda çatlak su kaçırmaz diyelim artık sonuçta hazmetmişsindir onu çoktan
Ne güzel bak elinden geleni yapıyorsun aynen devam inşallah gidecek o lanet kilolar
aleykumselam cnm ohhne guzel erkende kalkıyorsun uykunuda alıyorsunvalla ben kalktıgımda sersem gıbı oluyorum , spor salonunu bendemı bırakmasaydım acaba ya bayram bıttı ben hala adam akıllı spora devam edemıyorum ,off salona gıdıncede erkek arkadasımla bulusamıyorm bu nasıl bı ıs anlamadım ben ne yapacagımı
yok cnm ya ben onunla sadece anne annemlere geldıgımde bulusup gorusebılıyorum ,o merkezde ben ılcedeyımCanım spor salonundan evvel yada sonra buluşma şansınız yokmu :26:
Yada mecbur bir müddet özleyeceksiniz birbirinizieminim erkek arkadaşında senin fıstık gibi olduğunu görünce hasret kaldığına deyecektir
hemde ne yeme sorma cnmm
bugunde dısarda olucam bı kahvaltıyı evde yapıorum off off anca cumaya artık cnm burdada heryerde yaglı yagllı yıcekler hıcmı kılo vermek ısteyenlerı dusunmezler
canm cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?